2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Forum istanbulda zemin katta var organik urunler atan bir magaza.forumu tavsiye ederim motcare gap zandco hm ca ebebek joker zipy idexi bucuruk wenice hepsi var alisveris icin super.hepsi zemin katta neredeyse.

Bazılarının cilt yapısından kaynaklanıyormuş canım,ne kullanırsan kullan çatlıyormuş.Biz önlemimizi alalım da,ben de lieracla birlikte bitkisel yağlardan da kullanmayı düşünüyorum ama badem yağının filan tüylenme yaptığını söylüyorlar o yüzden tedirginim.

Anchusa elma mide yanmasına da bulantısına da iyi geliyor,ayrıca gaviscon da rahatlıkla kullanabilirsin benim de ülserim var ama çok şükür hamileliğimden beri hiç ilaç içecek kadar şikayetim olmadı.

elmadan ziyade ayva daha çok işe yaradı bende. ama 24 saatte ayva yiyemem ki. Bir şey yemediğim an başlıyor mide şikayetleirm..Aç olmadığım halde mecbur kalıyorum yemeğe. bu gidişle kilo alacağım..

sürün kız :) kime ne sürün sürün gez geçen benim de akşam bir göbeğim çıktı çok su içtim anam bir kaşınıo karnım dedim eşime çatlıyorum çekill gittim kızımın bebe yağından sürdüm ay nasıl rahatladım yaaa.... sonra göbeğimi çıkardım öyle meydana gezindim durdum eşimde kapat üşüteceksin dedi durdu...

ama gaviscon rennie den daha etkili oluyor... ama bulantı yapabiliyor kıvamı boza gibi...

Canım tabi sen daha tecrübelisindir mutlaka sonuçta bi tane bebişin var 2. si yolda mutlaka kullanmışsındır ikisinide
ben gaviscon hiç kullanmadım
sadece diğeri hakkında yorum yapabilyrmm

Genelde kakao yağı kullanılmış ve tavsiye edilmiş. ben badem yağı kullanmam. uğraşamam sonra kılla tüyle.

Canım tabi sen daha tecrübelisindir mutlaka sonuçta bi tane bebişin var 2. si yolda mutlaka kullanmışsındır ikisinide
ben gaviscon hiç kullanmadım
sadece diğeri hakkında yorum yapabilyrmm

:) aman canım hepsi bir biri bana i gelir biri sana.... biri i gelince insan öbürünüde deneyim demio ki...

bende alırım çiklotu oynatırım inş test sonuclarımız da güzel gelir inş

anchusa söylediğin kremin adı neydi tatlım ya... cacao bişi dedin indirim dedin

elmadan ziyade ayva daha çok işe yaradı bende. ama 24 saatte ayva yiyemem ki. Bir şey yemediğim an başlıyor mide şikayetleirm..Aç olmadığım halde mecbur kalıyorum yemeğe. bu gidişle kilo alacağım..

Kepekli grissini atıştır hem kilo aldırmaz hem de bulantını yatıştırır , ben de çok işe yaramıştı.Az kaldı,bulantılı günler geçecek ve bol tekmeli günler gelecek inşallah :))

Forum istanbulda zemin katta var organik urunler atan bir magaza.forumu tavsiye ederim motcare gap zandco hm ca ebebek joker zipy idexi bucuruk wenice hepsi var alisveris icin super.hepsi zemin katta neredeyse.
Doğru yaa. Sen deyince hatırladım forum da da vardı organik mağaza..

Sürüncem valla. Ben de duşun içine bebe yağı koydum. Duştan çıkmadan küvette sürünüyorum. Pratik oluyor. Öyle kuruyorum. Giyinince üşeniyorum ben yağlanmaya...

ben kakao yağı alacağım dove krem kullanıyorum ben her duştan sonra kokusu hoşuma gidio lise yıllarımdan bir alışkanlık ona da devam ederim artık... başka da bişi kullanmam heralde...

Kepekli grissini atıştır hem kilo aldırmaz hem de bulantını yatıştırır , ben de çok işe yaramıştı.Az kaldı,bulantılı günler geçecek ve bol tekmeli günler gelecek inşallah :))

Evet ilk 10 dk için işe yarıyor, fakat sonra yine tam gaz başlıyor. Bana en iyi gelen şey zencefil çayı, ayva ve etiform diyet bisküvi oldu. Ama dedim ya 10-15 dk sonra yine başlıyor, sürekli bir şey kemirmem lazım.

Bir de sizin de ağzınızın içinde zehir gibi bir tat var mı? Ya da bu normal mi? Naneli ağız yıkama sularıyla ağzımı çalkalamaktan bir hal oldum. Gitmiyor bu tat ağzımdan.

bak benim fix menümü söyleyim... but ızgara balık( yanında kocaman bir kase yeşil salata) kaşarlı pide peynirli tost ve içinde küfte peynir ıceberg olan hamburger..... bir de simir ayran... pişmaniye... elma portakal ayva ceviz kuru üzüm kuru kayısı kivi muz... bunlar dışında bişi yiyemiyorum valla...ha bir de yoğurtlu ıspanak ve bol yoğurtlu makarna gözleme nohutlu pilav... ay amma uzun oldu...

bak benim fix menümü söyleyim... but ızgara balık( yanında kocaman bir kase yeşil salata) kaşarlı pide peynirli tost ve içinde küfte peynir ıceberg olan hamburger..... bir de simir ayran... pişmaniye... elma portakal ayva ceviz kuru üzüm kuru kayısı kivi muz... bunlar dışında bişi yiyemiyorum valla...ha bir de yoğurtlu ıspanak ve bol yoğurtlu makarna gözleme nohutlu pilav... ay amma uzun oldu...

Bende de var o igrenc his. Özellikle sabah uyandıgımda oluyor. Kızlar bugun bizim burada cok fena bir trafik kazası oldu. Haberlerde görmüşünüzdür belki belediye otobusu alt geçide uçtu. olay anında eşim nöbete gidiyor beni de annemlere bırakıyordu.Yolun karsısındaydık biz yasanan herseye sahit olduk.Adamcagız orada öldü hemen.Etkisinden kurtulamadım.Cok feciydi.

Bir de sizin de ağzınızın içinde zehir gibi bir tat var mı? Ya da bu normal mi? Naneli ağız yıkama sularıyla ağzımı çalkalamaktan bir hal oldum. Gitmiyor bu tat ağzımdan.

canım onun için yapacak bişi yok ben bir de bir süre dişimi fırçalayamadım eşim diş fırçalayınca gidip içerde yatıodum düşn yani... ama geçti ya benim... şimdi kalmadı gibi bişi....

ay deme ya allah ailesine sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…