2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Maşallah kızına cnm

Herkese selamlar

Ben adet oldum:21:
gözün aydin canim

ee artık sen tecrübeli annesin yaşayacağın herşeyi önceden biliyorsun.

yıkıla yıkıla yıkılmamayıda öğrenicek canım:9::9:maşallah efecixe
hakkatten seni gören cennetlik çok yoğun geçiyo sanırım günler.ders saatleride az lucak diyordun.

canım bizim daha 5 dişimiz var siz nerdeyse tamamlamışsınız maşallah.

ahh ahh hepsi aynı bunların o uyuudkça topluyorum uyanınca tekrar dağıtıyor.oyuncakları kamyonunun kasasında duuryor onları bi deviriyo oynaada oynamasada dağınık kalıcak.çekmeceler dolaplar hep ilgi alanı.hiö oturmuyor sürekli ayakta hareket halinde.ordan oraya koşuşturuyor.
ben sadece reklamlarla yedirebiliyorum başından beri böle alıştık reklam olmassan midesini tutacak kadar yeyip kalkmaya çalışıyor.

maşallah canım kızına:nazar::nazar:

oooo hayırlı olsun stres bitti desene bende adet falan yok bekliyorum aslında çok şüphelenmiyorumda kullandığım koruyucu iğne yi vrulurken bi kağıt okutmuşlardı orda bıraktıktan sonra 9 ay falan hamile kalamayabiceğimden bahsediliyordu.sanırım bundan dolayı içim biraz rahat.iğne kullanırken adette olamıyrodum yeni bıraktım belki ondan olmuyorumdur.
Eylüldenöyle canim o oyuncaklar hep dagnik duracak tam toplarim ayak altindan kalksin diye hooop geri deviriyor :55: bazen ne aklina esiyorsa topluyor benimle cok nadir ama :1:
selam kızlar
bu ara kilo olayını kafama takıyorum ya 57 kilo olmuşum en son tartıldığımda 54 kiloydum.hemen hemen 1 ayda almışım 3 kiloyu.53 e düşmek istiyorum ama beceremiyorum bi türlü kendime engel olamıyorum yemek konusunda ben böle değildim noluyo bana anlamıyorum.spora başladım sadece 2 gün yapabildim gerisi gelmedi.göbek deseniz aldı başını gitti sanırsınız 5 aylık falan hamleyim.ben doğumdan bikaç hafta sonra hamile kaldığım kilonun bile altına düşmüştüm göbek falan yoktu noluyo bana yaaa.kendime engel olmam lazım hep diyet kararı alıyorum sonra bi şekilde bozuyorum bu kararı.

paşamın yüzüde harita gibi alnında morluk var yanağında 2 tane morluk var dudağında yara var göz kapağında çizik var yara olmuş.çenesi çizik.çocuğa baktıkça içim bi tuhaf oluyo kaşla göz arasında bişeyler yapıyor kendisine evde sehpa falan herşeyi kaldırdım onun kendine zarar verebileceği ama yinede buluyo bişeyler.
gecmis olsun canim kuzucuklar durmuyor maasallah onlara eylülde oyle dizinde morluk var bu yurume hevesinde diz üstü düsüyor hep tabi kafa göz de carpiliyor rabbim daha büyük seylerden esirgesin
Aslinda iyisin canim cok fazla kg yok öyle görüntüde tabiki insanin kendini rahat hissetmesi önemli

ayy ben doğumdan sonra 2. çocuk fikrine kendimi kapatmıştım.yeni yeni belki diyorum ama daha çok erken benim için emir 5-6 yaşındayken falan belki oda belki.çocuk bakmayıda geçtim ben doğumu göze alamıyorım.tabi uykusuz geceler yorgun günler bunlarda var.1 yaşına geldiler hala uyumuyorlar 6 aydan sonra düzleir falan diyorlardı belki.ben 2 yaşına kadar falan uykusuz kalmaya alıştırıdm kendimi.
ikinciyi düsüniyorum ama simdi degil tabiki Allah bilir ama kendimce eylülün dedigin gibi biraz büyümesini istiyorum tuvalet egitimi vs bir gecsin ondan sonra olabilir cok imreniyorum hamis görünce o güzel dönemler aklima geliyor

bzıımde azı dıslerı gelıyorr huysuzluk ıstahszılıkk mızıldamalr uyumamalarr benı bendenn aldı .. bugunlerde gecıcek hepsını unutucaksınız dıolarr dogrumu bılmemm .. ama yanlız baktıgım ıcın zorlanıyorumm aıleden uzakta olmak cok zorr.. ama yınede buyuk konusmayayaımm logusalımm kotu gecmıstı 2 .cı olursa doya doyaa yasamak ısterım . hayırlısı

Hayirlisi insaallah canim unutulur ne günler gelip geciyor insan oglu hangisini unutmuyorki benimde logusaligim öyleydi ama ikinciye zaten tecrübeli oluyoruz bebislerimizde büyümüs oluyor kücük yardimcilarimiz :34:

senın azcık var cnm yaa aslında kg ne kadar verırsek verelım eskısıgıbı olmak hayal neyapalım kuzularımız ıcınn canımız feda..ben o yarısmaya hıc bakmadımm cok mu uzun nasıl ?:8:

40 dk falan sürüyor hergün var hafta içi yarışma değil aslında bi kazanan olmuyo güzle bi program

sevindim canım hatalarını anlamasına.tabi yaa zaten daha deneyimliyiz eşin yeter sana.ailelerle ne kadar içli dışlı olursan sorunlar o kadar çoğalıyor.kendi annen gelebilse daha iiyi oluyo.1 hafta hergün sonrada iş çıkışlarında geliyordu annem vardı yanm-ımda çok rahattım sağolsun.kendi annen olunca sorunda yaşamıyorsun.bende rahatsıdım doğumdan sonra kalçamdaki kaslar zarar görmüştü oturamıyordum bile.

ahh canım ahhh bi şe:kkk:ilde yapıyor yapacağını amin canım allah hepimizin bebişlerii korusun
kendı annemde gelemezz gelsede bırhafta ancak.. ama belkı tayınımız cıkar bellı olmaz hersey nasıp bıde 2. bebekten sonra caalısmam ımkansız olucak unı okumayı dusunuyorum bakalım nasıl olcak
gözün aydin canim

Eylüldenöyle canim o oyuncaklar hep dagnik duracak tam toplarim ayak altindan kalksin diye hooop geri deviriyor :55: bazen ne aklina esiyorsa topluyor benimle cok nadir ama :1:
gecmis olsun canim kuzucuklar durmuyor maasallah onlara eylülde oyle dizinde morluk var bu yurume hevesinde diz üstü düsüyor hep tabi kafa göz de carpiliyor rabbim daha büyük seylerden esirgesin
Aslinda iyisin canim cok fazla kg yok öyle görüntüde tabiki insanin kendini rahat hissetmesi önemli

ikinciyi düsüniyorum ama simdi degil tabiki Allah bilir ama kendimce eylülün dedigin gibi biraz büyümesini istiyorum tuvalet egitimi vs bir gecsin ondan sonra olabilir cok imreniyorum hamis görünce o güzel dönemler aklima geliyor

Hayirlisi insaallah canim unutulur ne günler gelip geciyor insan oglu hangisini unutmuyorki benimde logusaligim öyleydi ama ikinciye zaten tecrübeli oluyoruz bebislerimizde büyümüs oluyor kücük yardimcilarimiz :34:

abı abla olcak bızımkıler ozamann yardımm ederler herhalde yada ıyıcee bızıı sınırlendırırler dayımın kızı ılk cocugu 14 yasında 2 .bebegınıde 3 gun once dogurdu oda cok uzun zaman sonraa karar verdı.. belkı benımdeole olurr hıc bılmıyorumm normal dogum psıkolojısını atamadım hala..

gözün aydin canim

bende çok hevesleniyorum hamile birini görünce yada minik bi bebek görünce.hamileliğimi emirin yeni doğmuş zamanlarını çok özledim.amin canım allak bebişelerimizi korusun eylülde düşe düşe düşmemeyi öğrenice inşallah.

kendı annemde gelemezz gelsede bırhafta ancak.. ama belkı tayınımız cıkar bellı olmaz hersey nasıp bıde 2. bebekten sonra caalısmam ımkansız olucak unı okumayı dusunuyorum bakalım nasıl olcak

abı abla olcak bızımkıler ozamann yardımm ederler herhalde yada ıyıcee bızıı sınırlendırırler dayımın kızı ılk cocugu 14 yasında 2 .bebegınıde 3 gun once dogurdu oda cok uzun zaman sonraa karar verdı.. belkı benımdeole olurr hıc bılmıyorumm normal dogum psıkolojısını atamadım hala..

Bizim ailedede vardi 17 sonra ikinciyi yapan nasip tabiki dogum konusunda karar bende artik eylülde normaldi hersey suni sanciyla günümüz gectikten sonra basladi ama sonuc sezeryan oldugu icin rahat bir sezeryanlidim onu düsünmiyorum pek ikinciyede doktor istersen yine normal deneye bilirsin ister sezeryan ama kararsizim riskide var :31:

bende çok hevesleniyorum hamile birini görünce yada minik bi bebek görünce.hamileliğimi emirin yeni doğmuş zamanlarını çok özledim.amin canım allak bebişelerimizi korusun eylülde düşe düşe düşmemeyi öğrenice inşallah.
rabbim bu mutluluktan kimseyi mahrum birakmasin
Canim biraz alakasiz senin ismin elif miydi yada neden bu isim :26:

rabbim bu mutluluktan kimseyi mahrum birakmasin
Canim biraz alakasiz senin ismin elif miydi yada neden bu isim :26:

yok canım ismim elif değil ben bu siteye üye olduğumda daha hamile değildim istiyordum yapım aşamasındaydık diyeyim.kız çocuk istiyorduk eşimle isminide eşim elif istiyordu bende öykü.o şekilde oldu yani üye ismim.

ben geç kalmışım. herkes dağılmış:)
ben de gittikçe kilo veriyorum. ben abur cubur hiç sevmem ama deli gibi yemek yerim. tabak tabk yerim. benim kilo verme nedenim sanırım uykusuzluk. hiççççç uyumuyorum.benim sıpa uyumuyor dolayısıyla o da zayıf ve kilo alamıyor:)
2. çocuğu ben de çok istiyorum. hamilelere nasıl özeniyorum ve yeni bebişlere. benim hamileleğim zor geçti. neredeyse 9 ay kustum. doğduktan sonra da uykusuzluk mahvetti beni.3 çocuk istiyordum normalde ama bu uykusuzluk beni bitirdi.
en az 2 sene daha beklerim 2. için herhalde.biraz uyuyayım 2.ciye enerji depolayayaım öyle:)
benim evinde altı üstünde.açık halım vardı kaldırdım koyu bir halı serdim.oyuncaklarıyla oynamasa da derli toplu durmasını sevmiyoruz biz:)) ters çeviriyoruz sepeti dağıtıp gidiyoruz:)
koltuklarımın altından oyuncaklar eksik olmuyor. hatta banyodan bile çıkıyor bazen düşünün:))
temizliği hafta sonu yapabiliyorum bende.günlük işleri de akşam kızım uyuduktan sonra.
hepimiz aynıyız yani.yazdıklarınızı okuduğumda kendim yazmış gibiyim zaten;)

ben de gittikçe kilo veriyorum. ben abur cubur hiç sevmem ama deli gibi yemek yerim. tabak tabk yerim. benim kilo verme nedenim sanırım uykusuzluk. hiççççç uyumuyorum.benim sıpa uyumuyor dolayısıyla o da zayıf ve kilo alamıyor:)
2. çocuğu ben de çok istiyorum. hamilelere nasıl özeniyorum ve yeni bebişlere. benim hamileleğim zor geçti. neredeyse 9 ay kustum. doğduktan sonra da uykusuzluk mahvetti beni.3 çocuk istiyordum normalde ama bu uykusuzluk beni bitirdi.
en az 2 sene daha beklerim 2. için herhalde.biraz uyuyayım 2.ciye enerji depolayayaım öyle:)
benim evinde altı üstünde.açık halım vardı kaldırdım koyu bir halı serdim.oyuncaklarıyla oynamasa da derli toplu durmasını sevmiyoruz biz:)) ters çeviriyoruz sepeti dağıtıp gidiyoruz:)
koltuklarımın altından oyuncaklar eksik olmuyor. hatta banyodan bile çıkıyor bazen düşünün:))
temizliği hafta sonu yapabiliyorum bende.günlük işleri de akşam kızım uyuduktan sonra.

sanırım benim sorunumda bu abur cubur çok seviyorum yemekte çok yerim ama kilo almazdım ben ne kadar yersem yeyim.ama artık kilo almaya başladım ve buna engel olmam lazım.bende uykusuzluk kilo almamı engellemiyo sanırım canım günde 5 saatten fazla uyuduğum çok nadir bunlarda aralarda kalkarak bazen ayrım saatte bi kalkıyo sabah kadar bazen kalkıp saatlerce uyumuyo ama bu benim kilo almama engel olmuyo ne yazıkki.:50:
ben eskiden günde 1.5-2 saat yürürdüm şimdi bu pek mümkün olmuyor emirle tıkılıyoruz eve sanırım buda etkili oluyor benim kilo almama.

gerçekten bütün bebişler aynı hepimiz aynı şeyleri anlatıyoruz.:9::9:

geçen eşime diyorum bizim arkadaşların bebeleride uyumuyormuş diye şaşırıyo adam ben bi bizim oğlan böle sanıyordum dedi.

sanırım benim sorunumda bu abur cubur çok seviyorum yemekte çok yerim ama kilo almazdım ben ne kadar yersem yeyim.ama artık kilo almaya başladım ve buna engel olmam lazım.bende uykusuzluk kilo almamı engellemiyo sanırım canım günde 5 saatten fazla uyuduğum çok nadir bunlarda aralarda kalkarak bazen ayrım saatte bi kalkıyo sabah kadar bazen kalkıp saatlerce uyumuyo ama bu benim kilo almama engel olmuyo ne yazıkki.:50:
ben eskiden günde 1.5-2 saat yürürdüm şimdi bu pek mümkün olmuyor emirle tıkılıyoruz eve sanırım buda etkili oluyor benim kilo almama.

geçen eşime diyorum bizim arkadaşların bebeleride uyumuyormuş diye şaşırıyo adam ben bi bizim oğlan böle sanıyordum dedi.

ben sadece benim kız böyle uyuyor sanıyordum:)) yani yarım saatte 20 dk da bir niye kalkar insan. ben mi beceremedim bilemiyorum. ama doktor bana yapacak bişey yok bazı bebekler böyle dedi. uyku şurubu bile bana mısın demedi.gr farketmedi valla.
kızı uyuttum. mutfağı toparladım. evleri süpüremediğim için gırgırladım.yerleri sildim.aslında çamaşırlar var 2 makine katlanacak beni bekliyor ama artık yatacağım.gerçi yatmasam da olur. şimdi uyanır benim kız:) eşim de uyudu.geceleri iş yapmaktan adamla kardeş olacağız yakında:))

:10::10: herkese merhabalar dostlarrrr :21::21: topik hareketlenmeye başlamış sonunda : )) hamiş arkadaşlara hayırlı olsun ben hiç düşünemiyorum 2. yi umarım bi kazaya kurban gitmem :36::36: kızçem 14 aylık oldu teyzeleri 1 aydrda yürüyo maşallah:nazar::nazar: popusunun üstüne düşüp duruyo yürüken:46::46: ben 15 aylık yürümüşüm kızım benden cesaretli çıktı :16::16: grip aşısı yaptrmamızı önerdi dr ama hala yaptırmadık aranızda yaptıran warmı kızlar ?? maşallah uyku düzenimiz fena sayılmaz anası gibi uykuyu sewıyo balımm :1::1: kilo konusu açılmış ben 82 ile doğum yaptım 70 e düştüm bayramda yine kilo aldım tartılmadım ama belli...bir türlü 60 lı rakamlara inemedim :DD 68 le hamiş kalmıştım hey gidi günler:33::33:
umutluay benım kızçemde zayıf en son 1 yaş aşılarını yaptrdığımda kilosu 7900dü boyuda 76 cmdi... 2 aydr götürmedim bugün götürürm belki yazarım sanada benım kızımda zayıf....çok kaka yapıyo we çok hareketli ondan kilo almıyor sanırım...bizimkıde hala normal kahwaltıya geçemedi püre halınde yiyo blendrdan geçiriyorum herşeyini :5::5: bakıcımızada alıştım bi sorun yok 2 ay oldu....ilk başta zor gelıyo ama alışıyo insan mecbur en azından 3 saat duruyo bakıcı fazla kalmıyor kızım bakcııyla buna sewiniyorum teselli buluyorum:emir_bebek::emir_bebek:
kocaman öpücükler sizlere we yawrularaa:16::16::38::38::21::46:

ben sadece benim kız böyle uyuyor sanıyordum:)) yani yarım saatte 20 dk da bir niye kalkar insan. ben mi beceremedim bilemiyorum. ama doktor bana yapacak bişey yok bazı bebekler böyle dedi. uyku şurubu bile bana mısın demedi.gr farketmedi valla.
kızı uyuttum. mutfağı toparladım. evleri süpüremediğim için gırgırladım.yerleri sildim.aslında çamaşırlar var 2 makine katlanacak beni bekliyor ama artık yatacağım.gerçi yatmasam da olur. şimdi uyanır benim kız:) eşim de uyudu.geceleri iş yapmaktan adamla kardeş olacağız yakında:))

canım senin kız doğduğundna berimi böle yoksa sıkınytısı oluncamı böle oluyo.yani acaba uyku alışkanlığımı bu.benim oğlan bi sıkıntısı yoksa güzel uyur aslında ara ara sapıtıyo gaz sancıları diş ağrıları ishal karın ağrısı geçenlerde grip kulak iltihabı olmuştu.pişik oldu birde bu gibi şeyler hep arka arkaya geldi.tabi bende uykuya hasret kaldım.
bizim başlıca sorunumuz gaz aslında gazı varsa uyuyamıyor gazı falan yoksa güzelce uyuyor yavrum hakkını yemeyim şimdi.:9:

ben akşam hiçbişey yapamadım ya sızmış kalmışım resmen tembellik yaptım biraz mutfağı bile toplamadan yattım ve hala mutfak toplanmayı bekliyor.size yazıp gidicem mutfağa.

:10::10: herkese merhabalar dostlarrrr :21::21: topik hareketlenmeye başlamış sonunda : )) hamiş arkadaşlara hayırlı olsun ben hiç düşünemiyorum 2. yi umarım bi kazaya kurban gitmem :36::36: kızçem 14 aylık oldu teyzeleri 1 aydrda yürüyo maşallah:nazar::nazar: popusunun üstüne düşüp duruyo yürüken:46::46: ben 15 aylık yürümüşüm kızım benden cesaretli çıktı :16::16: grip aşısı yaptrmamızı önerdi dr ama hala yaptırmadık aranızda yaptıran warmı kızlar ?? maşallah uyku düzenimiz fena sayılmaz anası gibi uykuyu sewıyo balımm :1::1: kilo konusu açılmış ben 82 ile doğum yaptım 70 e düştüm bayramda yine kilo aldım tartılmadım ama belli...bir türlü 60 lı rakamlara inemedim :DD 68 le hamiş kalmıştım hey gidi günler:33::33:
umutluay benım kızçemde zayıf en son 1 yaş aşılarını yaptrdığımda kilosu 7900dü boyuda 76 cmdi... 2 aydr götürmedim bugün götürürm belki yazarım sanada benım kızımda zayıf....çok kaka yapıyo we çok hareketli ondan kilo almıyor sanırım...bizimkıde hala normal kahwaltıya geçemedi püre halınde yiyo blendrdan geçiriyorum herşeyini :5::5: bakıcımızada alıştım bi sorun yok 2 ay oldu....ilk başta zor gelıyo ama alışıyo insan mecbur en azından 3 saat duruyo bakıcı fazla kalmıyor kızım bakcııyla buna sewiniyorum teselli buluyorum:emir_bebek::emir_bebek:

maşallah canım kızına yürüyo artık demek :nazar::nazar:

doktor bize bişey demedi canım grip aşısı hakkında.

3 saat kalması güzelmiş canım çok şanslısın bu konuda bence.

hg cnmm ewt okuduklarımızz hepımızın hemen hemen aynı.. sen geene ıı cesaretlısın benım 2.ıcın sımdılık hıc cesaretım yok kısmet bakalım ılerıde ne olur ne gıder bılmıyorum

bendee abur cubur sevıyorumm cogunu bıraktımm cıps kola gıbı ama su cıkolatayı bırakamıyorumm :50::50:gece dıs sıkıntımız yoksa ıı uyur benım kızz ama su dısler cıkarkenn 1o dk bı aglayarak uyanıyor yavrumm bı bıtırseydıkk sunlarıda.. sıra sıra cıkıcak gıbı ole şiş etlerı ..uyku sorunu bebegı olupta hıc olmayan yoktur herhalde. var dıyenn varsa cıksın ortaya :52::52::52::52:

masalalhh demek artık yuruyorsunuz bundan sonra ısımız dahda zorr.. calısan anne olmak dahada zor allah yardımcınız olsunn kg sorunu hala devam edıyorr ıns hepımız verebılırız.epey hamıss varr masalahhh arı gıbı calısıoo eylul annıslerıı durmak yok yola devamm :1::1::1:

merhaba herkese ..
kilo konuşulmuş, benim 3 kilom var buraya takıldığımız zamanlar iyi veriyorduk gazla, ozmandan beri 2 kilo gitmiş, 63 üm, hamilelik öncesi 60 ama evliliğim 53:) hayal oldu, zaten okadar zayıf olmayı istemem, şimdiki halim iyi sıkılıaşsam ve bu 5 aylık göbeğim gitseeeee tabiiiii:)))))))

uykusuzluk beni de mahfediyor, gece artık çok kızıyorum seni kesecem memeden diyorum:) sabah gell gellll kuzumu bi emzireyimm diyorum onun o sevinci hiç bir şeyi değişmem..karmmakarışık duygular,

2. çocuk muu bu uykusuzluk ve yorulmayla ve bu göbekle allahım olmayan , isteyen herekese nasip etsin derimm.. yalnızım biliyorsunuz bulunduğum şehirde, çok zor ben de babamızda çok yoruluyoruz,yazık adam okuldan geliyor dinleneceğine hivda yı alıyor ben temizlik bulaşık ütü vs. ev işine koşuyorum.. artık yetişemiyorum gün yetmiyor bana.. yardımcı bayan tutsam yeridir, ama ben çalışmıyorken de :(

başka ne konuşulmuştu:44:
hıhh diş bizim 4 üstte 3 altta tamm 7 dişimiz var teyzeleri.yürüme konusunnda biras daha cesaretlendik (çok rahat yürüyen ama çook da korkan bir kıızm var)

hıı birde burayı okuyup eşime diyorum sitedeki arkadaşlar da aynı sorundan yakınıyor. iyi iyi yalnız değilmişiz diyor:52:normalmış yanii

ayy .çok yazdımm..
:17::18:

Herkese selamlar adetim ağrılı oluyor bu ay

Elifoykucum geldimi adeti

Yuruyen bebek lere masallah benimkide korkuyor aslinda yürüyor ama illa elimi tutmak istiyor anasinin kuzusu:34:

birde daha bu yorgunluğun üzerine komşularım gelcek perş. günü, onlara ikramlar hazırlayacam, evi dip bucak temizleyecem, kendime bakacam :)) pek bakımlı değilim artık ev hali; eşofman, saçlar bağlı.. bari bi fön çektireyim demi ama:)

menüme bakın bakalım ne diyeceksiniz?
etimek tatlısı, karamın kurabiyesi, bohça milföy(en kolaylarını seçtiim) kısır

Yuruyen bebek lere masallah benimkide korkuyor aslinda yürüyor ama illa elimi tutmak istiyor anasinin kuzusu:34:

benimki de öyleydi canm, ben kollundna tuttum inadına mızmızlandı ne etti ama tuttum arada kazağını tututtum, önceleri yürümedi durdu sonra alıştı. şimdi ise biraz cesaretlendi
dene istersen sende

kızım uyanacak ben daha yemek yapmadım, arada gelir bakarım yazışmalarına..

ayyyy uyandııııı galibaaa

merhaba herkese ..
kilo konuşulmuş, benim 3 kilom var buraya takıldığımız zamanlar iyi veriyorduk gazla, ozmandan beri 2 kilo gitmiş, 63 üm, hamilelik öncesi 60 ama evliliğim 53:) hayal oldu, zaten okadar zayıf olmayı istemem, şimdiki halim iyi sıkılıaşsam ve bu 5 aylık göbeğim gitseeeee tabiiiii:)))))))

uykusuzluk beni de mahfediyor, gece artık çok kızıyorum seni kesecem memeden diyorum:) sabah gell gellll kuzumu bi emzireyimm diyorum onun o sevinci hiç bir şeyi değişmem..karmmakarışık duygular,

2. çocuk muu bu uykusuzluk ve yorulmayla ve bu göbekle allahım olmayan , isteyen herekese nasip etsin derimm.. yalnızım biliyorsunuz bulunduğum şehirde, çok zor ben de babamızda çok yoruluyoruz,yazık adam okuldan geliyor dinleneceğine hivda yı alıyor ben temizlik bulaşık ütü vs. ev işine koşuyorum.. artık yetişemiyorum gün yetmiyor bana.. yardımcı bayan tutsam yeridir, ama ben çalışmıyorken de :(

başka ne konuşulmuştu:44:
hıhh diş bizim 4 üstte 3 altta tamm 7 dişimiz var teyzeleri.yürüme konusunnda biras daha cesaretlendik (çok rahat yürüyen ama çook da korkan bir kıızm var)

hıı birde burayı okuyup eşime diyorum sitedeki arkadaşlar da aynı sorundan yakınıyor. iyi iyi yalnız değilmişiz diyor:52:normalmış yanii

ayy .çok yazdımm..
:17::18:
:3::3:mmrb cnmm tek basına bebek buyuten bırı olarak senı cok ıı anlıyorum bende erteledım uzun bır zaman ıstemıyorumm ..hakkımızda hayırlısı :17:ınss

cok yakın ozamn cnmm senın bebısınde yurumesıı onune sevdıgı seylerı koyupta hadı gel kızımm gıbı sureklı cagır faydası oluyor bıde bız ılk yurume arkadasım playskol marka aldık bırhaftasınaa yurudu omu ıse yaradı zatenmı yuruycektıbılmıyorum bı bak ıstersen adetım agrılı oldu demısın üşütmüş olabılırsın dıkkat et kendınee..
birde daha bu yorgunluğun üzerine komşularım gelcek perş. günü, onlara ikramlar hazırlayacam, evi dip bucak temizleyecem, kendime bakacam :)) pek bakımlı değilim artık ev hali; eşofman, saçlar bağlı.. bari bi fön çektireyim demi ama:)

menüme bakın bakalım ne diyeceksiniz?
etimek tatlısı, karamın kurabiyesi, bohça milföy(en kolaylarını seçtiim) kısır

cocukklarda dıp kose bıraz zor oluyor ben arada yardımcı alıyorum bır gunde bıtıverıyor..mercımek koftesı kısırın yerıne olabılır.. bıde ben makarna salatasını cok severımm sık sık yapaarım ..dıgerlerı ıı bencee yeterlı

kızım uyanacak ben daha yemek yapmadım, arada gelir bakarım yazışmalarına..

ayyyy uyandııııı galibaaa

benımkıde uyanır bırazdan banyo yaptırıpta uuyuttumm baya derın daldı :1::1::1::1: uyanınca gece yarısınaa kadar uyumaz. nasıl dayanıyor bılmem gorusuruz cnmm bııcırık uyandıysa yemek zor yapıcaksın kolay gelee:49:

Back
X