2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet en iyi böyle düşünmek, yoksa gerçekten istenmeyen şeyler yaşanabilir...

Bende bu şekilde yapmaya karar verdim, zaten kişiden kişiye değişiyor durumlar...Birinin ak dediği diğeri için kara olabiliyor...

Herkes aynı şeyi yaşayacak diye bir durum yok...

Allah'ım yardımcımız olsun, kolaylıklar versin inşallah...

bu arada çin takvimine bende baktım şimdi merakımdan kız çıktı inanmam böle şeylere ama eğlence olsun işte gerçi benimde içimden kız geçiyo hayırlısı bakalım

bu arada çin takvimine bende baktım şimdi merakımdan kız çıktı inanmam böle şeylere ama eğlence olsun işte gerçi benimde içimden kız geçiyo hayırlısı bakalım

Bakalım yakında herkesin ortaya çıkacak tutup tutmadığı

Bekleyip göreceğiz

evet bekleyip göreceğiz
bu arda bizim bebişler aynı hafta aynı günlüklermiş yeni farkettim bakalım önce hangisi gelicek

evet bekleyip göreceğiz
bu arda bizim bebişler aynı hafta aynı günlüklermiş yeni farkettim bakalım önce hangisi gelicek

Evet bende şimdi gördüm...

Ama sat 8 aralık olan var 3-4 arkadaşımız daha

13 eylül gözüküyor ama bakalım, hayırlısı :18:

Mutfağa giremiyorum buzdolabını hiç açamıyorum dolayısyla yemekte yapamıyorum zaten soğan ve salçadan iğrendim herşey kokuyor hiç bişey yiyemiyorum güçsüz kaldım çok fazla istifra ediyorum çok şükür 3 gündür istifra etmedim seviniyorum 3 bucuk aydan sonra gecer diyorlar bakalım heycanla beklüyorum :)

gündüz bulantılar azaldı ama gece aynen devam. bide ben dayanamayıp fena şeyler yiyorum kızlar 49 dum 50 olmuşum

ay kızlar ben vicdan azabı çekiyorum çünkü az önce eşim prıngles yiyordu ve çok güzel koktu 5 6 tane yedim ya.

ay kızlar ben vicdan azabı çekiyorum çünkü az önce eşim prıngles yiyordu ve çok güzel koktu 5 6 tane yedim ya.

Kızlar abartmayın.Benim doktorum haftada bir gün hamburgere bile izin verdi.Genel olarak dikkat ettiğimiz sürece sıkıntı yok..Bu arada doktorum bana bebek aspirini basladı.7. aya kadar kullanacakmışım folik asıt ile birlikte.Tansiyonum yüksek cıktı biraz.Var mı benden baska tansiyon sıkıntısı olan?

mommy ben kızımı normal doğum yapmıştım inşallah bunuda normal düşünüyorum.. bi aksilik çıkmazsa.. normalde insanın fiziği hiç değişmiyor birde doğumunu canlılı izliyosun bebeğinin ilk sesini duyuyorsun biraz sancılı olsada ben normal doğumu düşünüyorum..
ii geceler herkese

aynen bende biraz önce götürdüm

kızlar bu kadar da büyütmeyin yahu. doktorum bana her şeyden yiyebilirsin dedi, hiçbir şeye yasak koymadı ama tek şart az yemek, abartmak yok yani.

yok ya ben abartmıyorum ben hamburger de yiyorum pizza da yapar kendim yerin ama cips direk zararlı ya üzüldüm ya

Bence simdiden dusunme bunlari.ama su bir gercek sezerryan cok yaygin oyleki kizimda ocak anneleri olarak 70 kisdide 10 kisi noemal yapabildi:)muhtemelen burasida oyle olur.ozeller sezeryan cok yapiyor maalesef.valla. normal isteyen devlete gitsin derim ben hep orda bi sekilde normal yaptiriyorlar:)en son sezeryan oluyormusd orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…