2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

şişli de ki hastaneye gidiyorum. devlet hastaneleri tanıdıgın olmadıgın müddetçe kötüdür. hele de memorail gibi çıtası yüksek bi yerden sonra, eşekten düşmüşe döner insan.:)
tedavi öncesi kan testlerimi ben de dışarda yaptırdım, zeytinburnu kadın dogumda tanıdık vardı kolayca halletmiştim. memorailda bize söylemişlerdi, şu şu testler lazım burda da yaptırabilirsiniz dışarda da, illa ki diye şart koşmadılar yani. ama bu aşamadan sonraki önemli testler memorialda, ikili test için benim doktorum da cihangir beyin adını verdi. iki hafta sonrasına :) ama çok yoğun oluyormuş. gittiğimzde vermediler. mart randevusunun açılması gerekiyormuş.
sana nacizene tavsiyem. memorail her konuda gerçekten iyi bir hastane. kafanı başka yerlerle karıştırma derim :) ha kandaki basit testleri filan yaptırabiliyorsan dışarda yaptır.

sonrasında da hizmet hastanesine devam edicem doktorun tavsiyesiyle. memorial ın bi alt kuruluşuymuş ve sgk anlaşması varmış. ama senin özel sigortan oldugu için bunu dert etme:) kolay bulmadık bu bebişleri, elimden gelen özeni göstermeye çalışıyorum işte :)

evet 10 gün istrahat aldım. bi heyecan yaşattı bize veletler ama çok şükür iyiler :)

allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin

Ben d eeşime kaymaklı dondurma aldırdım iki gün önce. Ama kendimi durduramayıp yarım kutu yedim. Sonra da çok fena bulantı yaptı. Sırf benim pisboğazlığımdan...

.

eh yani :))

accık accık yemeli.

ben de yeni dogan veledi gibi oldum, yiyor 5 dk sonra koşa koşa çıkartıorum yediklerimi :)

ikiz oldugu için doktorum sezeryan dedi:)yani enim tercihim sezeryandan yana olur dedi.
emir demiri keser :)

ah canım içimizde en erken Sen anne olacaksın :) ikiz bebısler erken geliyor ya :) doktor sezeryan dediyse doğrudur. Ben belgeselde izledim ikiz bebek normal doğum. Oh ne güzel 2 tane birden bir daha bu zahmeti çekmezsin

Aynen dediğin gibi attan düşüp eşeğe binmiş gibi oldum. O gün hüngür hüngür ağladım. Nasıl sinirlerim bozuldu...Sakinleşemedim
Ben de şişlidekine gidiyorum.Sigortam muhtemelen yetmeyecek ama üstünü de biz ödeyeceğiz.
Hangi Dr a gidiyorsun?
Bir akrabamız 20 gün önce doğum yaptı ve hamileliği süresince bizim hastaneye gitti. O da çok memnun kaldı.

ah canım içimizde en erken Sen anne olacaksın :) ikiz bebısler erken geliyor ya :) doktor sezeryan dediyse doğrudur. Ben belgeselde izledim ikiz bebek normal doğum. Oh ne güzel 2 tane birden bir daha bu zahmeti çekmezsin

evet doktorum 36. hafta hedefimiz dedi, 36 yı bulursak iyimiş :)
azami dikkat etmem gerekiyor, en fazal 15 kg alma lüksün var dedi, ama ben daha şimdiden 5 kg aldım kendime inanamaıyorum, hiç bir kıyafetim olmuyor:) bol bol otlanıorum işte ama arada kaçamak da yapmaktan geri duramıyorum :)
hormon ilacı kullanıyorum onun da etkisi var tabe.

eh yani :))

accık accık yemeli.

ben de yeni dogan veledi gibi oldum, yiyor 5 dk sonra koşa koşa çıkartıorum yediklerimi :)

Benim bulatılarım oluyor ama çıkaramıyorum. kafam klozetin içinde böğürüyorum. Bütün komşular duymuştur sesimi.. Maksimum safra geliyor ama..

5 kilo çok almışsın yaaaa. Hem çıkarıyorsun hem de kilo mu alıyorsun. KEsinlikle hormonlardandır. Bir d eilk üç ay vucudumuzdaki kan miktarı da artıyor ve vucut su topluyor yaaa. Zaten 1 kilo fazla çıkıyoruz almasak bile...

benimki tüp bebek bölümü, nur hanım. çok tatlı bi bayan:) güzel güzel açıklamalar yapıp, olumlu yaklaşıyor sürekli.
bundan önceki doktorumun cımbızla laf alırdık ağzından

benimki tüp bebek bölümü, nur hanım. çok tatlı bi bayan:) güzel güzel açıklamalar yapıp, olumlu yaklaşıyor sürekli.
bundan önceki doktorumun cımbızla laf alırdık ağzından

Benimki normal kadın doğumda.Figen hanım. Benimki de çok olumlu bir bayan. İnsanı çok rahatlatıyor.
İlk tüp denemeniz miydi?

Benim bulatılarım oluyor ama çıkaramıyorum. kafam klozetin içinde böğürüyorum. Bütün komşular duymuştur sesimi.. Maksimum safra geliyor ama..

benim hafta hafta level atladı, bi hafta ögurtuyle geçti, sonrasında çıkarma evresine geçtim.
ekseri ögürtü zaten, sabah akşam gece farketmiyor. ama bu hafta yer yemez çıkartıyorum

kilo aldıgım dönem çıkarmaya başlamadığım dönemdi:) sonrasında sabitlendi zaten. birden bire aldım,ve durdu.

Yoksa sen de mi pangaltıda oturuyorsun?? Bana o kom iki adım.Gidip bakayım bari.
yok canım ben 4. levette oturuyorum sen pangaltıda mısın?yakınmışız
metroyla 3 durak.bi buluşma yaparız artık ilerleyen zamanlarda.

kilo olayı nasıl olacak söyleyim bu sıralar mideyi büyütmeyin yeter suyu asla yemekle değil ara öğünler de için. Ve ilerleyen dönemler de bebek yukarı çıkacağı için mideyi çok doldurmamak lazım yemekten önce 1bardak şu içip yemek yeyin hem mideniz dolmuş olur hemde çok kilo almazsiniz ve zaten su çok içmek iyidir. Ben 9kilo aldim Doğumdan sonra gitti 7 si. Bu bebeğe o kilodan bıle aşağıda başladin. Bir de boyum var hiç bir yerim kilo almadı sadece göğüs ve karın. Hamilelik giyemedim s beden bıle büyük geldi kendi giysilerini giydim hep. Ve bir tane hamile pantolonum vardı O KADAR YANI.

Tatlıyı hiç yememek, ekmek ve hamurişini de az yemek lazım..Ama midemi bir tek ekmek, poğaça, makarna bastırıyor bu dönemde....Mecburen yiyorum. He rhafta kek yapardım onu yapmayı bıraktım yemeyeyim diye. Eşim bu durumdan çok şikayetçi..Dikkat etmeye çalışıyorum ben de...

Zaten çok şanslıyız.Tayt ve bol gömleklerin çok popüler olduğu bir dönemde hamile kaldık. Onlarla bile idare edilebilir. Yazında elbiseler giyerim ben zaten. İşi nedeniyle ceket pantolan giyenler için zor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…