2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benimki de öyleydi canm, ben kollundna tuttum inadına mızmızlandı ne etti ama tuttum arada kazağını tututtum, önceleri yürümedi durdu sonra alıştı. şimdi ise biraz cesaretlendi
dene istersen sende

Elinden tutmayinca kiziyor sipa.denerim cnm.menun guzel daha ne olsun

merhaba herkese ..
kilo konuşulmuş, benim 3 kilom var buraya takıldığımız zamanlar iyi veriyorduk gazla, ozmandan beri 2 kilo gitmiş, 63 üm, hamilelik öncesi 60 ama evliliğim 53:) hayal oldu, zaten okadar zayıf olmayı istemem, şimdiki halim iyi sıkılıaşsam ve bu 5 aylık göbeğim gitseeeee tabiiiii:)))))))

uykusuzluk beni de mahfediyor, gece artık çok kızıyorum seni kesecem memeden diyorum:) sabah gell gellll kuzumu bi emzireyimm diyorum onun o sevinci hiç bir şeyi değişmem..karmmakarışık duygular,

2. çocuk muu bu uykusuzluk ve yorulmayla ve bu göbekle allahım olmayan , isteyen herekese nasip etsin derimm.. yalnızım biliyorsunuz bulunduğum şehirde, çok zor ben de babamızda çok yoruluyoruz,yazık adam okuldan geliyor dinleneceğine hivda yı alıyor ben temizlik bulaşık ütü vs. ev işine koşuyorum.. artık yetişemiyorum gün yetmiyor bana.. yardımcı bayan tutsam yeridir, ama ben çalışmıyorken de :(

başka ne konuşulmuştu:44:
hıhh diş bizim 4 üstte 3 altta tamm 7 dişimiz var teyzeleri.yürüme konusunnda biras daha cesaretlendik (çok rahat yürüyen ama çook da korkan bir kıızm var)

hıı birde burayı okuyup eşime diyorum sitedeki arkadaşlar da aynı sorundan yakınıyor. iyi iyi yalnız değilmişiz diyor:52:normalmış yanii

ayy .çok yazdımm..
:17::18:

merhaba canım
o 5 aylık göbek bendede var ya dün artık kesin karar verdim diyete başlıyorum yani kendi çapımda bi diyet.yavaş yavaş kesicem bakalım yapabilecekmiyim.

maşallah hivdaya atar o korkusunu pratik yaptıkça.

çamaşır yıkayacağım ama asamayacağım için yıkayamıyorum akşam eşim gelmesine yakın yıkayıp o gelince asacağım planım bu.

Herkese selamlar adetim ağrılı oluyor bu ay

Elifoykucum geldimi adeti

Yuruyen bebek lere masallah benimkide korkuyor aslinda yürüyor ama illa elimi tutmak istiyor anasinin kuzusu:34:

yok canım nerdeeeee gelmedi yaaa sanırım bu 5 aylık göbek hasta olamadığımdanda olabilir.
emzirdiğin için ağrı kesicidea alamıyorsun tabi.parol içebiliyorduk ama değilmi dene istersen güçlü dğeil ama belki işe yarar.

birde daha bu yorgunluğun üzerine komşularım gelcek perş. günü, onlara ikramlar hazırlayacam, evi dip bucak temizleyecem, kendime bakacam :)) pek bakımlı değilim artık ev hali; eşofman, saçlar bağlı.. bari bi fön çektireyim demi ama:)

menüme bakın bakalım ne diyeceksiniz?
etimek tatlısı, karamın kurabiyesi, bohça milföy(en kolaylarını seçtiim) kısır

menün gayet pratik ve güzel bizden başkada bişey beklemesinler zaten kendi işimizi zor yapıyoruz.
o saydıklarını yapabilecekmisin canım hivdayla ben hayatta yapamazdım emirle. kolay gelsin sana

huhuu nerdesınızz hatunlar benım fırlama uyuduuu.. azcık kafa dınlıyıımm buna gercekten cok ıhtıyacım varr :9::9::9::9::9:

huhuu nerdesınızz hatunlar benım fırlama uyuduuu.. azcık kafa dınlıyıımm buna gercekten cok ıhtıyacım varr :9::9::9::9::9:

burdayım canım giriyorum çıkıyorum kimse yok.benim oğlanda uyuyo bende netten tarif bakıyordum.karnıbaharın kızratmsınımı köftesinimi yapsam diye bakınıyordum yemeğini sevmiyorum.

Selamlar herkese

Ay havalardanmidir nedir bir baş ağrısı var bende bir suru isim var yahu bu islerdw hic bitmez

Eltim hamilemis ayni yastayiz 3 cu olcak:1:hep kiz var sirf erkek olsunbdiye yapiyor:16:

kimsecikler yok yahuu kızlar nireyesunuz acabaaa bende gideyim baari iş yoğun değil bi bakayım dedim hawadan sanırım mooncum benımde tadım hiç yok göbek olmuş kocaman ne zaman eriycem bilmiyorm yeniden diyet mi yapsak forumca :36::36::16::16:

kimsecikler yok yahuu kızlar nireyesunuz acabaaa bende gideyim baari iş yoğun değil bi bakayım dedim hawadan sanırım mooncum benımde tadım hiç yok göbek olmuş kocaman ne zaman eriycem bilmiyorm yeniden diyet mi yapsak forumca :36::36::16::16:

Yapalim bencede bir diyet ben varim 72 ye takıldım düşmüyor destek oluruz birbirimize cnm havadan bencede

merhaba herkese
ben 2013 Eylül Annesiyim.

Bebeğim dün tam 2 aylık oldu ve 1 aydır bebek reflüsü yaşıyoruz. doktorumun 1 ay önce verdiği 2 adet şurup vardı.
Bebeğim daha çok minik diye içirmedim. Ama geçmedi doktorumda vermeniz gerekiyor başka türlü geçmez yoksa boğazı tahriş olacak dedi.

Sizler 1 yıl daha fazla deneyimlisiniz bebeğinizde reflü sorunu yaşayanınız varmı.
Varsa beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Neler yapmalyım, nelere dikkat etmeliyim??????????

merhaba herkese

Bebeğim dün tam 2 aylık oldu ve 1 aydır bebek reflüsü yaşıyoruz. doktorumun 1 ay önce verdiği 2 adet şurup vardı.
Bebeğim daha çok minik diye içirmedim. Ama geçmedi doktorumda vermeniz gerekiyor başka türlü geçmez yoksa boğazı tahriş olacak dedi.

Sizler 1 yıl daha fazla deneyimlisiniz bebeğinizde reflü sorunu yaşayanınız varmı.

oğlum 5 ayını doldurana sürekli kustu. boğazı niye tahriş olsun bebeklerde kusma çok rastlanan bişey.
benim gittiğim dr sadece sürekli kustuğu için boğazına kaçar tehlikeli olur demişti. başka bi zararı yok demişti.
hep dikkat et yan yatır sürekli takip et.
gaviscon şurup veriyorlar minicik bebeğe yazık bence.
6.ayına girince yavaş yavaş azaldı kusması hele oturmaya başlayınca hiç kalmadı. sabret geçicek.

selam kızlar nasılsınız?
bebişler nasıl? bebiş dedim ama kocaman sıpa oldu artık bizimkiler:27:
ahmet yürümeyi ilerletti iyice koşuyo bildiğin. düştükçe güldüm korkmasın diye o da gülüyo her düşüşünde :1:
8 dişi vardı bugün gördüm bi tane de azının ucu çıkmış. uykusuzluğun sebebi anlaşıldı.
bakıcısına alıştı çok şükür, zaten öğlene kadar beraberiz, öğleden sonra gidiyorm okula.
attı gitti vs bişeyler söylüyo.
kardeşi olsun istiyorum artık ama kilo veremedim adetlerim de düzensiz. zaten ahmete de zor kavuşmuştum.

elif kaan napıyo ishal demiştin bi ara nasıl oldu

Selamlar herkese

Ay havalardanmidir nedir bir baş ağrısı var bende bir suru isim var yahu bu islerdw hic bitmez

Eltim hamilemis ayni yastayiz 3 cu olcak:1:hep kiz var sirf erkek olsunbdiye yapiyor:16:

selam canım
havalardan olabilir yorgunluktan olabilir yada uykusuzluktan.fatih nasıl uykusu falan iyimi.
bu sefer erkek olsun inşallah 4 . yü yapmak zorunda kalmasın.:9::9:
bende bidahakini istersem kız olsun istiyorum olmassa 3. yü denemem galiba :9:

Yapalim bencede bir diyet ben varim 72 ye takıldım düşmüyor destek oluruz birbirimize cnm havadan bencede

yapalım kızlar ya birbirimize destek oluruz bende işi daha ciddiye alırım belki.

merhaba herkese

canım biz kusma çok yaşadık sürekli kusuyordu ama reflüyü bilmiyorum.sanırım kusmadan daha farklı oluyo refslü hamilelikte yaşadığım gibiyse.doktorun bi zararı yok dediyse ilacı kullanırdım ben olsam.ben koca kadın olduğum halde reflü zorluyordu benim minnak bebe rahatlar biraz hiç değilse.ama tabi doktoruna güveniyorsan kullanmalısın verdiğin ilacı.

selam kızlar nasılsınız?
bebişler nasıl? bebiş dedim ama kocaman sıpa oldu artık bizimkiler:27:
ahmet yürümeyi ilerletti iyice koşuyo bildiğin. düştükçe güldüm korkmasın diye o da gülüyo her düşüşünde :1:
8 dişi vardı bugün gördüm bi tane de azının ucu çıkmış. uykusuzluğun sebebi anlaşıldı.
bakıcısına alıştı çok şükür, zaten öğlene kadar beraberiz, öğleden sonra gidiyorm okula.
attı gitti vs bişeyler söylüyo.
kardeşi olsun istiyorum artık ama kilo veremedim adetlerim de düzensiz. zaten ahmete de zor kavuşmuştum.

elif kaan napıyo ishal demiştin bi ara nasıl oldu

selam kızlar iyiyiz şükür ykusuzluk var hala ama alıştım artık bunu konu bile etmiyorum.
maşallah ahmete koşuyo demek artık:nazar::nazar: evet korkmazlarsa daha güzel yürüyorlar çok güzel yaklaşmışsın düştükçe benimki bi ara sırf beni güldürmek için düşme numarası yapıyordu.

canım korunmayı bıraktın sanırım ha deyince olmuyo bu bebeler zaten bende 10 ay falan bekledim kaanda.olana kadar sende diyet falan yaparsın heöencecik geliverirsede ikinci artık ikisinin kilosunu beraber verirsin.

iyi canım kaan şükür atlattık hastalıkları.şimdide diş sıkıntısı gaz sıkıntısı var ama onlarada alıştım artık hasta olmasında bunlara rağzıyım.

selam herkeze umarım bebişlerde anneleride iyidir.

kızlar bu uyku sorunumuz için eşim doktara gidelim diyor ben gitmeyelim ne yapıcak doktor diyorum ama arada kaldım.benim oğlanın sorunu gaz gece her kalktığında gaz çıkarıyo geri uyuyor.gaz çıkarmak için uyanıyo sanırım karnında ağrı yapıyor.dokotra götürsem ne diyecekki gaz için.arada bir akşam yatırıyorum sabah kalkıyor hiç uyanmadan ama çok az oluyor bu genelde gecede en az 4-5 kere kalkıyor.gaz çıkaırp geri uyuyor.ama bu gaz neden oluyor anlamadım henüz.

merhaba herkese

kanguruyu tavsıye ederımm besledıkten sonra dık tutun 1 saat kadar yastık kullanınn yan yatırınn benım kızımda 6 ay kustu kg alımını engellemedıgı ıcın ılac kullanmadık .. mama yıyordu sadece.. 6 aydan sonra ek gıdaya gecıstee hafıfledı sonradaa cok sukur kesıldı cok zor bır donemdı sabır geerekıyorr allah yardımcınız olsun
selam herkeze umarım bebişlerde anneleride iyidir.

kızlar bu uyku sorunumuz için eşim doktara gidelim diyor ben gitmeyelim ne yapıcak doktor diyorum ama arada kaldım.benim oğlanın sorunu gaz gece her kalktığında gaz çıkarıyo geri uyuyor.gaz çıkarmak için uyanıyo sanırım karnında ağrı yapıyor.dokotra götürsem ne diyecekki gaz için.arada bir akşam yatırıyorum sabah kalkıyor hiç uyanmadan ama çok az oluyor bu genelde gecede en az 4-5 kere kalkıyor.gaz çıkaırp geri uyuyor.ama bu gaz neden oluyor anlamadım henüz.
ayaklarınımı usutuyor acaba cnm yoksa bu kadar gazı neden varkı gaz yapan ne yıyor mesela.. bu sorun dogdugundanberıdır mı var..

selam kızlar:3:
gelemiyorum diye kızanınız vardır belki:4: ama ahmet aylardır günde bir defa uyuyor o aradada yemek papıyorum kendim yiyorum
sessiz yapılabilecek her türlü işi yapmaya çalışıyorum yani:6:
kendime ayırabileceğim vakit pek olmuyor
zaten sonrasındada abimiz okuldan geliyor hooop tam tımarhaneye dönüyor ev
hep bi koşusturmaca anlıycağınız üzere:31:

ahmet mert ile ilgili yazacak çok şey var aslında ama gelişimi ile ilgili değil kudurukluluğuyla ilgili:ssz:
acayiiippp fırlama kuduruk zıpır tuhah bi çocuk:4:
sadece 3 dişimiz var yeni yeni yürüyor:23: gece uykumuzdada nadir iyileşmeler olmakla beraber genelde çok berbat:5:
bazen eşime artık bakamıycam heralde bile diyorum:17: çünkü düzelicek dedikçe düzelme olmaması zorluyo insanı
uykusuzluk çok zor:47:

sekos canım topiğe gelmişsin taşınmışsında hivdamızda iyiymiş şükür
göz ucu taraması yaptım alıntıladıgın yazımdan:30:
diger arkadaslarda iyidir umarım

Uykusuzluk zeki insanların sorunu demiş ayiştayn :1::46:
Efe de kuduruk gece uyanıyo 2 saat oynuyo uyumuyo:53:
5.20 de uyanacakken 4 te uyanıp ders çalışıyorum örtmenim:49:

Back
X