Test yaptım pozitif çıktı dr. gittim ve kürtaj oldum spirialde taktı daha yavrum çok küçüktü kardeş için ayrıca 1. sınıfa başlıycak büyük oğlum dahada beteri kayınvalidemlerle oturuyorum ve yatalak bi görümcem var onada ben bakıyorum başka çarem yoktu yinede ölüyorum vicdan azabından çok acıymış evlat acısı doğmamış olsada.....
canım 3 gün önce elmalı kurabiye yaptım attım buzluga o gün gelince hepsini birarada yapamam diye pohoça ve hazır yufkadan börek yapıcam artık kısırmı olur makarna salatasımı bilmiyorum ay azda kaldıohh ohhh hazırlıklar tam gaz devam çok güzel bi parti olucak şimdiden belli.
maşallah eylüle yürümesi hızlı gelişiyo yakında dışarda koşar oynar bunlar.bizimkide yeni olarak 3-4 gündür yerden tek başına aklkıp yürüyebiliyo biyere tutunmuyo artık dengesi baya gelişti.dışardada yürümesine izin veriyorum artık bahçede yada parkta falan.
ben siizn gibi bi parti yapmayacağım magnetler kostümler olmayacak aile araısnda küçük bişey olucak.pasta olur haliyle yaş pasta.kısır yada mercimek köftesi olabilir.kurabiye olur istersen desenli şeker hamurundan kurabiyeler oluyor onlar olabilir.börek olabilir sigara böreği peynirli börek ne kadar kalabalık olacağına göre çeşitler arttırılabilir.poğaça kek falan olabilir.buzlukta varsa yaprak sarması bile çıkarılabilir.
yaptım ben yüklüycem birazdan bende keceyle yaptım cnm istersen link vereyim biyerde cok güzel anlatmıslarCANM YIPRTMA KENDINI COK ZOR ZMNLRI SUAN BEBKLRMZN ALLAH SABIR VERSIN SU ESLERDE AZCIK ISE YARASADA YARDIM ETSELER KESKE
CNM BENIM ELIMDE HERSEYI YIYOR BENIMLE MASAYA OTURUP PILAV KOFTE CORBA YIYOR AMA NNEMDEN YEMIYO AGZINI BILE ACMIYO KAHVALTI YAPMIYOMUS SADECE MAMA ICIYOMUS ZAYIFLADI BAYA BENDE BI KAC AY DAHA CALISIP CIKICAM ISTEN SUKUR BORCLRIMIZN COGUNU KAPATTIK SAGLIK OCAGINA GTRU ANNEMLER BENM ICIRDGM SURUPLRDN VERMISLER BU ARA COK HUYSUZ HASTALIKTAN DEGIL KISILIGIMI OLUSYO NE ASIRI TEPKILI HERSEYE ELINDEN BISEY AL ATIYO KENDNI YERLERE KAFASINA VURUYO HEP
ARZUCUM BENDE KIZIMA TUTU YAPCAM MALZEMELRNI ALDIM HAFTASONU BASLICAM KECEDEN BADI SUSLEMESI YAPICAM BIDE
HAFTASONU BIZDE SUNNET DUGUNUNE GIITTIK EBRARI TUTABILENE ASKOLSUN MILLET HALY CEKIYO ORTALARINA GIRIP GAMGAM STAR OYNUYO KADINLAR CIFTETELLI OYNUYO YINE ORTALRNDA POPO SALLIYO KENARDA DA OYNAMIYO ORTALRDA OYNUYO HEPP:)))
keske daha önceden taktırsaymıssın spirali bak simdi taktırmıssın bişey diyemiyecegim cnm üzüldüm cok o bebeğinedeTest yaptım pozitif çıktı dr. gittim ve kürtaj oldum spirialde taktı daha yavrum çok küçüktü kardeş için ayrıca 1. sınıfa başlıycak büyük oğlum dahada beteri kayınvalidemlerle oturuyorum ve yatalak bi görümcem var onada ben bakıyorum başka çarem yoktu yinede ölüyorum vicdan azabından çok acıymış evlat acısı doğmamış olsada.....
ben burdayımmm kimse yokanacım nerdesiniz siz
bi dağıldık bi daha toparlanamadık.
işe başlıyorum çok stresliyim oğlumdan ayrılcam.
çalışan anneler beni siz anlarsınız gelin dertleşelim
eşimle konuşmya bile halim yok:)))) o KADAR YORGUNUM Kİ LAF ANLATACAK DERMANIM YOK....PEK KONUŞMUYORUM ZATEN SON GÜNLERDE.canım zaman zaman hepimiz böle dönemlere giriyoruz ben yeni çıktım böle bi dönemden.eşinle konuşmayı denedinmi sana yardımcı olması konusunda.benimkide bi ara hiç yardımcı olmuyordu sinirlerim bozulmuştu iyice.sonra güzel b konuşma yaptım kendisiyle şimdi gayet iyi.
doktora bi götür istersen en azından ne var ne yok öğrenmiş olursun.belki normal diyecek için rahatlşar biraz olsun.
DAHA İYİYİM CNM.SAĞOLumutluaycım canım kendini harap etmişsin canım biliyorum cok zor bebek bakmak ama bak bu günler gecicek dönemsel seyler yasıyoruz inan ben 1 haftadır uyku yüzü görmüyorum tabiki şikayet edicez ama aglama sık dişini hasta olursun bak dikkat et o zaman kızına kim bakıcak bak babasıda pek ilgilenen biri değilmiş o yüzden sıkı sıkı sarıl bebeğine umarım cok cabuk sıkıntısız atlatırsın bu zamanları doktorada götür bence belki iştah surubu falan verir ben 1 yas konturolunde götürcem eylülü 3 ayda 300 gr aldı:
CNM BEN GECE UYKUSU OLMAMASINDAN ŞİKAYEYÇİYİM. NORMAL GİBİ DEĞİL YANİ. HADİ 2-3-4-5 KEZ UYANIR YİNE NORMAL DERİM. BEN SABAHA KADAR ABARTMIYORUM 9-10 KERE KALKIYORUM.CANM YIPRTMA KENDINI COK ZOR ZMNLRI SUAN BEBKLRMZN ALLAH SABIR VERSIN SU ESLERDE AZCIK ISE YARASADA YARDIM ETSELER KESKE :
BAYILDIM. BENDE UĞUR BÖCEĞİ YA DA MİNNİE MOUSE YAPACAĞIM İNŞALLAH.HAFTA SONU ALLAH İİZN VERİRSE ALIŞBVERİŞE ÇIKACAĞIM.O ZAMAN KARAR VERECEĞİM.ewet eylül hanımın kostümü hazır sayılır beline bi kurdeleli kusak yapıcam kırmızı siyah bulamadım buralarda yarın bakıcam artık bide bandaj üzerine yine ugur böcegi
test yaptım pozitif çıktı dr. Gittim ve kürtaj oldum spirialde taktı daha yavrum çok küçüktü kardeş için ayrıca 1. Sınıfa başlıycak büyük oğlum dahada beteri kayınvalidemlerle oturuyorum ve yatalak bi görümcem var onada ben bakıyorum başka çarem yoktu yinede ölüyorum vicdan azabından çok acıymış evlat acısı doğmamış olsada.....
canım 3 gün önce elmalı kurabiye yaptım attım buzluga o gün gelince hepsini birarada yapamam diye pohoça ve hazır yufkadan börek yapıcam artık kısırmı olur makarna salatasımı bilmiyorum ay azda kaldı
yaptım ben yüklüycem birazdan bende keceyle yaptım cnm istersen link vereyim biyerde cok güzel anlatmıslar
oyyys severim ben o minnak kusu popo sallıyo ha ortalıkta:)
keske daha önceden taktırsaymıssın spirali bak simdi taktırmıssın bişey diyemiyecegim cnm üzüldüm cok o bebeğinede
ewet eylül hanımın kostümü hazır sayılır beline bi kurdeleli kusak yapıcam kırmızı siyah bulamadım buralarda yarın bakıcam artık bide bandaj üzerine yine ugur böcegi
eşimle konuşmya bile halim yok:)))) o KADAR YORGUNUM Kİ LAF ANLATACAK DERMANIM YOK....PEK KONUŞMUYORUM ZATEN SON GÜNLERDE.
DAHA İYİYİM CNM.SAĞOLBENDE 1 YAŞ KONTROLÜNDE GÖTÜRECEĞİM. TAHLİL FALAN İSTEYECEĞİM. KAN DEĞERLERİNİ FALAN ÖLÇTÜRECEĞİM. KAN İLACI VEREMİYORUM BEN KABIZLIKTAN. MERAK EDİYORUM DURUM NEDİR? 7900 GR 71 CM KIZIM YAPISI BÖYLEDİR BELKİ KIZIMIN.ŞU TAHLİLLERİ YAPTIRAYIM DA İÇİM RAHAT ETSİN.
CNM BEN GECE UYKUSU OLMAMASINDAN ŞİKAYEYÇİYİM. NORMAL GİBİ DEĞİL YANİ. HADİ 2-3-4-5 KEZ UYANIR YİNE NORMAL DERİM. BEN SABAHA KADAR ABARTMIYORUM 9-10 KERE KALKIYORUM.
BİŞEY SORACAĞIM. EBRAR SİZİNLE SOFRAYA OTURUP YİYORMUŞ YAA. NASIL YİYOR ANLATIR MISIN?MESELA KÖFTEYİ YA DA MAKARNAYI?? ELİYLE Mİ YİYOR? SEN Mİ VERİYORSUN ÇATALLA FALAN?BİR DE NE KADAR YİYOR?
BAYILDIM. BENDE UĞUR BÖCEĞİ YA DA MİNNİE MOUSE YAPACAĞIM İNŞALLAH.HAFTA SONU ALLAH İİZN VERİRSE ALIŞBVERİŞE ÇIKACAĞIM.O ZAMAN KARAR VERECEĞİM.
ya teyzesı ole cımcımem buarada tutune bayıldım canım ya o kırmızı tullerı nerden aldın benım bı o kaldı bulamadm eger bulamazsam sıparıs verıp yaptrcam bende
cnm masada kucagıma alıyrum bazen kasıkla bazen elımle tek tek makarnlrı agzına veryrm bazende kendı elıne verıyrum ole yıyo domatesı falan soyup dılımlıyorum elıne verıyrum kendısı yıyo yanı ustunu batırıyo ama olsun alıssın zaten bıtek bende yıyo canım annemlerde mamadan baska bısey yemıyo köftelrıde mınık mınık parcalyıp veryrum canm
uzun zamndan snra bırıne denk geldım umutluay nasılsın canm
heryeri batırabilir cnm yesin de keşke.ben mama sandalyesi aldım.onun her yerini batırıyor. üstünüde:)))
manifaturacılardan bulabilirsin tülü. Ben eminönüne giddeceğim hafta sonu inşallah.
Lcw de satılıyor kırmızı ve pembe tütü. ıstersen onu al üstüne noktaları kendin kumaştan ya da keçeden yaparsın. Belki ben de öyle yapacağım.
iyi diyelim iyi olalım:))) valla ben işte yorgun argın taklıyorum. Kızı uyuttum. Bakıyordum ne var ne yok diye.
Uyanıkken bana izin vermiyor. O oynamak istiyor bilgisayarla.
şu saat oldu hala gecelikle duruyorum. Gerisini sen düşün:)))adam beni boşasa yeridir:))
sen nasılsın?iştesin galiba? Ebrar yemeye başlamış mı sen yokken?
ben ikeadan aldım basit bişey ama çooookkkk memnunun.iyi ki almışım diyorum.plastik.siliveriyorum:)))bende alcaktmda yegenlerm dogum gnu ıcın mama sandalyesı almya dusunymus almdm sımdılık bakıym olmadı canm ya bı yerden sıparıs vercektım 50 t l fıyatı bdısı yokası etegı hepsı bende kendm yapym ıstyrm
ahh canm aksamlrı bende oyleyım kendıme bıle bakamıyrm adam sıkayecı yanııı :)))ınsbebısın uurda uzunca dınlenrsn sende bende calsyrm cnm yok cnm yemıyo cok huysuz hırcın kayınvalıdem bı ara bızım evde baktı bızım evdeyken aradgmda hep mutluydu adooo anne gel dıyodu sımdı annemlr telefonu kulagına versın anne bıle demeden atıyo telefonu acayıp huysuz herseye bagrıyooo
ben ikeadan aldım basit bişey ama çooookkkk memnunun.iyi ki almışım diyorum.plastik.siliveriyorum:)))
ben de kendim yapmak istiyorum d.günü kıyafetlerini. Peçete,bardak,tabak falan da alacağım.
Ben basit birşey yapacaktım ama akrabalar davetiye bile istedi.davet etmeyi düşünmediğim kişiler bile d.güününü bekliyoruz falan dediler.iş büyüyünce tabak,bardak olayına da girmek durumunda kaldım.o kadar servis tabağım yok çünkü:)))
sana tepkili muhtemelen çalıştığın için. Yavaş yavaş alışır.çocuklar hemen alışıyor herşeye.hem bir süre sonra bırakacakmışsın işi.
hmmm şimdi:)))) patates salatası-mercimek köftesi-kısır bunlardan birini yaparım.eylülün dogum günü kostümüde bitmek üzere kızlar bitireyim hemen yükliycem cok tatlı oluyo
dün kargo gelmiş ama duymamısım sanırım magnetleride geldi kızımın biara gidip alıcam kargo subesinden artık
pasta börek neler yapıcaksınız dogum gününde fikir alısverişi yapalım biraz
hafta sonuda yegenimin sünnet düğünü var oraya gidicem kızlar bakalım cadı kızımla nasl gecicek bu arada artık odaları dolasmaya basladı
valla bende dusnyrm tabak alsammı dıye ama bakcam artık evet canm bana tepkılı valla dusunyrm canm ama esımınde bu ara ıs degıstırme durumu var bakalım o bı sabıtlesın ısınıde ondan sonra ıns cıkıcam hyrlısyla buyusun bıraz baslarım tekrardan ıse
CANM YIPRTMA KENDINI COK ZOR ZMNLRI SUAN BEBKLRMZN ALLAH SABIR VERSIN SU ESLERDE AZCIK ISE YARASADA YARDIM ETSELER KESKE
CNM BENIM ELIMDE HERSEYI YIYOR BENIMLE MASAYA OTURUP PILAV KOFTE CORBA YIYOR AMA NNEMDEN YEMIYO AGZINI BILE ACMIYO KAHVALTI YAPMIYOMUS SADECE MAMA ICIYOMUS ZAYIFLADI BAYA BENDE BI KAC AY DAHA CALISIP CIKICAM ISTEN SUKUR BORCLRIMIZN COGUNU KAPATTIK SAGLIK OCAGINA GTRU ANNEMLER BENM ICIRDGM SURUPLRDN VERMISLER BU ARA COK HUYSUZ HASTALIKTAN DEGIL KISILIGIMI OLUSYO NE ASIRI TEPKILI HERSEYE ELINDEN BISEY AL ATIYO KENDNI YERLERE KAFASINA VURUYO HEP
ARZUCUM BENDE KIZIMA TUTU YAPCAM MALZEMELRNI ALDIM HAFTASONU BASLICAM KECEDEN BADI SUSLEMESI YAPICAM BIDE
HAFTASONU BIZDE SUNNET DUGUNUNE GIITTIK EBRARI TUTABILENE ASKOLSUN MILLET HALY CEKIYO ORTALARINA GIRIP GAMGAM STAR OYNUYO KADINLAR CIFTETELLI OYNUYO YINE ORTALRNDA POPO SALLIYO KENARDA DA OYNAMIYO ORTALRDA OYNUYO HEPP:)))
Test yaptım pozitif çıktı dr. gittim ve kürtaj oldum spirialde taktı daha yavrum çok küçüktü kardeş için ayrıca 1. sınıfa başlıycak büyük oğlum dahada beteri kayınvalidemlerle oturuyorum ve yatalak bi görümcem var onada ben bakıyorum başka çarem yoktu yinede ölüyorum vicdan azabından çok acıymış evlat acısı doğmamış olsada.....
anacım nerdesiniz siz
bi dağıldık bi daha toparlanamadık.
işe başlıyorum çok stresliyim oğlumdan ayrılcam.
çalışan anneler beni siz anlarsınız gelin dertleşelim
ewet eylül hanımın kostümü hazır sayılır beline bi kurdeleli kusak yapıcam kırmızı siyah bulamadım buralarda yarın bakıcam artık bide bandaj üzerine yine ugur böcegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?