kırmızı mercimek çorbasını az salçalı yiyebiliyorum bende.muzu deneyin , ilk hamileliğimde ağzıma sürememiştim şimdi günde 1 götürüyorum greyfurt ve armut çok ii gelyo mideme..zaten greyfurt ve türk kahvesine aş erdim ben ..birde acı biber turşusu çekiyo canım bir kere yedim karın ağrısından kıvrandım bir gece artık yiyemiyorun... midem hiç boş durmayacak benim yoksa kusmalr hemen başlıyo ben de günde 300 gr sarı leblebiyi öğün aralarında yiyorum hem mide gazını çıkarıyo hemdemide yanmam hafifliyor sizlerede tavsiye ederim
Arkadaşlar günaydınlar benim tahmini doğum tarihim 6 ekim görünüyor fakat dr eylül sonu gibi sezeryan olur allah kısmet ederse dedi çünkü benim sağlık sorunlarım var birde ben 7+3 ken bebeğimin kalp atışlarını duydum tekrar 4 hafta sonra gel dedi bana bu süre biraz uzun geldi sizler kalp atışından sonra kaç hafta sonra gittiniz tekrar kontrole bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Kundera yazın harika olmus ilk okudugumda netten alınma zannettim annelik işte böyle bir duyguoglusuna
Tentation,Lynne ve anchusa kıslar dogum yapan arkadaslarım uyu uyuyabildiğin kadar diyor ama bende aynı sekilde geceleri oturuyorum bizim bebeler şimdiden alsıtıryor bizi geceleri kaldırmaya
Günaydın annişler.........bende heycanla 2 li test sonucunu bekliyorum......bugün telefon ediceklerdi.......allahım hepimizin sonuçlarını güzel çıkarmayı nasip etsin.......
Günaydın annişler.........bende heycanla 2 li test sonucunu bekliyorum......bugün telefon ediceklerdi.......allahım hepimizin sonuçlarını güzel çıkarmayı nasip etsin.......
:)) haklısın. dogduktan sonra sıkıntı çekmicez:)
benimde ikili test kan tahlilim bugun öğleden sonra belli olacak
bekliyorum heycanla
:)) haklısın. dogduktan sonra sıkıntı çekmicez
doğduktan sonra asıl uykusuzluk başlıyo arkadaşlar....eğer bulantı ve kusmanız aşırı yoksa asıl işimiz doğum sancılarıyla başlıyo bebiş 1 yaşına gelene kadar uyku haram olur (hoş benim kızımın uykusu 4 yaşını doldurunca düzeldi ve ayda bir boğaz enfeksiyonu ile ateşi bizi haytımızdan bezdirmişti)
inşallah bu bebişim daha sağlam ve uslu olur.hepimizin bebekleriyle birlikte
:)) haklısın. dogduktan sonra sıkıntı çekmicez
doğduktan sonra asıl uykusuzluk başlıyo arkadaşlar....eğer bulantı ve kusmanız aşırı yoksa asıl işimiz doğum sancılarıyla başlıyo bebiş 1 yaşına gelene kadar uyku haram olur (hoş benim kızımın uykusu 4 yaşını doldurunca düzeldi ve ayda bir boğaz enfeksiyonu ile ateşi bizi haytımızdan bezdirmişti)
inşallah bu bebişim daha sağlam ve uslu olur.hepimizin bebekleriyle birlikte
Arkadaşlar günaydınlar benim tahmini doğum tarihim 6 ekim görünüyor fakat dr eylül sonu gibi sezeryan olur allah kısmet ederse dedi çünkü benim sağlık sorunlarım var birde ben 7+3 ken bebeğimin kalp atışlarını duydum tekrar 4 hafta sonra gel dedi bana bu süre biraz uzun geldi sizler kalp atışından sonra kaç hafta sonra gittiniz tekrar kontrole bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?