2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Benimkide sut icmiyor yeni yeni cilelki sut iciyor azicik
çilekli sütü sen mi hazırlıyorsun moon? yoksa hazır satılıyor mu?

Ben bardağın içine pipet koyuyorum onunla heveslenip içiyor deneyin isterseniz benim de oğlum ıhlamuru içmiyordu şimdi pipetle içiyor

pipeti veriyorum eline ağzına koyuyor ama çekemiyor, deneyeyim suyla önce

çilekli sütü sen mi hazırlıyorsun moon? yoksa hazır satılıyor mu?

pipeti veriyorum eline ağzına koyuyor ama çekemiyor, deneyeyim suyla önce

Yok ben hazirlamiyorum bimden aliyorum

canım benim oğlanda içmiyor geçenlerde bibeonla içmeye başlamıştı sonra yine içmemeye başladı.biberon zaten almıyordu şimdi yine almıyor.bende bıraktım artık yoğurt yediriyorum bol bol süte tekrar alışana kadar.

Mrb annecıklernasılsınzz uzun bı aradansonraaa yenıdengeldımm nasılsınız bebısler nasılll

iyiyiz şükür canım uğraşıp duruyoruz bebelerle sen ve minik kızın nasılsınız.

selam canım ayn huysuzluk bizdede var.

As marjim evet gunler kisa bebisler kuduruk gelemiyoruZ

çok güzel özetlemişsin canım günler kısa bebeler kuduruk hiçbişeye zaman kalmıyor.

iyi geceler anneler emir kaan uyumuşken geleyim dedim.benim oğlan sinir streste tavan yaptı artık istediği olmassa kucağımıza çıkıp bize kafa atıyor.nerden öğreniyor bunları anlamıyorum.geçen babasının burnunu kırıyordu nerdeyse kendi kafasına hiçbişey olmuyor.çok nazlı bide hiç olmadığı kadar nazlı sanırım biraz bende nazladım bu ara.

dün parka gittik orda kendisinden 2 yaş büyük bi çocukla kavga etti resmen kaydırağın içindelerde bizimki buna vurdu bikaç kere çocukta buna vurdu haliyle sonra taktılar birbirlerine çocuk emiri gördükçe omuz atmaya falan başladı gördüğü yerde vurmaya başladı.bizim bebeler küçük acıtmak için vurmuyorlar elbette oyun yapıyorlar ama diğer çocuk büyük baya sinirlendi bizim oğlana.eşimde durdurmadı eve döndük artık o çocuğada bişey diyemedik oda çocuk neticede.

kılzar bu arada bizim oğlan 12. ayda 10.800 gr dı 79 cm di boyu bu ay 11.800 kilo 83 cm kilosu normalde boyu kısa geldi bana aslında boyuda normal ölçülerde ama 12 . ayda üst sınırdaydı 5-6 ayda 4 cm uzamış sadece.biraz kafam takıldı kiloya çok takmamda nedense boya takıyorum süt içmiyorya onlamı alakalı acaba diye.sizin çocukların boyları kaç cm.
birde sizin bebişlerde size vuruyolarmı bizimki vuruyo ve hayır desekte yapıyo ve gülüyo can yakmak için değilde oyun yaptı bunu resmen.nasıl bir yaklaşımda bulunmalıyım bilmiyorum ne yaptıysam engel olamadım.oyuncaklarını falanda atıyo bize.hadi bize yapması sorun değilde başka çocuklarada yapınca olmuyo.bi şekilde bu davranıştan vazgeçirmem lazım ama nasıl bilmiyorum.başta hata yaptık biz gülüyorduk hep bu tip davranışlarına.şimdi anlatamıyorum başkaları hala gülüyo akrabalar komşular falan.bizimkide düşünce biri gülse onu güldürmek için tekrar tekrar düşer mesela.

bu arada saçlarıda kestirdik baya uzmaıştı bağlıyordum arada.kuaför demiş bizim oğlanda 4 tane dönence var saçında ilk defa görüyorum 4 tane dönenceli bi çocuk demiş.tersine kazıyalım 2 kere düzelir demiş.bend eilerde yapsaydım keşke dememek için kazıtıcam ama zamanlamasına karar veremedim yaza düğünler falan var acaba bidahaki kışa girerkenmi kestireyim bilemiyorum.

İyi akşamlar canım maşallah kaanın boyu kilosu iyi normal boy kilo genetik şeyler süte çok bağlama tabi içse iyi olurda içmesede takma alışır zamanla.Bizimkide pek süt içmiyo da ben herşeye katarak içirmeye çalışıyorum.
Bizde yakında aşıya gidicez boyu en son 87 cmdi 1 ay oluyor kilosuda normaldi ama gören zayıflamış diyor oysaki kaldırınca kütük gibi ağar eskiden yanaklar tombiş tombişti tabi boya gidince zayıf gözüküyor o hiperaktif haliyle bu kilo bile iyi bence.

demek kaanda da vurma huyu var bizimkide geçenlerde kendinden 2 ay büyük bir çocuğa vurdu tokat attı çocuk bundan bir korktu yanına gidiyor çocuğun çocuk kaçıyor hem suçlu hem güçlü oynamak istedi sonra aralarında bebekçe konuştular anlaştılar çocuk elindeki teli vermeyince bir daha yapıştırdı bizimki çocuk bu sefer çok korktu bende bizimkine kızdım.
artık böyle şeylere alışmamız gerekiyor .

saç konusuna gelirsek şimdi kazıtsaydın ya yaza kadar biraz uzardı.

Cnm benimkide 82 cm 11 kilo civari normal dedi dr .seninkininde boyu kilosu iyi cnm masallah .genetik ya boy kilo cnm kiz halaya oglan dayiyscekermis.benimki emiyor daha sut icmiyor ama muhallebi yapiyorum omletini sutlu yapiyorum labne yiyor yani bi sekilde kalsiyum aliyorlar artik eskusi gibi boy atmaxlar yavas gider ergenlikte cosarlartakilma boy kilo yemwk yiyorsa saglikliysa takinti yapma. Ya ben kiyamiyorum saçlarına gene omzuna geldi nisan gibi keltos yaptircam bir kere yaza uzar sonrapisman olmayayim gurlesir belkibenim sipada vuruyordu bi ara kafa unuttu bu ara cimcikliyor

He birde benim pisi ile oglum oynuyorlar kovalamacaenerji atiyolar iyi oluyor ismi duman ya ba diyor yada umadiye koşuyor her eve lazim

Benimkide sut icmiyor yeni yeni cilelki sut iciyor azicik
bu ara bardakla bişey içme meraklısı oldu ahmet ne versem içiyo sütü de içiyo ama ben çok vermiyorum

ben de çok giremiyorum. 4-5 aylıkken iyiydi onlar yanımızda yatıyodu biz sohbet ediyoduk şimdi imkansızzz

süt içme konusuna çok takılma bence illa alışır. yoğurt yemiyor mu? yoğurt sütten daha faydalı. bi araştır istersen süt sindirimi zor bişey insanlar için.
dönenceyi tersten kazıtınca geçer miymiş? ama bi tane ve büyükse geçmez sanırım.
saldırganlık hepsinde var sen tepki vermedikçe ya da sakince hayır dedikçe bırakır. kızarak hayır deyince de gülmüş gibi bi etki oluyor. farklı ses tonuyla tepki veriyosun pekişiyo çocugun davranışı.
ahmet de ısırıyo hala kendi elini ısır diyorum bazen kızıyo ozaman
kilosunu evdeki tartıda ölçüyorum da boyundan haberim yok, normal görünüyo sen de takma biraz da genetik bu işler.
zaten kısa da değil.

He birde benim pisi ile oglum oynuyorlar kovalamacaenerji atiyolar iyi oluyor ismi duman ya ba diyor yada umadiye koşuyor her eve lazim
ne güzel ya. bize de lazım enerji atmalık bişey.
sabah babası giderken dışarı çıkcam diye ağladı çıktık sabahın 8 inde gezdik geldik. enerjiyi atmaları lazım illa

Ne güzel arkadaşlık yapıyorlar maşallah onlara.
Sago cnm anlascaklar mecbur arada kizsalar birbirine idare ediyor lar
saglikli olsunlar da boy kilo cok muhim degil zaten hareketliler kilo cok beklmem ben.evet cnm suan kosturiyorlat oyun oynuyolarnkedim olmasa ben koscam

çok pişmanım ben 1 yaşından sonra süte alıştırmadığıma.
canım benim kızımın da kilosu 11 500 civarı. boyuna dr 81 demişti. sordum normal sınırlar içinde dedi. yazında bu kilolardaydı dedim, her ay eskisi gibi almasını bekleme dedi..

ya saç kesme işini bende yapacam kız olmasına rağmen ahh ahhh anne sözü dinlemedim kurbanda kestirelim dedi yooook dedim, kadın oysaki demişti yaza kadar uzar ii olur diye.. büyük sözü dinleyecem artık. şimdi saçı şakaklarda yok tepedekiler uzun arkadakiler keçe gibi sert, en azından hepsi bir çıkar gürleşir. 6. ayda da düğün var ,hepten erkek diyecekler

evet mattika ne günlerdi rahatmışız o zaman bayağı şimdiki halimize göre şimdi afacanlar hiç bir şeye fırsat vermiyor ki.
bende bizimkine kötü birşey yaptığında kızıyorum ciddi bir şekilde hemen dudağını büküp ağlamaya başlıyor bide bana kızıp suratıma bakmıyor trip atıyor.

haklıısn canım 1 ay oldu kstrireli o zaman kazıtsaydık yaza baya uzardı.kazıtırım belki bu ara üst üste 2 kere deyince bilemedim napsam.yazada keltoş gezmesini istemiyorum.mertin bou baya güzel canım maşallah.boya gitmiştir kilosu alır tekrardan dengeler vücudu kilosunu.biizmde aşımız var mrtta.biizn karşıdaki bebede korkmadı oda buna vurdu kötü oldu o 2 yaşbüyük olunca gerçi bizimkide ondan korkmadı vurdu diye.

canım bende çoğu şeyine süt koymaya çalışıyorum kahvaltısına koyuyorum bazen sütlü pirinçi çorba yapıyoprum hiç koymassam suluğuna ayran yapıp veriyorum çok seviyor.
bende kıyamıyorum canım uzun saçlı çok tatlı oluyorlar bizim oğlanın saçlarıda omzuna inmişti arka saçları önlerde gözünü geçmişti kestirelim dedik olmıycak böle rahat edemedi.
bencede bi kere kazıt saçları ilerde keşke demessin en azından.ben gürleşmesini kazıtmaya bağlamıyorum ama en azından içimizde kalmasın.biz geçen yaz keltoş yaptırmıştık bi kere bana süprüz yapmıştı eşim ve berberi.

gerçekten baya enerjisini alır duman fatihin koşturur peşinden.bizede laızm bitane çok seviyor kediyi köpeği dışarda görse peşinden dolaşıyor.

yoğurdu çok sveiyor canım ayranıda çok seviyor suluğuna yapıp yapıp veriyorum.peynir olarakta kaşarı seviyor sadece.
başta hayırdan anlıyordu bu konuda ama başkaları o vurunca gülmeye başlayınca yani yapabileceğini anlayına bu davranuşı artık hayır dememde bi işe yaramıyor.bide hiç umursamamayı deneyim bakalım.

bizim 4 tane var 2 önde 2 arkada düzelir demiş canım öndekiler ama bilmiyorum bende keşke dememk için yaptırıcam.

canım ben 1 yaşından beri alıştırmaya çalışıyorum olmayınca olmuyor kendini suçlama.
bende ilk kestirmemi sebebi hepsinin düzgünce uzamaısydı iyide oldu sonra düzgünce uzamaya başladı ama gürleşme konusunda bişey diyemeyeceğim.yaptır bence sende bi kendine gelsin saçları.

Son düzenleme:

kız hani kaanın fotolarını atsana özledim görmeli diğer bebekleride kimbilir ne büyüdüler.

selam kızlar

marjim benimkine kızıcağım bişey yapcağı zaman geliyor kendini öptürüyor bana yanağını uzatup sonra gözümün içine baka baka gidip yapıyor.kızarsamda gülüyor beni güldürmeye çalışıyor çok fena bunlar.

o güldürmeye çalışma türlü şebeklikler yapma bizdede var onlar işlemeyince hemen küsüyor numaradan ağlamaya başlıyor sıpa.

çok akıllılar maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…