2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

iyi akşamlar anneler ve baldantatlı yavruları:)))))))))))

alıntı yapmıştım bir saat onceherkese cevap yazdım sağolsun paşazade fişi çekti hepsi gitti

resimlere bakmışsınızbizi de beğenmişisniz tşkr ederiz öpüyoruzzzz hepinizi

yürüme konusu konuşulmuşbendeoğlumun yakasındantutmuş gibi yapıyorum baya adımatıyor ama ısrarlaelimi tutmak istiyor dahagüveni gelmesi lazım beklemedeyiz canı istedimi yürüsün ne yapalımbencesizde öyle yapın şimdi bide burnunugöster diyorum gösteriyor göz dudak hepsini gösteriyor maşallahh bide göbeğime dudağını yapıştırıp üfleyip sesçıkarıyor benona yapıyodum odabana yapıyor gülmekten öldüm geçen gün :1:

oyyy maşallah fatih paşaya demek gösteriyo burnunu gözünü falan.:nazar::nazar:nazar değmesin aman aman.
her çocuk farklı yönde ilgisini gösteriyo bizimki bikaç kez göstermeye çalıştım hiç tınlamadı bile beni.gözüymüş burnuymuş hiç oralı olmadı.bende bıraktım.bizimkide o göbeğe üflemeyi çok seviyor pırrpırr ses çıkarıyor çok hoşuna gidiyor.
sizi beğenmemek ne mümkün moonum maşallah size.

kızlar selammmmm...
çok uzun zaman oldu ne girdim ne yazdım..Eylül feci kucak kuşu yapışık yaşıyoruz.. düşünün saçımı bile annemlere gelince boyatabiliyorum :) şimdi de annemlerdeyiz zaten ondan girebildimforuma.
inşallah herkes, bebişler iyidir. Biz Allah'a şükür iyiyiz, hatta bir de sürprizimiz var :) Eylül hanıma kardeş geliyor :) 28 haftalık olduk bile, cinsiyet erkek. hayırlısıyla sağlıkla inşallah ikinci evladımı da kucağıma alırım..
Eylül büyüdü 13 aylık oldu :) çok tembel :) yürüyebiliyor ama tercih etmiyor pek.. zorda kalınca yürüyor :) dede-baba-gel-havhav-at-attı-atti bi de sinirlenince memmmm memmmm memmm memmm diyor o kadar :) dişi de 15 gün kadar önce çıktı.. üst ön iki diş birden çıktı davşanım benim..

öööle işte hemen haberlerimizi vereyim dedim henüz incelemedim kim napıyo nediyo ben şimdi biraz dalayım topiğe bakayım. hepinizi çok özledim çok seviyorum ve çok çok öpüyorummmm :16::54:

doğumdan sonra herkez dağıldıu canıkm eskilerden pek fazla kimse kalmadı.

hayırlı olsun . bebeğiniz allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Sağol elifoykum öpüyorum sizi bizde sizi begeniyoruz.evet oyle cnm mesala biz oğlu mmla lego kupler varya onlari takip çıkariyor bugunde keendi saçını tarıyor benimkini tara dedim onuda tarıyor
:-)

Sağol elifoykum öpüyorum sizi bizde sizi begeniyoruz.evet oyle cnm mesala biz oğlu mmla lego kupler varya onlari takip çıkariyor bugunde keendi saçını tarıyor benimkini tara dedim onuda tarıyor
:-)

maşallah fatih paşaya bizimki gösterirsen şekilleri atıyor içine ama kendi bulmuyor mesela kareyi üçgene sokmak için baya çabalıyor.:)) sonrada sıkılıp kalkıyor yada yapamayınca başlıyor mızırdamaya.dikkatini çekemiyorum ya ben bunları öğretmeye kalkıp gidiyor.
kaanda tarağın ne işe yaradığını biliyor artık kendi saçını taramaya çalışıyor.

hayırıda baya öğrendik bırakıyor hayır deyince yaptığı şeyi gelip beni öpüyor kendini alkışlatana kadarda öpüyor.bende alkışlıyorum tamam barıştık diyorum öle anlaşıyoruz.

ya biz bu seferde ishal olduk hepsi üstüste nasıl geldi anlamaıdm.ishale bağlı sanırım bide pişik oldukçkabardı hep oğluşumun poposu.akşama kadar 6 kere kaka yaptı hep su gibi.muz patates verip durdum ama bakalım nolucak.

ya biz bu seferde ishal olduk hepsi üstüste nasıl geldi anlamaıdm.ishale bağlı sanırım bide pişik oldukçkabardı hep oğluşumun poposu.akşama kadar 6 kere kaka yaptı hep su gibi.muz patates verip durdum ama bakalım nolucak.

Cnm inek sutude kabiz yapar iciyorsa icir patetes yedir gene devam et allah sifa versin yedigi bisey dokundu belkide .

Emirimize maşallah diyeyimcok tatli oluyolar ve yeni bişi öğrenince. Benimkie bu ara gece sık kalkiyor ağzını ici ates gibi su dişleri ciksaydi bi sanirim gene Birkac tane birden cikarcak bide disliyor memisi :-)
Neyse ben yatayim .mattika ve elifim opuldu uz

Cnm inek sutude kabiz yapar iciyorsa icir patetes yedir gene devam et allah sifa versin yedigi bisey dokundu belkide .

Emirimize maşallah diyeyimcok tatli oluyolar ve yeni bişi öğrenince. Benimkie bu ara gece sık kalkiyor ağzını ici ates gibi su dişleri ciksaydi bi sanirim gene Birkac tane birden cikarcak bide disliyor memisi :-)
Neyse ben yatayim .mattika ve elifim opuldu uz

canım biraz araştırdımda kulak iltihabı ve antibiyotik kullanımı ishal yapabilirmiş.bizde ikiside var sanırım bu yüzden oldu.antibiyotik kullanırken bol yoğurt yedirin diyordu doktorun bri sitede dikkate alıcam bakalım işe yarayacakmı.gerçi bitmek üzere ilaç.

bizimde 6. diş geliyor ucu belirmiş gibi de tam bakmadım huzursuzluğundna baktırmıyor.

fatihim hemencecik çıkarsın dişlerini sıkıntı çekmeden çok fazla inşallah.:54:

iyi akşamlar arkadaşlar hepiniz ve bebişler iyidir inşallah ben 1 senedir giremiyorum foruma 2 çocuk olunca çok zorlanıyorum yardımcıdayok yanımda benim afacan uyumuyor hiç uyku sorunu çeken varmı benim gibi doğduğundan beri uyku düzenimiz yok bana yardım edinnnn

kızlarr hepininizi cok özledim bebişleride cookkk öpüyorum

telden okuyorum sizleri ama yazamıyorum konuya cvp vermiyo bi saat sayfa yüklüyoo
laptopıda acmak o kadar zor geliyoki bana kablosunu tak vs eylül hemen yapısıyo tuslarını cıkarttı acmıyorum artık
hepiniz aklımdasınız tüm hasta bebişlerimize ve annelerine sifa diliyorum eylülde kusuyo bikac gündür gece uyanp kustu öksürdü durdu bogazındakı balgam kusturdu onu ama gündüzleri hiçbişeyi yok doktorada götürmedim insallah düzelir
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öpüyorum :54::54::54:

iyi akşamlar arkadaşlar hepiniz ve bebişler iyidir inşallah ben 1 senedir giremiyorum foruma 2 çocuk olunca çok zorlanıyorum yardımcıdayok yanımda benim afacan uyumuyor hiç uyku sorunu çeken varmı benim gibi doğduğundan beri uyku düzenimiz yok bana yardım edinnnn

bizdede yok hiç uyku falan bazen bi gün iyiysek 1 hafta kötüyüz.acaba senin bebiş uykuyumu sevmiyor bi sorunumu var.doktora danıştınmı hiç.

kızlarr hepininizi cok özledim bebişleride cookkk öpüyorum

telden okuyorum sizleri ama yazamıyorum konuya cvp vermiyo bi saat sayfa yüklüyoo
laptopıda acmak o kadar zor geliyoki bana kablosunu tak vs eylül hemen yapısıyo tuslarını cıkarttı acmıyorum artık
hepiniz aklımdasınız tüm hasta bebişlerimize ve annelerine sifa diliyorum eylülde kusuyo bikac gündür gece uyanp kustu öksürdü durdu bogazındakı balgam kusturdu onu ama gündüzleri hiçbişeyi yok doktorada götürmedim insallah düzelir
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öpüyorum :54::54::54:

canım sizede geçmiş olsun atlatır eylül hemenecik inşallah.

bende mutfağa açıyorum netbooku mutfak masası erişemediği tek yer biraz yüksekte.emir uyudukça fırsat buldukça girmeye çalışıyorum ama eskisi kadar kolay olmuyr tabi

bizde snei özledik canım kaç gel fırsat buldukça.

Son düzenleme:
selamlaaaaarrrrr kızlar nasılsınız bebişler iyidir inşllh, oğlum okula başladığından beri gelemedim yaa
çok zor geçiyo kızım rahat bırakmıyo, oğlum bensiz dersini yapamıyo, çok zorluklar çekiyoruzz:))
yaa kızlar benim kızın 12.ay boy kilo ölçüsü boy 76cm kilo 9.5kg sizce nasıl birazcık toparlamışmı
malumunuz buranın cimcimesiydi benim kızz :))

selamlaaaaarrrrr kızlar nasılsınız bebişler iyidir inşllh, oğlum okula başladığından beri gelemedim yaa
çok zor geçiyo kızım rahat bırakmıyo, oğlum bensiz dersini yapamıyo, çok zorluklar çekiyoruzz:))
yaa kızlar benim kızın 12.ay boy kilo ölçüsü boy 76cm kilo 9.5kg sizce nasıl birazcık toparlamışmı

maşallah canım gayet iyi cimcimen şimdi baktımda kız çocuk için ortalama kilo 9.9 boy 73 müş yani gayet normal.2 çocuk gerçekten dahada zordur ben biriyle böyleysem allah kolaylık versin.

günaydınlarr

benim cimcime de tarak görünce gözleirme bakarak saçlarını tarıyor, sonra aaaa idye bağırıyor benimkini tarıyorr, babasınınkini tarıyor..:nazar:
otobüs geldi durakta durdu düttt ve buraya bir kuş konmuş parmak oyunlarını çok güzel yapıyor:nazar:
şarkı duyunca elleiri kaldırıyor poposunu bacaklarını oynatıyor, saz çalar giibi yapıyor,
merhaba diyorr merhaba yaparak, el öpüyor başına koyuyor bayram için öğretmiştimm:nazar::nazar:
maşallahhh
ama yürüme yok henüzz..
adam akıllı foto çektirmiyor ki yükleyimm teyzeleri görsünn:55:
gece uykusu en iyi uyuduğumuz 3 4 kere kalkmasıdır gece, gün doğduktan sonrakileri saymıyorumm:1:

Masallah normal ölçüleri cnm.
günaydınlarr

benim cimcime de tarak görünce gözleirme bakarak saçlarını tarıyor, sonra aaaa idye bağırıyor benimkini tarıyorr, babasınınkini tarıyor..:nazar:
otobüs geldi durakta durdu düttt ve buraya bir kuş konmuş parmak oyunlarını çok güzel yapıyor:nazar:
şarkı duyunca elleiri kaldırıyor poposunu bacaklarını oynatıyor, saz çalar giibi yapıyor,
merhaba diyorr merhaba yaparak, el öpüyor başına koyuyor bayram için öğretmiştimm:nazar::nazar:
maşallahhh
ama yürüme yok henüzz..
gece uykusu en iyi uyuduğumuz 3 4 kere kalkmasıdır gece, gün doğduktan sonrakileri saymıyorumm:1:

Masallah cimcimeye foto bekleriz tabi benim sipada ne opmeyi seviyor nede opulmeyi gecen gun arkadaş im geldi kizi 15 aylik nasıl opuyo imrendim anacim

Bayram iniz kutlu olsun opuldunuz

Selam arkadaslar.
Hamileliğim boyunca yorumlarınızı takip ediyorum ancak daha yeni siteye üye olabildim. Ben gectigimiz ayın yirmialtisinda dogum yaptım.4.350 kiloda 55 cm boyunda tatli bir oğlum var. Rabbim hepimizinkini bağıslasin.
Bizim memede uyuma gb bir takintimiz olustu. Emzirmelerim bir saati bulabiliyor, beyefendi'nin uykusu gelip dalana kadar öylece memede vakit geçiriyor.
Uykusuda cok hafif memeden ayrılınca hemen uyanıyor ve uykuya dalmasi daha zor oluyor. Yalancı memeyide kabul etmiyor. Mümkün olduğunca sabretmeye çalışıyorum ancak bazen beni çok zorluyor. Bu konudan benim gibi muzdarip olan arkadaşların yorum ve önerilerini bekliyorum.

mrb herkese
nasılsınz kızlar bebısler nasıll

ebrardan vakıt bulup gıremıyrum hıc bırde abmn dugunu vardı kosustrmca derknn butun gun canımı ckarıyo ebrar cok yaramaz olduu hıc oyuncaklryla oynamıyo sureklı hersyı ortaya dokuy mutfak yatak odaa hersy bırbırne gryr butun gunn dun ıkı dk wc ye grdm cıktımkı yatak odasını mahvetmıs butun cekmecerı bosltmıss hole sacmısss :52::52::52: cok mız mız yemek yaprken sureklı bacaklrıma yapısıyooo gece uyumuyo mılyon kez kalkıyrmmm nezmn eskı halıne donerr acaba cok ama cok zorluyooo benıııı:27::27::27:

Merhaba
Oncelikle Allah bağışlasin. Kızınız kaç yasinda. Bu cimcimelerle başa çıkmak zor tabi. Hepimize kolay gelsin valla, yapacak birsey yok malesef akıllari kemale gelene kadar sabırla bekleyip gelişimlerini destekleyecegiz

günaydınlarr

maşallahhh
ama yürüme yok henüzz..

maşallah canım cimcimene
benim oğlanda oynamayı çok seviyor tencere tıngırtısına bile oynuyor derlerya öle yani.dizlerini kırıp kafasını aşağı yukarı sallıyor arada ayaklaırnıda kaldırıyor tuhaf bi tarzı var rockçılar gibi.

mrb herkese
nasılsınz kızlar bebısler nasıll

ebrardan vakıt bulup gıremıyrum hıc bırde abmn dugunu vardı kosustrmca derknn butun gun canımı ckarıyo ebrar cok yaramaz olduu hıc oyuncaklryla oynamıyo sureklı hersyı ortaya dokuy mutfak yatak odaa hersy bırbırne gryr butun gunn dun ıkı dk wc ye grdm cıktımkı yatak odasını mahvetmıs butun cekmecerı bosltmıss hole sacmısss :52::52::52: cok mız mız yemek yaprken sureklı bacaklrıma yapısıyooo gece uyumuyo mılyon kez kalkıyrmmm nezmn eskı halıne donerr acaba cok ama cok zorluyooo benıııı:27::27::27:

merhaba canım ayni bizim bebişler ya yaramazlık ve uyku konusunda yarım saatte bi kalktığıda oluyo geceleri kalkıp saatlerce uyumadığıda.ne zaman geçicek bu durum çok merak ediyorum uykusu eski haline dönsün çok istiyorum.
geceleri uyusalar düzgfünce bizde uyusak gündüz yaramazlıklarına daha hazırlıklı oluruz ama gece gündüz mesaideyiz.
dün benimkide benim iç çamaşırı çekmecesini açmış alt çamaşırı almış kafasına geçirmiş:17: bi geldi yanıma gül gül öldük eşimle.eşimde bende evdeyken bile kaşla göz arasında yapıyo yapacağını.koltuklardan camın kenarına çıkıyor şok oldum bugün görünce nasıl düşmeden çıkmış ve orda duruyor inanamadım.

bu ara herzamankinden daha mızmız hastalığıda geçti ama sanırım dişten 6. dişimiz geliyo görünüyo ama daha patlamadı.

ay bide dün arabasının uzun sopası var onunla sürülüyo onu çıkarmış ses sisteminin kolonunun deliğine sokmuş patlatmış kolonu.bide bunları babası yanındayken yapmış yanımızdayken bile yapıyo yapacağını.

slm kızlar uzun bır zamann gıremedımm 3 ay ızmırde kaldımm .. diş cıkarma donemı , tatil,dogum gunu stresıı, bayram telası derken evımıze dondukkk kızım yurumeye calısıyorr 4-5 adım gıdıyor sızlerde durumlar nasıll .. hepınızı cok ozledım:16:

Merhaba
Oncelikle Allah bağışlasin. Kızınız kaç yasinda. Bu cimcimelerle başa çıkmak zor tabi. Hepimize kolay gelsin valla, yapacak birsey yok malesef akıllari kemale gelene kadar sabırla bekleyip gelişimlerini destekleyecegiz

14 aylik kzm amin cumlemznkni ins aynen sbrla bklicz

maşallah canım cimcimene
benim oğlanda oynamayı çok seviyor tencere tıngırtısına bile oynuyor derlerya öle yani.dizlerini kırıp kafasını aşağı yukarı sallıyor arada ayaklaırnıda kaldırıyor tuhaf bi tarzı var rockçılar gibi.

merhaba canım ayni bizim bebişler ya yaramazlık ve uyku konusunda yarım saatte bi kalktığıda oluyo geceleri kalkıp saatlerce uyumadığıda.ne zaman geçicek bu durum çok merak ediyorum uykusu eski haline dönsün çok istiyorum.
geceleri uyusalar düzgfünce bizde uyusak gündüz yaramazlıklarına daha hazırlıklı oluruz ama gece gündüz mesaideyiz.
dün benimkide benim iç çamaşırı çekmecesini açmış alt çamaşırı almış kafasına geçirmiş:17: bi geldi yanıma gül gül öldük eşimle.eşimde bende evdeyken bile kaşla göz arasında yapıyo yapacağını.koltuklardan camın kenarına çıkıyor şok oldum bugün görünce nasıl düşmeden çıkmış ve orda duruyor inanamadım.

bu ara herzamankinden daha mızmız hastalığıda geçti ama sanırım dişten 6. dişimiz geliyo görünüyo ama daha patlamadı.

ay bide dün arabasının uzun sopası var onunla sürülüyo onu çıkarmış ses sisteminin kolonunun deliğine sokmuş patlatmış kolonu.bide bunları babası yanındayken yapmış yanımızdayken bile yapıyo yapacağını.

Oy masallah pasaya ebrar da dun patlattı ses sistmni :-) ck yaramaz oldular dmi o cmasir isini ebrar da yapiyo misafir yaninda yapmaz insB-) allah guc kuvvet versin bze

Back
X