- 26 Haziran 2010
- 1.331
- 43
- 158
slm kızlar bugün çapada ikili tarama testim vardı.bıdığımı gördüm kafasını tek algılayabildim...
ama test yapılamadı çünkü benim ki daha 47 mm imiş.Biraz daha büyümesi gerekiyormuş
10 gün daha bekleyeceğim...06 martta tekrar randevum var
anne sutunde hersey var sen yemene dikkat edersin inş bol sütün olur hazırgıdaya gerek kalmaz
Süt olayına çok üzülüyorum. Dr. a gitmeme daha iki hafta var. Keşke sordaydım kalsiyum sandoz kullanayım mı diye...yogurtsuz yemek yemeyen ben tahammül edemiyorum yogurda. O kadar kötü kokuyor ki. Hatta yogurdu ben yaparım. Dün eşime light hazır yogurt aldırdım belki o kokmaz diye. O da kokuyordu.
Ben de bi gerizekalı doktora gittim. Benim bebeğin boyu ve haftası uygun olmadığı halde test yapmış beyinsiz. Sonra sonuç almaya gidince başka bir doktora gösterdim. Bu testin geçerliliği yok. bu hafta yapılamaması gerekliymiş. Ama meslektaşımı yargılayamam dedi. Sinir oldum. Sonraki hafta parayla özelde yaptırdım.
Devlet hastanesine gitmemek gerekiyo sanırım. Bir defa da aynı hastanede sen menopoza giriyosun tüp bebek bile çok zor senin için demişlerdi.
Bana doktor suda eriyen tipte kalsiyum ve magnezyum verdi. Magnezyum bacaklardaki kramplara iyi geliyormuş. Yakında krampların başlar dedi. Bir de demir hapı verdi günde 1. Ayrıca elevit.
Hasta gibi hissediyorum kendimi bu kadar ilaçla. Ama hepsi besin takviyesi ve bebeğe zararı yok
zaten tek duam hollanda ineği gibi olmak
aynen bende ilk kızımda 2 yaşına kadar emzırdım küçük kızım 3ay emdi onda mecbur olarak mama verdım sonra ögrendiim keçi sütü anne sütüne en yakın süt ama o zamanlar pek bulunmuyodu marketlerde zaten bı yasından sonra hiç vermedim mama bogazınada düşkündü zaten hiç zorlanmadım
aynen bende ilk kızımda 2 yaşına kadar emzırdım küçük kızım 3ay emdi onda mecbur olarak mama verdım sonra ögrendiim keçi sütü anne sütüne en yakın süt ama o zamanlar pek bulunmuyodu marketlerde zaten bı yasından sonra hiç vermedim mama bogazınada düşkündü zaten hiç zorlanmadım
Keçi sütü alerji ve gaz yapıyor ama pek çok çocuğa... Ben de umutla almıştım yeğenime, her yeri kabardı. Sonra eve aldım arada bir tüketmek için faydalı diye ben de de alerji yaptı ve inanılmaz bir gaz yaptı midemde...Herkesin bünyesi kaldırmıyor keçi sütünü.
bak bunu bılmıyodum peki dırekmı verdınız yegenıne yoksa içine su katarak mı
ah canım ya korkma. Benim kızım normal doğum. bu bebeğim sezeryan ile gelecek olsa imam geçiyor Bebegini kucağina aldığında hepsi geçiyor. Bu laf hep bana saçma gelmişti çünkü şuan anne değiliz anne olduğumuzu hissediyoruz sadece.ama ınan bebeği alacaksın kucağina ve gerisi boş. Ben kızımın çıktığını gördüm onu orda öyle gördüm ya bir an önce odama gitmek istiyordum. Allah sabrını veriyor. Ve artık tip gelişt sezeryan yapanlar da ayağa kalkıyor ama tabiki ben normla istiyorum.
Ben de bi gerizekalı doktora gittim. Benim bebeğin boyu ve haftası uygun olmadığı halde test yapmış beyinsiz. Sonra sonuç almaya gidince başka bir doktora gösterdim. Bu testin geçerliliği yok. bu hafta yapılamaması gerekliymiş. Ama meslektaşımı yargılayamam dedi. Sinir oldum. Sonraki hafta parayla özelde yaptırdım.
Devlet hastanesine gitmemek gerekiyo sanırım. Bir defa da aynı hastanede sen menopoza giriyosun tüp bebek bile çok zor senin için demişlerdi.
açıkçası bende memnunum kuzenım ve eltimide ona gönderiyorum ağustos ayında ben yıne hamıle kalmıştım. Ekımde boş gebelıkten kurtaj olmuştum. Küçük ama güzel bir hastane anadolu hastanesı deniz güleryüz çakmak genç bır doktor. Ve çok memnunum senın ne kadar oldu
acayip derecede uykum geldi offffff
çarşamba doktora gideceğimm bakalım sağlığımız yerindemi bebişimizle...
herkes testlerini yaptırdı genelde...bize daha var sanırım.kaçındı haftada yaptırılıyordu
İkili testi soruyorsan 11-13. haftalar arasında.. Ben de daha yaptırmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?