Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki de 25 eylül :)
annen baktığı için tabi ki şanslısın, benim annem köyde ve eminim bu bakıcım kadar bakamazdı, tabi bakar çok dikkat eder sever ama oyun oynaması falan farklı olabilirdi,yani eski tarz kalırdı galiba, bakıcım genç ve çok bilinçli, kendi çocuklarının da maşallahı var, kısmet bu işler... sma 3 numarası yok mu,nedne 3 e geçmediniz, bilmediğm için soruyorum kusura bakmayın. biz de sadece yatmadan önce ve gece devam sütü içiyoruz,onun harici tüm öğünlerde yemek yiyor. maşallah yavrunuza
ay bana menü önerin kızlar doğumgünüsü içiiiinnnnçok kişi çağırmıyorum, zaten evimde bi tek salonum var o da küçük :) annemler 2 kişi,abimler 2 kişi ve bi bebek olacak, bi de arkadaşalrımdan çağırmak istiyorum duruma göre hngisi olursa. gelenler akşam pek yemek tarzı yemezler, yani sarma kısır köfte gibi şeyler olmayacak menüde, alışkın değiliz sanırım yemeğin üstüne yiyemiyoruz. sizler ne gibi hazırlıklar yaptınız ? önceki sayfalarda yazdınız mı bilmiyorum, öyleyse söyleyin okurum, zahmet vermiyim...
eski arkadaşalr nasılısınız, inşallah bebeişleriniz de iyidirbenimki yrümüyor, emekliyor ve sıralıyor sadece
yakında da yürümez sanırım...öpüyoruz hepinizi
![]()
herkese selamlar
kayınvalidem 5 gün kalıp gitti
bende fırsat bulup girdim
dün şok oldum kızlar hani benim kız yeğenim olucaktı ya o erkekmiş
doktor yanılmış oysa biz ona ne kıyafetler almıştık şimdiden pembe pembe
nasıl bir doktormuş anlamıyorum emin olmadan insan %95 kız dermi hemde çoçuk 4,5 -5 aylıktı o zaman
keşke kendi gittiğim doktoru önerseymişim ben 3,5 aylık hamileyken mertin cinsiyetini söylemişti hiç yanılma payı olmadan.
merhaba canım iyiyiz şükür sen nasılsınMerhba annecıkler nasılsınızz
selammslllmmmm
bizim doğum günümüz 18 eylül decok az kaldı dün gece düşündümde yine aklıma doğum anı geldi
ikramlık ne yapıcam karar veremiyorm :26:
pastamız 1 seklinde olacak
oğluşum yürüyordüşecegini anlayınca hemen oturuyo
meleğim benim ne yapsak taklit ediyor tarak alıp kafasına götürüyo öksürünce aynısını yapıyo cısss, cici diyo
ama faydalı hiç bişey yemiyo![]()
ve hala emizikle uyuyo nasıl bıraktırcm bilmiyorum :26::44:
Selam canım oluyo böle karışıklıklar bazen şimdi kaç aylık bebiş azmı kaldı doğuma
merhaba canım iyiyiz şükür sen nasılsın
selamm
bizim doğum günüde yarın çok heycanlıyım evde kutlayacağız biz
maşallah oğluşuna yürümeye başladı demek.
bizimkide emzikle uyuyo yyunca atıyo ama uyuturken emzik oluyo ağzında mutlaka.bıraktırmayı hiç denmedim aslında emziksiz uyutmayıda denemedim.mesela dışarda gezerken emziksiz uyuyo belki denesem uyur bilmiyorum.
çorba falan içmiyomu canım ek gıdada sorununuz yoktu sanki
sebzeyi hiç sevmiyo yakraker bisküvi kasık maması ver yeter
işine gelrse aç kalırsa zorla corba döke saça kırmızı et cok önemli ama sevmiyo demir vit de vermiyorum :26: off kesin kansız
gün içinde agzında emzikle dolaşmıyo emir de sadece gece uyurken ama ne bilim büyüdükçe yakışmıyo gibi
i
evet şanslıyım ben deMerhaba canım bakıcı bulmak ve iyi bir bakıcıya denk gelmek çok zor oluyor diyolar ama sende bu konuda şanslısın demekki benim annemde çok ilgili kitap felan okuyor ben hatta gelişim seti aldım ordan gelen ayına uygun aktiviteleri yapıyolar.
sma 3 numara var ama 1 yasından itibaren oluyor bu ay geçicez artık ona
bizde kafede yapıcaz bende cupcake ve şeker hamurundan kurabiye hazırlıycam birde sarma ve mercimek köftesi tarzı bişeylerde götürücez biraz yanında tuzluda olsun diye
yürümez deme belli olmuyormuş hiç bazıları birden ayaklanıyormuş arkadaşlarımdan duymuştum zamanı gelince hepsi yürüyecek geç olsunda güç olmasın :)
evet şanslıyım ben dee annen bilinçliymiş senin şte ne güzel. frketmez aslında ama sanırım bebeklerimiz için en iyisini istiyoruz :) hımm sma hiç görmedim ondan sordum,demek numaraları değişikmiş. ben hiç şeker hamurundan bişey yapmadım, pastanede yaptırabilirim inşallah...tatlı olarak etimek tatlısı yapsam basit mi olur? revanimi çok yediler de bi daha yapmıyım :))) gerisini hazır alıcam.
inşallah yürür dediğin gibi er ya da geç.benimki tembel d eondan dedim, zatn emekleyrek gidiyor,yürütmeye çalışınca oturmaya çalışıyo hemen,popoyu yere indirmeye çalışıyor
ya ben de menü konusunda kararsızım... süsleme olarak balon ve doğum günün kutlu olsun yazısı asıcam perdeye de onları nerden bulurum harfleri yani, kipa gibi yerlerde de mi?
canım senle ara ara görüşüyoruzda benim
:122:
hele bu oynak kafa tam kafa
![]()
he doğurdum tamda bu aralar gaz başlamıştı:18:hey gidi günler simdide nelerle uğrasıyozKız heyecan dorukta kız doguracam az kaldı
Sen dogurdun tabi ohhh![]()