2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

yerim senin dilini. Yediğin çikolata et göbek olsun kuzum. Ay annesi bayıldım hayırlı evlat olsun paşa.

elisizmit
sat: 29 kasım
beklenen doğum tarihi: 04 eylül
kilo: 63
Kaçıncı çocuk: 1

Teşekkür ederim filiz

dils'cim çok teşekkür ederim ya Allah razı olsun...Darısı sizlere inşallah...

Kimse okumayacak sandım birden

Çok farklı bir duygu ya, 1 ay öncekiyle bugünkü çok farklıydı, kocaman olmuş, hemde paşa olarak

ah bende pazartesi anlatırım yavrumu inşallah. Allah sağlık versin inşallah. Hem sana hem para ya annesi

canım hayırlı olsun sayfaya bi erkek bebek daha geliyo demek maşallah doya doya izlemişsin bebeğini darısı başımıza inşallah

hadi canım gözün aydın, akıllı oluşuna allah uzun ömürler versin......teyzeleri yesin onun pipisini:))) yok yemesin yemesin.....:)))
çok güzel anlatmışsın canım tebrikler......

tebrikler. cinsiyeti ne guzel ogrenmissiniz. darisi basimiza. Allah saglikla kucagina alip buyutmeyide nasip etsin.

ay ne tatlı yazmışsınız,ben de istiyorum bebeğimi görmek,daha 10 gün vaaar oğluşunuz hayırlı olsun,Allah nazarlardan korusun inşaallah,benim eşim de oğlum diye sever oldu,bakalım bizim de oğluşumuz olcak mı

Son düzenleme:

yuh ki ne yuh. abartmıyorsun. dedgin kadar varmış kaynanan ya. keşke dogana kadar sölemeseydiniz:) töbe töbe.

Ben başıma geleceği bildiğim için 10. haftaya kadar bekledim, söylemedim... Benim kadar sabırlı ve toleranslı bir insanın bile tepesini attırıyorlar. Yaşayacaklarımdan korkmaya başladım bebek olunca..

Puffy umarım kan sonuçlarınd agüzel çıkar. Darısı başımıza....

Abartmıyorum değil mi? Gereksiz ve yanlış bir tepki vermek istemiyorum çünkü...

kesinlikle abartmıyorsun.
biz gebeliği öğrendiğimzde herkese haber verdik sevinçle,yani kendi tarafıma. zaten tedavide oldugum için bilniyordu bekleniyordu. ilkleri kimselere demedik ama 3 deneme olunca saklama lüzumu görmemiştim. o bile enerji istiyor çünkü, bıkmıştım.
neyse kvldeye gittiğimizde kimselere haber etmediğini öğrendim, laf arasında hele bi kesinleşsin de dedi. kötü niyetli degildir ama ben
o kadar kötü oldum ki anlatamam. aranan kıymetli gebelik, benim zaten yüreğim ağzımda, karşımdakilerden umutlu sözler duymaya ihtiyacım var, kendi kaygılarını, olumsuzluklaını bana neden yansıtıyorsun ki

seinki tam dangalaklık yapmış. mesafeni koymakla iyi etmişsin, iyi niyetli bir kadın deil çünkü, her fırsatta canını yakmaya çalışacaktır.

naneli naneli bana da iyi geliyor mercimekde cok faydalı

mercimek çekti canım ii mi:)
Folik asiti gece yatarken alıyordum ama elevit uykumu kaçırır diye korktum multivitamin olduğu için..Sabah aldım. Benim uyku düzenim çok kötü yaaaa.....Geceleri hiç uyuyamıyorum.

bi de bana sor:) saat 05.30
kıslar dün doktoruma sordum catlaklar için oda bana bi krem verdi basla kullanmaya dedi dedim daha erken değilmi yok dedi simdiden önlemini al dedi kullansammı bilemedim:26:

ben nerdeyse bir aydır kullamaya çalışuyorum, benim birden bire şişti karnım çünkü. bebe yağı vazelinle başladım, ilerde başka şeylerde alırım
Kizlar hepinize selamlar. Ben ilk gebeligimde alpin premama kullandim hic catlagim olmadi ki cok hassastir cildim oneririm herkese

teşekkürler aklımızda olsun

aynen akşama dogru kocaman bi karnım oluory

coraspirin kullanıyordum. bir haftadır bıraktım, sanki kendimi daha hafif hissediorum : ya da kendimi kandırıyorum.

ne tatlı yazmışsın :))
çok hoşuma gitti

Tentation ve Lynne
Bana da uyku haram oldu. Mümkün değil uyuyamıyorum geceleri. Ne yapacağım yaa bu doğuma kadar böyle sürerse...

ayyy ne güzell erkek demek hayırlı olsun :)
ben de giderken çikolata yiyeyim bari :)
6 martta devlette 2 li testin sonucu çıkacak ozaman doktoruma gideceğim

bugun tatil günün dinleniyorum
yarın da hamilelere izin varmış burada kardan dolayı:) valilik kararrıyla ama giderim okula harhalde dersler geri kalıyor
devlet dairesi gibi değil ki

maşallahh paşayaa

kızlar bende geceleri 5 defa kalkıyorum yaklaşık sık sık wc ihtiyacım oluyo tabi uykuya dalmak zorlaşıyo

bugon sabah 4 ten 6 ya kadar uykututmadı.
ben ekşilerden ve et sütten çok tiksindim dün gece 11 de öğürmelerim zorla durdu..

Tentation ve Lynne
Bana da uyku haram oldu. Mümkün değil uyuyamıyorum geceleri. Ne yapacağım yaa bu doğuma kadar böyle sürerse...

Kundera yazın harika olmus ilk okudugumda netten alınma zannettim annelik işte böyle bir duygu oglusuna

Tentation,Lynne ve anchusa kıslar dogum yapan arkadaslarım uyu uyuyabildiğin kadar diyor ama bende aynı sekilde geceleri oturuyorum bizim bebeler şimdiden alsıtıryor bizi geceleri kaldırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…