göğüslerim çok aciyor çok gergin ve bir sıvı gelip duruyor sinir oldum sutyen hep ıslak.
Şöyle düşünelim bir de. Annem bana hamleyken ultrason yokmuş . Hiç girmeden ultrasona ya da cinsiyetimi öğrenmeden hamileliğini tammalamış. Hatta ikili test falan 10 yıl önce çıktı, ablam yeğenime hamileyken tam oturmamıştı bile... Ama bunlara rağmen sağlıklı hamilelikler geçirdiler. Biz neden geçirmeyelim? Hem teknoloji bizim yanımızda...
Geçen hafta merakktan ben yine gittim 2li testin sonucunu göstermek için 13 haftalıktım o zamannn
yine göstermedi utangaç bebişimmmm......
Çok fazla heveslenme benim gibiiiii
ama belki seninki süpriz yapar annesiiii
ilaçtan(gerçi hamilelere herhengi bi yan etkisi yoktur biliyrm da) önce doğal şeyler deneyerek belki rahatlıyabilirsinnnn canımm
sende öle ol sen ve bebeğin önemli
sen icini ferah tut,guzel düşün,dr sonucuna iyi demis ona güven.ben 9+1 de gittim herşey yolunda dedi,ama insan merak ediyor ben de 12.haftamda gidicem,dr um kafan rahat etmezse gel bakarız 5 dakika dedi,gitsemd mi acaba
Şöyle düşünelim bir de. Annem bana hamleyken ultrason yokmuş . Hiç girmeden ultrasona ya da cinsiyetimi öğrenmeden hamileliğini tammalamış. Hatta ikili test falan 10 yıl önce çıktı, ablam yeğenime hamileyken tam oturmamıştı bile... Ama bunlara rağmen sağlıklı hamilelikler geçirdiler. Biz neden geçirmeyelim? Hem teknoloji bizim yanımızda...
sen icini ferah tut,guzel düşün,dr sonucuna iyi demis ona güven.ben 9+1 de gittim herşey yolunda dedi,ama insan merak ediyor ben de 12.haftamda gidicem,dr um kafan rahat etmezse gel bakarız 5 dakika dedi,gitsemd mi acaba
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nedennnnnn nası sıvıııııı
süt mü acabbaaaaa
hani süt hormonların fazlamı çalışıyo kiiiiii
şaşırdımmmmm
yoksa kızın yeni mi bıraktı emmeyi hamile olduğunu öğrenincce ondan mı????
Ay saçmaladım mııııııı
fıtrat ıste ne yaprsın:)))helal sana senın bu halın benı bı nebze rahatlatıyor:)
ole bı ımkanın varsa neden olmasın ıcın rahatlamıs olurr
supersınnn...hatta benım annem abımı evde dogurmus o derece:))fakat kesek o zamanın havası suyu olsaydı guzel yıyecekler yıyebılseydıkk..o zaman hastalık da yokmus...ama cok guzel dusunuyorsun desteklıyorumm bende kdnımı bu sekılde teskın etmeye caslıyıroum
en guzelı buydu:)))anchusa bı alkısda bendenn:)
elimizden ne gelirki canım biz ve bebeklermiz için sakin saglıklı olmalıyız bizden daha ne önemli ki su dünyada bir ben bir bebek bide baba
valla aynen öyle cnm daha 1 hafta oldu göreli başladım,en iyisi 12 gün beklemek,olumlu düşünmek ınşallah başarırım sen daha rahatladın mı önceye göreİremcimm
canım 12.haftana azıcık bişey kalmışşşşşş
boşyere bebişini ultrosonun sesiyle rahatsız etmeeeee bence
ama çok kötü hissediysan kendini psikolojik olarak git rahatla o zamannnn
eminim geldikten bi hafta sonra yine aynı şeyleri hissedeceksinnnnn yine acaba acaba deyip durcaksınnn
çünkü ben öyleydimmmm
tek tek sor kız :) ya bilmiyorum ki son zamanlar da kaç kez oldu göğüs ucum kocaman oldu sutyen takınca 2ye katlanıyor durum yani ve beyazımsi bir sıvı oluyor her seferinde bugün bir beden büyük sutyen taktım daha rahatım daha çok erken neden böyle oldu bilmiyorum başka yaşayan var mi merak ettim
hahahahahahaha:))yok bır sen bı bebek bı de tazmanya canavarın
valla aynen öyle cnm daha 1 hafta oldu göreli başladım,en iyisi 12 gün beklemek,olumlu düşünmek ınşallah başarırım sen daha rahatladın mı önceye göre
hmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bende göğüs ucumda beyaz mı desem sarımı bilmyrm bi kalıntı gibi bişey olmuş geçen gün farkettim temizlemek zorunda kaldımmm
sıvı değil ıslatma yapmıyorrrr
arkadaşlar softy durumu beni çok etkiledi nerdeyse stresten doktora gidecegi çünki benimde 2. bebegimin kalbi durmuştu ve hiçbir degişiklik yada kanama hissetmemiştim offffff daha kontürolüme 4 gün var.
valla aynen öyle cnm daha 1 hafta oldu göreli başladım,en iyisi 12 gün beklemek,olumlu düşünmek ınşallah başarırım sen daha rahatladın mı önceye göre
hmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bende göğüs ucumda beyaz mı desem sarımı bilmyrm bi kalıntı gibi bişey olmuş geçen gün farkettim temizlemek zorunda kaldımmm
sıvı değil ıslatma yapmıyorrrr
evet canım 2 li testimi yaptırdım......bi rahatladımmm anlatamam darısı başına inşallahh
tabi arada sırada aklıma geliyo ama olumsuzluklardan sıyrılmam daha kolay oluyor önceye göreeee
eminimm sende rahatlarsınnnn
önceden mide bulantılarımı takip ediyrdmmm yaşasın midem bulanıyoo bebişim yaşıo derdimm
bulantılarımda şimdi yok denecek kadar azzz, annem hep yakında hiç bulantın olmuycak diyorduuuu
2li test için gittiğimizde bi baktım benim yaramaz kıpır kıpr oynuyor ,taklalar atıyooo....o kadar mutlukiiiii
bende bebeğimin o mutluluğunu bozmaya benim hakkım yok dedimm veee
artık bendde mutlu bi anneyimmmmm
SENDE MUTLU Bİ ANNESİNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?