2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selamlar tekrardan ,
Benim 3 ay boyunca hic mide bulantım olmadı
Ama 3-4 gündür fena bir mide bulantım var
Çıkarmassam da midem rahat etmiyor 3. Aydan sonra
Olur mu ki boyle varmıdir bilgisi olan ?

Selamlar tekrardan ,
Benim 3 ay boyunca hic mide bulantım olmadı
Ama 3-4 gündür fena bir mide bulantım var
Çıkarmassam da midem rahat etmiyor 3. Aydan sonra
Olur mu ki boyle varmıdir bilgisi olan ?

tatlım normal benim kızımda başladi 9 ay sürdü inşallah seninki geçicidir.

teyzeleri biz geldik. sabah ikili testimiz vardı ense ölçümü iyi çıktı. haftaya kan sonuçlarını öğrenicem inşallah.

maşallah subhanallah......nazar değmesin

Eki Görüntüle 356328
Bu da bizim son resminiz. Uzun bacaklı olacak babası gibi

bu resim 3 boyutlu mu canım??? ilk aylarda yapıyorlar mı.......annesinin kuzusu maşallah, yesin teyzeleri onu......

Hu Hu hu millet selAmimi gormediniz soru sordum cevap yok mu alinganlik yapmam cunku 2010 ekim anneleri topiginden tecrubeliyim
benim yengemde kız demişlerdi erkek oldu canım.......

ayyy kızlar sizin bebişlerinizin fotolarını görünce bende bi an önce perşembe gelsin diye dua ediyorum maşallah bebişlerinize kocaman olmuşlar bende inşallah perşembe ikili için gittiğimde görücem bebeğimi inşallah herşey yolundadır
bu ara bulantılarımda hafifledi daha rahatım arada yine bulanıyor ama eskisi gibi değil buna şükür diyorum allahım hepimizin bebeklerini korusun inşallah sorunsuz ataltırız hamişliklerimizi

amin canım inşallah. Deme öyle ben ne zaman iyiyim desem kendime nazar değdiriyorum tuvaletten çıkamıyorum ya.

slm kızlarrrr
biz yemeğimizi yedik ve geldikkkk

İnşallah bulantılarınız en kısa zamanda geçer ben ohhh be dünya varmış diyrm şimdiii

rennie içtim şimdi midem çok kötü eksidi ya kızım da grip oldu babası bulaştırdi. Neye yetişeceğini şaşırdım valla. Meriç inşallah senin gibi geçer benimki de. Çok perişanim bir de dün babam bendeydi bugün akşam üstü gitti. Çok yoruldum.

rennie içtim şimdi midem çok kötü eksidi ya kızım da grip oldu babası bulaştırdi. Neye yetişeceğini şaşırdım valla. Meriç inşallah senin gibi geçer benimki de. Çok perişanim bir de dün babam bendeydi bugün akşam üstü gitti. Çok yoruldum.

YAAAAAAA nerden bileyim bende temizleyip durdummm, tıkanmasın ucu dieeee,yarın öbürgün bebişime süt gitmez dieeee
işte buda bennn... tecrübesizlik mi neee

ne tecrübesizligi kız bana ne demeli o halde :) bende temizliyorum bir de tecrübeli biriyim

aaa o gün bende de vardı demek ki hamilliten oluyormuş sildim bende :)
bir daha olur mu accaba o zaman silmeyiz

canım benim yaaa bide senin şimdi ufacık bi kuzucuğun var ilgi bekleyennnnn...
Allah sana bir an önce iyilik versin inşallahhh bööööölllleee kendini turp gibi hissettt..
Canım sen grip olmazsın inşallah bol bol portakal suyu iç c vitamini allll bariii

öyle yapıyorum portakal yiyorum sık sık ama keşke kızım değilde ben olsaydım bu haline içim parçalanıyor. Inşallah bu bulantılar geçer yeter bana 2.bebek yüzünden kızıma haksızlık yapıyor gibi hissediyorum bir de bu bebek planlı değil ya çok kot oluyorum ya

hayır cnm abartmıyorsun malesef dengesizler ben 12. haftayı bitiriyorum daha esimin tarafından kimsenin haberi yok kayınvaldem beni soranlara hasta yatıyo diyo. ben uygun bi zamanda laf söyledim ama cvp bile vermedi. cok canım sıkılıyor sanki utanılacak birsey yaptım.sırf bu yüzden cok agladım. güler yüz yok tepki yok. bi de bizim yanımızda cok zoor gecio günler

Teyzoşlarım;

Biliyorsunuz benim annem ve babam çok aceleciler, beni çok merak ettiler, hele babamı bir görseniz zavallı annemin başının etini yedi...

Doktor teyzemin, "Bu aralar gelmeyin göreceğimi sanmıyorum en azından 1-2 hafta sonra gelin" demesine rağmen babam annemi rahat birakmadi...

Annem pes etti haliyle...

Doktorun yolunu tuttular, siz teyzelerimden duymuştu çikolata yerse benimde mutlu olacağımı, babamı da güldürdü hatta daha okuyacağın ne var daha neler yapacaksın diye ama annem aldırmadi babamin dalga geçmesine; kocaman bir çikolatayı bana doğru gönderdi, çok da iyi yaptı...

Nasıl mutlu oldum bir bilseniz, ımmm çokda güzeldi hani...

İçim içime sığmadı vallahi çikolatayı yiyince...

Doktor teyzem bana doğru baktığında hemen şu anda minicik olan bacaklarimi onlara doğru açtım, doktor teyzem bile şaşırdı...

Ohh her yerime güzelce bakmalarına izin verdim, çikolatanında verdiği enerjiyle ordan oraya geçtim, yan durdum düz durdum, her türlü pozisyona girdim, burnuma, gözlerime, parmaklarıma bile her yerime güzelce baktılar...

Yani biraz yordular beni evet ama ne yapayım, babamla annem o kadar heveslenmişlerdi ki, kalpleri pır pır etmişti, o kadar yol gelmişlerdi benim için...

Daha çok küçüğüm ama olsun, onları mahrum bırakmadim kendimden...

Çünkü ben çok akıllı, çok tatlı bir Erkekim işte

Tamamdır :) ekledim listeye seni de annesiiii

bu resim 3 boyutlu mu canım??? ilk aylarda yapıyorlar mı.......annesinin kuzusu maşallah, yesin teyzeleri onu......
...

3 boyutlu değil ama ikili testten, ayrıntılı bir çekim. Tabi ultrason kağıdınn fotoğrafını çekince biraz netlik bozuldu.

Arkadaşlar okuduğum bu gebelik kitabında göğüslerinizden sıvı sızabilir diyordu. Kolostum denilen ilk emzirmede gelen besleyici sütün hazırlıkları oluyormuş. Bu sızan da kolostummuş. Göğüs pedi kullanabilirsiniz yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…