2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben de bi gerizekalı doktora gittim. Benim bebeğin boyu ve haftası uygun olmadığı halde test yapmış beyinsiz. Sonra sonuç almaya gidince başka bir doktora gösterdim. Bu testin geçerliliği yok. bu hafta yapılamaması gerekliymiş. Ama meslektaşımı yargılayamam dedi. Sinir oldum. Sonraki hafta parayla özelde yaptırdım.
Devlet hastanesine gitmemek gerekiyo sanırım. Bir defa da aynı hastanede sen menopoza giriyosun tüp bebek bile çok zor senin için demişlerdi.

hazır kavanoz hiç kullanmadım evde yapılanlardan daha sağlıklı olduğuna inanmıyorum günü gününe pişirip tazecik yemek varken iki sene dayanan konserve mamalara hiç güvenim yok benim allah mecbur bırakmasın anne sütü altı ay her ihtiyacını karşılar inşallah

Bana doktor suda eriyen tipte kalsiyum ve magnezyum verdi. Magnezyum bacaklardaki kramplara iyi geliyormuş. Yakında krampların başlar dedi. Bir de demir hapı verdi günde 1. Ayrıca elevit.
Hasta gibi hissediyorum kendimi bu kadar ilaçla. Ama hepsi besin takviyesi ve bebeğe zararı yok

Zeynep Kamilde de benim başıma gelmeyen kalmadı. Allah düşürmesin diye ağlayarak ayrıldım. Eşim de çok kızdı bundan sonra devlete gitmek yok diye. Mutlaka iyi hekimlerde vardır ama öyle şanssızlıklar yaşadım ki. Sinirle özel bir laba gidip yaptırdım bütün testlerimi. İkiliyi de memorial da yaptırmaya karar verdim. Anlıyorum başlarında çok hasta var, çok kalabalık ama yine de daha itinalı çalımalı insanlar devlet kurumlarında. 14.30 da ben eve gidiyorum canım sıkıldı diyememeli...Ya da hastayı azarlamaya hakkı olmamalı...

Hemen bir kalsiyum tablet alacağım ben de o zaman...Elevite pazartesi başlayacağım ben de.....

zaten tek duam hollanda ineği gibi olmak

aynen bende ilk kızımda 2 yaşına kadar emzırdım küçük kızım 3ay emdi onda mecbur olarak mama verdım sonra ögrendiim keçi sütü anne sütüne en yakın süt ama o zamanlar pek bulunmuyodu marketlerde zaten bı yasından sonra hiç vermedim mama bogazınada düşkündü zaten hiç zorlanmadım

Keçi sütü alerji ve gaz yapıyor ama pek çok çocuğa... Ben de umutla almıştım yeğenime, her yeri kabardı. Sonra eve aldım arada bir tüketmek için faydalı diye ben de de alerji yaptı ve inanılmaz bir gaz yaptı midemde...Herkesin bünyesi kaldırmıyor keçi sütünü.

masallah bebişlerine

kızlar merhaba,

ben 2012 mart annesi olacakken böcük kızım fazla aceleci davrandı ve 37 gün önce 18 ocak 'ta tam 7 hafta erken doğdu, benim suyum bitmişti o yüzden acil sezaryana aldılar.
alışverişten tutunda her türlü hamilelikte sağlık problemine kadar oldukça deneyimliyim, özellikle idrar yolu enfeksiyonu su azalması konusunda doktorlar kadar bilgiye sahip oldum :)
alışveriş ve bebek ihtiyaçları konusundada hamileliğimde her bir kalemi tek tek araştırıp ona göre listemi hazırlamıştım , aylarca süren bir çalışma sonucu 2 günde tüm eksikleirni almıştık, doğumdan sonrada ihtiyacımıza göre yeni eksikler çıktı hamileliğimde ihtiyacım olmaz diye düşündüğüm, sormak istediğiniz birşey olursa mesaj atın veya 2012 mart anneleri topic inden her daim ulaşabilirsiniz bana....

ayrıca e-bebek bk kulüp üyesiyim, referans ile üye olunan bir kulüp bir çoğunuz biliyordur zaten, üye olmak isteyen varsa mesaj atarsanız referans olurum , puan toplama konusunda baya avantajlı oluyor orası.

bak bunu bılmıyodum peki dırekmı verdınız yegenıne yoksa içine su katarak mı

arkadaşlar ben hemen herşeyden tiksindim yoğurt süt fasülye peynir zeytin pırasa ıspanak domates salça salata turşu .. yiyebildiğim o kadar az şey var ki günde 1 muz ve bir greyfurtu 300 gr kadarda leblebiyi yiyorum gerisi hep ekmek türü şayler... suyu bile doya doya içemiyorum.. sizde durumlar nasıl.. birde ben gündüz biraz daha iyiyim ama akşamları bulantı ve kusmadan bir hal oluyorum.. çalışıyorum 5 haftadır bulantı kusmadan dolayı ev işi falan yapamıyordum yarım temizlikçi bir bayan alcam ki leş gibi evi temizlesin biraz... bulantıları geçen arkadaşlar var mı aranızda...
bide benim 6 yaşında bir kızım var..hazırlık olaylarına doğuma 2 ay kalana kadar bişey yapmamıştım.. listeyi kafamda belirleyince bir çıkışta bütün herşeyi hazırlayı veriyorsunuz erkenden alışverişe gerek yok bence... hem daha 7 ay var doğuma allah göstermesin yarına çıkmaya garantimiz yokken çokta gelecekle ilgili alışverişler yapmayın.. bir aksilik olduğunda bu yapılan hazırlıklar daha çok acıtabilir canımızı en azından bir 6.aya girelim diye düşünüyorum
her yazdığınızı takip ediyorum. inşallah douz ayı mutlulukla ve mutluluklarımızı böyle paylaşarak geçiririz.

Cok sagol canım,tesekkür ederim,dedigin gibi su an yasamadıgımız icin tuhaf ve korkutucu geliyor,gerci sen bir kez yasamıssın en azından seni neyin bekledigini asagı yukarı tahmin ediyorsundur, bazıları internetten falan izliyor,normal dogumu veya sezeryanı, ama ben kesinlikle izlemiyorum.O kadar detayını da görmek istemiyorum simdiden. Düser bayılırım heralde :)

bu olay çapadamı geçiyor???

ay canım benim demekki bünyesi hassaşmış ama ben yinede denemek istiyorum belki bi yan etkisini görmem

acayip derecede uykum geldi offffff
çarşamba doktora gideceğimm bakalım sağlığımız yerindemi bebişimizle...
herkes testlerini yaptırdı genelde...bize daha var sanırım.kaçındı haftada yaptırılıyordu

Doktora güvenmek cok önemli kesinlikle,tecrübesine bilgisine inanmak ve yanında rahat hissetmek cok cok önemli.Kac kisiden duydum son anda dogum sırasında doktoru izinde falan denk gelenler icin dogum büyük tramva olmus.Benim de su an 11+1. daha once hic hamile kalmadım,ilk tecrubemiz bakalım :) her gün birsey ögreniyorum,yeni seylere alısıyorum.Doktorum ismi aklımda bulunsun,soran olursa arkadaslardan falan bende yonlendiririm.Bu hamileliginde sag salim cocugunu kucagına almanı dilerim.

İkili testi soruyorsan 11-13. haftalar arasında.. Ben de daha yaptırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…