çookkk şükür bugün cumaaaaa......bu hafta da bitmek üzere........Benden başka Pztesi günü ilk Ultrasona gidecek olan var mı????......Alttan baktıkları şey nasıl bişey kızlar???? aynı genel muayne gibi mi??? İnşallah altan bakmaya gerek kalmaz.......
mihracee, selocann, kittys, beyazesra, eftellya, devsel, pamukcucelerveyediprenses, Maybebabe, selinnnn86, baga28, seraprap, Senemciq
merhaba taze anneciklerrr nasılsınızzzz bulantılarınız varmı benim iştah çok açık hiç bulantım yok
benim hiç bulantım yok ... iştahta pek açık değil ... sadece bazen karnım biraz ağrıyor
ilk gittiğim demet haytoğlu idi ama şimdi evrim aydın a gitmeyi ve ona devam etmeyi istiyorum.
benimde bulantım yok kasık ağrılarım da hafifledi senin? kaçıncı haftan bu arada?
mihracee, selocann, kittys, beyazesra, eftellya, devsel, pamukcucelerveyediprenses, Maybebabe, selinnnn86, baga28, seraprap, Senemciq
merhaba taze anneciklerrr nasılsınızzzz bulantılarınız varmı benim iştah çok açık hiç bulantım yok
merhaba canım ,Merhabaaaaa,
Benim ne mide bulantım var ne de iştahımmmm((((
Bir çok tanıdığım Evrim Aydın'a gidiyor ve çok memnunlar,tavsiye ediyorlar.Benim çalıştığım şirketin bahar hastanesi,medicalpark ve hayat hastanesi ile anlaşmaları var.Ben bu üçünden birine gitmek durumundayım,bahar hastanesinde mart ayına kadar bütün randevular dolu.Diğer hastanelerdeki doktorlar hakkında da tatmin edecek kadar bilgi sahibi olamadım.Medicalpark'ta Ahmet Yılmaz varmış memnun olan da fazla olmayan da...Kafam şuan oldukça karışık...
iilik canım,valla bende hiç bir belirti yok
benim ilk doktorum demet haytoğlu hayat hastanesinde. çok memnun kaldım aslında ama benim evime çok uzak o hastane o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum. evrim hanım hakkında da çok olumlu şeyler duydum. bakalım ona devam edicem inş. ama sana demet hanımı önerebilirim. güleryüzlü tatlı bir bayan. öyle yoğun da değil hastane. ben ertesi gün için randevu alabildim yani öyle söyliyeyim. ama evrim hanımı 3 gün önce aradım 28 ocak için randevu alabildim. o da çekirge dorukta bilgin olsun.
kaç haftalıksın canım,benim alttan bakamadılar 5 haftaya yeni girmiştim ben
merhaba canım ,
maşallah topiğimizee herkes normal şekilde devam ediyor hayatınaa ama biraz belli etseler kendilerini bıdıklar yaa
bulantı yok......ama eminimki kızlar bir dahaki haftanın sonuna doğru hepimizde yavaş yavaş balicakdaha erken sayılır o yüzden herkez normal
iki haftaya kadar başlar bunlar kendilerini belli etmeye
belli etsinler artık kendilerini miniklerimizzzz ay ay kalp atışlarını duyalım büyüdüklerinide görelim yaa inş. nasıl geçer zaman bilmiyorum
kızlar benim kociş şimdiden bebiş eşyaları bakmaya başladı mama sandalyesi ateş ölçe bebek arabası beşiğiDD oyun halısı
ay bu kociş bnei şaşırıtyor sözde çocuk istmeiyorduD bebiş haberini duyunca değişiverdi daha ben hiçbirşeye bakmadım DD habire banalink atıyor msn den
arkadslar bende 6 +1 hamileyim çok şükür :) inşallah herkesin bebeği sağlıklı hayırlı olur.... bana doktorum dediki köy hayatı yaşıcaksın yediklerinde dedi hormonlu hiç bişe yeme raf ürünleri yeme fln dedi sizlerede söyledimi?? ayy bebişim iyi olsunda herşeyi yaparım... birde benim karnım acayip çıktı ya daha çok erken olmasına rağmen sizdede öylemi??
hahahah süper işte.......bizimkisi çooooook istiyor....eee yaşı erdi kemale 35 oldu......2. tüp bebek de olunca......bulaşık makinesini bile o boşaltıyor :)))))
Hamileliyiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn tadını çıkararlımmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım hayırlı lsun aramıza hoşgeldin
Allah bebişilerimizi sağlıkla sıhatle kucaklarımıza almayıda nasip etsin inş.
daha çok erkan geneldeee kızlarda bir belirti yokk
seninki gaz olaiblir canım
ay maşallahhh sizeeee :)) amanın yeirm ben onlarıı
normal bebişmi bunlar fıstık tüp bebişdeğil dimii
ay anensii oluruna bırak yaaaa Alalh bilir güzelini
doğacaksaa doğarr 3 dee
Allah yardımcınızz olsun bak sen birtane isterken 3 tanegeldi annesii ay lütfennn sakın hiçbirinden vazgeçççmeeeee ne olurr
neee gerçekten mi?üzülme canım moralini de bozma zaten ikizler de üçüzler de de illa ki biri küçük oluyor bence bu problem edilcek birşey değil.benim annemde ikiz o da öyle söylüyor.darısı benim başıma inş.salı günü belli olur benim deallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?