- 28 Nisan 2008
- 171
- 7
- 118
- 39
iyi diyelim iyi olalım. ben çok yoruluyorum cnm. kızım maşallah çok hareketli.yemek yemek, tuvalete gitmek benim için lüks.uyku falan yok bize. mesela dün gece 10 da uyudu. sonra sırayla 11 ,12,12:30, 1:30, 2,30 , diyerek saat başı kalktı. bir ara yarım saatte bir falan kalktı. sabahta 7 de ayaktaydık(( öğleye doğru 45 dk öğleden sonra da 1 saat olmak üzere 2 kere de uyudu..
uyku olmadığı için ben de de sinir ve tahammülsüzlük var.eşimin konuşması bile çok geliyor.her söylediğine yaptığına sinir oluyorum....arefe günü alışverişe gittim. bayramlık bişeyler bakayım diye. öyle mızmızlandı ki bişey deneyemedim. almadan geldim. arabasında oturmak onun için işkence.
işte böyleeeee...ama öyle tatlı ki görmelisin.nasıl sevdiriyor kendini. tam bir cimcime. çokta cilveli:))))) hemen kıkırdıyor.
dede, aneneanne,anne diyor.hareketleriyle hemen hemen herşeyi anlatıyor. amin bile yapıyor elleriyle
hatunlarr hepinizee günaydın geçmişe dalacam uzun sürer önce bir selam wereyim dedim ummahhepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun tatil bitti iş başı yaptım bugün ewde çalışan annişlere we hem ew hem iş derdi çeken annişlere kocaman selamlarr inşallah artık bebiş olmaktan çıkıp 1 yaşına yaklaşan güzel kızlarınız we oğluşlarınız iyidir biz iyiyiz kızım hala zayfı 7800gr we 74cm boyumuz 11 buçuk ayylık olduk...zayıf we küçük kaldı diye üzülüyorum ama 2 kilo doğdu hepte öle zayıf ilermiyo astımımız war o da cabası Allah beterinden korusun ewlatlarımızı geçmişe giriyim bakim neler kaynattınız görüşrz kızlarr
hatunlar hepiniziçok özledim ama bu hamilelik bulantılarından dolayı kafayı hiç kaldıramadım.bu arada kızımı sütten kesmeyi çok şükür becerdim.artık biberonla süt içiyor.ayrıca kızışım yürüyor.sizlerde haberler nasıl.fırsat buldukça geçmiş yapıcam ama bulursam fırsat.bebişler nasıl hepsini öpüyorum.
Merhab annecikler,
Kucucuklarımıza doğumgünleri için planlar yapmaya başladık mı?
Aklında fikir olan var mı?
mrb cnm masallh meleg bnmkı gbı acelecı oda yurume konusunda sen hamılemısın tekrrdan??
merhaba cnm kızımn 6 eylulde d.unu onun ıcın magnet ve tütü elbise yaptırcm tabı d.gunu hazrlıklrı suslerı yıyecklr flaln
Günaydın hanımlar gıremedım bır kaç gündür kosusturma vardı
Bu arada eylul baya bı dış patlatıyor hepsı bır anda coştu maşallah çok geveze dedıklerımızı tekrarlamaya çalışıyor çok tatlı oluyor maasallah kuzucuklarımızaa Allahım evlatlarımızı esırgesın sızler nasılınızı topıgımız çok durgun herkez daha tatılde herhalde umarım sızlerde keyfler yerındedır bebısler keyflıdır
slmmm hanımlarr
cok zor ve yorgun günler geciriyorum
emir yaramazlığı ve huysuzluğu iyice abarttı
uyumuyo yemiyo durmuyo
her an gerginim
kocama tahammül edemiyorumya adam bi an da değişti ya da benim bakış açım değişti :26:
oğluşumun 2 tane üstten dişi patladı artık sürekli yürümek istiyo ve düşüyo
kafayı yemek üzereyim sanırım ben bu işi beceremiyorum
Hanimlarr bayraminiz mübarek olsun Rabbim Tekrarini nasip Estin Insaallah
Stress Canim Cook Gesims olsunkuzuya Insaallah Cabucak atlatiir Rabbim sıfa versın canım
Bu arada ıkı gün önce sonunda Eylül'ün üst dişi de patladı dört ay sonrası çok şükür üçüncü dışımız patladı
Sizlerdede umarım keyfler yerındedır
Bayarmınız kutlu olsun biraz geç oldu ama iyi oldu
Yarın sabah yola çıkyoruztatile gidiyoruz
5 günlük bir tatilbakalım nasıl geçer efeyle yolculuk tatil
Biz de daraldık yetti gayriherkese güzel mutlu günler diliyorum
En kısa zamanda görüşmek üzere bizi özleyin anacım
şükür cnm rabbm korusun meleklrmızı bzmkınnde bırden cıkıyo bugn cıldırdımsureklı aglıyo k.v yabancılıyo kımseye gtmıyo anne anne sureklı ben nasıl bırkcm bılmyrm yaa kızımı
hadı negusel ii eglenceler suze efede ıns rht durur
kızlar kızım konusmaya basladıbaya ılerlettı telefonu kulagna alıp adooo dede anane dıyıp gezıyo evde elınde bısey olsun bu kımın kızım dıyoruzz menim diyokendıne dogru cekıyo ver bunu bana dıyoruz dermem benım dıyooo:)))kızım bısey ıstıyomusun dıyorum eppek dıyo ekmek ıstıyo:)))
selam kızlar..nasılsınız?herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.memleketteydik 5 gün giremedim.herkesler iyimi?biz iyiyiz çok şükür yağızı uyuttum bakayım bir dedim.....nasıl geçti bayram.bizim güzeldi.yağız babaanne ve anneannelerinden bolca harçlık topladı bayramda biraz tatlıyı fazla kaçırdım galiba..inş.geri dönüşümü çok olmaz bana hazır zayıflamışken. 3 kilom kaldı kızlar...ama göbek gitmiyor ya....
aynen benimkide çok hareketli uyku sorunumuzda baya oldu geçen 1-2 ay bu ara iyi gibi ama sonra nolur bilemiyorum.aynen yarım saatte 1 saatte bir uyanıyordu benimki.iyi diyelim iyi olalım. ben çok yoruluyorum cnm. kızım maşallah çok hareketli.yemek yemek, tuvalete gitmek benim için lüks.uyku falan yok bize. mesela dün gece 10 da uyudu. sonra sırayla 11 ,12,12:30, 1:30, 2,30 , diyerek saat başı kalktı. bir ara yarım saatte bir falan kalktı. sabahta 7 de ayaktaydık(( öğleye doğru 45 dk öğleden sonra da 1 saat olmak üzere 2 kere de uyudu..
uyku olmadığı için ben de de sinir ve tahammülsüzlük var.eşimin konuşması bile çok geliyor.her söylediğine yaptığına sinir oluyorum....arefe günü alışverişe gittim. bayramlık bişeyler bakayım diye. öyle mızmızlandı ki bişey deneyemedim. almadan geldim. arabasında oturmak onun için işkence.
işte böyleeeee...ama öyle tatlı ki görmelisin.nasıl sevdiriyor kendini. tam bir cimcime. çokta cilveli:))))) hemen kıkırdıyor.
dede, aneneanne,anne diyor.hareketleriyle hemen hemen herşeyi anlatıyor. amin bile yapıyor elleriyle
hatunlarr hepinizee günaydın geçmişe dalacam uzun sürer önce bir selam wereyim dedim ummahhepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun tatil bitti iş başı yaptım bugün ewde çalışan annişlere we hem ew hem iş derdi çeken annişlere kocaman selamlarr inşallah artık bebiş olmaktan çıkıp 1 yaşına yaklaşan güzel kızlarınız we oğluşlarınız iyidir biz iyiyiz kızım hala zayfı 7800gr we 74cm boyumuz 11 buçuk ayylık olduk...zayıf we küçük kaldı diye üzülüyorum ama 2 kilo doğdu hepte öle zayıf ilermiyo astımımız war o da cabası Allah beterinden korusun ewlatlarımızı geçmişe giriyim bakim neler kaynattınız görüşrz kızlarr
Merhaba kızlar
neler neler yapmışsınız kuzular konuşmalara yürümeler dişleri tamamlamalara başlamış :)
Biz hala emekliyor. sadece dede ve baba diyoruz..
dişlerimiz de bir tanesi göründü hala tamamlanmadı ne kadar zmanda tamamen büyür bir diş çok uzun sürdü yafff...
geceleri hala ağlayrak uyuyor artık ayakta sallanmak istemiyor. çok zorlanıyorum artık.. bazen bunalım derecesine geliyoum. ama Allah beterinden korusun diyorum yaaa sabır diorum :S :18:
hatunlar hepiniziçok özledim ama bu hamilelik bulantılarından dolayı kafayı hiç kaldıramadım.bu arada kızımı sütten kesmeyi çok şükür becerdim.artık biberonla süt içiyor.ayrıca kızışım yürüyor.sizlerde haberler nasıl.fırsat buldukça geçmiş yapıcam ama bulursam fırsat.bebişler nasıl hepsini öpüyorum.
slmmm hanımlarr
cok zor ve yorgun günler geciriyorum
emir yaramazlığı ve huysuzluğu iyice abarttı
uyumuyo yemiyo durmuyo
her an gerginim
kocama tahammül edemiyorumya adam bi an da değişti ya da benim bakış açım değişti :26:
oğluşumun 2 tane üstten dişi patladı artık sürekli yürümek istiyo ve düşüyo
kafayı yemek üzereyim sanırım ben bu işi beceremiyorum
merhabalar annelr
bugün geldik amasradan dah geçmiş yapamadım zaten çok ilerlememiş sayfalar.
tatilimiz çok güzel geçti emir kaan çok eğlendi hiç sorun çıkarmadı çok şükür.gündüz sudan çıkmadı akşamda yorgunluktan sabaha kadar gğzlece uyudu.çok sevdi benim oğlan denizi kumu bu kadar hoşuna gşdeceğini düşünmemiştim.hatta korkuyordum nasıl olucak diye ev kiraladık ev pansiyon şeklinde oda baya kolaylaştırdı işimziiz ev ortamı emir için rahat oldu.
kaan bütün amasranın maskotu oldu resmen her gören kucağına alıyor seviyor.dışarda payak paytak oraya buraya koşuyor herkezinde çok hoşuna gidiyor.1-2 yaşındaki bebişlerin peşinde dolanıyor oynayalım diye.herkeze şebeklik yaptı korktum nazar değicek diye.hele denizde herkez etrafımızda toplanıyordu dalgıç yapın bunu diyorlardı.milletle deniz topu falan oynadı.yaniş baya güzel geçi tatilimiz.hatta oğlum kendine sevgili bile buldu annesi seneye bugğün altınlarınızı hazırlayın gelin dedi.oda 11 aylıkmış kızı öptü durdu bizimki.
bi baba çocuklarıya yakalamacılık oynuyordu bizimkide daldı bunların arasına peşlernden koşuyor çok komikti.
giderken yolda hep uyudu gece 4 te çıktık yola.dönerkende çok sorun çıkarmadı sıcakta uyudu uyandı arada mola verdik gezdirdik falan.
bu arada sekerpareyi yaptım ama ilk verilen tarifteri serpet bence daha iyi az yapayım elif öykü senin dediğin gibi dedim biraz az oldu ama güzel oldu
tesekkürler karam ve elif öykü
eliföykü resimler cok güzel buarada ohh gittiniz geldiniz
darısı tüm tatil isteyenlerin basına
Merhaba arkadaşlar keyifler yerindedir inşallah. Tatile gidicez inşallah kafamı bi türlü toparlıyamıyorum ne eksik ne yapmam lazım, tatilde bebişim için olmazsa olmazlar neler yanıma neler almalıyım... gibi gibi sorular yardım bekliyorum:)
yazıyorum yazıyorum aklımdakiler sonradan düşüyo
konusan bebişlerimiz var ha masallah onlara bizde o konuda ilerietemedik olacaktır zamanla
dişi cıkan bebişlerimize hayırlı olsun ve kolaylıklar olsun
bizim 2,5 ay oldu alt iki diş patlatalı gerisi gelmedi
ve eylül 1 haftadır geceleri sürekli aglıyo ve uyumuyo ara ara düzeliyo sonu hep hüsran:2::2:
gündüz 2 saat uyuyo gece uyuyamadıgından sanırım bi tek o iyi
bide ishali var dün 3 kere yaptı sulu bugün nasıl olacak bakalım 1 deyiz suan
ewet canım gitgide zorlasıyomu nebi arasını tutturamadık şu şerbetin karamda o şekil yapıyormuş ama hepsini dökmüyormuş şerbetin.
maşallah eylüle yürümeye başladı demek daha zor dimi artık.ilk yürümeye başladığı zamanlar zor oluyo düşücek diye peşinde dolanıyorsun sürekli.bu işi çözünce rahat oluyo ama bırakıyosun nereye giderse gitsin.
biyerde okumuştum bebekler yürümeye başladığında geceleri uykuları bozulurmuş bizimde öle oldu yeni yeni düzeliyo maşallah.tabi gazdan dişten faland aolabilir.inşallah ishal olmaz canım günde 3 iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?