Merhaba anneler nasilsinizz ?
umutluay canim gecmis olsun Allah yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum zor dönemler Rabbim kolaylik versin yavrularimizi esirgesin
eylülde bu günlerde huy degistirdi sinirlari zorluyor olmadik yerlere cikiyor düsüyor pirizdeki fisleri cekiyor evde spor yapmak icin olan bisiklete tirmaniyor hayir diyorum gözlerimin icine bakip basliyor bagirmaya aglamaya azicik duruluyor tekrar yelteniyor hayir deyince yine ayni agzimi kapatiyor hayir dedikce :26: sus dermiscesine
Birde banyo yapmalarimiz cok kötü basbas bagiriyor sanki biri katliam yapiyormus gibi bizim evde gece uyku vakti gelince ayni sekildeyiz

birde uyuz bir komsu var sanki hep bizim evi dinliyor niye agliyor senin kizin deyip duruyor birde yurtdisindayiz yabanci düsmani cok bende eylül aglamasin diye gözüne baktikca eylül ögüriyormus gibi bagira cagira agliyor umarim düzelir Rabbim yavrularimizi esirgesin bize bagislasin
Herhalde komsu duyacak diye ben eylülü susturmaya calistikca benim negatifligim ona yansiyor

hic bukadar stres olmuyordum taki bu kadin devamli cocugun niye agliyor diye sordukca beni bir telas sariyor
Cok konustum dolmusum biraz herhalde
Rabbim evlatlarimizi esirgesin insaAllah (amin)