Ben geldimm
Tatilimiz kısa ve çok güzeldiama her güzel şey gibi çabuk bitti
Efe su kuşu oldu şöyleki 1 saat yüzüyordu evde banyodan çıkarken kıyameti koparıyorduneymiş
Banyoda kalacakmışgündüz yoruldugu için gece de güzel uyuyordu keşke denizli yerde otursaydık
Dişler ikide kaldı gelen giden yokadımlar 5,6 da kaldı dengesini tutup durması 7 sn falan
Tatilde efe zayıfladı ben 3 kilo aldımo nasıl yemeyse 5 ögün gece 12 de bile yedim durdum
Eve geldigimizden beri de durmuyorum ev gezmelerine gidiyorum
Kalamıyom tek iyi midgünü süslerimiz yarın kargoya verilecek hepsinin fotolarını gördüm çok güzeldi
Daldan dala atladım ama iyi atladım :122:
sağol teşekkür ederim cevap verdiğn için.yumurta beyazını bende veriyorum artık.. peki ne sütü veriyorsn keçi sütü falan mı.. benim sütüm çok az yinede tadımlık veriyorum kesmek istemyrm. günde 3-4 kere mama içmek istiyor bunu bir veya ikiye düşürmek istiyorum sütle...
Ben geldimm
Tatilimiz kısa ve çok güzeldiama her güzel şey gibi çabuk bitti
Efe su kuşu oldu şöyleki 1 saat yüzüyordu evde banyodan çıkarken kıyameti koparıyorduneymiş
Banyoda kalacakmışgündüz yoruldugu için gece de güzel uyuyordu keşke denizli yerde otursaydık
Dişler ikide kaldı gelen giden yokadımlar 5,6 da kaldı dengesini tutup durması 7 sn falan
Tatilde efe zayıfladı ben 3 kilo aldımo nasıl yemeyse 5 ögün gece 12 de bile yedim durdum
Eve geldigimizden beri de durmuyorum ev gezmelerine gidiyorum
Kalamıyom tek iyi midgünü süslerimiz yarın kargoya verilecek hepsinin fotolarını gördüm çok güzeldi Daldan dala atladım ama iyi atladım :122:
Kızlarrr nasılsınız?bizde yarın tatile gidiyoruzzzzzzzzzzzzzz kısmetse..oleyyy.çok ihtiyacım vardı.tel.den girmeye çalışıcam foto yüklerim...KARAM hoşgeldin buarada...yaaa demek kilo aldın tatilde..bende şimdi almaktan korkuyorum ya..o kadar verdim eski kiloma döndüm..boğazımı tutmam lazım ama deniz insanı çooook acıktırıyor yaaaaaaaaa
merhabalar anneler toplanalım artık yaa özledim valla sohbetlerimizi
benim oğlan bugün kendikendine ayağa kalkmaya başladı.biyere tutunmadan kalkabiliyor artık sonunda kaldırabildi totoyu.
moralim çok bozuk benim adamla tartıştık dışarı çıkıyorduk bugün emir önümden çıktı gitti kapıdan merdivenlerden düşücekti.eşim oğlankendni atınca yakalayabilid anca.benim bağırmama bebek arabasını atmış yetişmiş tutmuş.ama çıkıştı durdu bana nasıl dikkat etmessin falan diye.tartışma böle başladı başka yerlere falanda gitti tabi küs gitti işe.
merhaba kızlar
ben her zaman giremiyorum oğlum inanılmaz haraketli yetişemiyorum bir arkadaş sormuştu okurken gördüm ben de o kunuda çok zorlandığım için cevap vermek istedim ben mamayı günde iki defaya düşürdüm çoğu zaman bir defa bile veriyorum süt hiç vermedim daha bugün deneyeceğim ilk defa umarım sorun olmaz
bu arada kardeşimin eşinin hamile haberini aldım bayramda daha sizinle paylaşmadan bugün bebein düştüğü haberini aldım.annemle olan olayları yüzünden konuşmuyorudm tebrik bile edememiştim daha.
merhabalar anneler
emirde 3-4 gündür burun akıntısı var çok şiddetlin değil aradabi akıyo bazen kuruyo sonra yine akıyo.başka hiçbişey yok sürekli takipteyim ateş öksürük halsizlik falan bişey yok sadee burun akıntısı bu neden olurki acaba bilen varmı.normal bi durmmu acaba.
Annem kafasını üşütüyo olabilir diyo gecleri ama daha sıcak değilmi havalar üşütülürmü bu havalarda.
ınsgcr cnm ebrarda ıkıgundur grıp yavrum gecelrı uyuyamıyo burnu akıyo sureklı onu oe bırakıp ıse gelmkete cok zor gelıyo banaaa sabh aradım gece uyuyamamıs hala uyuyodu yavrumm zayıfladı da ve buara yemek kahvaltı hıc bısey yemıyo kızım onceden pılva makarna herseyı yerdı sımdı yemıyo agzına alıp bırıktıryo yutmuyo tukuruyo gerı annemdende kasıkla yemek yemıyo sadece mama ıcıyo cok uzuluyrm ben ıse basldgmdn berı yemek yemeyı bıraktıı
öncelikler herkese merhabalar.....
dün gece sabaha kadar ağladım neredeyse.gözlerm şiş. uykusuzum,yorgunum.
kızım ne uyuyor ne yemek yiyor.
uyku durumu artık dayanımaz hale geldi.saatte 5 kere falan kalkıyor. uyumuyor desem yeridir. aç değil ama memede duracakmış. basıyor yaygarayı.artık sinirlerim çok yıprandı.nefes alamıyorum.eşiminde uykusu öyle ağırki hiç yardımcı olmuyor.dün hafta sonuydu. öğlen kızı uyuttum.o uyumuşken azıcık uyuyayım dedim. o da uyumuş biz uyuyunca. benim kız uyuduktan 20 dk sonra kalktı ağlıyor.bilerek kalkmıyorum babası kalksın diye. hhhiiiiiçççç adamm duymuyor yaaaaa.
2 haftadır hafta sonları dışarı çıkalım. değişiklik olsun.hava alayım.iyi değilim diyorum.halsizim başım ağrıyor vırt zırt diye yayıyor bir tarafını oturuyor.ben surat yapınca hadi gidelim diyor.bende inat yapıyorum gitmiyorum.bir kere de insanın hevesini kursağında bırakma di mi. kalk gidelim diyorsm kalk işte........ona kızıp kızıp çocuğa bağırıyorum uyu diye...
elim kolum tutmuyor yorgunluktan. uyuyamıyorum da yorgunluktan şimdi.
ne kahvaltı yaptırabiliyorum ne yemek.sadece emiyor ve gece yatarken süt mama içiyor biberonla.
gelişimi persentilin altına düşmek üzere.
hala da ağlıyorum....sinirlerime hakim olamıyorum.
ne yapayım ne edeyim hiç bilmiyorum.doktora mı götürsem acaba??? kendimde bir psikoloğa???
selam kızlar nasılsınız.biz iyiyz çok şükür..bugün tatilimiz başladı.inş.güzel geçer.yağız bugün denizden biraz korktu..inş.alışır...foto çektim daha da çekerim inş.sonra yüklerim..
eylülün dogum günü kostümüde bitmek üzere kızlar bitireyim hemen yükliycem cok tatlı oluyo
dün kargo gelmiş ama duymamısım sanırım magnetleride geldi kızımın biara gidip alıcam kargo subesinden artık
pasta börek neler yapıcaksınız dogum gününde fikir alısverişi yapalım biraz
hafta sonuda yegenimin sünnet düğünü var oraya gidicem kızlar bakalım cadı kızımla nasl gecicek bu arada artık odaları dolasmaya basladı
öncelikler herkese merhabalar.....
dün gece sabaha kadar ağladım neredeyse.gözlerm şiş. uykusuzum,yorgunum.
kızım ne uyuyor ne yemek yiyor.
uyku durumu artık dayanımaz hale geldi.saatte 5 kere falan kalkıyor. uyumuyor desem yeridir. aç değil ama memede duracakmış. basıyor yaygarayı.artık sinirlerim çok yıprandı.nefes alamıyorum.eşiminde uykusu öyle ağırki hiç yardımcı olmuyor.dün hafta sonuydu. öğlen kızı uyuttum.o uyumuşken azıcık uyuyayım dedim. o da uyumuş biz uyuyunca. benim kız uyuduktan 20 dk sonra kalktı ağlıyor.bilerek kalkmıyorum babası kalksın diye. hhhiiiiiçççç adamm duymuyor yaaaaa.
2 haftadır hafta sonları dışarı çıkalım. değişiklik olsun.hava alayım.iyi değilim diyorum.halsizim başım ağrıyor vırt zırt diye yayıyor bir tarafını oturuyor.ben surat yapınca hadi gidelim diyor.bende inat yapıyorum gitmiyorum.bir kere de insanın hevesini kursağında bırakma di mi. kalk gidelim diyorsm kalk işte........ona kızıp kızıp çocuğa bağırıyorum uyu diye...
elim kolum tutmuyor yorgunluktan. uyuyamıyorum da yorgunluktan şimdi.
ne kahvaltı yaptırabiliyorum ne yemek.sadece emiyor ve gece yatarken süt mama içiyor biberonla.
gelişimi persentilin altına düşmek üzere.
hala da ağlıyorum....sinirlerime hakim olamıyorum.
ne yapayım ne edeyim hiç bilmiyorum.doktora mı götürsem acaba??? kendimde bir psikoloğa???
canım çok geçmiş olsun acaba sana tepki olsun diyemi yemiyor sen yokken.sen evdeyken yada haftasonları yiyormu.yani senin elindenmi yemek istiyır sadece.yoksa hastalığı yüzündenmi iştahsızlaştı.diş çıkarıcaksa iştahsızlık ondanda oluyo.inşallah normale döner canım.grip için doktora götürdünmü canım ebrarı belki doktor onu rahatlatıcak bi ilaç yazar.
canım zaman zaman hepimiz böle dönemlere giriyoruz ben yeni çıktım böle bi dönemden.eşinle konuşmayı denedinmi sana yardımcı olması konusunda.benimkide bi ara hiç yardımcı olmuyordu sinirlerim bozulmuştu iyice.sonra güzel b konuşma yaptım kendisiyle şimdi gayet iyi.
doktora bi götür istersen en azından ne var ne yok öğrenmiş olursun.belki normal diyecek için rahatlşar biraz olsun.
ben haftasonu başlıyacak sanıyordum tam zamanına denk getirmişsiniz bu hafta hava çok sıcak olucakmış denizde sıcak olur.yağızda alışır belki yarın daha rahat girer denize.bazı çocuklar naparsan yap sevmiyo denizi çok şahit oldum tatildeyken.inşallah alışır senin oğluş.fotolarınızıda bekliyoruz canım
eylülün dogum günü kostümüde bitmek üzere kızlar bitireyim hemen yükliycem cok tatlı oluyo
dün kargo gelmiş ama duymamısım sanırım magnetleride geldi kızımın biara gidip alıcam kargo subesinden artık
pasta börek neler yapıcaksınız dogum gününde fikir alısverişi yapalım biraz
hafta sonuda yegenimin sünnet düğünü var oraya gidicem kızlar bakalım cadı kızımla nasl gecicek bu arada artık odaları dolasmaya basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?