Liste için çok teşekkür ediyorum ben de. İşimizi bayağı kolaylaştırdı. Yalnız bu kıyafetleri 0-3 ve 3-6 ay için ayrı ayrı almak lazım değil mi? Sırf 0-3 yetmez. O arada bebek bakarken alışveriş yapmaya da fırsatımız olmaz. Dün mothercare e bayağı bir baktım ama karar veremedim cinsiyet belli olmadığı için. Acele etme anchusa ayeni sezondan alırsın diye çıktım mothercare den. Bugün ablamdaydım. Banyo küveti, bebek arabası, battaniye kışlık mont vsy sakın alma dedi... Yeğenimin herşeyini saklamış.
tecrübeme dayanarak 0-3 almanı tavsiye etmem. hemen küçülüyorlar. bir de bebeğin normal kilonun biraz üstünde olursa birkaç kez anca giyor. ben hep 3-6 giydirdim en başta. ayrıca hayırlı olsuna gelenler hep giysi getiriyorlar ve genelde de hep 0-3 oluyor bedenler. o kadar çok hediye geliyorki kullanmadıkların bile olabilir. ben değişim kartı olanların bazılarını değiştirip bir sene sonrası için olan bedenini almıştım. indirimde kısa kollu bodyler alırsan daha kullanışlı olur. bunlar aklıma gelenler :)
Bende sürekli alışveriş yapmak istiyorum ya ama tutuyorum kendimi... Çarşamba gününü iple çekiyorum
Yaşadığım yerde maalesef belirli markalar yok o yüzden bende online alışverişin nimetlerinden yararlanacağım inşallah
Liste için çok teşekkür ediyorum ben de. İşimizi bayağı kolaylaştırdı. Yalnız bu kıyafetleri 0-3 ve 3-6 ay için ayrı ayrı almak lazım değil mi? Sırf 0-3 yetmez. O arada bebek bakarken alışveriş yapmaya da fırsatımız olmaz. Dün mothercare e bayağı bir baktım ama karar veremedim cinsiyet belli olmadığı için. Acele etme anchusa ayeni sezondan alırsın diye çıktım mothercare den. Bugün ablamdaydım. Banyo küveti, bebek arabası, battaniye kışlık mont vsy sakın alma dedi... Yeğenimin herşeyini saklamış.
Doğumdan önce büyük bir şehire gitme imkanın olursa 1 günde halledersin herşeyi.. Ben de seviyorum ve kullanıyorum online alışverişi çok.
Görümcem de bana söyledi daha cinsiyet belli değil ama onunda kızı var ...
Sakladığım çok şeyler var eğer kabul edersen uygunlarını verebilirim dedi...
Bende neden etmeyeyim dedim ama ikimizin de soru ve yanıtı biraz ima içeriyordu...
Düşündüm de ablam olsaydı da böyle birşey söyleseydi hiç terettüt etmezdim, ee herhalde yani derdim hehehe
Görümcem de bana söyledi daha cinsiyet belli değil ama onunda kızı var ...
Sakladığım çok şeyler var eğer kabul edersen uygunlarını verebilirim dedi...
Bende neden etmeyeyim dedim ama ikimizin de soru ve yanıtı biraz ima içeriyordu...
Düşündüm de ablam olsaydı da böyle birşey söyleseydi hiç terettüt etmezdim, ee herhalde yani derdim hehehe
Bir de hastane çıkışıyla 0-3 aylık kıyafetler farklı değil mi? Hastane çıkışları 0-3 aylıklardan daha da mı küçük? Bir taneden fazla almamak lazım eğer öyleyse.
Ya Allah razı olsun teklif etti evet ama; şimdi sen benim verdiklerimi kullanmazsın ama ben yinede teklif edeyim, eğer kullanırım diyorsan verebilirim şeklindeydi
Bende aynı ses tonuyla cevap verdim...
Şimdi almazsam da giydirmedi kullanmadı der, birkaç giysiyle atlatmanın yolunu bulurum...
Düşünmesi bile yeter sevgili görümcemin
Ya Allah razı olsun teklif etti evet ama; şimdi sen benim verdiklerimi kullanmazsın ama ben yinede teklif edeyim, eğer kullanırım diyorsan verebilirim şeklindeydi
Bende aynı ses tonuyla cevap verdim...
Şimdi almazsam da giydirmedi kullanmadı der, birkaç giysiyle atlatmanın yolunu bulurum...
Düşünmesi bile yeter sevgili görümcemin
Biz cevahire çok yakınız şişlide. Cevahire gittim. Yaa ürünleri çok kaliteli mothercare in, yıka yıka hiç birşey olmuyor. Hele yeni sezona bayıldım...
Bir de hastane çıkışıyla 0-3 aylık kıyafetler farklı değil mi? Hastane çıkışları 0-3 aylıklardan daha da mı küçük? Bir taneden fazla almamak lazım eğer öyleyse.
Ben de hem profiloya hem cevahire hem de nişantaşı city's e yürüyerek rahat gidiyorum. İstinye park ta organik bebek ürünleri satan bir kaç mağaza var. Özellikle hastane çıkışını ve 0-3 aylığı organik almak istiyorum ben. Bence de henüz erken. Biraz frenlemeliyiz kendimizi. Bu arada cevahire yakınsan debenham's a bak mutlaka. Çok güzel çocuk ürünleri oluyor ve şu an indirimde %70. Bayağı seçilmiş şu anda ama onun çocuk ürünlerinden de çok memnunum ben. O da mothercare gibi ingiliz markası.Benim evim de Profiloya çok yakın. Okulum da cevahire çok yakın :) her gün birinden birine mutlaka uğruyorum.
Kıyafet alacaktım ama çok erken diye vazgeçtim. Başlarsam biliyorum bırakamayacağım
Sslm kizlar nasiliniz.hastane cikisi 20 li alirsaniz icinde 3 takim battaniye havli sapka vs cok oluyor.1 tane 20 li 1 tane 10 lu isinizi gorur tulum vs olcak.idilbabyden almistim kizima ben gecen baktim 130 civari 20 li set organikleride var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?