2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

YAAAAAAA nerden bileyim bende temizleyip durdummm, tıkanmasın ucu dieeee,yarın öbürgün bebişime süt gitmez dieeee
işte buda bennn... tecrübesizlik mi neee

hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz bak dr um rahatlayacaksan gel haftada 1 bakalım rahat ol dedi ama surekli endişelı olmak ıstemiyorum bol bol dua edelim dedigin gibi Allah saglıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize

YAAAAAAA nerden bileyim bende temizleyip durdummm, tıkanmasın ucu dieeee,yarın öbürgün bebişime süt gitmez dieeee
işte buda bennn... tecrübesizlik mi neee

ne tecrübesizligi kız bana ne demeli o halde :) bende temizliyorum bir de tecrübeli biriyim

ben de oyle bigun midem bulanmasa gogsum az acısa meraktan deliriyodun hatta dr kontrolum oldugu gun 2 gundur gogsum acimadı bakthm bebisimin kalbı gum gum atıyor dr herşey yolunda dedi hı tamam demek ki bulantıyla acıyla ilgisi yok bebegin saglıgının daha rahat olmamız gerek tabi mutsuz haberlerden etkileniyoruz ama artık mutlu anne olalım:)

bebek haftasını gösteren tickerden bende yapmak istiyorum nasıl yaptınız

kızlar göbeğiniz ne durumda benim bir ara çok şişiyordu nerdeyse 6 aylık hamile gibi ertesi gün bakıyordum hiçbişey kalmamış düm düz ama bir kaç gündür gerçekten büyüdü ve ve o büyüklüğünü koruyor küçülmüyor sizin ne durumda

ayneeeen canım diyorum 9 aylık olunca nasıl olacak .. o kadar şişiyor özellikle akşamları... eşimin pijamalarını giyiyorum.. benim ki ler small olmuyor ama sabah dümdüz oluyor ki hiç kilo almadım hatta 54 tüm 53 üm şimdi....

bende bende aynı derde sahibim :) bende 57 olmuştum hamilelikten önce çok zayıfim diye eşim kilo al demişt ama şimdi 54 oldum 3 kilo verdim

ilk üç ay kilo almamak hatta 4 kiloya kadar vermek normal çünkü bulantılar mide ekşimeleri iştahsızlık vs.ama 3 aydan sonra kilo almaya başlamalıyız ben 49.5 ile hamile kaldım.48'e düştüm.şimdi yarım kilo filan geri aldım.doktorum zayıf olduğum için hemen kilo almaya başla en az 9 ile 15 kilo arası almalısın birde zayıf olduğun için tatlıları rahatlıkla tüketebilirsin dedi.bakalım kilo almaya çalışıyorum.büyük ihtimalle şimdi yediklerimiz 4. aydan sonra kendini belli edecek.yani birden şişeceğiz

Liste Birinci sayfada. Bilgilerini verirsen seni de eklerim :)

anladım canım tamam hemen veriyorum bilgilerimi:))

sat yok-kürtaj sonrası adet yok- kürtaj tarihi 25-11-2011
beklenen doğ. 15-09-2012
yaş-bence 29-ama kimine göre 30 (07-11-1982)
boy-1,62 kilo-5 kilo aldım 70,6
istanbul
(çok karışık oldu heralde kusura bakma teşk.ediyorum şimdiden)

bende bende aynı derde sahibim :) bende 57 olmuştum hamilelikten önce çok zayıfim diye eşim kilo al demişt ama şimdi 54 oldum 3 kilo verdim

garip garip şeyler yiyiyorum 1 tüm marulu limonladım yedim benim abur cuburum bu ... hayırlısı ile cuma gelseydii 1 ay oldu bebişimi görmeyeli ... acaba cinsiyet belli olurmu 2 li test nasıl geçecek .. içerde bıdık neler yapıyoor bir merak ediyorum ki....

kızlar ya yine akşam oldu ve yemek derdi başladı.ne yemek yapıcaksınız yada yaptınız bi fikir verin bana.hamile hamile yemek yapmaktan nefret ediyorum.ama biri yapıp önüme getirse yerim.bu aralar iştahım süper.eeee geçen ay boyu bulantıdan dolayı aç kalınca bu ay doymak bilmiyorum.özellikle çikolata,çokomel,yaş pasta vazgeçilmezlerim oldu.ilk iki buçuk ay hiç tatlı görmek istemiyordum hatta hep ekşi şeyler tüketiyordum.şimdi tam tersi.insan vücudu nasıl bişey anlayamadım

bende 5 martta gideceğim 2li test için çok özledim bebeğimi son hali gitmiyor gözümün önünden nasıl oynuyordu içeride bir sn durmadı. Böyle olunca daha çok özlüyorum. Cinsiyet merak etmiyorum ama burdaki kızlar söyledikce istek geldi bende öğrenip miyim ki

süper ya yeşillik bebek için nekadar faydalı.ben şimdi ekşiden uzaklaştığım için yeşillik tüketimimde azaldı.limon sıkamıyorumya.onun yerini meyve ile kapatmaya çalışıyorum ama herşeyin yeri farklı.gidip biraz marulda ben yiyim bebişim büyüsün

zaten çok düzenli besleniyordum ... tatlı yemem fast food yemem ... normal de hayatıma beslenmeme çook dikkar ederdim doktorum tam gaz devam dedi .. ben sana ekstra kalori alacağın zamanı söyleyeğim dedi o da + 300 kalori o da bir kek bir bardak süt fazladan eder dedi.. istiyom aşermem olsun abuk sabuk şeyler canım istesin ama şimdilik hiiiç bişe yook ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…