2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

teşekkürler canım
napıyosun canım fatih paşa nasıl rastlaşamıyoruz.

teşekkürler canım zor gerçekten yaa hastayım deyip yatamıyosun bile bebişlerde hsata onlarda ilgi bekliyo.hoş hasta olmasalarda yatamayızda neyse.bende doktora gitmedim ilaç kullanmıyorum azda olsa emiyo diye kullanmak istemedim ilaç.
aynen bende iş güç yapamıyorum emir sürekli mızır mızır yanından ayrılamıyorum.

senin minnak nasıl zorluyormu bulantılar falan başladımı.

yok cnm çok şükür bulantım falan yok..inşallah olmaz..yağız dada hiç olmamıştı.çok rahat bir hamilelik geçirmiştim maaşallah inşallah gene öle olur...

selam canım bebişte bende hsatayız valla yinede iyiyiz diyelim.

canın kız erken doğduya fiziksel gelişimi doğduğu zamana göremi doğacağı zamana göremi takip ediliyor canım.hem her bebeğin gelişimi farklı oluyo daha yürümeyen çok bebişimiz var topikte.hepsi farklı alanlarda geliştiriyo kendini maşallah.

cok gecmis olsun canim ALLAH SIFANIZI VERSIN INSAALLAH canim hastalik kötü oluyor eylülündesol kulag ikizarikmis de tam iltahap olmamis gecenlerde yürim derken düstü kafasini televizyon sehpasina carpti kasiyla gözunün arasi yarildi cok korktum hasatneye götürdügümüzde muayne ederken kulagini farketti hamd olsun onunla atlattik iltahap olmadi sizede cok büyük gecmis olsun farkinda olmadan nekadar dikkat etsen bu havalar simdi mevsim degisiklignde bir sicak bir soguk üsütüyor bebisler
bu haberi bende face de okudum cok üzücü cocuk tam 9 gün yanliz kalmis 6gün dayanmis yavrum :14::14::14::5::5:

ALLAHIM tamamina erdirsin saglicakla al kucagina insaallah canim cok sevindim senin icin :49:

sağol cnm benim amin inşallahh..

kızlar alıntıları karıştırdım sanırsam birazzz :1: eliföykü ve eylülnazc cvp yazdım size ama karıştı birazcıkın :-)

İyiyiz tatlım oyudu yemekdi ev isiydi geçiyor zaman emir nasıl sen nasilsin evet gorusemedik cnm

bizde bildiğin gibi canım hastalık dışında iyiyiz aynen sölediğin gibi geçiyo bizimde günler.

kızlar alıntıları karıştırdım sanırsam birazzz :1: eliföykü ve eylülnazc cvp yazdım size ama karıştı birazcıkın :-)

:9::9:

selam kızlar nasılsınız
hasta bebeklere acil şifalar
yürüyenlere maşallah.
yeşim tebrik ederim canım, darısı başıma:9:
1 aydır öksürüyo ahmet inat ettim doktora götürmedim en son turp ve balla yapılan şeyi denedim baya iyi geldi artık iyileşir inş.
canı isterse odanın bi ucundan bi ucuna yürüyo ellerini robot gibi açarak:1: ama son 2 gündür hiç yürümedi mesela, garip bi huyu var kendi keyfine göre olacak illa. mağazalarda emekleyerek geziyo yürüyebilen çocuk:1: erken emeklemek de iyi değilmiş bağımlılık yaptı.
hem çalışmak hem küçük çocuk çok zormuş nete hiç vaktim kalmıyor.
herkesi öptüm:16:

selam kızlar nasılsınız
yürüyenlere maşallah.
1 aydır öksürüyo ahmet inat ettim doktora götürmedim en son turp ve balla yapılan şeyi denedim baya iyi geldi artık iyileşir inş.
canı isterse odanın bi ucundan bi ucuna yürüyo ellerini robot gibi açarak:1: ama son 2 gündür hiç yürümedi mesela, garip bi huyu var kendi keyfine göre olacak illa. mağazalarda emekleyerek geziyo yürüyebilen çocuk:1: erken emeklemek de iyi değilmiş bağımlılık yaptı.

selam canım
sizede geçmiş olsun bende doktora götürmeyim götürmeyim dedim en son öksürmeye başlayınca götürdüm iyikide götürmüşüm kulaklarda iltihap çıktı.grip kulaklara vurabiliyormuş bebeklerde dikkat et canım.

maşallah sizde yürümeye başladınız demek yapıyrlar öle ya bizimki 3 hafta falan hiç yürümemişti yürümeye başladıktan sonra.şimdi senin oğluşa emeklemek daha kolay geliyo tabi.bizimkide yürümeye başladıktan sonra emeklemeyi öğrenmişti yürümeyi bıraktı emeklemeye yoğunlaşmıştı.akıllarına ne eserse onu yapıyorlar gerçekten.

internet yüzünden zor baktım kopup durdu çok büyümüş emirim maşallah:nazar:

büyüdüler ya teyzesi hepsi kocaman oldu maşallah.:16::16:

selam kızlar nasılsınız
yürüyenlere maşallah.

slm mattika

ahmette yakında ilerletir yürümeyi o zaman, bizimkide ilk başladığı zamanlar öyleydi şimdi maşallahı var:nazar:
ilk zamanlar cesaretsiz oluyorlar 1.5 aydır bağayı güzel yürüyor evde sokakta.
işin zor canım hem çalışmak hem bebek allah kolaylık versin.

selam canım
sizede geçmiş olsun bende doktora götürmeyim götürmeyim dedim en son öksürmeye başlayınca götürdüm iyikide götürmüşüm kulaklarda iltihap çıktı.grip kulaklara vurabiliyormuş bebeklerde dikkat et canım.

maşallah sizde yürümeye başladınız demek yapıyrlar öle ya bizimki 3 hafta falan hiç yürümemişti yürümeye başladıktan sonra.şimdi senin oğluşa emeklemek daha kolay geliyo tabi.bizimkide yürümeye başladıktan sonra emeklemeyi öğrenmişti yürümeyi bıraktı emeklemeye yoğunlaşmıştı.akıllarına ne eserse onu yapıyorlar gerçekten.

büyüdüler ya teyzesi hepsi kocaman oldu maşallah.:16::16:

slm mattika

ahmette yakında ilerletir yürümeyi o zaman, bizimkide ilk başladığı zamanlar öyleydi şimdi maşallahı var:nazar:
ilk zamanlar cesaretsiz oluyorlar 1.5 aydır bağayı güzel yürüyor evde sokakta.
işin zor canım hem çalışmak hem bebek allah kolaylık versin.

ay kızlar sizi görmek güzelmiş mutlu oldum:16:
bayramda kuzenini gösterdim bak o yürüyo diye direk 4-5 adım gitti nasıl gaza geldiyse. ordayken hevesliydi sürekli yürüyodu. eve döndük başka çocuk yok hevesi kaçtı. başka çocuklarla oynamayı çok seviyor zaten. yalnızlıktan bunalıyo.
hafif iltihaplar olur elif dr.lar biraz da korkutuyo insanı. avrupada hastalık iyice ağırlaşmadan antibiyotik vermiyolar. ben çok kullanmışım küçükken şimdi hiç biri etki etmiyor öyle olsun istemiyorum. ama mecbur kalınca kullanıcaz napalım.

ay kızlar sizi görmek güzelmiş mutlu oldum:16:
bayramda kuzenini gösterdim bak o yürüyo diye direk 4-5 adım gitti nasıl gaza geldiyse. ordayken hevesliydi sürekli yürüyodu. eve döndük başka çocuk yok hevesi kaçtı. başka çocuklarla oynamayı çok seviyor zaten. yalnızlıktan bunalıyo.
hafif iltihaplar olur elif dr.lar biraz da korkutuyo insanı. avrupada hastalık iyice ağırlaşmadan antibiyotik vermiyolar. ben çok kullanmışım küçükken şimdi hiç biri etki etmiyor öyle olsun istemiyorum. ama mecbur kalınca kullanıcaz napalım.

canım ben çok korkyorum kula iltihabından belki ondan büyütüyorum olayı.bebekliğimden genç kızlığıma kadar orta kulak iltihabından çektim kronikti benimki bi ara pil takılacak falan dendi ilaçlar iğneler senlerce çektim sonra birden nolduysa geçti.kulak ağrısınıda ondna iyi bilirim şimdi oğluşumunda kulak iltihabı olduğunu duyunca biraz korktum sanırım.

bizimkide başka çocuklarla oynamaya bayılıyor ama genelde çocuklar kaçıyor bizimkinden.bizimki gidiyo sarılıyo falan çekiniyo çoğu çocuk.

tekrardan heveslenir canım yürümeyi çzödükçe dahada hoşuna gider.

Marjıı Moon ve Elif kocaman bır maasallah sıze ve ogluslarınıza :nazar: rabbım esırgesın Maasallah Subhanallah cok tatlısınız hepınız Rabbım cümlemızın mutlulugunu daım etsın evlatlarımızın eksıklıklerını göstermesın :54: kuzucuklarımız

Bugun bır haber okudum cok üzüldüm ıkı yasında bır bebısın bogazına fındık durmus ve vefaat etmıs Rabbım annesıne babasına sabırlar versın cok zor sızlerde dua edınm kızlar aılesıne :5:

Rabbım cümlemızın evlatlarını esırgesın Insaallah Amin

Bende yatayım hepınıze huzurlu geceler :54:

sağolun kızlar..
evet cnm annemler yakın oturuyor.eşimin mesleği gereği sürekli tayin oluyoruz başka şehirlere..annemlere yakınken 2.ci de olsun dedik..

hayırlı uğurlu olsun, inş. zamanında kucağına alırsın yavrucuğunu. çok sevindim

günaydın kızlar, girmeyince 3 sayfa geçmiş şaşırdım.. benim kız sanırım koltuklardan tutunurken ara da pat poposunun üzerine düşüyor nazlı kızım ağlanmayacak olsa da ağlıyor. bu yüzden de korkuyor önce koltuklar arası pat patt koşardı babasına atardı kendini, ee bir de benim tepkim etkili oldu tabii oyyy oyyy diyip koştum, şimdi eliföykünün dediği gibi gülüyorum ama geçtii bor'un pazarı:))

bir de çocuklara bayılıyorr, aşağıda bir çocuk bağırsa bizimki de hemen onlar gibi bağırıyor heyecanlanıyor dışarı bakıyor. yavrumun kimi kimsesi yok :50:çook üzülüyorum bu duruma çokkk.. :5: arabada, yolda,parkta, camda bi çocuk görse onun sevincine benim gözlerim doluyor:14::14::14:

sırf bu yüzden kardeşi olsun hemen diyorum, ammaaaaa hivdacığım1 sene de olduysa kardeşi için beklemeliiiiiii

kızlar bu bütün bebeklerin ortak özelliği gibi bizimkide çoçuklara bayılıyor:9:

onlara laf atmalar şarkı söylemeler dürtmeler ilgilerini çekmek için herşeyi yapıyor kendi yaşıtlarıyla hiç ilgili değil ama hep 7-8 yaşlarındaki büyük çoçuklarla oynamak istiyor.

Marjıı Moon ve Elif kocaman bır maasallah sıze ve ogluslarınıza :nazar: rabbım esırgesın Maasallah Subhanallah cok tatlısınız hepınız Rabbım cümlemızın mutlulugunu daım etsın evlatlarımızın eksıklıklerını göstermesın :54: kuzucuklarımız

Bugun bır haber okudum cok üzüldüm ıkı yasında bır bebısın bogazına fındık durmus ve vefaat etmıs Rabbım annesıne babasına sabırlar versın cok zor sızlerde dua edınm kızlar aılesıne :5:

sağol canım senin yavrunuda allah esirgesin.

öyle haberler benide çok etkiliyor allah kazalardan belalardan korusun evlatlarımızı.

nasılsınız kızlar...biz halen daha gribi atlatamadık..yağız geceleri çok sık uyanıyor akşam ve öğlen ayağımda sallayarak uyutuyorum kendi kendine uyumuyor..siz nasıl yapıyorsunuz..artık kendi uykusu gelince uyusun istiyorum..gece emziriyorum diye mi çok sık uyanıyor..bu arada hamileyim ama emzirmeyi bırakmadım..netten araştırdım emziriliyormuş zaten dr.da ilk 5 ay emzirebilirsin dedi...ama diğer bebeğim de doğunca çok zorlanırım yağız.ın uykusu düzene girmezsee..

teşekkürler canım

allah ailesine sabırlar versin çok zor bi durum allah esirgesin yavrularımızı

hayırlı uğurlu olsun, inş. zamanında kucağına alırsın yavrucuğunu. çok sevindim

günaydın kızlar, girmeyince 3 sayfa geçmiş şaşırdım.. benim kız sanırım koltuklardan tutunurken ara da pat poposunun üzerine düşüyor nazlı kızım ağlanmayacak olsa da ağlıyor. bu yüzden de korkuyor önce koltuklar arası pat patt koşardı babasına atardı kendini, ee bir de benim tepkim etkili oldu tabii oyyy oyyy diyip koştum, şimdi eliföykünün dediği gibi gülüyorum ama geçtii bor'un pazarı:))

bir de çocuklara bayılıyorr, aşağıda bir çocuk bağırsa bizimki de hemen onlar gibi bağırıyor heyecanlanıyor dışarı bakıyor. yavrumun kimi kimsesi yok :50:çook üzülüyorum bu duruma çokkk.. :5: arabada, yolda,parkta, camda bi çocuk görse onun sevincine benim gözlerim doluyor:14::14::14:

sırf bu yüzden kardeşi olsun hemen diyorum, ammaaaaa hivdacığım1 sene de olduysa kardeşi için beklemeliiiiiii

canım anneyiz neticede korkuyoruz onlradna kortuğumuzu anlıyorlar korkuyorlar.bende ilk düşüşlrinde çok orktum onunla ağladığım bile oldu.sonra baktım herşeye ağlıyo artık düştükçe onu güldürmeye başladım hatta abartıp düştü diye alkışladım bile.bi ara sırf beni güldürüp alkışlamam için düşüyodu bilerek.şimdi çok canı yanmadıkça ağlamıyor.

demek bütün bebişler aynı bunları bi araya getirelim oynaşıp dursunlar.bizimde kimsesi yok etrafımızda oynayabileceği çocuk yok.

siz korunmayı bıraktınızmı canım yani olursa hivdaya kardeş gelicek demek allah gönlüne göre versincanım.hayırlısı olsun hakkınızda.

nasılsınız kızlar...biz halen daha gribi atlatamadık..yağız geceleri çok sık uyanıyor akşam ve öğlen ayağımda sallayarak uyutuyorum kendi kendine uyumuyor..siz nasıl yapıyorsunuz..artık kendi uykusu gelince uyusun istiyorum..gece emziriyorum diye mi çok sık uyanıyor..bu arada hamileyim ama emzirmeyi bırakmadım..netten araştırdım emziriliyormuş zaten dr.da ilk 5 ay emzirebilirsin dedi...ama diğer bebeğim de doğunca çok zorlanırım yağız.ın uykusu düzene girmezsee..

ahh bizde gribiz canım ya bende kötüyüm.gece benim içinde oğluş içinde zor geçiyor.

bizde aynıyız canım ya gece çok sık uyanıyoruz ve kendimiz uyumuyoruz.sallayarak uyutuyorum bende çok istiyorum kendi uyusun ama bunun için uğraşmamız gerekicek.hep başlayayım diyorum bişey çıkıyo bayramdı hastalıktı falan bakalım ne zaman başlarız eğitimlere.
bende emzirilmesinin skaınca olmadığnı biliyorum canım tv den bi doktordanda duymuştum en iyisini yapıyosun yağızıda sütünden mahrum etmiyosun bölelikle.anne sütü çok öenmli canım ya hiç hastalanmayan oğlum sütü azalttı hastalanmaya başladı.

iyi akşamlar anneler ve baldantatlı yavruları:)))))))))))

alıntı yapmıştım bir saat onceherkese cevap yazdım sağolsun paşazade fişi çekti hepsi gitti

resimlere bakmışsınızbizi de beğenmişisniz tşkr ederiz öpüyoruzzzz hepinizi

yürüme konusu konuşulmuşbendeoğlumun yakasındantutmuş gibi yapıyorum baya adımatıyor ama ısrarlaelimi tutmak istiyor dahagüveni gelmesi lazım beklemedeyiz canı istedimi yürüsün ne yapalımbencesizde öyle yapın şimdi bide burnunugöster diyorum gösteriyor göz dudak hepsini gösteriyor maşallahh bide göbeğime dudağını yapıştırıp üfleyip sesçıkarıyor benona yapıyodum odabana yapıyor gülmekten öldüm geçen gün :1:

kızlar selammmmm...
çok uzun zaman oldu ne girdim ne yazdım..Eylül feci kucak kuşu yapışık yaşıyoruz.. düşünün saçımı bile annemlere gelince boyatabiliyorum :) şimdi de annemlerdeyiz zaten ondan girebildimforuma.
inşallah herkes, bebişler iyidir. Biz Allah'a şükür iyiyiz, hatta bir de sürprizimiz var :) Eylül hanıma kardeş geliyor :) 28 haftalık olduk bile, cinsiyet erkek. hayırlısıyla sağlıkla inşallah ikinci evladımı da kucağıma alırım..
Eylül büyüdü 13 aylık oldu :) çok tembel :) yürüyebiliyor ama tercih etmiyor pek.. zorda kalınca yürüyor :) dede-baba-gel-havhav-at-attı-atti bi de sinirlenince memmmm memmmm memmm memmm diyor o kadar :) dişi de 15 gün kadar önce çıktı.. üst ön iki diş birden çıktı davşanım benim..

öööle işte hemen haberlerimizi vereyim dedim henüz incelemedim kim napıyo nediyo ben şimdi biraz dalayım topiğe bakayım. hepinizi çok özledim çok seviyorum ve çok çok öpüyorummmm :16::54:

kızlar selammmmm...
çok uzun zaman oldu ne girdim ne yazdım..Eylül feci kucak kuşu yapışık yaşıyoruz.. düşünün saçımı bile annemlere gelince boyatabiliyorum :) şimdi de annemlerdeyiz zaten ondan girebildimforuma.
inşallah herkes, bebişler iyidir. Biz Allah'a şükür iyiyiz, hatta bir de sürprizimiz var :) Eylül hanıma kardeş geliyor :) 28 haftalık olduk bile, cinsiyet erkek. hayırlısıyla sağlıkla inşallah ikinci evladımı da kucağıma alırım..
Eylül büyüdü 13 aylık oldu :) çok tembel :) yürüyebiliyor ama tercih etmiyor pek.. zorda kalınca yürüyor :) dede-baba-gel-havhav-at-attı-atti bi de sinirlenince memmmm memmmm memmm memmm diyor o kadar :) dişi de 15 gün kadar önce çıktı.. üst ön iki diş birden çıktı davşanım benim..

öööle işte hemen haberlerimizi vereyim dedim henüz incelemedim kim napıyo nediyo ben şimdi biraz dalayım topiğe bakayım. hepinizi çok özledim çok seviyorum ve çok çok öpüyorummmm :16::54:

maşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin:nazar:

Back
X