2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

anacım nerdesiniz siz
bi dağıldık bi daha toparlanamadık.
işe başlıyorum çok stresliyim oğlumdan ayrılcam.
çalışan anneler beni siz anlarsınız gelin dertleşelim

allah yardımcın olsun.. herkesin hayat şartları farklı dışardan yorum yapmakla başına gelmesi çok farklı.
herşey daha güzel olur inş.

canım 3 gün önce elmalı kurabiye yaptım attım buzluga o gün gelince hepsini birarada yapamam diye pohoça ve hazır yufkadan börek yapıcam artık kısırmı olur makarna salatasımı bilmiyorum ay azda kaldı

yaptım ben yüklüycem birazdan bende keceyle yaptım cnm istersen link vereyim biyerde cok güzel anlatmıslar
oyyys severim ben o minnak kusu popo sallıyo ha ortalıkta:)

keske daha önceden taktırsaymıssın spirali bak simdi taktırmıssın bişey diyemiyecegim cnm üzüldüm cok o bebeğinede

anacım nerdesiniz siz
ben burdayımmm kimse yok
kolay gelsin cnm sana calısmıyorum bişi diyemicem

ewet eylül hanımın kostümü hazır sayılır beline bi kurdeleli kusak yapıcam kırmızı siyah bulamadım buralarda yarın bakıcam artık bide bandaj üzerine yine ugur böcegi

Eklentiler

• $28082013821.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 52
eşimle konuşmya bile halim yok:)))) o KADAR YORGUNUM Kİ LAF ANLATACAK DERMANIM YOK....PEK KONUŞMUYORUM ZATEN SON GÜNLERDE.
DAHA İYİYİM CNM.SAĞOLBENDE 1 YAŞ KONTROLÜNDE GÖTÜRECEĞİM. TAHLİL FALAN İSTEYECEĞİM. KAN DEĞERLERİNİ FALAN ÖLÇTÜRECEĞİM. KAN İLACI VEREMİYORUM BEN KABIZLIKTAN. MERAK EDİYORUM DURUM NEDİR? 7900 GR 71 CM KIZIM YAPISI BÖYLEDİR BELKİ KIZIMIN.ŞU TAHLİLLERİ YAPTIRAYIM DA İÇİM RAHAT ETSİN.

CANM YIPRTMA KENDINI COK ZOR ZMNLRI SUAN BEBKLRMZN ALLAH SABIR VERSIN SU ESLERDE AZCIK ISE YARASADA YARDIM ETSELER KESKE :
CNM BEN GECE UYKUSU OLMAMASINDAN ŞİKAYEYÇİYİM. NORMAL GİBİ DEĞİL YANİ. HADİ 2-3-4-5 KEZ UYANIR YİNE NORMAL DERİM. BEN SABAHA KADAR ABARTMIYORUM 9-10 KERE KALKIYORUM.
BİŞEY SORACAĞIM. EBRAR SİZİNLE SOFRAYA OTURUP YİYORMUŞ YAA. NASIL YİYOR ANLATIR MISIN?MESELA KÖFTEYİ YA DA MAKARNAYI?? ELİYLE Mİ YİYOR? SEN Mİ VERİYORSUN ÇATALLA FALAN?BİR DE NE KADAR YİYOR?
ewet eylül hanımın kostümü hazır sayılır beline bi kurdeleli kusak yapıcam kırmızı siyah bulamadım buralarda yarın bakıcam artık bide bandaj üzerine yine ugur böcegi
BAYILDIM. BENDE UĞUR BÖCEĞİ YA DA MİNNİE MOUSE YAPACAĞIM İNŞALLAH.HAFTA SONU ALLAH İİZN VERİRSE ALIŞBVERİŞE ÇIKACAĞIM.O ZAMAN KARAR VERECEĞİM.

cnm yaaaa(( allah yardımcın olsun...vallaa küçük çocuğunda olsa diğeri 1.sınıfa geçecekte olsa sen o çocuğu doğururdunda kayınvalidenle aynı evde oturman ve görümcene bakıyor olman etkili olmuştur fikrinde. Kayınvalideyle aynı evde oturma fikri benim sinirlerimi tavan yaptırıyor zaten.
Başka eve çıkma durumunuz hiç mi yok yaa... çok üzüldüm

ya teyzesı ole cımcımem buarada tutune bayıldım canım ya o kırmızı tullerı nerden aldın benım bı o kaldı bulamadm eger bulamazsam sıparıs verıp yaptrcam bende

cnm masada kucagıma alıyrum bazen kasıkla bazen elımle tek tek makarnlrı agzına veryrm bazende kendı elıne verıyrum ole yıyo domatesı falan soyup dılımlıyorum elıne verıyrum kendısı yıyo yanı ustunu batırıyo ama olsun alıssın zaten bıtek bende yıyo canım annemlerde mamadan baska bısey yemıyo köftelrıde mınık mınık parcalyıp veryrum canm

heryeri batırabilir cnm yesin de keşke.ben mama sandalyesi aldım.onun her yerini batırıyor. üstünüde:)))
manifaturacılardan bulabilirsin tülü. Ben eminönüne giddeceğim hafta sonu inşallah.
Lcw de satılıyor kırmızı ve pembe tütü. Istersen onu al üstüne noktaları kendin kumaştan ya da keçeden yaparsın. Belki ben de öyle yapacağım.

uzun zamndan snra bırıne denk geldım umutluay nasılsın canm

iyi diyelim iyi olalım:))) valla ben işte yorgun argın taklıyorum. Kızı uyuttum. Bakıyordum ne var ne yok diye.
Uyanıkken bana izin vermiyor. O oynamak istiyor bilgisayarla.
şu saat oldu hala gecelikle duruyorum. Gerisini sen düşün:)))adam beni boşasa yeridir:))
sen nasılsın?iştesin galiba? Ebrar yemeye başlamış mı sen yokken?

bende alcaktmda yegenlerm dogum gnu ıcın mama sandalyesı almya dusunymus almdm sımdılık bakıym olmadı canm ya bı yerden sıparıs vercektım 50 t l fıyatı bdısı yokası etegı hepsı bende kendm yapym ıstyrm

ahh canm aksamlrı bende oyleyım kendıme bıle bakamıyrm adam sıkayecı yanııı :)))ınsbebısın uurda uzunca dınlenrsn sende bende calsyrm cnm yok cnm yemıyo cok huysuz hırcın kayınvalıdem bı ara bızım evde baktı bızım evdeyken aradgmda hep mutluydu adooo anne gel dıyodu sımdı annemlr telefonu kulagına versın anne bıle demeden atıyo telefonu acayıp huysuz herseye bagrıyooo

ben ikeadan aldım basit bişey ama çooookkkk memnunun.iyi ki almışım diyorum.plastik.siliveriyorum:)))
ben de kendim yapmak istiyorum d.günü kıyafetlerini. Peçete,bardak,tabak falan da alacağım.
Ben basit birşey yapacaktım ama akrabalar davetiye bile istedi.davet etmeyi düşünmediğim kişiler bile d.güününü bekliyoruz falan dediler.iş büyüyünce tabak,bardak olayına da girmek durumunda kaldım.o kadar servis tabağım yok çünkü:)))

sana tepkili muhtemelen çalıştığın için. Yavaş yavaş alışır.çocuklar hemen alışıyor herşeye.hem bir süre sonra bırakacakmışsın işi.

valla bende dusnyrm tabak alsammı dıye ama bakcam artık evet canm bana tepkılı valla dusunyrm canm ama esımınde bu ara ıs degıstırme durumu var bakalım o bı sabıtlesın ısınıde ondan sonra ıns cıkıcam hyrlısyla buyusun bıraz baslarım tekrardan ıse

hmmm şimdi:)))) patates salatası-mercimek köftesi-kısır bunlardan birini yaparım.
Börek yapacağım.tatlı kurabiye yapacağım. Tuzlu simit tarzı kurabiye yaparım ya da poğaca yaparım peynirli.kek yapmam. Pasta olacak zaten.
5-6 çeşit oldu. Yeter herhalde.

hayırlısı olsun hakkınızda cnm.
Benim kız uyandı. Mutfağa gitti. Bayılıyor mutfağa.gideyim. Elini ayağını sıkıştırmasın bir yerlere. Grşrz tekrar girerim ben.

bardak tabak işine hiç girmicem gereksiz oluyo bence ya yoksa tabi umutluaycım almak gerek sizde baya kalabalık olacaksınız sanırım bende 3 abi ve esleri anneler ve babalar yani yakın aile cok kişi olmucak bize yeter yani pasta börek işlerini konusalım daha elmalı kurabiye yaptım simdiden:)

fufacım anlaradayım ben burda bursakumas pazarı var ordan aldım sende kumascılardan bulabilirsin kristal tül adı ben 3 metre aldım 2 metresiyle yaptım ama enide 2 metre idi 2,5 lira metresi etek 5 liraya mal oldu yani:)

o zaman sana tepkili ebrar canm anlattıkların bunu gösteriyor.seni istiyor yanında çok sevindim bu habere demek çıkıcaksın işten.ben çalışma işini oğlum 5-6 yaşına gelene kadar rafa kaldırdım.benim bırakabilecek kimsemde yok annem çalışıyor kayınvalide bakamaz genç ama oğlanı kucağpına bile almıyor başım dönerse düşer,m diye.oğlan 5-6 yaşına gelince kreşti okuldu falan kolay olur annemde emekli olucak o zamana.senin ve kıızn adına çok sevindim

kız yerim ben onu bi iki foto koysana inşallah nazar değmemiştir.maşallah ona demek popo sallıyo yerim onu yerim.

hayırlısı olsun hakkınızda zor ama herkez kendi durumunu bilir.

anacım nerdesiniz siz

valla toplanamıyoruz artık.

annein çalışması zor bebek içinde kendi içinde bende çalışan bi annenin çocuğuyum greçekten zor.ama durumlar bunu gerektiriyosa herşeye alışılıyor.sizde alışırsınız canım sıkma kendini.

çoooooookkkkkkkk tattlıııı eylülü bunun içinde görmek ,istiyorum yaaaaa.

eşine dedim bende oğlana giydiricem bundan diye gösterdim kötü kötü baktı bana.hep bi kız çocuğum olsun isterdim oda biliyor yazık bişeyde diyemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…