2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

nadideciğim senin bıdıklarrr iki taneeee o yüzden birazcık senin bulantılaırn fazla olacak gibi Allah kolaylık verisn şimdiden canım yaaa

ben çok yiyorum galiba, biri bana dur desinnnnnnnnnnnnnnnnn.....

maşallah geneldeee iştahlar güzel kızlarr ben dee siz gibiyim tırsıyorum kendimden((((

merhaba kızlar
benide listeye ekleyin
ben aşılama yaptım 14 aralıkta, doğum 5 eylül, ilk çocuk ve yaşım 36

hayırlı uğurlu olsun aramıza hoş geldiniz kızlar inş. bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla sıhatle alırızz hep birlikte:)

Gunaydin kizlarr nasilsiniz?
iki is yapiyorum bel agrim oluyor ya ee bide temizlige duskun olup yapamayinca stres oluyorum
arada bi kasiklarimda igneleme gibi sanci geliyor gidiyor

Son düzenleme:

dr kesin konuşmadı ama duyabiliriz dedi. 5 haftaydı dün kese gözüktü.. inşallah duyarım:)

canım Allah yardımcın olsun inş. bebiş geliyordurrr aramızda sneide görmek isterizzzzzz:)

benide eklermisiniz bende allah izin verirse eylülde anne olucam.SAT 4 aralık(14 aralıkta aşılama yaptırdım)doğum galiba 9 eylül 2012
boyum 1.63 kilom 49 ankaradayım.umarım bilgiler yeterlidir:)

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş.

Ayy kızlar yorumlarınızı şimdi okudum yüksek mi çıkmış
ikiz olabilir mi gerçekten olsun olsuun napalımım

:)) hadi hayırlısı canım yaaa sağlıklı olsunlarrr annesiiii dee ikiz tek ne farkeder dimi:) ne süpriz olur D

eylül anneleri ve bebişleri günaydın.mutlu , sağlıklı ,huzurlu ve sorunsuz bir gün daha geçirmemiz dileğiyle...

günaydınnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm güzel temennilerin teşekkürler bizdende sanagelsin aynı güzellikler

günaydın kızlar

size bir şey sormak istiyorum... bilgisayarlı muhasebe kursuna gidiyorum, sınıfta 25 tane bilgisayar var bu bilgisayarlar bebeğe zararlı mı zararlı değil mi? siz ne dersiniz?

ben bilgisayarla okadar haşır neşirimki anlatamammmmm:)) ama laptopu falan dirke kucağıma almıyorummmm biraz uzak duruyorumm canımcım
masum oldukklaırnı snamıyorum dikkat etmke laızm

kızlarrrr hepinizee günaydınnnn geçmişi bitirdim nihayett akşamları kaynatıyorsunuzzz maşalalhh aslındaa akşamalrıda çok girerim nete ama birkaç gündür misafir ağırlıyorum biz gdiyoruzz pek e giremedim bugün akşam bende varım inş:)

Gunaydin kizlarr nasilsiniz?
iki is yapiyorum bel agrim oluyor ya ee bide temizlige duskun olup yapamayinca stres oluyorum
arada bi kasiklarimda igneleme gibi sanci geliyor gidiyor

günaydın canımmm
yaaa çok yorma kendini bu araaa bırak ev işleri kokacak hali yokk yaaa( hasssas döenmler annesiiii dikkatli olmak lazımm

günaydın canımmm
yaaa çok yorma kendini bu araaa bırak ev işleri kokacak hali yokk yaaa( hasssas döenmler annesiiii dikkatli olmak lazımm

Aynen canim dikkat etmeye calisiyorum ustelik 6 ay once bir dusugum oldu o yuzden suan dikkat ediyorum sagolsun haftasonlari esim yardim ediyor..
ah su bebisler icin neler yasiyoruz ya

Aynen canim dikkat etmeye calisiyorum ustelik 6 ay once bir dusugum oldu o yuzden suan dikkat ediyorum sagolsun haftasonlari esim yardim ediyor..
ah su bebisler icin neler yasiyoruz ya

annesi değer yaaaaa birazcık böyleee dikkat edelim bakalımmmm kötü bir tecrüben olmuş Allah birdaha yaşatmasın canımm sen dikkatli ol

ben bilgisayarla okadar haşır neşirimki anlatamammmmm:)) ama laptopu falan dirke kucağıma almıyorummmm biraz uzak duruyorumm canımcım
masum oldukklaırnı snamıyorum dikkat etmke laızm

haklısın canım dikkat etmek lazım ... ben laptopun altına yastık koyuyorum ve öyle kucağıma alıyorum

beni de listeye eklermisiniz?
sat 25 aralık muhtemel doğum 04 eylül şu an 4 hafta 4 gündeyim

Aralık aşılamasında aynı sayfada yazıyorduk seninle aynı şeyleri paylaştık ben windy_blue_28. Şimdi kullanıcı adımı değiştirdim. İnşallah burada da aynı şeyleri paylaşırız. Belirtilerin olumlu gibi. İnşallah 1 hafta sonra pozitif sonucu alırsın. Allah yardımcın olsun.

beni de listeye eklermisiniz?
sat 25 aralık muhtemel doğum 04 eylül şu an 4 hafta 4 gündeyim
YAŞ 28 boy 1,65 kilo 56

bu arada bursadayım ve ilk bebeğim olucak Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…