kızlaarrrr... bugün sabah kontrole gittim. benimkiler ÜÇÜZmüş... üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. dr 3 taneyi doğuramazsın, diğerlerini de riske atarsın diyor. 2 si daha büyük 1 i küçük keselerin. hatta birinin kalp atışı bile çok hafif görüldü. interneti kurcaladım, doğuranlar var. karmançorman oldum şimdi..
Herkese çok teşekkür ederim. Gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum şu an. Benim aşılamaydı, 1 yumurta olgunlaşmıştı nasıl 3 oldu anlamadım. Haftaya tekrar kontrol var. Bakalım o zaman nasıl olacak.
bizim listede bursadan eylül bebişi benden başka var mı kızlar?
kızlaarrrr... bugün sabah kontrole gittim. benimkiler ÜÇÜZmüş... üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. dr 3 taneyi doğuramazsın, diğerlerini de riske atarsın diyor. 2 si daha büyük 1 i küçük keselerin. hatta birinin kalp atışı bile çok hafif görüldü. interneti kurcaladım, doğuranlar var. karmançorman oldum şimdi..
Merhaba,
Benim de 8 Eylül bi aksilik olmazsa inşallah.Doktor araştırması yapıyorum şuan...
sat tarihime göre 5 ya da 6 haftalık ama sat tarihinden ne kadar sonra bebiş yerleşmiş o da kesenin boyutuyla alakalı doktor ölçüp söyledi 8mm diye buna göre 4 haftalık. Sen doktora gittin mi? seninki ne dedi? netten bakarak benimki 6 haftalık ama yanlış.
Benim adet günüm bugün ama idrar te4stimden 1 hafta oldu pozitifi göreli.
ilk kez 2 gün önce kanda baktırdım 782 çıktı
dra haftaya gitmeyi planlıyorum kese görünür inş. 5 haftalık olmuş olacagım gidecegim zaman..
inş yolunda gider hersey..
nadidem çooook sevindim canım yaaa maşallah üçüzmüşş...
ayy nasıl şaşırdım anlatamam...hayırlı olsunn
gittiğinde doktora kesin haftayı öğrenirsin. internette son adetimize göre hesaplatıyoruzya biz o tam doğru olmuyormuş. ultrason kesin cevabı veriyormuş. doktorum öyle dedi benim kan testim 1760 lardaydı ama 4 haftalıkmışım düşün.
Evet internetteki hesaplamalar sat ne göre hesaplıyor bakalım haftaya gidecegim kısmetse o zaman öğrenecegiz..
ama ben doktorların hesaplamasını da sata göre yaptıgını sanıyordum..
kesenin boyutuna göre mi yapıyorlarmış haftaya görecegiz inşallah..
bursadamısın sen de? ilk hangi doktora gittin?
Henüz gitmedim şuan sadece kese görüneceği için 7. ya da 8.haftada gitmeyi düşünüyorum
benim de 2. randevum 8. haftama denk gelmiş oluyo canım 6. haftadan önce pek duyulmazmış kalp atışı genelde6-8 arası diyorlar.
Sen hangi doktora gidiyorsun canım?
Sen hangi doktora gidiyorsun canım?
mihracee, selocann, kittys, beyazesra, eftellya, devsel, pamukcucelerveyediprenses, Maybebabe, selinnnn86, baga28, seraprap, Senemciq
merhaba taze anneciklerrr nasılsınızzzz bulantılarınız varmı benim iştah çok açık hiç bulantım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?