- 1 Kasım 2011
- 1.838
- 243
- 163
iyi akşamlar anneler ve baldantatlı yavruları:)))))))))))
alıntı yapmıştım bir saat onceherkese cevap yazdım sağolsun paşazade fişi çekti hepsi gitti
resimlere bakmışsınızbizi de beğenmişisniz tşkr ederiz öpüyoruzzzz hepinizi
yürüme konusu konuşulmuşbendeoğlumun yakasındantutmuş gibi yapıyorum baya adımatıyor ama ısrarlaelimi tutmak istiyor dahagüveni gelmesi lazım beklemedeyiz canı istedimi yürüsün ne yapalımbencesizde öyle yapın şimdi bide burnunugöster diyorum gösteriyor göz dudak hepsini gösteriyor maşallahh bide göbeğime dudağını yapıştırıp üfleyip sesçıkarıyor benona yapıyodum odabana yapıyor gülmekten öldüm geçen gün![]()
oyyy maşallah fatih paşaya demek gösteriyo burnunu gözünü falan.

her çocuk farklı yönde ilgisini gösteriyo bizimki bikaç kez göstermeye çalıştım hiç tınlamadı bile beni.gözüymüş burnuymuş hiç oralı olmadı.bende bıraktım.bizimkide o göbeğe üflemeyi çok seviyor pırrpırr ses çıkarıyor çok hoşuna gidiyor.
sizi beğenmemek ne mümkün moonum maşallah size.
kızlar selammmmm...
çok uzun zaman oldu ne girdim ne yazdım..Eylül feci kucak kuşu yapışık yaşıyoruz.. düşünün saçımı bile annemlere gelince boyatabiliyorum :) şimdi de annemlerdeyiz zaten ondan girebildimforuma.
inşallah herkes, bebişler iyidir. Biz Allah'a şükür iyiyiz, hatta bir de sürprizimiz var :) Eylül hanıma kardeş geliyor :) 28 haftalık olduk bile, cinsiyet erkek. hayırlısıyla sağlıkla inşallah ikinci evladımı da kucağıma alırım..
Eylül büyüdü 13 aylık oldu :) çok tembel :) yürüyebiliyor ama tercih etmiyor pek.. zorda kalınca yürüyor :) dede-baba-gel-havhav-at-attı-atti bi de sinirlenince memmmm memmmm memmm memmm diyor o kadar :) dişi de 15 gün kadar önce çıktı.. üst ön iki diş birden çıktı davşanım benim..
öööle işte hemen haberlerimizi vereyim dedim henüz incelemedim kim napıyo nediyo ben şimdi biraz dalayım topiğe bakayım. hepinizi çok özledim çok seviyorum ve çok çok öpüyorummmm![]()
doğumdan sonra herkez dağıldıu canıkm eskilerden pek fazla kimse kalmadı.
hayırlı olsun . bebeğiniz allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.