- 13 Aralık 2012
- 707
- 0
- 46
gözün aydin canimMaşallah kızına cnm
Herkese selamlar
Ben adet oldum![]()
Eylüldenöyle canim o oyuncaklar hep dagnik duracak tam toplarim ayak altindan kalksin diye hooop geri deviriyoree artık sen tecrübeli annesin yaşayacağın herşeyi önceden biliyorsun.
yıkıla yıkıla yıkılmamayıda öğrenicek canımmaşallah efecixe
hakkatten seni gören cennetlik çok yoğun geçiyo sanırım günler.ders saatleride az lucak diyordun.
canım bizim daha 5 dişimiz var siz nerdeyse tamamlamışsınız maşallah.
ahh ahh hepsi aynı bunların o uyuudkça topluyorum uyanınca tekrar dağıtıyor.oyuncakları kamyonunun kasasında duuryor onları bi deviriyo oynaada oynamasada dağınık kalıcak.çekmeceler dolaplar hep ilgi alanı.hiö oturmuyor sürekli ayakta hareket halinde.ordan oraya koşuşturuyor.
ben sadece reklamlarla yedirebiliyorum başından beri böle alıştık reklam olmassan midesini tutacak kadar yeyip kalkmaya çalışıyor.
maşallah canım kızına
oooo hayırlı olsun stres bitti desene bende adet falan yok bekliyorum aslında çok şüphelenmiyorumda kullandığım koruyucu iğne yi vrulurken bi kağıt okutmuşlardı orda bıraktıktan sonra 9 ay falan hamile kalamayabiceğimden bahsediliyordu.sanırım bundan dolayı içim biraz rahat.iğne kullanırken adette olamıyrodum yeni bıraktım belki ondan olmuyorumdur.

gecmis olsun canim kuzucuklar durmuyor maasallah onlara eylülde oyle dizinde morluk var bu yurume hevesinde diz üstü düsüyor hep tabi kafa göz de carpiliyor rabbim daha büyük seylerden esirgesinselam kızlar
bu ara kilo olayını kafama takıyorum ya 57 kilo olmuşum en son tartıldığımda 54 kiloydum.hemen hemen 1 ayda almışım 3 kiloyu.53 e düşmek istiyorum ama beceremiyorum bi türlü kendime engel olamıyorum yemek konusunda ben böle değildim noluyo bana anlamıyorum.spora başladım sadece 2 gün yapabildim gerisi gelmedi.göbek deseniz aldı başını gitti sanırsınız 5 aylık falan hamleyim.ben doğumdan bikaç hafta sonra hamile kaldığım kilonun bile altına düşmüştüm göbek falan yoktu noluyo bana yaaa.kendime engel olmam lazım hep diyet kararı alıyorum sonra bi şekilde bozuyorum bu kararı.
paşamın yüzüde harita gibi alnında morluk var yanağında 2 tane morluk var dudağında yara var göz kapağında çizik var yara olmuş.çenesi çizik.çocuğa baktıkça içim bi tuhaf oluyo kaşla göz arasında bişeyler yapıyor kendisine evde sehpa falan herşeyi kaldırdım onun kendine zarar verebileceği ama yinede buluyo bişeyler.
Aslinda iyisin canim cok fazla kg yok öyle görüntüde tabiki insanin kendini rahat hissetmesi önemli
ikinciyi düsüniyorum ama simdi degil tabiki Allah bilir ama kendimce eylülün dedigin gibi biraz büyümesini istiyorum tuvalet egitimi vs bir gecsin ondan sonra olabilir cok imreniyorum hamis görünce o güzel dönemler aklima geliyorayy ben doğumdan sonra 2. çocuk fikrine kendimi kapatmıştım.yeni yeni belki diyorum ama daha çok erken benim için emir 5-6 yaşındayken falan belki oda belki.çocuk bakmayıda geçtim ben doğumu göze alamıyorım.tabi uykusuz geceler yorgun günler bunlarda var.1 yaşına geldiler hala uyumuyorlar 6 aydan sonra düzleir falan diyorlardı belki.ben 2 yaşına kadar falan uykusuz kalmaya alıştırıdm kendimi.
bzıımde azı dıslerı gelıyorr huysuzluk ıstahszılıkk mızıldamalr uyumamalarr benı bendenn aldı .. bugunlerde gecıcek hepsını unutucaksınız dıolarr dogrumu bılmemm .. ama yanlız baktıgım ıcın zorlanıyorumm aıleden uzakta olmak cok zorr.. ama yınede buyuk konusmayayaımm logusalımm kotu gecmıstı 2 .cı olursa doya doyaa yasamak ısterım . hayırlısı
Hayirlisi insaallah canim unutulur ne günler gelip geciyor insan oglu hangisini unutmuyorki benimde logusaligim öyleydi ama ikinciye zaten tecrübeli oluyoruz bebislerimizde büyümüs oluyor kücük yardimcilarimiz