2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

doğum günü menüsü patatesli puf böreği,tuzlu kurabiye,poğaça,makarna salatası ve tabiki pasta

9 kişiydik yettide arttı aile arası yaptık

maşallah ebraranede şirin oynuyordur

çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum

bir alemsin canım kız çoçuk isteğini fazla abartmışsın yap bir kızda giydir yazık kaana erkek adama yakışmaz

Eki Görüntüle 788607

selam kızlar bugün mertimin doğumgünüydü:119::119::119:

buda pastası

doğum günü kutlu olsun paşamızın daha nice yıllara inşallah.

pastanızda çok güzelmiş canım

bir alemsin canım kız çoçuk isteğini fazla abartmışsın yap bir kızda giydir yazık kaana erkek adama yakışmaz

haklıısn biraz abarttım tabi gerçekten giydirmemde şöle bi gözümün önüne getirmedim değil.doğum korkusu oluştu bende o iş biraz zor ama çok istiyorum naparım bilmiyorum.

sağol canım......bende bayıldım pastaya katologta gözüktüğünden dahada şirin olmuş kesmeye zor kıydım

bende kız istiyorum ama bu haldeyken hala nasıl aklımdan geçiriyorum şaşırıyorum kendime ben evdeki örümcek adamla zor baş ediyorum bu aralar yaramazlığın dozunu öyle arttırdı ki tırmanmadığı yer kalmıyor.çığlık atasım geliyor peşinde koşmaktan

herkese selamlar.tatil bitti
yarın uzun uzun yazıcamsize

mertin doğum günümüş nice yaşlara inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

annmlern orda kumascı vardı bakıyım bende etek 5 lıra he bende sıpars vercktm 50 tl ye :) canım nasıl aptın lınk varmı bnde bakarak yapıyım

evt cnm bana tepkılı k.v bızdeyken telefonu alırdı anne gel derdı annemlerde sımdı hıc demıyo telefonu dırek atıyo oynarken hıc resım cekmdm cnm vıdeoa cektıler zaten sunnet dugunun maskotu oldu yenı resımlerden aksam atarım bı kactane
ıste bende ole dusunyrm cnm 5 6 yasına gelır okdrıda eklmm krese verırım clalısrm yıne bı ıkı sene

Eki Görüntüle 788607

selam kızlar bugün mertimin doğumgünüydü:119::119::119:

buda pastası

maşallah ebraranede şirin oynuyordur

çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum

dogum gunu kutlu olsun paşanın canım pastasıda cok guzelmıs bızım baya kalbalık olcak 30 40 kısı kdr bızede bole bı pasta yetr herhalde

mertin dogum günü olmus bitmiş bile
saglıkla nice yaslara Allah uzun ömürler versin ailesiyle birlikte

bu arada karam yok nerdesin kız
en cok sen yazardın buraya haber et kendinden

stres sekos eylülnaz bilss sebos nerdesiniz ya

sağol teyzesi,size bunun daha büyük boyu ancak yeter canım 15-20 kişiklikmiş bu.

mertin dogum günü olmus bitmiş bile
saglıkla nice yaslara Allah uzun ömürler versin ailesiyle birlikte

olduda bitti bile zaman çabucak geçiyor miniklerimiz büyüveriyor.
amin canım cümlemizin yavrusuna uzun ömürler versin inşallah:)

bu arada karam yok nerdesin kız
en cok sen yazardın buraya haber et kendinden

stres sekos eylülnaz bilss sebos nerdesiniz ya

evet karam terk etti buraları bende merak ediyorum diğer kızlarda hiç giremiyor biz zar zor arada girebiliyoruz.
çok sessizleşti topik çok

Mertt kuzumm nice saglıklı huzurlu senelereee:119::119::119::119:
İyiki dogmuşsun iyiki annenle arkadaş olmuşuzz
:118::118::118::118:

aynen aynen bunları iyice afacanlaştı şimdi kanepelere falan tırmanıyo süreklide düşüyo bugün ağzını sehpaya vurdu dudağı kanadı.

herkese selamlar.tatil bitti
yarın uzun uzun yazıcamsize

mertin doğum günümüş nice yaşlara inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

hoşgeldin canımd emek tatildeydin gelde yaz bakalım neler yaptın yokken buralarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…