2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selam hanimlar hayirli cumalar cümlemize:16:
Epeydir giremiyorum firsat hic olmuyor eylülde hastalandi bademcikleri sismis balgam var idrarindada enfeksiyon cikti kuzumun :50:gecen sene kisi cok guzel atlattik ama bu sene yakalandi kuzum baya atesimiz vardi hamd olsun simdi biraz daha iyi :31:simarikliklar son sürat devam hele disarda bebek arabasinda oturtamiyorum yürümek istiyormus kadinlar sarilip duruyor cadi tanimadigimiz etmedigimiz insanlara yabancilik hic cekmiyor :29: milletin bacagina yapisip duruyor :1: azicik yabancilik cekse iyiy olur
Bizden simdilik bukadar
Sizler nasilsiniz bebisler nasil umarim herkezde keyfler yerindedir :54::3:

cok gecmıs olsun bızde yuruyoruzz ve tamm felaket zamanıı .. hep pesındeyımm bu donemıı dahada zormus sankı.. sımdı nasıl kuzun duzeldımı

Albume babamizin resminde koydum strescim :1:

Elifoykum nasıl sin cnm oh gezin ya ne güzel bende hava Güzelse çıkıyorum hemen:16:

iyiyim canımcım sen nasılsın aynen güzel havalarda çıkmak en iyisi bi süre bu güzel havaları bulamayız.bahara kadar tıkılırız eve artık.arada avm ler falan anca gidilir.

fatih ikinizede benziyo aslında eşinde sende çok ayrı değilsiniz sizde benziyosunuz biraz sanki.

ooo gezdiniz demek güzel havaları değerlendirmek gerek.

bizede bu aşı konusunda haber veren yok demek ki istanbulda da böyle bir uygulama yok şimdilik.

bazı bölgelerde varmış canım sanırım güneydoğu tarafında olabilir suriyeden kaynaklıysa eğer.

Epeydir giremiyorum firsat hic olmuyor eylülde hastalandi bademcikleri sismis balgam var idrarindada enfeksiyon cikti kuzumun :50:gecen sene kisi cok guzel atlattik ama bu sene yakalandi kuzum baya atesimiz vardi hamd olsun simdi biraz daha iyi :31:simarikliklar son sürat devam hele disarda bebek arabasinda oturtamiyorum yürümek istiyormus kadinlar sarilip duruyor cadi tanimadigimiz etmedigimiz insanlara yabancilik hic cekmiyor :29: milletin bacagina yapisip duruyor :1: azicik yabancilik cekse iyiy olur
Bizden simdilik bukadar
geçmiş olsun canım şükür daha iyiymiş kuzun.
benimkide hemen gidiyo dışardakilere sanki tanıyormuş gibi buna bakmayanlarada el sallıyo şebeklik yapıyo bi şekilde nilletin ilgisini çekmeye çalışıyo.

Bizden simdilik bukadar

Merhaba cnm geçmiş olsun ya su yavru lar hastalanmadan gecse kış:

Benim oglusumda yuruyor gibide duscek diye her an peşindeyim daha alışamadım :1:oyuzden sirt ağrısından oluyom hic oturmuyor :37:15 gune dengeyi tam saglar heralde

iyiyim canımcım sen nasılsın aynen güzel havalarda çıkmak en iyisi bi süre bu güzel havaları bulamayız.bahara kadar tıkılırız eve artık.arada avm ler falan anca gidilir.

fatih ikinizede benziyo aslında eşinde sende çok ayrı değilsiniz sizde benziyosunuz biraz sanki.

bazı bölgelerde varmış canım sanırım güneydoğu tarafında olabilir suriyeden kaynaklıysa eğer.

benimkide hemen gidiyo dışardakilere sanki tanıyormuş gibi buna bakmayanlarada el sallıyo şebeklik yapıyo bi şekilde nilletin ilgisini çekmeye çalışıyo.

Biz benziyormusuz cnm bircok kişi söylüyor :28::17: evlenmeden once kardeş sananlar olmuştu

ya kızlar bu aşı sadece hatay genelinde olsa neden tvde haber bültenleirnde yer alsın ki??:44:
bence sizi de çağırırlar, hataydan geldikleri içindir..

bak şimdi bende merak ettim sorun sordurun bakalım

bu aradaa günaydınn hepinizzeeeee:16::16::16:
Sekoscum bence sizin ilde öyle hem sınır hem Suriyeliler sizin ilde kaliyolar bulasici birşey de olunca sansa birakmiyolar nasil ki 9.ayda kizamik asisi olduk öyle
karam haşat:9:pili bitti sanırım şimdiden error veriyor:27: sabah 6 da koy yollarında ya bizde nasılsın iyimisin diye hatırlaşıyoruz
söylerim ama dediğini
ha bu arada eylül senin kopyan:21::54:
efede zannedersem diş derdinde :ssz:

gecelerden bahsetmeyelim bigün düzelirlermi diye düşünmekteyim:43:

sizde çok tatlısınız masallah:nazar:
fatih pasanın gözleri sana benzettim yanılıyomuyum
söyle oda gelsin yaz sin buraya esprili muhabbet ini ozledik

kızlar bugün hava güzeldi eşimle oğlumla dışarı öıktık sağlık ocağınada uğrayıp sorduk şu aşı işini.bu uygulama sadece belli bölgelerdeymiş şuan için ankarada böle bi uygulama yokmuş.eşimi göndermiştim oda beraber gidelim diye geldi.ben sormuş oldum korkmayın 6. ayda bu aşıyı oldular dedi.bi uygulama başlarsa bize haber vericeklermiş zaten.
bizde disari ciktik cnm güzel ken hava aldik ama pazartesiden sonra havalar soguyacakmis bugün güneş açmadi gibi

Bizden simdilik bukadar
canim çok geçmiş olsun Allah şifa versin yavrumuza
Bazen diyorum sadece eylül mu (benim kiz:-) eylullerde karisiklik olmasın)boyle sizler dede okuyorum hepsi yaramaz ayol bunlarin:-)

Benim oglusumda yuruyor gibide duscek diye her an peşindeyim daha alışamadım :1:oyuzden sirt ağrısından oluyom hic oturmuyor :37:15 gune dengeyi tam saglar heralde

oooo ne güzel bi haber bu maşallah paşaya demek ecasretini toplayabildi 1 haftaya baya baya yürür canım artık.

Sekoscum bence sizin ilde öyle hem sınır hem Suriyeliler sizin ilde kaliyolar bulasici birşey de olunca sansa birakmiyolar nasil ki 9.ayda kizamik asisi olduk öyle

bizde disari ciktik cnm güzel ken hava aldik ama pazartesiden sonra havalar soguyacakmis bugün güneş açmadi gibi

Bazen diyorum sadece eylül mu (benim kiz:-) eylullerde karisiklik olmasın)boyle sizler dede okuyorum hepsi yaramaz ayol bunlarin:-)

bugün güneş yoktu yaaa ama haftasonu güzel geçicekmiş sonrada soğuklar gelicekmiş dediğin gibi.haftasonunu iyi değerlendirmek lazım.

bu arada benimki 6.7. dişleri patlattı bugün baya bi huzursuzdu günlerdir halada öle gerçi demek bundanmış.

bu arada benimki 6.7. dişleri patlattı bugün baya bi huzursuzdu günlerdir halada öle gerçi demek bundanmış.

Benimkininde 2 azi uclar çıkmış allah kolaylık versin. Hayırlı olsun dişlerini z cnm:16:

bu dişler çocuklaırmızı mahfediyor:( anne ve babalarını da.. bugece bir kaç saat uyudu, gündüz uyumadı , şimdi uyudu bakalım yarım saat 1 saat sonra bi çığlık bekliyorum odadan:(
benim kızımında ilk çıkan azı dişi baya uzadı, şimdi diğer eşi çıkacak ama ateş yaptı ççook huysuzluk yaptı 2 ucu görünmüştü sabah, bi çıksa ya şu dişler:14::14::14:
gerginliğimm tavannnnn:41:

beni de arayan olmadı aşı için. ama kızlar ben ağızdan damla verdiklerini hatırlamıyprum sanki yaaa.vermişler miydi:44::44::44:

beni de arayan olmadı aşı için. ama kızlar ben ağızdan damla verdiklerini hatırlamıyprum sanki yaaa.vermişler miydi:44::44::44:

Vermislerdir cnm sen farketmemişsindir.

Herkese iyi haftasonu:54:

Benimkininde 2 azi uclar çıkmış allah kolaylık versin. Hayırlı olsun dişlerini z cnm:16:
teşekkürler canım ahh ahh azıları çıkıyo allah kolaylık versin

bu dişler çocuklaırmızı mahfediyor:( anne ve babalarını da.. bugece bir kaç saat uyudu, gündüz uyumadı , şimdi uyudu bakalım yarım saat 1 saat sonra bi çığlık bekliyorum odadan:(
benim kızımında ilk çıkan azı dişi baya uzadı, şimdi diğer eşi çıkacak ama ateş yaptı ççook huysuzluk yaptı 2 ucu görünmüştü sabah, bi çıksa ya şu dişler:14::14::14:
gerginliğimm tavannnnn:41:

benim oğlanda hiç uymadı dün gece gündüz uykulaırnıda uyumuyor yarım saat uyudu sadece.allah onlarada bizede sabır versin canım yaaa geçicek bu günlerde napalım.

yapmışlardır canım 6. ayda yapılmış bende hatırlayamadım ama hemşire yapıldı dedi.

cok gecmıs olsun bızde yuruyoruzz ve tamm felaket zamanıı .. hep pesındeyımm bu donemıı dahada zormus sankı.. sımdı nasıl kuzun duzeldımı
sagol canim cok sükür biraz daha iyi yürüdükce cousuyorlar nerelere cikiyiro televizyon sephasin üstünece cikiyor

evet öyle ler gercekten tam sebek maasallah rabbimesirgesin onlari

Insaallah buralar baya sogdu geceleri eksilere düsüyoruz
gözünüz aydin maasallah kuzuya ilerletir bir kac gune

öyle canimm vallah eylüller cok fena :1: rabbim eksikliklerini göstermesin insaallah

Gözünüz aydin canim bizimkilerin hepsi cikti son üctane kaldi ama onlarda baya zorluyor onlarda ciksa bir müddet rahatlayacak kuzu

:3::3::3:slm hatunlar haftasonu esım evdeykenn ancak temızlık yapabılıyorum bızım bınaya yalıtım yapıldı camlar les gıbıydı onları sıldım tullerımı yıkadım ev sıl supur yemek yap.. bu saat oldu kuzucuk uyuyorr. gece ust katımdakılerın ıckı alemı vardı ayda bıkac kez oluyor 4 e kadar uyuyamadım sınır oldum :47::47::47::47:terbıyesızler anıra anıra konusuyorlar.. neysee dunde ozsute gıttık tam oturduk bıızmkıı bı mızıldandııı oturmamızla kalkmamız bır oldu . bıze nerde keyıf yapmakk .. arabaya bındık hemen uyudu cadı. olan bıze oldu neyse canı sagolsun.. :37::37::37: bızden bole sımdılık :):49::49:

slm kızlar nasılsınız..bugün bomba gibi hisssediom kendimi :-) :nazar: maaşallah..hiç hamile değilim gibi...nerdeyse 3 ay olck daha kiloda almadım:nazar: yağıza bugün kendi kendine uyuma eğitimine başladım.öğle uykusuna öle uyudu ama 1 saat sürdü...bakalım nette zaten ilk gün uzun sürer dio..

Back
X