2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selamlar yeniden :)
Kızım nihayet yürümeye başladı,çok mutlu olduk,çok güzel bir duyguymuş gerçekten,tam 29 ekimde yürümeye başladı,dün gece evde yürüdü baya,bugünde parkta ayakkabıyla yürüdü,onu öyle görmek çok heyecan verici,kısa sürede ilerletir inşallah :) darısı yürümeyen diğer bebişlerin başına :)
konuşmayıda biraz daha ilerletti. biz sormadan kendisi parmakla gösterip bir çok şeyin adını söylüyo,vücudundaki her yeri tanıyo,kakasını yaptıktan sonrada eee deyip pat pat bezine vuruyo yaptım diye,15 aylık olunca yavaş yavaş söyletmeye başlamayı düşünüyorum. dişlerimiz 6da kaldı. yemek düzenimiz hala bulamaç ve püre şeklinde,katı şeyleri tükürüyo maalesef. bizden haberler şimdilik böyle.
2.hamileliğini yaşayanlara hayırlı olsun;hasta bebişlere de geçmiş olsun diyorum. hepinize sevgiler...

Maşallah kizina cnm

Bizde iyiyiz kizlar adetim gecti 5 gun :18:stresteyim geleydi su kırmızı ları bi goreydim aceydim kollarimi

Hadi gelin artik bacilar stres sebos arzural ve diger guzel eylul anneleri

hadi optum hepinizi

Elifoykum ishal gectimi emirin

Abo karami unutmuşum

maşallah kızına canım demek yürümeye başladı.ilerletir annesi kısa zmanda.ohh ohh maşallah bayada dillendi demek.

şükür geçti canım ishalimiz.

hiç gecikme oluyormuydu canım daha önce.inşallah gelir kırmızılar seni dahada strese sokmadan.

sonunda ben de gelebildim:))
artık buralard olurum.
benim kızım da yürüyor:)) bütün gün oyuncaklar evin heryerinde...oynamıyor ama döküp dağıtıyor hepsini. ben topluyorum. geliyor ters çaviriyor tekrar:)))artı çekmecelerin hepsi boşaltılıyor.girmediği delik kalmıyor.kolay kelimeleri söyleyebiliyor. genel olrak derdini anlatabiliyor. yani ben anlıyorum diyelim:))))
uyku sorunumuz devam ediyor. uyku şurubu da işe yaramadı. gece de milyon kez uyanmaya devam.sütten ayrılınca düzene girer diye düşünüyorum .çünkü bizde meme bağımlılığı da var( ya üç aylara kadar bıraktıracağım memeyi ( ki içim hiç elvermiyor bıraktırmaya))) ya da 2 yaşı bekleyeceğim. 3 aylarda sütten kesilmezmiş bebek. bir deonu öğrendim:))
diğer sorunda iştahmızın kapanması. hiçbirşey yemiyor.neler yapıyorum yesin diye. ama herşeyi ısıtıp ısııtıp çöpe atmaktan bıktım(( sabahları 100 cc kadar süt.tek ek gıdamız bu(( doktora gittim.arkama baka baka döndüm.yapacak bişey yok diyor doktor.
iştahsız olması gittikçe canımı sıkmaya başladı((bazen ağlıyorum valla ben beceremedim diye.eltimin torunu gözümün önünde 3 saat arayla kocaaaaaa bir tabak içine ekmek doğranmış çorbayı içince ( maşalllaaahhhhh) daha bir sinir oldum benim kıza:))) ( aradaki 3 saati de uyuyarak geçirdi:)))
ne yapacağım ben kızlar(((((

Son düzenleme:
Iyi geceler kizlarrr nasilsinizz umarim butun bebisler iyi maasallah bizim topigin anneleriine bir kac bebis yolda rabbim saglikcakla tamamina erdirsiin
Eylülün dün asisi vardi haliyle uykusuz bir geceydi ama atlattik cadicik durmuyor Maasallah hepp pesindeyiim gecenlerde artik taa camasir makinasinin kapagini acmis kendi kendime dedim herhalde tam oturtmamisim kapagini sonra birde ne görsemm gözümün önünde benim kapatigim kapagi eylül hanim aciyor artik makinnanin fiside cekik duruyor Allahima emanet rabbim evlatlarimizi esirgesin kurtluu kendinden boyundan büyük isler yapiyor televizyon dolabim üstüne tirmaniyor ayaga kalkiyor büyüdükce bakalim daha neler görecegizz kendi kendine artik yemek yiyor MaasAllah tabagina koyuyorum artik kahvaltisini aksam yemegini döke döke kendi yiyor cok hosuna gidiyor
Bizden bukadar simdilik aklima gelen bunlar burayi cok özlüyorum ama hic firsat olmuyor girmeye bebislerimizi kocaman öpücükler InsaAllah daha sık gırmeye calısacagım

Yok cnm ya 3 aydır adet oluyorum zaten 25 inde hep geldi esimde diyor hamile isen senin sucun sen hep diyodun kaza ile nasil hamile kalıyor lar ne saçma dedin dedin basina geldi .gelir inşallah ya hazır değilim olursada kısmet
iştahsızlık cok zor cnm benimkide cok yemek secer istah açıcı surup aldinmi boyu kilosu nasil

Maşallah kizina benimkide bugun bardak çekmecesi ni duşurdu tu. BBardak lari kırdı allaht kendine bişey olmadi

kuzumu uyuttum ama kımsecıkler yok .. yurumeye baslayınca ısımız dahada zor olduu demıı yandık walla bı dk durmuyorz bızde uyusn dıe 4 gozle bakıyorum

canım çinko eksikliği iştahsızlık yapabiliyormuş hatırladığım kadarrıyla siz kullanıyordunuz çinko vitamin falan işe yaramadımı.yoksa başka arkadaşımızmıydı karıştırmış olabilirim.

benim oğlanda uyumuyor dğru dürüst ama iştahımız iyi çok şükür o konuda başından beri şanslıyım.

emiyorsa emsin canım 2 yaşına kadar ne güzel işte.benimki tamamen kesmek üzere.

maşallah canım demek kendi yiyebiliyor.benimki kaşıkta bişey olursa azına götürüyor ama kaşığa almak konusunda biraz başarısız.
çok yaramazlar yaaa allah bize yardım etsin bebişlerimizide korusun.dün benimkide camın kenarına çıkmış yine gözle kaş arasında düştü kamyonunun üstüne düştü allahtan.

hayırlısı olsun canım ya bi test yap istersen için rahatlar.
bu ay bizde bi kaza yaşadık iğne oluyordum bu ay olmadım przvtf kullanırken kaza oldu inşallah olmamıştır bişey bende hiç hazır değilim.

oyyyy demek bardakları düşürdü allah korusun canım yaaa iyiki fatihime bişey olmamış.

kuzumu uyuttum ama kımsecıkler yok .. yurumeye baslayınca ısımız dahada zor olduu demıı yandık walla bı dk durmuyorz bızde uyusn dıe 4 gozle bakıyorum

hemde çok zor işimiz

iştahsızlık cok zor cnm benimkide cok yemek secer istah açıcı surup aldinmi boyu kilosu nasil

Maşallah kizina benimkide bugun bardak çekmecesi ni duşurdu tu. BBardak lari kırdı allaht kendine bişey olmadi
iştah açıcı bişey vermedi doktor( balık hapları falan mı ne varmış ama vermedi bana( şimdi uyuyor.çorba yapacağım.ümitsizim ama denemeye devam( boyu 74 kilosu 8350. çok iç açıcı değil yani...
bende uyusun diye gözünün içine bakıyorum:)))

evet cnm doktor çinko vitamin falan verdi. tahlillerde eksiklik çıkmadı ama verdi.ama benim kızım şurup içemiyor. kusuyor.sağlık ocağına gittim nasıl içireceğim diye içmiyorsa yapacak bişey yok diyor. eee dedim ne yapacağım ben .portakal suyuna vitamini ekleyebilirsin dedi.dün portakal aldım bakalım. bugün sıkıp deneyeceğim.
ayyyyy ya hamileyseniz:==)aslında bir yandan iyi kızlar yaaa. ne bileyim. beraber büyürler. ama çok zor olur tabii. dün bebek görmeye gittim arkadaşa. allahımmmm hemen 1 tane daha yapasım geldi. benim kız nasıl büyümüş meğer:))) ama kucağıma aldığımda benimki bacaklarıma yapıştı hemen:))) kıskandı valla...

Son düzenleme:
Nasılsınız kızlar..artık çok sık giremiyorum..arada haziran annelerinede takılıyorum.kendimi çok tecrübeli görüyorum yaw heralde üstünden fazla geçmedi diye...orda yazılanları okurken aklıma bu topikteki ilk günlerimiz geldi...ne çabuk geçti yaaa..

hayırlı olsun bebişin evet cnm sen artık tecrübeli annesin:))nasıl geçiyor hamilelik? zor oluyor mu bebeişle?

unutuldum unutuldum unutulmuş güller gibi
yosun tutmuş duvarlara
slm herkese
yıkılmadım ayaktayımokul ev efe özel ve tüzel hayat derken
günler geçip gidiyoryaşlanıyorum
bizden haberler
efe yürüyo diyolar ama arada yıkılıyor bu nasıl yürüme
üç dişimiz var iki alt diş ve yan üst bir tane vampir oglum var
çok yaramaz çok afacan oldu anlatsam burdan istanbula yol olur
çok sık giremiyorum artıkdertler derya olmuş ben ise bir sandal
smilelerı da özlemişim

dedikodu yapayım azıcık dedim kimse yok
haydi kaçtım ben görüşürüz

cnm kilosu çokta düşük değil cnm ama artık gıdalara alışması lazım cnm o dedinyasabah süt içiyoronun içine koy çinko vitamini.birde gündüz emzirmesini azalt benartık sadece uykuya geçerkenve gece emziriyorum benimkiside gün içi emzirsem bişey yemez sade meme ister cokseviyor. yemek yerken dikkatini dağıt pepe falan ac bir çözün bulursun inşallah

elifoykum test yaptım negatif bekliyoz bakalım .çok stresli işler

karam maşallah efeye

bununla gecmis olsun canim cok fenalar her yere tirmanip aciyorlar.

yani kasikla daha tam beceremiyor ama yiyor iyi kötü döke saca rabbim esirgesin canim onlari sizede gecmis olsun

eh yani sen tecrübelisin artik nasil iyimisin bulantin falan varmi

Benimkilerde gecikti bende stresliyim hic gecikmezdi korunuyoruzda :26:belkide mevsimseldir:18: yinede stres oldum hayirlisi olsu

Hanimlar disi cikan bebisler nasil durumlar tamamlayan varmi disleri bizim altta 6 üstte 6 toplamda 12 disimiz var bi 4 disi doldurcak kadar bosluk var topla,da 20 süt disi oluyormus yanilmiyorsam herhalde

slmmm
hepsi aynı bunların ya okudum da bi benım oğlum değilmiş
bugün bulaşık makinesinde nasıl aldıysa en keskin kocaman bıcagı almış geliyo ödüm koptu ya
yag tenekesi şekerlik tuz baharatlar hersey darmadagın oluyor evde camasır kurutmak imkansız oldu gidip cekip düşürüyo
evi toplamak mümkün değil uyuyunca topluyorum kalkar kaklmaz sanki görev edinmiş gibi aynı hale gelıyo
ve daha neler nelr :111::111:
iştahsızlık bizdede varya yemek görünce kacıyo sadece emmek istiyo vermeyince bi aglıyo sanırsın dövüyorum
vitamin eksikliği var mı bilemıyorum ama bi dr a gitmek lazım :26:
bi yerde okudum bu yaşlarda dökmek dagıtmak onlar için büyük beceriymiş engel olmayın diyolar
engel olmak mmkün değil ki zaten
ve etrafa ilgisi arttığı için istahszlık olabilirmiş

gunaydın gusel bır hafta gecırmemezı temennı edıyorum arrtık kızım yuruyorr ısımm daha zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…