2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

son bilgiler
ahmet mert imin üst iki dişi var:nazar:
uyku düzeni aynı yani düzensiz bence emzirmeden kesinceye kadar bu böyle gidecek:24:
yurumuyo ama herseyi yapıyıor yani yerden aniden ayaga kalkıyo sıralıyor vs
kilomuz normal boyumuz iyi maşallah
hep ağzını geveliyo ama bilinçsiz baba mama meme gibi şeyler söylüyo
geçen hafta 10 gün gecikmeli olarak 3 aşı olduk ateş yapmadı
gecikme nedenimizde biraz hasta olmuştut o yuzden geciktirdik
bizden haberler böyle arkadaşlarım:54:

merhaba arkadaşlar

dün oğluşumun doğum günüydü 9 kişiydik topo topu ama çok yoruldum deydi tapi yorgunluğuma güzel bi gündü.

albüme doğum günü fotolarından yükledim

albümm:10::10::10:

merhaba arkadaşlar

dün oğluşumun doğum günüydü 9 kişiydik topo topu ama çok yoruldum deydi tapi yorgunluğuma güzel bi gündü.

albüme doğum günü fotolarından yükledim

albümm:10::10::10:

doğum günü kutlu olsun paşanın nice yaşlara inşallahhhhhhhhhhhhhhh :54:bizde kutladık resimleri paintte küçülttüğüm halde pikseli yüksek geldi hepside foto mak.çekildi küçülcez ama nasıl bi bakayım bende yükleyeceğim bizde 40 kişiydik babası havai fişek bile almış sıpamın güzeldi :nazar:

çok tatlı çıkmış oğluşun maşallah cnm baktım çok güzel hazırlanmışsınız :16:büyümüş emirim:nazar:

kızlar resim koydum albüme ;) pikseli yüksek diye değişik bir proğramda küçülttüm ancak bu kadar koydum çok uğraştırıyor çünkü öpüldünüz.

doğum günü kutlu olsun paşanın nice yaşlara inşallahhhhhhhhhhhhhhh :54:bizde kutladık resimleri paintte küçülttüğüm halde pikseli yüksek geldi hepside foto mak.çekildi küçülcez ama nasıl bi bakayım bende yükleyeceğim bizde 40 kişiydik babası havai fişek bile almış sıpamın güzeldi :nazar:

çok tatlı çıkmış oğluşun maşallah cnm baktım çok güzel hazırlanmışsınız :16:büyümüş emirim:nazar:

teşekkürler canım sizinde doğum gününz kutlu olsun.sizin parti baya büyük ve güzel olmuş.çok şanslı fatih paşa

moon canım PIXresizer diye bi program var çok kolay ve hızlı kullanımı resim küçültme programı.resmi küçültmüyo fiziksel olarak aynı kalıyo sadece mb olarak küçültüyo.

selam kızlar.uzun bir aradan sonra nasılsınız?biz iyiyiz çok şükür.tatil bitti.25 gün yoktuk evde.güzel geçti.geçmiş yapamadım..doğum günü olan bebişlerimize nice seneler olsn inşallah..yağızımında 21 inde.cumartesi..kendi aramızda kutlucaz sanırım...tatilde yağız biraz zayıfladı.uyku düzeni bozuldu.beslenmesi falan...hala yürümüyor.sadece sıralıyor :1:

selam kızlar

bugün aşı günümüzdü 3 tane aşı olduk şimdilik bi sorun yok çok ağlamadı.gelişimimiz gayet iyiymiş.10.800 kg kilomuz 79 cm boyumuz.gelişimimiz %90 mış.1.5 kilo almış son 3 ayda.

bu arada ben oğlana süt içiremiyorum yani sadece süt içmiyor bisküvili yaparsam içiyor koyu bi şekilde.zaten biberon kullanmıyo suluk tarzında akıtmaz bardak aldım.onunla su falan içiyo ama süt içmiyor.ebemize söledim bugün geçiş için pınar çocuk sütünü önerdi.bende aldım bugün onuda içiremedim.siz neler yapıyorsunuz bu konuda.

elif,
masallah ogluna:nazar: bizimki de idrarda enfeksiyon cikinca zayiflar gibi olmustu ama simdi iyi toparladi ogunleride duzene girdi, yedigimiz yemeklerden veriyorum ama su siralar gece sik uyanmaya basladi ve gunduz miz miz yine disler geliyo galiba ....
ben sut veriyorum yaklasik 2 aydir icine bebebiskuvisi katinca daha cok seviyor, TR deyken bi cok sut denemistim, tadi en guzel gelen pinar ve icim oldu bana gore, diyerlerinde koku var...

bu arada butun bebelerin dogum gunu kutlu olsun, eklenen resimlerin hepsi cok guzel cikmis :nazar:

elifim maşallah oğluna tam bir tosuncuk:)))) bizde aşı vurulduk dün akşam 20 kere kalktım heralde mız mızdı ya gerçi burnu tıkalıydı onlamı alakalı aşıylamı alakalı anlamadım bakalım bu gece ne yapıcak ateş falan yapmadı calpol verdim gerçi .

doğum günü yapanlardan foto bekliyoruzz:16::16::16::16::16::16:

Back
X