2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

oh afiyet olsun bizde bebek küçük kızım ben kahvaltı yaptık :) baş ağrısı bu dönemde çok olurmuş ve normalmis allahtan ben acıya dayanıklı yapıya sahibim yoksa tahammül edemezdim. Uykunu almazsan daha çok ağrı oluyor aklında bulunsun. Kahveden birşey olmaz ya sonuçta abartmıyorsun. Ben kahveye çok düşkün biriyim ama ne çay ne kahve içmiyorum 1bardak bıle ıcmedım.

tavsiyen için reşekkür ederim uykuyla alkası yok çünkü akşam çok erken yatıyorum uykumu alıyorum çay olayıda sabahları içmesem sersem gıbı dolasıyorum kendıme gelemıyorum çaya düşkün degılim sadece kahvaltıda içerim neskafeyıde kırk yılda bır keyf için içerim ama bu ara sık oldu galıba bitki çayı içeyim diyorum bi türlü başalayamadım ne içecem onuda bılmıyorum

Merhaba hanımlar;

Ay ilginç bi şey farkettim,benim vücudum çok elektrikli ya,hırkalarımı çıkartırken cızır cızır ediyo,araba kapılarından falan da elektrik çarpıyo,sizde de var mı böyle bir şey,hamilelikle alakası var mı merak ettim,daha önce olmuyodu çünkü,son bir haftadır elektrik saçıyorum

kızlarr merhaba uzun zamandır yazamadım.bilgisayarımda bir sorun vardı sayfaları tam göremedim.
umarım hepiniz iyisinizdir.tabiki bebişlerde iyidir .cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.allah hepimizin bebişlerine sağlıklı dünyaya gelmelrini nasip etsin.
benim durumum pek iyi değil bu nazlı bebiş beni zorlamaya başladı.kanamalrım arttı.sanırım bu gidişle kalan 7 ayı kıpırdamadan yatarak geçireceğim.

forumuda çok takip edemedim.umarım çok şey kaçırmamışımdır.

o kadar çay kahveden birşey olmaz canım ya. Bak zencefil papatya ihlamur hatta rezene içebilirsin. Hem rezene Doğumdan sonra süt zarar şimdiden iç alışırsin. Balli süt ic. Aklıma geldikçe söylerim tatlım.

geçmiş olsun canım benim ya. Şuan bebek ve kendini durum boşver forumu :) Sen iyi ol gel yerin hazır burda tatlım. Annesi bebek nazlı demekki iyi tarafından bak sana şimdiden çektirip dünyaya gelince uslu akıllı bir bebek olacak demekki.

Son düzenleme:

neyseki eşin evini ayırtmış ayırmayan eşler var
sen yine de ii olmaya bak
baoşver kültürlü insanlar uymaz kayınvalidelerre
onların da istediği kötü olman çünkü

canım bu çok önemli bilgiler için teşekkürler meğer hiç birşey bilmiyormuşum onu anladım :)
bari yatarken bunları araştırmakla uğraşayım

canım ne güzel son iğnen senin adına çok sevindim.darısı başıma ama en az iki ay daha kullanacağım ben

canım bence bu önemli güzel zamanlarında çok düşünmemeye kafana takmamaya çalış.çok zor biliyorum ama taksanda birşey değişmeyecektir zaten mesafeli dur yeter.konuyu çok takip edemedim ama sanırım çok üzmüşler seni.

Eki Görüntüle 354549 Eki Görüntüle 354550

bu ultrason resimleride geçen çarşambadan kızlar :)))

canımm bu bebiş kocaman olmuşş :)) maşallah ne kadar da çabuk büyüyorlar.

saol canım inşallah dediğin gibi olur.birde doğduktan sonra aramayayım yattığım günlerimi :)

yok kız :) cinsiyet ile bir alakası yok :) benim ki tam tersi dikkati mi çekti o kadar. Yoksa tabiki şekli değişiyor
değişiyo dimibenimkide görüntülerde hep sol tarafa doğruda o yüzden dedim....
canım benimde arada ağrıyo ve geçmiyo doktor güvenli bi ağrı kesici verdi yarısını içiyorum ancak etki ediyo..neskafeyide normalde pek aram yoktu ama hamileliğimden beri bende bi kaç kez içtim..çok güzel geliyo kokusu dayanamıyorum ama bol sütlü azıcık neskafe..çok fazla zararı olucağını sanmıyorum..

bende hep elektrik saçıyorum cız diye arada ses geliyo hattabulunduğum yerde hava inanılmaz kuru bide yünlü birşey giydiysem kendim dahil bana dokunan herkesi elektirik çarpıyo...evde bazen terliksiz yürüyorum yerler tahta elektriği alsın diye ama pek faydası olmuyo..

kızlar ya gece uykum kaçtı şubat annelerini okudum herkes doğurmuş birkaç kişi kalmıs meme şikayetleri gaz şikayetleri sarılık şikayetleri bebeğim doydu mu kaç cc sutunuz var vs muhabbetleri tam gaz devam ediyor. Valla biz şimdi iyiyiz bakın eskisi gibi konuşmayı özledim falan diyorlar vakit olmuyormuş :)

Eki Görüntüle 354549 Eki Görüntüle 354550

bu ultrason resimleride geçen çarşambadan kızlar :)))

Maşallah. Allah nazardan saklasın. :)
Ben de özledim. Her gün ultrasona girip onu görmek istiyorum. Onu görmek olayı daha gerçek gibi yapıyor. Yoksa herşey bir masalmış gibi :)

Ben kayınvalide konusunda en şanslı olanım galiba. Uzak şehirlerde otururduk. Onun evine gittiğimizde misafir gibi ağırlardı bizi. Hep güleryüzlüydük birbirimize karşı.
Geçen yıl mart ayında vefat etti. Torununu göremediği için eşim çok üzüldü. Çünkü her telefon konuşmamızda torun istiyorum derdi. Hatta bazen şakayla karışık neler yapıyosunuz derdi telefonda. Hiiç evdeyiz oturuyoruz işte deyince siz ancak oturun derdi :)
Hiç bir kötü hatıram yok onunla ilgili.

ayy maşallhhh ne kadar belirgin yaaa
benimki de 2 li testte çok belirgindi ama saolsun doktor kağıt bitti dedi
sadece ekranda gördüm :)
sinir oldum bende çarşamba yaptım ikili testi

Benim ikili testte de o kadar çok resim verdi ki 10 taneden fazla. Birinde burnunu, birinde bacağını, göbeğini, kafasını, anlayamadığım birsürü yerini ölçtü. Mesane ve midesini bile kontrol etti :) Bir tomar resim verdi. Bence hepsi birbirinin aynı ama doktor hepsinde farklı birşey görmüş :)

Slm kızlar ben geldimmm pardonn BİZ GELDİKKKKK
nasılsınız keyifleriniz nası........
ben uzun zamandır uğrayamadım baya yoğundummm,
Artık mide bulantılarım kalmadı ohhhh baya rahat ettimm,inşallah bulantısı olanlarda rahatlarlar en kısa zamanda......

günlerdir hatta aylardır evde yemek yapamıyrdum eşim açlıktan ölücekti valla yakında
artık yavaş yavaş mutfağada giriyrmmmmmm

canımmm bebişini Allah nazarlardan saklasın çok tatlıııı
2. sinde eli ağzında mı neee.... Ne zaman büyüdünnnn sennnnn....

Göbişte yerindeeeeee ohhhhhh maşallah

Canımm kayınvalden konusunda baya yıpranmışsınn
Yazdıklarını okumaya çalıştımm......
sINIR koymaklada en iyisini yapmuşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…