2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende kıymalı Şehriye çorbası yaptım. Ama diğer yemeke karar vermeden canım pide istedi kusbaşıli mantarlı ve lahmacun söyledin patlamak üzereyim. :)

ye ye canım .. özellikle köy pazarlarına gidiyorum herşeyin doğalını buluyorum ... yeşilliğin dibine vurdum :)) salatalık ve marul bir harikaydı pazar da .... hiç hayatım da yapmadığım turp otunu bile aldım kaptırıp kendimi ... ye ekşiyi çıkar ayşeyi mi olacam acaba :)))

bende kıymalı Şehriye çorbası yaptım. Ama diğer yemeke karar vermeden canım pide istedi kusbaşıli mantarlı ve lahmacun söyledin patlamak üzereyim. :)

enginar dolması ve barbunya yaptım ... Ne alaka değil mi ... yemek yapma isteği gelinnce patlatıyom 2 çeşit 2 gün rahatım :))

''ye ekşiyi doğur ayşeyi'' ''ye tatlıyı doğur atlıyı'' demişler.galiba sana bi ayşe bana bi atlı görünüyor gibi:)

sen en son ne zaman gittin ben 31 ocak da gittim böyle kocaman gözleri vardı ama hareketsizdi 8 haftalıktı daha ... o yüzden böyle garip hisler var ... bir görsem hareketlerini bıdığın ben de ... 2 martta inşallah..

''ye ekşiyi doğur ayşeyi'' ''ye tatlıyı doğur atlıyı'' demişler.galiba sana bi ayşe bana bi atlı görünüyor gibi:)

ne bliim çin takvimi çoğu kişide tutuyo diyorlar bakalım tutacak mı çevredekiler sürekli yorum yapıyor sıkılıyom ben de ... kendilerince cinsiyet seçiyorlar... içimden küfür ediyom size ne diyee... Allahım hayırlısını versin inşallah sağlıklısını ...

maşallah canım ya ye ye can boğazdan gelir hele artık iki boğaz beslediğimize göre homili gırtlak yiyelim nasıl olsa bizim kilolarda müsait yemeye

boşver çevreyi önemli olanda cinsiyet değil hayırlı ve sağlıklı evlat olması.ben allahtan hep hayırlı ve sağlıklısını diliyorum ayrıca tedavi ile hamile kalmış biri olarak cinsiyet seçme lüxüm yok.ikiside evlat.ayırt edemem.

ya ben 20sinde gittim ama ense kalınlığı için küçük dedi pazartesi gideceğim inşallah.

ya ben 20sinde gittim ama ense kalınlığı için küçük dedi pazartesi gideceğim inşallah.

hımmm ay sık görüşüyosun yani bebişinleee.. maşallah canım... haydi hayırlı haberler inşallah testten de.. benimki en son jeep e benziyordu arkadaşlar dalga geçtiler resmiyle .. siz yapamamışsınız diyolar hatta ...

hımmm ay sık görüşüyosun yani bebişinleee.. maşallah canım... haydi hayırlı haberler inşallah testten de.. benimki en son jeep e benziyordu arkadaşlar dalga geçtiler resmiyle .. siz yapamamışsınız diyolar hatta ...

maşallah canım ya ye ye can boğazdan gelir hele artık iki boğaz beslediğimize göre homili gırtlak yiyelim nasıl olsa bizim kilolarda müsait yemeye

di mi ama arada kaçamak yapmak güzeldir. Valla kızımda 9 kilo aldim inşallah gene öyle olur doğunca gidiyor çünkü :)

di mi ama arada kaçamak yapmak güzeldir. Valla kızımda 9 kilo aldim inşallah gene öyle olur doğunca gidiyor çünkü :)

valla arkadaşlarımın hemen hepsi doğumdan 4 ay sonra (maksimum) eski kilolarının altına düştüler... kilolar hiiç sorun değil..artık insanlar daha bilinçli..

ay keşke sık görsem ayda 1. Geçen gittiğinde 2li test yapılacakti ama bebek küçük dedi. Ve 2 hafta sonra gel dedi. Şu test yapılsa da hayırlısı ile rahatlasak

ay keşke sık görsem ayda 1. Geçen gittiğinde 2li test yapılacakti ama bebek küçük dedi. Ve 2 hafta sonra gel dedi. Şu test yapılsa da hayırlısı ile rahatlasak

evet ... rahatlarız Allahın izniyle inşallah.. bir de ekstra vitaminler falan verdi mi ben şimdilik hala folik asit sadece kullanıyorum herhalde demir omega 3 falan destek verir bu gidişim de ... öle hatırlıyorum.. sana ekstra vitamin vermiş miydi?

geçen hafta doktor folik bırak elevit başlıyoruz dedi. Haftaya kan tahlili yapacak ona göre de inşallah demis vs birşey verecekse verecek

ay uykum geldi ya bak. Bu saatlerde uykum geliyor akşamda uyuyamiyorum ne büyük çelişki di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…