kızlar ya yine akşam oldu ve yemek derdi başladı.ne yemek yapıcaksınız yada yaptınız bi fikir verin bana.hamile hamile yemek yapmaktan nefret ediyorum.ama biri yapıp önüme getirse yerim.bu aralar iştahım süper.eeee geçen ay boyu bulantıdan dolayı aç kalınca bu ay doymak bilmiyorum.özellikle çikolata,çokomel,yaş pasta vazgeçilmezlerim oldu.ilk iki buçuk ay hiç tatlı görmek istemiyordum hatta hep ekşi şeyler tüketiyordum.şimdi tam tersi.insan vücudu nasıl bişey anlayamadım
süper ya yeşillik bebek için nekadar faydalı.ben şimdi ekşiden uzaklaştığım için yeşillik tüketimimde azaldı.limon sıkamıyorumya.onun yerini meyve ile kapatmaya çalışıyorum ama herşeyin yeri farklı.gidip biraz marulda ben yiyim bebişim büyüsün
bende kıymalı Şehriye çorbası yaptım. Ama diğer yemeke karar vermeden canım pide istedi kusbaşıli mantarlı ve lahmacun söyledin patlamak üzereyim. :)
ye ye canım .. özellikle köy pazarlarına gidiyorum herşeyin doğalını buluyorum ... yeşilliğin dibine vurdum :)) salatalık ve marul bir harikaydı pazar da .... hiç hayatım da yapmadığım turp otunu bile aldım kaptırıp kendimi ... ye ekşiyi çıkar ayşeyi mi olacam acaba :)))
bende 5 martta gideceğim 2li test için çok özledim bebeğimi son hali gitmiyor gözümün önünden nasıl oynuyordu içeride bir sn durmadı. Böyle olunca daha çok özlüyorum. Cinsiyet merak etmiyorum ama burdaki kızlar söyledikce istek geldi bende öğrenip miyim ki
''ye ekşiyi doğur ayşeyi'' ''ye tatlıyı doğur atlıyı'' demişler.galiba sana bi ayşe bana bi atlı görünüyor gibi:)
enginar dolması ve barbunya yaptım ... Ne alaka değil mi ... yemek yapma isteği gelinnce patlatıyom 2 çeşit 2 gün rahatım :))
bende kıymalı Şehriye çorbası yaptım. Ama diğer yemeke karar vermeden canım pide istedi kusbaşıli mantarlı ve lahmacun söyledin patlamak üzereyim. :)
ne bliim çin takvimi çoğu kişide tutuyo diyorlar bakalım tutacak mı çevredekiler sürekli yorum yapıyor sıkılıyom ben de ... kendilerince cinsiyet seçiyorlar... içimden küfür ediyom size ne diyee... Allahım hayırlısını versin inşallah sağlıklısını ...
sen en son ne zaman gittin ben 31 ocak da gittim böyle kocaman gözleri vardı ama hareketsizdi 8 haftalıktı daha ... o yüzden böyle garip hisler var ... bir görsem hareketlerini bıdığın ben de ... 2 martta inşallah..
eline sağlık afiyet olsun hem sana bebeğe. Yarasın kuzuya hem bakliyat iyidir sebze de iyidir.
ya ben 20sinde gittim ama ense kalınlığı için küçük dedi pazartesi gideceğim inşallah.
ya ben 20sinde gittim ama ense kalınlığı için küçük dedi pazartesi gideceğim inşallah.
maşallah canım ya ye ye can boğazdan gelir hele artık iki boğaz beslediğimize göre homili gırtlak yiyelim nasıl olsa bizim kilolarda müsait yemeye
di mi ama arada kaçamak yapmak güzeldir. Valla kızımda 9 kilo aldim inşallah gene öyle olur doğunca gidiyor çünkü :)
hımmm ay sık görüşüyosun yani bebişinleee.. maşallah canım... haydi hayırlı haberler inşallah testten de.. benimki en son jeep e benziyordu arkadaşlar dalga geçtiler resmiyle .. siz yapamamışsınız diyolar hatta ...
ay keşke sık görsem ayda 1. Geçen gittiğinde 2li test yapılacakti ama bebek küçük dedi. Ve 2 hafta sonra gel dedi. Şu test yapılsa da hayırlısı ile rahatlasak
geçen hafta doktor folik bırak elevit başlıyoruz dedi. Haftaya kan tahlili yapacak ona göre de inşallah demis vs birşey verecekse verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?