2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

göğüslerim çok aciyor çok gergin ve bir sıvı gelip duruyor sinir oldum sutyen hep ıslak.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nedennnnnn nası sıvıııııı
süt mü acabbaaaaa
hani süt hormonların fazlamı çalışıyo kiiiiii
şaşırdımmmmm

yoksa kızın yeni mi bıraktı emmeyi hamile olduğunu öğrenincce ondan mı????
Ay saçmaladım mııııııı

00mericdemir2007 katılıyorum devamı

dogalmış cnm magnezyum oksit zararı yok dedi ama dr um onermese kullanmam hep esmer ekmek yiyorum sebze,bol su ona rağmen kabız oldum dr da ıkınma olmayacak dedi 2 gunde bir aliyorum az bişey

sende öle ol sen ve bebeğin önemli

fıtrat ıste ne yaprsın:)))helal sana senın bu halın benı bı nebze rahatlatıyor:)

sen icini ferah tut,guzel düşün,dr sonucuna iyi demis ona güven.ben 9+1 de gittim herşey yolunda dedi,ama insan merak ediyor ben de 12.haftamda gidicem,dr um kafan rahat etmezse gel bakarız 5 dakika dedi,gitsemd mi acaba

ole bı ımkanın varsa neden olmasın ıcın rahatlamıs olurr

supersınnn...hatta benım annem abımı evde dogurmus o derece:))fakat kesek o zamanın havası suyu olsaydı guzel yıyecekler yıyebılseydıkk..o zaman hastalık da yokmus...ama cok guzel dusunuyorsun desteklıyorumm bende kdnımı bu sekılde teskın etmeye caslıyıroum

en guzelı buydu:)))anchusa bı alkısda bendenn:)

sen icini ferah tut,guzel düşün,dr sonucuna iyi demis ona güven.ben 9+1 de gittim herşey yolunda dedi,ama insan merak ediyor ben de 12.haftamda gidicem,dr um kafan rahat etmezse gel bakarız 5 dakika dedi,gitsemd mi acaba

İremcimm
canım 12.haftana azıcık bişey kalmışşşşşş
boşyere bebişini ultrosonun sesiyle rahatsız etmeeeee bence
ama çok kötü hissediysan kendini psikolojik olarak git rahatla o zamannnn

eminim geldikten bi hafta sonra yine aynı şeyleri hissedeceksinnnnn yine acaba acaba deyip durcaksınnn
çünkü ben öyleydimmmm

tek tek sor kız :) ya bilmiyorum ki son zamanlar da kaç kez oldu göğüs ucum kocaman oldu sutyen takınca 2ye katlanıyor durum yani ve beyazımsi bir sıvı oluyor her seferinde bugün bir beden büyük sutyen taktım daha rahatım daha çok erken neden böyle oldu bilmiyorum başka yaşayan var mi merak ettim

elimizden ne gelirki canım biz ve bebeklermiz için sakin saglıklı olmalıyız bizden daha ne önemli ki su dünyada bir ben bir bebek bide baba

valla aynen öyle cnm daha 1 hafta oldu göreli başladım,en iyisi 12 gün beklemek,olumlu düşünmek ınşallah başarırım sen daha rahatladın mı önceye göre

PUFFY123 slm rica etsem banada ticker yaparmısın.lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn :) son adet tarihim 4 aralık eğer yaparsan bende bebişimde çok mutlu olacağız

hmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bende göğüs ucumda beyaz mı desem sarımı bilmyrm bi kalıntı gibi bişey olmuş geçen gün farkettim temizlemek zorunda kaldımmm

sıvı değil ıslatma yapmıyorrrr

valla aynen öyle cnm daha 1 hafta oldu göreli başladım,en iyisi 12 gün beklemek,olumlu düşünmek ınşallah başarırım sen daha rahatladın mı önceye göre

canım bende şuan çok sabırsızım çünkü en son ultrasona 3 hafta önce girmiştim.çok özledim bebişimi çok merak ediyorum onu.perşembe günü 2 li taramamız var ama sabrım okadar tükendiki hemen kalkıp doktora gidesim var.allahım onları bizden ayırmasın sağ sağlim hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağımıza alıp büyütmemizi nasip etsin inşallah.içimizi ferah tutalım bol bol dua edelim.

hmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bende göğüs ucumda beyaz mı desem sarımı bilmyrm bi kalıntı gibi bişey olmuş geçen gün farkettim temizlemek zorunda kaldımmm

benimki ıslak oluyor sutyen huylaniyorum ve evet o kalıntı bende de var temizliyorum sürekli. Iyi başı yaşayan ağrı daha varmış oh.

arkadaşlar softy durumu beni çok etkiledi nerdeyse stresten doktora gidecegi çünki benimde 2. bebegimin kalbi durmuştu ve hiçbir degişiklik yada kanama hissetmemiştim offffff daha kontürolüme 4 gün var.

bende çok üzüldüm softy arkadaşıma çok geçmiş olsun gerçekten çoook üzücü( bende ilk gebeliğimde aynı acıyı yaşadım malesef bozulmuş gebelikti-ve aynı şekilde senin gibi değişiklik yada kanama hissetmedim,pazartesi ikili teste gidicem ve o günü zor çekiyorum hep endişeliyim( allah yardımcımız olsun inşallah

evet canım 2 li testimi yaptırdım......bi rahatladımmm anlatamam darısı başına inşallahh
tabi arada sırada aklıma geliyo ama olumsuzluklardan sıyrılmam daha kolay oluyor önceye göreeee
eminimm sende rahatlarsınnnn

önceden mide bulantılarımı takip ediyrdmmm yaşasın midem bulanıyoo bebişim yaşıo derdimm
bulantılarımda şimdi yok denecek kadar azzz, annem hep yakında hiç bulantın olmuycak diyorduuuu
2li test için gittiğimizde bi baktım benim yaramaz kıpır kıpr oynuyor ,taklalar atıyooo....o kadar mutlukiiiii
bende bebeğimin o mutluluğunu bozmaya benim hakkım yok dedimm veee
artık bendde mutlu bi anneyimmmmm

SENDE MUTLU Bİ ANNESİNNNNN

hmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım bendede olmaya başladı o dediğin kalıntıdan hafif sarımsı gibi.göğüs deliğini tıkargibi.bende temizliyordum anneannem temizleme dedi.göğüs ucları süt için hazırlanıyormuş ondan kaynaklanıyormuş ve onları her seferinde temizlersen doğum yaptığında sütünü durduramazsın durmadan akar o yüzden temizleme dedi bana anneannem.

mutlu annelere o zamannnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…