2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar benim son ultrason fotoğrafımda bebek yatar poziyonda değil. ayakta gibi ve Doktor dedi ki çok fena zıplıyor bu....Hakkaten zıp zıptı...Ama ben hala hiç bir kıpırtı hissetmiyorum karnımda...

ögrensek ne olur ki 6. aydan sonra cinsiyet değiştirenler bile varmıs

olabilir indirim yaz sezonuna giriliyorsa tam bizlik aslında bol bol kıslık alırız

nezaman gitmiştin peki ben 10+5 de gittiğimde yatıyordu hissedemezsin zaten öle diyorlar

Kızlar benim son ultrason fotoğrafımda bebek yatar poziyonda değil. ayakta gibi ve Doktor dedi ki çok fena zıplıyor bu....Hakkaten zıp zıptı...Ama ben hala hiç bir kıpırtı hissetmiyorum karnımda...

bende mothercare dan alıyorum çoğunlukla ürünleri kaliteli. Bebeğe de ordan bir kli yer daha var oralardan bakarım. Daha hissetmez canım çünkü 16 22 hafta arası hissediliyor ilk gebelikte

8+6 da gittim ben...Bir sonraki 11-12. haftada..Direk ikili test yapar herhalde...

bende mothercare dan alıyorum çoğunlukla ürünleri kaliteli. Bebeğe de ordan bir kli yer daha var oralardan bakarım. Daha hissetmez canım çünkü 16 22 hafta arası hissediliyor ilk gebelikte

,zaten bu hafta siyah üzüm büyüklüğünde, haftaya hurma, ondan sonraki haftaya da incir olacak bakalım.....

ya kışlık alışveriş yapmak lazım kesinlikle. Yoksa yayın bulamayız. Bulunca yeni sezon parası. Ama bu kadar erkende birşey almak bana ters geliyor. Korkuyorum birşey olursa diye iyi değildir hep büyükler.

,zaten bu hafta siyah üzüm büyüklüğünde, haftaya hurma, ondan sonraki haftaya da incir olacak bakalım.....

ben bebeği değil de kese yi hissediyorum. Malum o greyfurt büyüklüğünde e bende zayıf olunca kasılmalari falan anlıyorum. Sen de deme avuç içinle

ya kışlık alışveriş yapmak lazım kesinlikle. Yoksa yayın bulamayız. Bulunca yeni sezon parası. Ama bu kadar erkende birşey almak bana ters geliyor. Korkuyorum birşey olursa diye iyi değildir hep büyükler.

Ben de aynı fikirdeyim. Eşim 8. aydan önce birşey almayalım diyor.
Bir arkadaşım 7 aylıkken kaybetti bebeğini.

Cok tesekkur ederim insallah hepimiz icin cok kolay dogumlar olur,nasil derler bir avazda insalla

ben kızım da 7 8de almaya başladin. Ama bu bebekte tek olacağım ve 8e bırakamam. Ben haziran da hallederim sonra yavaş yavaş.

Sarı renk konusunda nacizane bi tavsiyem olucak Peygamber Efendimizin torunu olduğunda sarı bir beze sarmışlar kendisi bunu gördüğünde sarı bezi çıkarttırmış sarı rengin erkeklere uygun olmadığını gösterien bir durum olabilir bu onun için kırmızı pembe sarı renklerin daha çok kız bebeklere uygun olduğu düşüncesiyle alışveriş yapıcam cinsiyet bilmeden sarı şeyler almamak gerketiğini düşünenlerdenim ben iyi günler dilerim

slm kızlar bugün çapada ikili tarama testim vardı.bıdığımı gördüm kafasını tek algılayabildim...
ama test yapılamadı çünkü benim ki daha 47 mm imiş.Biraz daha büyümesi gerekiyormuş
10 gün daha bekleyeceğim...06 martta tekrar randevum var

benim kontrol de pazartesi idi ama bebek 4mm olduğu için 5martta gel öyle alırız emre kalınlığını dedi Doktorum

Benim bildiğim sarı renkle ilgili tek şey var,bebeğin yüzüne sarı renkli bir tülbent örterler,Allah esirgesin sarılık olmasın diye...

Benim bildiğim sarı renkle ilgili tek şey var,bebeğin yüzüne sarı renkli bir tülbent örterler,Allah esirgesin sarılık olmasın diye...

yok yok o bi hurafe sanırsam canım ben ilk oğlumda yapmadım öyle bişey
Taberanî’nin yaptığı rivayete göre, Hz. Fatıma (ra) doğum sancısını çektiği bir sırada Hz. Peygamber (a.s.m) gelip durumunu sordu. Orada bulunan kadınlardan bir olan Sevde binti Misrah “Şu anda doğum sancını çekmektedir.” dedi. Bunun üzerine Hz. Peygamber (a.s.m) "Çocuk doğduğunda benden habersiz hiç bir şey yapmayın." diye buyurdu. Sevde “Tamam” diyor, fakat çocuk doğunca kadınlar onun göbeğini kesiyor ve sarı bir beze sarıyorlar. Sonra Resulullah (a.s.m) tekrar gelip durumu soruyor. “Bir oğlan çocuğu olduğunu, göbeğini kesip bir beze sardıklarını” duyunca, “Bana isyan mı ettin?” diyerek Sevde’ye sitem ediyor. Sevde “Allah’a isyan etmekten ve onun elçisini kızdırmaktan Allah’a sığınırım!” diyerek özür diliyor. Hz. Peygamber (a.s.m) “Onu bana getirin” diyor. Sevde onu yanına götürünce üzerine sarılmış olan sarı bezi alıp atıyor ve kendisini beyaz bir beze sarıyor. Sonra Hz. Ali (ra)’e dönerek adını ne koyduğunu sordu. “Cafer” deyince, “Hayır, onun adı Hasan’dır, ardından gelenin adı da Hüseyin olur ve sen Ebul’-Hasan’sın.” diye buyurdu.(bk. Mecmau’z-zevaid, 9/174-175).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…