2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

mertte öğle uykusunda galiba marjicim 1.5 ta uyudu benimki 1-1.5 gibi uyuyor 1.5 saat.

Bende mertoşun son fotolarını attım

kaan ne büyümüş kız maşallah tam delikanlı olmuş küçük delikanlı

yok canım yaa ne uykusu sağa sola sataşıyor evde fink atıyor şuan

Bende mertoşun son fotolarını attım

kaan ne büyümüş kız maşallah tam delikanlı olmuş küçük delikanlı

uyumuyormu öğlen canım

mertte kocaman adam olmuş maşallah baya uzun gerçekten hiçte zayıf değil canım maşallah kilosu falanda çok güzel.

kızlar ahmetin odasını ayırdım bugün geç mi kaldım ayırmakta bilmiyorum ama ben tedirginim alışırız inş.
hala park yatakta yatıyor uyanınca kalkıp yanımıza gelebileceği bi yatağı olmalı ne yapsam ne alsam kafam karıştı.
yer yatağı yapmış bi arkadaş durumu olup oda alana kadar yerde de üşür mü ki

Cnm bende yer yataginda yatiriuorum besiginde yatmiyor çünkü saga sola cok doner kafasını vurup durdugu icin cok rahat oluyor yer yatagi tavsiye ederim yaza artik yatak ancak aliriz bizde yatarmi bilmem ondada

Bugün mertin aşıları vardı iki koldan bir ağızdan damla olarak, birinin ateş yapma ihtimali varmış.

yapmaz inşallah,boy ve kilosu 1 ay önceyle aynı sabit duruyor 87 cm kiloda 12,5 .

iyi dediler,darısı sizin bebişlere bu aşı mevzusunu hemen atlatırlar inşallah.

slm kızlar
aşı dönemi başladı bizimki martta olacak inş sorunsuz gecer hepsininki
emir hala bizim odada yatıyor beşiğinde
sütten kesmeyi düşünüyorum bu ara bakalım vicdanımı susturabilirsem denicm
her gün daha bi büyüyyolar ya yeni doğan bi bebek gördüm gaz sancısıdan kıvranıyodu o an oglumun büyüdüğünü anladım gözüm korkmuş bebekten :18:

alışırsınız canım sende oğlunda inşallah iyi yapmışsın ayırmakla benimki ayrı yatıyordu ama kışın yanımıza almıştım tekrar ayırıcam inşallah sorun çıkarmaz.kendi başına 3-4 ay yatmıştı odasında sorun yoktu.

bizim park yatak yandan cepli fermuarını açık bırakınca çıkabiliyor kendi.yer yatağı bize olmaz emir kaan çok dönüyo kalkyo dönüyo geri yatıyor tatile gidince yer yatağında yatırmıştım kalktığımda bulamamıştım çocuğu :))odanın bi uucundan bi ucuna gitmiş uykusunda.park yatak ahşap yada demir olmadığından bez engelliyo canınıda yakmıyor.iyiki ahşap beşik almamışım.
bence yerde üşür yer yatağında kalmazlar halıya gidip uyur bunlar riskli bence.hele sen yanında yatmıyacaksan için rahat etmez.

maşallah atlattınız demek aşıları darısı biizm bebelere mert abileri aşı olduğuna göre topiğimizin abisi :))

selam canım bizim aşıda martta uzun bi aradan sonra yine aşı vakti geldi çattı.
ayyy bizim binadada bi komşu 2. doğumunu yaptı ilkide ikincide erkek büyük 6 yaşında.gidip görmek için sabırsızlanıyorum yeni doğmuş bebek gördükçe hevesleniyorum yaaa oğluşun o hallerini çok özledim.ama doğum anım gözümün önüne gelince bende korkuyorum.

anneler diğer bebişleride görelim özledik valla uzun zamandır göremedik hepsi büyüdü maşallah.

geçmiş olsun. bunlar son aşılar demi, bir de okul döneminde mi vardı? aşı kartına yazdılar mı tarih?

benim de arkadaşım doğum yaptı geçen hayırlı olsuna gittik, 40 ı çıkmıştı. bi ağladı ilkkez dedi annesi korktular eşimle tecrübeliler olarak aldık gazını ben çıkardım uyudu bizde naşş naaşşş anası da uyusun dedik..

dün de arkadaşlar bizdeydi, 10 aylık bir oğlan ellerimden tut dedi yürütüyordum hivda hanımda paçama asılmaz mıııaşşkımm yetiş iki çocuk fazla bana dedim

allah hepimize hayırlı (karşı cins)çocuk versin inş..
anneler diğer bebişleride görelim özledik valla uzun zamandır göremedik hepsi büyüdü maşallah.
bende yüklemek isterim ama faceye foto atmıyorum

gördüm emiri de merti de maşallah değmesin ikisine de

Kızlar dünki aşıdan sonra mert gece bir ateşlendi fırın gibi yandı yavrum sabaha kadar ilaç filanda işlemedi allatan şimdi düştü ateşi.

ilk defa bir aşıda böyle ateşleniyor.

şekoş bir dahi aşılar ne zaman bilmiyorum hazirana kontrole çağırdı ,o zaman söylicekmiş tarihini.

canım çok geçmiş olsun demek ateş yaptı aşı korktum şimdi bende.şuan nasıl mert paşa düştümü ateşi

canım çok geçmiş olsun demek ateş yaptı aşı korktum şimdi bende.şuan nasıl mert paşa düştümü ateşi

Dün zaten bir tanesi ateş yapabilir demişti canım,diğer ikisinden bir şey olmaz demişti ben daha önce aşı nedeniyle ateşlenmediği

için beklemiyordum ama 39,5 a kadar çıktı ateşi maalesef.

Şimdi iyi çok şükür ateşi yok.

Bide çocuğun üstten dört dişi birden patlamış çıkıyornasıl kaşıyor yavrum benim parmağımı alıp ağızına götürüyor kaşıyor.

Cnm bende yer yataginda yatiriuorum besiginde yatmiyor çünkü saga sola cok doner kafasını vurup durdugu icin cok rahat oluyor yer yatagi tavsiye ederim yaza artik yatak ancak aliriz bizde yatarmi bilmem ondada
çok deli yatmıyor ama bu oda ayırma işi çok kafamı karıştırıyor bu ara
geçmiş olsun mert paşaya. bizim de martta aşılar. ateş de yapmış kolay atlatırız inş.

sütten kesme var tuvalet eğitimi var odasını ayırma var. yanlış yapmak istemiyo insan ama kafa da karışıyor.
kaka diyor tam kaka yapmaya başlamadan tamam oğlum yap kakanı diyorum yapıyor ama erken gibi de amaan

park yatağın açık tarafından düşerse diye açık bırakamıyorum ben. kafasını bi tarafa yatırıyorum gece diğer tarafta buluyorum.
benim aklımda ona bi yatak almak bu senin yatağın dye heveslendirmekti ama bakalım

üstten hangi dişeri canım hem köpek dişleri hem azıları mı yoksa 4 köpek dişi mi demek istedin

haftasonu temizlik yaparken yatağı taşıdık oda ayırdık güya, biz ahmetin odasına taşımıştık yatağı önceden.
ama gece 50 kere kalktı git gel sarhoş oldum yanıma getirdim en son. meğer diş çıkarıyormuş gündüz de sürekli mızmız.
köpek dişlerinin üsttekiler deldi az uzadı, alttakiler çıkmaya çalışıyor şimdi. alnı elleri yanıyor diş çıkarırken bugün vücudunda da vardı biraz ateşi.
oda ayırma muhabbeti bu dişler çıkana kadar ertelendi yani. park yatağı bizim odaya getirdik.
ama ayırmam lazım gece burnumuzu çeksek rahatsız oluyor. sabaha karşı uyanınca yanımıza gelip yatıyor zaten yatağını istemiyor.
inip çıkabileceği bi yatak alıp bu senin yatağın diye sevdirmek istiyorum ama çocuk odaları pahalı ben basit bi yatak istiyorum. ikeada var yaşadığımız yerde de ikea yok.

ikinci azılar mı? köpek dişleri bitseydi de azılar sonra çıksaydı yazık yavruya.
ağzını tutup ağlıyor ahmet. kıyamam merte de

ilk azılar sanırım canım üstte 4 tane çıkmış olan ,dişinin yanında iki bir tarafta iki bir tarafta patlamış yani üst tarafta 8 tane yan yana

dişi oldu biraz karışık anlattım ama

yazık yavrulara ya çok acı çekiyorlar bu dişler tamamlana kadar bize rahat yok

ahmete de geçmiş olsun hemencik çıkarsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…