- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
CANM YIPRTMA KENDINI COK ZOR ZMNLRI SUAN BEBKLRMZN ALLAH SABIR VERSIN SU ESLERDE AZCIK ISE YARASADA YARDIM ETSELER KESKE
CNM BENIM ELIMDE HERSEYI YIYOR BENIMLE MASAYA OTURUP PILAV KOFTE CORBA YIYOR AMA NNEMDEN YEMIYO AGZINI BILE ACMIYO KAHVALTI YAPMIYOMUS SADECE MAMA ICIYOMUS ZAYIFLADI BAYA BENDE BI KAC AY DAHA CALISIP CIKICAM ISTEN SUKUR BORCLRIMIZN COGUNU KAPATTIK SAGLIK OCAGINA GTRU ANNEMLER BENM ICIRDGM SURUPLRDN VERMISLER BU ARA COK HUYSUZ HASTALIKTAN DEGIL KISILIGIMI OLUSYO NE ASIRI TEPKILI HERSEYE ELINDEN BISEY AL ATIYO KENDNI YERLERE KAFASINA VURUYO HEP
ARZUCUM BENDE KIZIMA TUTU YAPCAM MALZEMELRNI ALDIM HAFTASONU BASLICAM KECEDEN BADI SUSLEMESI YAPICAM BIDE
HAFTASONU BIZDE SUNNET DUGUNUNE GIITTIK EBRARI TUTABILENE ASKOLSUN MILLET HALY CEKIYO ORTALARINA GIRIP GAMGAM STAR OYNUYO KADINLAR CIFTETELLI OYNUYO YINE ORTALRNDA POPO SALLIYO KENARDA DA OYNAMIYO ORTALRDA OYNUYO HEPP:)))
Test yaptım pozitif çıktı dr. gittim ve kürtaj oldum spirialde taktı daha yavrum çok küçüktü kardeş için ayrıca 1. sınıfa başlıycak büyük oğlum dahada beteri kayınvalidemlerle oturuyorum ve yatalak bi görümcem var onada ben bakıyorum başka çarem yoktu yinede ölüyorum vicdan azabından çok acıymış evlat acısı doğmamış olsada.....
ewet eylül hanımın kostümü hazır sayılır beline bi kurdeleli kusak yapıcam kırmızı siyah bulamadım buralarda yarın bakıcam artık bide bandaj üzerine yine ugur böcegi
doğum gününüz kutlu olsun
hadi bakalım doğum günleri başlasın sıra sıra. ahmetinkine var daha
o zaman sana tepkili ebrar canm anlattıkların bunu gösteriyor.seni istiyor yanında çok sevindim bu habere demek çıkıcaksın işten.ben çalışma işini oğlum 5-6 yaşına gelene kadar rafa kaldırdım.benim bırakabilecek kimsemde yok annem çalışıyor kayınvalide bakamaz genç ama oğlanı kucağpına bile almıyor başım dönerse düşer,m diye.oğlan 5-6 yaşına gelince kreşti okuldu falan kolay olur annemde emekli olucak o zamana.senin ve kıızn adına çok sevindim
kız yerim ben onu bi iki foto koysana inşallah nazar değmemiştir.maşallah ona demek popo sallıyo yerim onu yerim.
hayırlısı olsun hakkınızda zor ama herkez kendi durumunu bilir.
valla toplanamıyoruz artık.
annein çalışması zor bebek içinde kendi içinde bende çalışan bi annenin çocuğuyum greçekten zor.ama durumlar bunu gerektiriyosa herşeye alışılıyor.sizde alışırsınız canım sıkma kendini.
çoooooookkkkkkkk tattlıııı eylülü bunun içinde görmek ,istiyorum yaaaaa.
eşine dedim bende oğlana giydiricem bundan diye gösterdim kötü kötü baktı bana.hep bi kız çocuğum olsun isterdim oda biliyor yazık bişeyde diyemiyor.
bir alemsin canım kız çoçuk isteğini fazla abartmışsın yap bir kızda giydir yazık kaana erkek adama yakışmaz
doğum günü kutlu olsun paşamızın daha nice yıllara inşallah.
pastanızda çok güzelmiş canım
haklıısn biraz abarttım tabi gerçekten giydirmemde şöle bi gözümün önüne getirmedim değil.doğum korkusu oluştu bende o iş biraz zor ama çok istiyorum naparım bilmiyorum.
herkese selamlar.tatil bitti
yarın uzun uzun yazıcamsize
mertin doğum günümüş nice yaşlara inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
bardak tabak işine hiç girmicem gereksiz oluyo bence ya yoksa tabi umutluaycım almak gerek sizde baya kalabalık olacaksınız sanırım bende 3 abi ve esleri anneler ve babalar yani yakın aile cok kişi olmucak bize yeter yani pasta börek işlerini konusalım daha elmalı kurabiye yaptım simdiden:)
fufacım anlaradayım ben burda bursakumas pazarı var ordan aldım sende kumascılardan bulabilirsin kristal tül adı ben 3 metre aldım 2 metresiyle yaptım ama enide 2 metre idi 2,5 lira metresi etek 5 liraya mal oldu yani:)
o zaman sana tepkili ebrar canm anlattıkların bunu gösteriyor.seni istiyor yanında çok sevindim bu habere demek çıkıcaksın işten.ben çalışma işini oğlum 5-6 yaşına gelene kadar rafa kaldırdım.benim bırakabilecek kimsemde yok annem çalışıyor kayınvalide bakamaz genç ama oğlanı kucağpına bile almıyor başım dönerse düşer,m diye.oğlan 5-6 yaşına gelince kreşti okuldu falan kolay olur annemde emekli olucak o zamana.senin ve kıızn adına çok sevindim
kız yerim ben onu bi iki foto koysana inşallah nazar değmemiştir.maşallah ona demek popo sallıyo yerim onu yerim.
hayırlısı olsun hakkınızda zor ama herkez kendi durumunu bilir.
valla toplanamıyoruz artık.
annein çalışması zor bebek içinde kendi içinde bende çalışan bi annenin çocuğuyum greçekten zor.ama durumlar bunu gerektiriyosa herşeye alışılıyor.sizde alışırsınız canım sıkma kendini.
çoooooookkkkkkkk tattlıııı eylülü bunun içinde görmek ,istiyorum yaaaaa.
eşine dedim bende oğlana giydiricem bundan diye gösterdim kötü kötü baktı bana.hep bi kız çocuğum olsun isterdim oda biliyor yazık bişeyde diyemiyor.
maşallah ebraranede şirin oynuyordur
çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum
annmlern orda kumascı vardı bakıyım bende etek 5 lıra he bende sıpars vercktm 50 tl ye :) canım nasıl aptın lınk varmı bnde bakarak yapıyım
evt cnm bana tepkılı k.v bızdeyken telefonu alırdı anne gel derdı annemlerde sımdı hıc demıyo telefonu dırek atıyo oynarken hıc resım cekmdm cnm vıdeoa cektıler zaten sunnet dugunun maskotu oldu yenı resımlerden aksam atarım bı kactane
ıste bende ole dusunyrm cnm 5 6 yasına gelır okdrıda eklmm krese verırım clalısrm yıne bı ıkı sene
dogum gunu kutlu olsun paşanın canım pastasıda cok guzelmıs bızım baya kalbalık olcak 30 40 kısı kdr bızede bole bı pasta yetr herhalde
mertin dogum günü olmus bitmiş bile
saglıkla nice yaslara Allah uzun ömürler versin ailesiyle birlikte
bu arada karam yok nerdesin kız
en cok sen yazardın buraya haber et kendinden
stres sekos eylülnaz bilss sebos nerdesiniz ya
mertin doğum günü kutlu olsun cnm nice yaşlara
sağol canım......bende bayıldım pastaya katologta gözüktüğünden dahada şirin olmuş kesmeye zor kıydım
bende kız istiyorum ama bu haldeyken hala nasıl aklımdan geçiriyorum şaşırıyorum kendime ben evdeki örümcek adamla zor baş ediyorum bu aralar yaramazlığın dozunu öyle arttırdı ki tırmanmadığı yer kalmıyor.çığlık atasım geliyor peşinde koşmaktan
herkese selamlar.tatil bitti
yarın uzun uzun yazıcamsize
mertin doğum günümüş nice yaşlara inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?