2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar

size bir şey sormak istiyorum... bilgisayarlı muhasebe kursuna gidiyorum, sınıfta 25 tane bilgisayar var bu bilgisayarlar bebeğe zararlı mı zararlı değil mi? siz ne dersiniz?

Valla ben de bilgisayar öğretmeniyim. Sürekli bilg. Lab. sınıfıdayım, 20 tane makine sürekli açık.Allaha emanet inşallah birşey olmaz bebeklerimize.

canım çok sağol sen bişey kullanmışmıydın bana doktor progestan fitil verdi önceki gebeliğimde daha belirgindi 7-9. günler arası o yerleşme süreci ağrıları şimdi de oldu ama progestandanmıdır nedir daha rahattım hafif hissettim o kalça ağrısını iğne batmalarını falan insan da arıyor hep daha keskin belirtiler.bugüne kadar beyazdı daha çok artık tamamen sarı bir akıntım var.Allah hayra çıkarsın inşallah bebeğim bana sıkı sıkı tutunuyodur..kendine çok iyi bak.umarım yola beraber devam ederiz.

filizcim biliyorum yeni nick ini de seni tanıyorum yalnız sen bıraktın artık bizi belirti için kıvranan arkadaşlar var ben de dahill ara sıra uğrayıp destek olursan seviniriz.ben de olumlu görüyorum belirtileri.inşallah gelicem yanınıza...

DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE...

beni de listeye eklermisiniz?
sat 25 aralık muhtemel doğum 04 eylül şu an 4 hafta 4 gündeyim

Hoşgeldin aramıza canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Verdiğin tarihlerde hata var sanırım. 25 aralıkta son adetini olduysan şu anda 13. günündesin hamile olduğunu anlamamış olman lazım. 4 eylül beklenen doğum tarihi ise 29 kasımda adet olman gerekiyordu. Sayfandaki ticker ' da 6 haftalık hamile diyor. Senin tarihler baya bi karışmış :) Seni 25 kasıma yazdım. Son durumu bildirirsen değişiklik yaparım

Son düzenleme:

Tamam canım belirti sayfasına gelirim arada. Bu sayfada tabloya da bakıyorum ya o yüzden başka sayfalara pek zaman ayıramadım.
Benim belirtilerim de progesteron jeli kullanırken daha fazlaydı. Tabi o günlerde adet olmam da gerekiyordu. O yüzden biraz sancı vardı kasıklarımda. Yürürken bile zorlanıyordum. Şimdi hepsi geçti:)

pardon canım ya yanlış yazmışım ama sen doğruyu kaydetmişsin 25 kasım tabiki. çizelgede 6 hafta diyor ama doktorum bu hafta 4 haftalık dedi kesenin boyutundan 8mm bu hafta henüz.
4+4 günlük şu an ablası. kalp atışını henüz duymadık 2 hafta sonra dedi. bakalım bekliyoruz heyecanla.

Selam kızlarr ...
ben hala listenin en sonundayım
yeni gelen hamiş hatunlar hayırlı olsun hepinizee....

tünnn aydınnnnnnnn güzel eylül anneleriiiiiiiiiiiiiii ve mercimekleriiiii unutmuyoruzzzzzz......
bugün işe geç geldim o yüzden geç yazıyorum bugün, sabah kan tahlili yaptırdım meraktan ve hcg 6874,11 çıktı.....pztsiyi bekliiyemedimmm.....önden içimi rahatlattım.....
buarada ben İstanbuldan, Listeyi yenileyip arada yayınlayalım kızlarrr....hepinizin bebişlerine maşalllllahhhhhhh

Ama nasıl olur netten bakıyorum benim beklene doğum tarihim 13 eylül 4+1 günlüğüm ,
senin 6 haftalık falan olman lazım dr karıştırmış olmasın=?

Maşşalahh maşallahhh

bizim listede bursadan eylül bebişi benden başka var mı kızlar?

Ama nasıl olur netten bakıyorum benim beklene doğum tarihim 13 eylül 4+1 günlüğüm ,
senin 6 haftalık falan olman lazım dr karıştırmış olmasın=?

sat tarihime göre 5 ya da 6 haftalık ama sat tarihinden ne kadar sonra bebiş yerleşmiş o da kesenin boyutuyla alakalı doktor ölçüp söyledi 8mm diye buna göre 4 haftalık. Sen doktora gittin mi? seninki ne dedi? netten bakarak benimki 6 haftalık ama yanlış.

kızlaarrrr... bugün sabah kontrole gittim. benimkiler ÜÇÜZmüş... üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. dr 3 taneyi doğuramazsın, diğerlerini de riske atarsın diyor. 2 si daha büyük 1 i küçük keselerin. hatta birinin kalp atışı bile çok hafif görüldü. interneti kurcaladım, doğuranlar var. karmançorman oldum şimdi..

Ay cnm cooooook sasirdimmm tebrik ederim..
canim bazi konularda doktorlari dinlemicenn ya RABBIM oylesini uygun gormuski ucunu birden vermis sana allaha tevvekkul et. Sana onlari verdiyse bereketinide sagliginida verir hic merak etme..Doruz altiz doguranda var hic uzulme
allahin verdigi cani kimse alamaz unutma..

Son düzenleme:

ahhh canım ne diycemi bilmedim düşündüğün zaman çok güzel bir mucize ama dr u dinle hatta başka bir dr lada görüş. ne sen nede bebişler riske girmeyecek şekilde olsun herşey. hakkında hayırlısı olsun canım.. nasıl bir duygu tahmin bile edemiyorum.

canım hayırlı olsun.. inşallah hiçbişey olmaz bebişlerine sağlıkla alırsın kucağına.. üçüz doğuranlar çok yeter ki Rabbim istesin.. sen moralini bozma bence.. herşey Allah tan şüphesiz ki O her derde dermandır.. Allah a sığın hiçbişey olmaz inşallah..dualarımız seninle...

maşallah maşallah
seninki tüp bebek falan değil dimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…