merhabalar ben geldim benm 18 aylık bebeğim bir tane daha istiyorum beraber buyusunler kararsızım ilgilenebilir miyim diye . sizce ne yapmalııııı
selam kızlar
bugün aşı günümüzdü 3 tane aşı olduk şimdilik bi sorun yok çok ağlamadı.gelişimimiz gayet iyiymiş.10.800 kg kilomuz 79 cm boyumuz.gelişimimiz %90 mış.1.5 kilo almış son 3 ayda.
bu arada ben oğlana süt içiremiyorum yani sadece süt içmiyor bisküvili yaparsam içiyor koyu bi şekilde.zaten biberon kullanmıyo suluk tarzında akıtmaz bardak aldım.onunla su falan içiyo ama süt içmiyor.ebemize söledim bugün geçiş için pınar çocuk sütünü önerdi.bende aldım bugün onuda içiremedim.siz neler yapıyorsunuz bu konuda.
elif,
masallah oglunabizimki de idrarda enfeksiyon cikinca zayiflar gibi olmustu ama simdi iyi toparladi ogunleride duzene girdi, yedigimiz yemeklerden veriyorum ama su siralar gece sik uyanmaya basladi ve gunduz miz miz yine disler geliyo galiba ....
ben sut veriyorum yaklasik 2 aydir icine bebebiskuvisi katinca daha cok seviyor, TR deyken bi cok sut denemistim, tadi en guzel gelen pinar ve icim oldu bana gore, diyerlerinde koku var...
bu arada butun bebelerin dogum gunu kutlu olsun, eklenen resimlerin hepsi cok guzel cikmis
elifim maşallah oğluna tam bir tosuncuk:)))) bizde aşı vurulduk dün akşam 20 kere kalktım heralde mız mızdı ya gerçi burnu tıkalıydı onlamı alakalı aşıylamı alakalı anlamadım bakalım bu gece ne yapıcak ateş falan yapmadı calpol verdim gerçi .
doğum günü yapanlardan foto bekliyoruzz
Elifcim Devam sutu.inek sütü hiç bir sekilde benimkide icmez anne sutu aliyor suan zor alisir dedi dr ama arada dene dedi
maşallah kaana annesı neguzel bakmssın :) canm ebrr ıcıyo ınek sutunu bazen bal koyuyrm bazen bebe bıskuvısı sade de ıcıyo cok sukurr
artık evımdeyım bnde kızımlaa zillim bnm nası degsms ya pek bı bılmış olucak bu sıpaaaa
eliföyküm nerdesin bacım kaç gündür gelmiyorsun umarım emirim ve sen iyisindir:26::26::26:
maşallah canım alıştı demek süte seninki ben bisküviyle karıştırınca içiyo sadece oda kaşık amması kıvamında olucak sıvı olursa içmiyor.ballı da denedim ama içmiyor
teşekkürler canım
aynı durum bizimde başımıza geldi canım ya aşıdan sonra uyumuyo bu çocuk.ateş falan olmadı ama aşı yerlerine dokunuca tepkide vermiyor anlamadım gitti.gerçi çok gazı var aşıdan beri üşüttükmü naptık oğlanı.
bu sabah 6 da kalktık ya gtgide daha vahim oluyo sanki durumumuz
canım benim oğlan artık eskisi gibi anne sütüde almıyor günde 1 bazen 2 kere.yavaş yavaş bırakıyor sanki.
canım çıktın demek işten hayırlısı olsun hakkınızda.maşallah ebrar kolay alışmış süte.
canım iyiyiz çok şükür eşim evde bu günlerde genelde evde işler oluyo dışarda işlerimiz vardı falan emirde uyumuyor bu ara fırsat bulup gelemedi.
sen nasılsın canım neler yapıyorsunuz bakalım.
Günaydın herkese servisi bekliyorum hazır ve nazırım
Daha gelmedi bir size bakayım dedimdgünümüz çok güzel geçti keşke her ay olsa
Bir sürü de hediye geldi kışlık kıyafet derdinden kurtulduk
Efe babaannesinde çok mutlu ama yine de beni çok özlüyo
Dün koltukaltımı koklaya koklaya uyudu normalde babası uyuturdu dün 20 dk direndi agladı
Galiba ben gidecem diye uyumuyodu
Dişler kabarmış ama hala 2 diş var boyumuz kilomuz yerinde
Dgünü fotolarını en kısa sürede atacam
Servis gelmiş
bende iyiyim tatlım ne olsun hiç gece kalkmayan çocuk iğneden sonra çok sık kalkmaya başladı umarım geçereşler evde oldumu zor geliyor insan hem bebeklerden hem koca bebeklerden fırsat olmuyor benimki devam sütü almıyor ya bende dün pirinç unlu muhallebisine kattım biraz da armut rendeledim öyle yedi sanırım bu şekilde vericem gene ara ara tattırıcam süt olarak artık ne zaman keserim sütten ozaman içer heralde hiç olmadı ilerde kakao yada nesguik yada muzlu süt olarak içiririz ne yapalım
elif oykucm ıstn cıktım evdeyım mınıgımle kosustryrz bugn erkn uyudu baya ıns kalkmazda uyur
sen nasılsn kaan nasıl??
iyi geceler kızlar nasılsınız görüşmeyeli.bugün yağızımın doğum günüydü.ark.larla öle ufak bi kutlama yaptık.Allah sağlık sıhhat versin uzun ömürlü olsun tüm bebişlerimiz inşallah.
kızlar bu arada bir şey sorucam...süt veriyor musunuz bebişlerinize.nasıl veriyorsunuz.dr.bana önce biraz sulandırıpta ver dedi ama ne bileyim..artık herşeyi ver dedi.lokanta çocuğu oldu o artık falan dedi.boyu kilosu normal çok şükür.pzrteside aşı var..aşı yaptıran var mı?nasıl ateş falan yaptı mı
Elifcim bn emmeyi kestikten sonra icmezse vericem nesguik ne yapalim bizde cok icerdik ya kakaolu ya muzlu yeterki icsinler
Kocana ceksemis oğlun ne guzel olurdu likir lıkır icerdi demek sütü .benimki bu ara yogurtta istemiyor birde essek yemekleri kokluyo beyenmezse kokuyu yemiyor
Yesimcim ates yok ama asidan sonra gece huysuzlugu basladi raht 10 kere kalkiyor gündüz sıkıntı yok sut icmiyor benimki dr devam sutu ver dedi onuda begenmedi muhallebisi ne k atıyorum
yağızın doğum günü kutlu olsun canım.
süt veremiyorum içmiyor sade bisküviyle içiyor sadece oda mama kıvamında olucak.
aşıda sorun olmadı ateş falan.ama moonun fatihi gibi huzursuzluk başladı gece gündüz uyumuyor.aşıyla alakası varmı bilemiyorum.
ah içse keşke koyarım nesquik.ballı denedim içmedi nesquikle içermi acaba.bisküviyle içiyor oda koyu olucak kıvamı.
bak sen fatihe demek yemek kokluyoadam oldu bunlar annesi büyüdülerya seçme hakları var artık
adama bak adama kokudan yemek seçiyo
selam
yazdıklarınızı okudum kızlar uykuyla ilgili
aynısı biz
zaten ahmet gündüz kavga dövüş 1 kere uyuyor gerekki aksam güzel uyusun diycem ama yok tabiki
gerci hiçbir zaman uykuyu seven bi bebek olmadı ama bu aralar gece huzursuzlugu tavan yaptı
simdi yazdıklarınızı okuyunca acaba gercekten asının yan etkisimi diyorum
sizinde yazdıgınız gibi gündüz bişey yok uyumama dışında fakat aksam 9.30-10 gibi yatırıyorum zırt pırt kalkıyor aglamalar cığlıklar tepinmelersallamamada izin vermiyor sadece meme istiyo öyle susuyor resmen çöktüm ya hadi ben uyuyamıyorum tamamda bağırtısından abiside eşimde ayaktalar yazık ya
inşallah çabuk geçer yoksa çekilecek boyutta değil
elif eşinede koptum ya yazık adamaal bi nesguik karıştır sute içsinde sussun
ha bide senle buluşmaya niye süt getirmişalem bu erkekler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?