eğer hamilelikte bulantı ve kusmanız yoksa fazla hamilelik dönemi doğum sonrasına göre balayı gibi oluyo(tabi düşük tehlikesi,teslerde çıkan aksiliklerde olmazsa)
kızlar bende geceleri 5 defa kalkıyorum yaklaşık sık sık wc ihtiyacım oluyo tabi uykuya dalmak zorlaşıyo
Midem bayağı düzeldi. Şurup gerçekten işe yaradı sanırım.
Hatta bugün laktozsuz süt içmeyi bile başardım...Boşuna çekmişim o işkenceyi 3-4 gün...
ben de 7+5 te duydum kalp atışını ve 4 hafta sonra çağırdı kontrole. Bu herşeyin yolunda olduğunu gösteriyor. Problemli gebeliklerde daha sık görmek istiyorlar...
ben 4 hafta da bir gidiyorum kontrole seninki de normal merak etme cnm
Bardağa koyup içemiyorum henüz ama en azından yulaf ezmesi muz incir kurusu doğrayıp müsli şeklinde yedim. bu d abir şey...çok sevindim adına :) süt te yarasın bebeğine.
Hiç panil olma. son aya kadar ayda bir kontrol, son ay haftada bir kontrol dedi benim Dr. umda. Zaten durup durup ultrasona girmek bebek için iyi değil. Ancak arada kanaman falan olursa bu aralık sıklaşır.ah canım allah senden razı olsun inş içim nasıl rahatladı zaten bebeişimi göremedim bi panik içindeyim rabbim sabrımızı versin
Merhaba arkadaşlar
Ben soğuk süt içerek midemi üşütmeyi başardım hem ishal hem mide kıvrandım iki gün.
İkili test sonucu için doktorumu aradım negatif dedi ama aralığını filan söylemedi..
oh ne güzel... iyi sonuçlar alan artıyor topiğimizde. İyi dediyse iyidir. Bir sonraki gidişinde ayrıntı sorarsın.[/QUOTE .!.:tamam üstad kızmaTeşekkür ederim herkes ii haberlerle gelir inş ....
Midem bayağı düzeldi. Şurup gerçekten işe yaradı sanırım.
Hatta bugün laktozsuz süt içmeyi bile başardım...Boşuna çekmişim o işkenceyi 3-4 gün...
Gaviscon...hangi şurup işe yaradı
slm kızlar ben geldım dun kurtajımı oldum bu sureçte beni bayagı yıprattı saat 12de hastaneye girdim 6 da çıktım ne diyim çektim acılar sıkıntılar günahlarıma kefaret olsun artık hamıle degılım bı daha ne zaman olur onuda bılmıyorum ama sizi takip edicem belkı arda bı cevapda yazarım bu arada eşim bana karşık çok merhametsiz davrandı ondanda iyice sogudum evladımın acısında çok onun davranışı beni çok yıprattı bundan boyle hayatta kendım ve kızlarımdan başka kimse önemli degıl benım için kendınıze ıyı bakın unutmayın her hamilelık belırtınız çok kıymetlı bebegın kalbı durunca goguslerımın acısı yok oldu rabbım bebişlerinizi korusun
slm kızlar ben geldım dun kurtajımı oldum bu sureçte beni bayagı yıprattı saat 12de hastaneye girdim 6 da çıktım ne diyim çektim acılar sıkıntılar günahlarıma kefaret olsun artık hamıle degılım bı daha ne zaman olur onuda bılmıyorum ama sizi takip edicem belkı arda bı cevapda yazarım bu arada eşim bana karşık çok merhametsiz davrandı ondanda iyice sogudum evladımın acısında çok onun davranışı beni çok yıprattı bundan boyle hayatta kendım ve kızlarımdan başka kimse önemli degıl benım için kendınıze ıyı bakın unutmayın her hamilelık belırtınız çok kıymetlı bebegın kalbı durunca goguslerımın acısı yok oldu rabbım bebişlerinizi korusun
Arkadaşlar günaydınlar benim tahmini doğum tarihim 6 ekim görünüyor fakat dr eylül sonu gibi sezeryan olur allah kısmet ederse dedi çünkü benim sağlık sorunlarım var birde ben 7+3 ken bebeğimin kalp atışlarını duydum tekrar 4 hafta sonra gel dedi bana bu süre biraz uzun geldi sizler kalp atışından sonra kaç hafta sonra gittiniz tekrar kontrole bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
soffty çok geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede toparlarsın kendini,Allah kızlarına ömür versin..,sormamda sakınca yoksa acının üstüne,göğüslerimin acısı yok oldu demişsin kürtajdan sonra mı böyle birşey oldu yoksa bebeğini görmeye gittiğinde mi?zaman zaman burda hepimiz kendimizi dinliyoruz zaman zaman bulantımız geçiyor göğsümüzün acısı geçiyor şahsen benim artık eskisi kadar acımıyor hatta bazen çok rahat dokunabiliyorum,umarım yanlış anlamamışsındır bu soruyu sordum ama
soffty çok geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede toparlarsın kendini,Allah kızlarına ömür versin..,sormamda sakınca yoksa acının üstüne,göğüslerimin acısı yok oldu demişsin kürtajdan sonra mı böyle birşey oldu yoksa bebeğini görmeye gittiğinde mi?zaman zaman burda hepimiz kendimizi dinliyoruz zaman zaman bulantımız geçiyor göğsümüzün acısı geçiyor şahsen benim artık eskisi kadar acımıyor hatta bazen çok rahat dokunabiliyorum,umarım yanlış anlamamışsındır bu soruyu sordum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?