Slm kızlar ben geldimmm pardonn BİZ GELDİKKKKK
nasılsınız keyifleriniz nası........
ben uzun zamandır uğrayamadım baya yoğundummm,
Artık mide bulantılarım kalmadı ohhhh baya rahat ettimm,inşallah bulantısı olanlarda rahatlarlar en kısa zamanda......
günlerdir hatta aylardır evde yemek yapamıyrdum eşim açlıktan ölücekti valla yakında
artık yavaş yavaş mutfağada giriyrmmmmmm
ben kötüyüm kızlar ya sabahtan beri içim dısima çıktı ya gittik geldik eşimin babaannesine de. Şu an yerimde duramıyorum of ya midem ağzımda
Geçmiş olsun. Çıkartınca miden rahatlamıyor mu?
merhaba hanımlar uzun süredir giremiyodum nete bende ne bulantı ne karın şişmesi var hamile olduğumu unutuyorum bazen tabi çok şükür bunlar için ama göbişlerimiz şişsin artık :)aslında normali seninki, bizimki hava
merhaba hanımlar uzun süredir giremiyodum nete bende ne bulantı ne karın şişmesi var hamile olduğumu unutuyorum bazen tabi çok şükür bunlar için ama göbişlerimiz şişsin artık :)
kızlar ya gece uykum kaçtı şubat annelerini okudum herkes doğurmuş birkaç kişi kalmıs meme şikayetleri gaz şikayetleri sarılık şikayetleri bebeğim doydu mu kaç cc sutunuz var vs muhabbetleri tam gaz devam ediyor. Valla biz şimdi iyiyiz bakın eskisi gibi konuşmayı özledim falan diyorlar vakit olmuyormuş :)
herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım aralıgın 30 da aşılama yaptırdım şimdi 10 haftalık hamileyim daha önce iki düşük yaşadım içim birtürlü rahat etmiyo bu bebegimide kaybettcem diye çooookk korkuyorum şimdide düşük tehlikesi yüzünden hep yatıyorum kanama sıkıntısı olan varsa aranızda nasıl tedaviuygulandı size yazarsanız çok sevinirim bu arada 34 yaşında 4 yıllık evliyim öğretmen yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.:)
Hoşgeldin aramıza. 2 hafta daha dişini sıkarsan riskli dönemi atlatıyoruz. İnşallah hepimiz eylülde alacağız bebeklerimizi kucağımıza.
ya geçiyor filiz ama boğaz acısi burnuma kaçan kusmuk ile ne kadar iyi olursa. Ama 10dakika sonra karın ağrısı ve yanma oluyor bugün çok kötü oldum nedense.
herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım aralıgın 30 da aşılama yaptırdım şimdi 10 haftalık hamileyim daha önce iki düşük yaşadım içim birtürlü rahat etmiyo bu bebegimide kaybettcem diye çooookk korkuyorum şimdide düşük tehlikesi yüzünden hep yatıyorum kanama sıkıntısı olan varsa aranızda nasıl tedaviuygulandı size yazarsanız çok sevinirim bu arada 34 yaşında 4 yıllık evliyim öğretmen yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.:)
Liste için çok teşekkür ediyorum ben de. İşimizi bayağı kolaylaştırdı. Yalnız bu kıyafetleri 0-3 ve 3-6 ay için ayrı ayrı almak lazım değil mi? Sırf 0-3 yetmez. O arada bebek bakarken alışveriş yapmaya da fırsatımız olmaz. Dün mothercare e bayağı bir baktım ama karar veremedim cinsiyet belli olmadığı için. Acele etme anchusa ayeni sezondan alırsın diye çıktım mothercare den. Bugün ablamdaydım. Banyo küveti, bebek arabası, battaniye kışlık mont vsy sakın alma dedi... Yeğenimin herşeyini saklamış.
Ben de dün mothercaredeydim carouselde. Sen hangi avm'ye gittin? Hastane çıkışlarına falan baktım. Çok tatlı bebek kıyafetleri var.
Ben de dün mothercaredeydim carouselde. Sen hangi avm'ye gittin? Hastane çıkışlarına falan baktım. Çok tatlı bebek kıyafetleri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?