canım bendede olmaya başladı o dediğin kalıntıdan hafif sarımsı gibi.göğüs deliğini tıkargibi.bende temizliyordum anneannem temizleme dedi.göğüs ucları süt için hazırlanıyormuş ondan kaynaklanıyormuş ve onları her seferinde temizlersen doğum yaptığında sütünü durduramazsın durmadan akar o yüzden temizleme dedi bana anneannem.
canım bende şuan çok sabırsızım çünkü en son ultrasona 3 hafta önce girmiştim.çok özledim bebişimi çok merak ediyorum onu.perşembe günü 2 li taramamız var ama sabrım okadar tükendiki hemen kalkıp doktora gidesim var.allahım onları bizden ayırmasın sağ sağlim hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağımıza alıp büyütmemizi nasip etsin inşallah.içimizi ferah tutalım bol bol dua edelim.
YAAAAAAA nerden bileyim bende temizleyip durdummm, tıkanmasın ucu dieeee,yarın öbürgün bebişime süt gitmez dieeee
işte buda bennn... tecrübesizlik mi neee
ne tecrübesizligi kız bana ne demeli o halde :) bende temizliyorum bir de tecrübeli biriyim
evet canım 2 li testimi yaptırdım......bi rahatladımmm anlatamam darısı başına inşallahh
tabi arada sırada aklıma geliyo ama olumsuzluklardan sıyrılmam daha kolay oluyor önceye göreeee
eminimm sende rahatlarsınnnn
önceden mide bulantılarımı takip ediyrdmmm yaşasın midem bulanıyoo bebişim yaşıo derdimm
bulantılarımda şimdi yok denecek kadar azzz, annem hep yakında hiç bulantın olmuycak diyorduuuu
2li test için gittiğimizde bi baktım benim yaramaz kıpır kıpr oynuyor ,taklalar atıyooo....o kadar mutlukiiiii
bende bebeğimin o mutluluğunu bozmaya benim hakkım yok dedimm veee
artık bendde mutlu bi anneyimmmmm
SENDE MUTLU Bİ ANNESİNNNNN
http://lbdf.lilypie.com/4jp5p2.png buda senin için canım
ay canım benimmm yaaaaaaaaaaaaaa
güldürdün beniiiiiiiiiii
bebişimide teyzesi bak taklalar atıyooooooo
ay canım benimmm yaaaaaaaaaaaaaa
güldürdün beniiiiiiiiiii
bebişimide teyzesi bak taklalar atıyooooooo
kızlar göbeğiniz ne durumda benim bir ara çok şişiyordu nerdeyse 6 aylık hamile gibi ertesi gün bakıyordum hiçbişey kalmamış düm düz ama bir kaç gündür gerçekten büyüdü ve ve o büyüklüğünü koruyor küçülmüyor sizin ne durumda
ayneeeen canım diyorum 9 aylık olunca nasıl olacak .. o kadar şişiyor özellikle akşamları... eşimin pijamalarını giyiyorum.. benim ki ler small olmuyor ama sabah dümdüz oluyor ki hiç kilo almadım hatta 54 tüm 53 üm şimdi....
ayneeeen canım diyorum 9 aylık olunca nasıl olacak .. o kadar şişiyor özellikle akşamları... eşimin pijamalarını giyiyorum.. benim ki ler small olmuyor ama sabah dümdüz oluyor ki hiç kilo almadım hatta 54 tüm 53 üm şimdi....
Liste Birinci sayfada. Bilgilerini verirsen seni de eklerim :)
bende bende aynı derde sahibim :) bende 57 olmuştum hamilelikten önce çok zayıfim diye eşim kilo al demişt ama şimdi 54 oldum 3 kilo verdim
garip garip şeyler yiyiyorum 1 tüm marulu limonladım yedim benim abur cuburum bu ... hayırlısı ile cuma gelseydii 1 ay oldu bebişimi görmeyeli ... acaba cinsiyet belli olurmu 2 li test nasıl geçecek .. içerde bıdık neler yapıyoor bir merak ediyorum ki....
garip garip şeyler yiyiyorum 1 tüm marulu limonladım yedim benim abur cuburum bu ... hayırlısı ile cuma gelseydii 1 ay oldu bebişimi görmeyeli ... acaba cinsiyet belli olurmu 2 li test nasıl geçecek .. içerde bıdık neler yapıyoor bir merak ediyorum ki....
ilk üç ay kilo almamak hatta 4 kiloya kadar vermek normal çünkü bulantılar mide ekşimeleri iştahsızlık vs.ama 3 aydan sonra kilo almaya başlamalıyız ben 49.5 ile hamile kaldım.48'e düştüm.şimdi yarım kilo filan geri aldım.doktorum zayıf olduğum için hemen kilo almaya başla en az 9 ile 15 kilo arası almalısın birde zayıf olduğun için tatlıları rahatlıkla tüketebilirsin dedi.bakalım kilo almaya çalışıyorum.büyük ihtimalle şimdi yediklerimiz 4. aydan sonra kendini belli edecek.yani birden şişeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?