Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız..bugün bomba gibi hisssediom kendimi![]()
maaşallah..hiç hamile değilim gibi...nerdeyse 3 ay olck daha kiloda almadım
yağıza bugün kendi kendine uyuma eğitimine başladım.öğle uykusuna öle uyudu ama 1 saat sürdü...bakalım nette zaten ilk gün uzun sürer dio..
Arkadaşlar diş cıkarmak kaç aylıklen başlıyor :))
Arkadaşlar diş cıkarmak kaç aylıklen başlıyor :))
Disle dogan bebek bile oluyor 3 aydada 13 ;.aydada cikaran oluyor benim pglum 9 aylikken 4 dis aynı anda cikardi biz tek dis beklerken.genetik birazda belli olmaz yani
![]()
Herkese merhabalar umarım anneler de bebislerde iyidir
Elifoykucum gelmemissin nasılsın emir pasa nasıl
aynen cnm ya yardımcı olan yok allah bize güç kuvvet versin imkann varsa git valla 3 gün 3gündürmooncum yardım eden olsa ne de güzel demişsin(((
14:
şu 3 günklük tatilde annnemlere mi gitsem diyorum bunaldım yoruldum sıkıldım...
bu gece yine formundaydı benim cızzz![]()
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bu ne sessızlık kımseler ugramamıs gene yaraamazlıklara devam edıyor kuzular herhalde![]()
günaydın pek bi hareketsizleşti burası:44:
eliföykü hepimiz aynıyız tatlımm
moon annemler olmasa da sevdiğim bir arkadaş var tayin istemişlerdi başka bir yere. olmazsa oraya gideriz kafam dağılır.. bağlasalar durmam o 3 gün
bayanlar benim kız bu 5 gecedir idrarı sürekli sırtına taşıyor neden acaba? çıldıracam nevresimlerini her gün yıka kurut akşam hoop bir daha çişli, hadi yıkarım sorun değil üzerini değiştireceğim zman çoookkk ağlıyor uyumak istediği için, memede içini içli içli çekiyor kuzum
bugün yine gördüm 6:30 da ellemedim ama için hiiç rahat değiil:26:acaba soğuk alır mı ciğerleri falan ne bilim ya size sormak istedim..
çok sıkı da bağlıyorum
birazdan uyanır
Elifoykucumm iyiyz biz tatlim benim sipada mizmiz bugun oglen yatmadi salladiysamda uyumadi sizde allah kolaylık versin zor yani yardim eden olsa iyi olcalta oda yok
günaydın pek bi hareketsizleşti burası:44:
eliföykü hepimiz aynıyız tatlımm
moon annemler olmasa da sevdiğim bir arkadaş var tayin istemişlerdi başka bir yere. olmazsa oraya gideriz kafam dağılır.. bağlasalar durmam o 3 gün
bayanlar benim kız bu 5 gecedir idrarı sürekli sırtına taşıyor neden acaba? çıldıracam nevresimlerini her gün yıka kurut akşam hoop bir daha çişli, hadi yıkarım sorun değil üzerini değiştireceğim zman çoookkk ağlıyor uyumak istediği için, memede içini içli içli çekiyor kuzum
bugün yine gördüm 6:30 da ellemedim ama için hiiç rahat değiil:26:acaba soğuk alır mı ciğerleri falan ne bilim ya size sormak istedim..
çok sıkı da bağlıyorum
birazdan uyanır