merhaba herkese ..
kilo konuşulmuş, benim 3 kilom var buraya takıldığımız zamanlar iyi veriyorduk gazla, ozmandan beri 2 kilo gitmiş, 63 üm, hamilelik öncesi 60 ama evliliğim 53:) hayal oldu, zaten okadar zayıf olmayı istemem, şimdiki halim iyi sıkılıaşsam ve bu 5 aylık göbeğim gitseeeee tabiiiii:)))))))
uykusuzluk beni de mahfediyor, gece artık çok kızıyorum seni kesecem memeden diyorum:) sabah gell gellll kuzumu bi emzireyimm diyorum onun o sevinci hiç bir şeyi değişmem..karmmakarışık duygular,
2. çocuk muu bu uykusuzluk ve yorulmayla ve bu göbekle allahım olmayan , isteyen herekese nasip etsin derimm.. yalnızım biliyorsunuz bulunduğum şehirde, çok zor ben de babamızda çok yoruluyoruz,yazık adam okuldan geliyor dinleneceğine hivda yı alıyor ben temizlik bulaşık ütü vs. ev işine koşuyorum.. artık yetişemiyorum gün yetmiyor bana.. yardımcı bayan tutsam yeridir, ama ben çalışmıyorken de
başka ne konuşulmuştu:44:
hıhh diş bizim 4 üstte 3 altta tamm 7 dişimiz var teyzeleri.yürüme konusunnda biras daha cesaretlendik (çok rahat yürüyen ama çook da korkan bir kıızm var)
hıı birde burayı okuyup eşime diyorum sitedeki arkadaşlar da aynı sorundan yakınıyor. iyi iyi yalnız değilmişiz diyor

normalmış yanii
ayy .çok yazdımm..

:18: