2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

eğer hamilelikte bulantı ve kusmanız yoksa fazla hamilelik dönemi doğum sonrasına göre balayı gibi oluyo(tabi düşük tehlikesi,teslerde çıkan aksiliklerde olmazsa)

hımm aydınlattığın için çok saol. oo o zaman ben çok rahat olcam inşallaaaaah

Midem bayağı düzeldi. Şurup gerçekten işe yaradı sanırım.
Hatta bugün laktozsuz süt içmeyi bile başardım...Boşuna çekmişim o işkenceyi 3-4 gün...

ben buna katılıyorum kesinlikle. Çünkü kızım da 9 ay Kustum düşük tehlikesi dediler dir gebelik olabilir dediler belim tutmadı ayağa kalkanadim. Ve kızım bir melekti ya ne gaz ne pamukcük ne uyku sorunu ne kolik birşey yoktu. Bu kez gene ayağa kalkamıyorum inşallah gene uslu olur.

Merhaba arkadaşlar
Ben soğuk süt içerek midemi üşütmeyi başardım hem ishal hem mide kıvrandım iki gün.
İkili test sonucu için doktorumu aradım negatif dedi ama aralığını filan söylemedi..

ben de 7+5 te duydum kalp atışını ve 4 hafta sonra çağırdı kontrole. Bu herşeyin yolunda olduğunu gösteriyor. Problemli gebeliklerde daha sık görmek istiyorlar...

ah canım allah senden razı olsun inş içim nasıl rahatladı zaten bebeişimi göremedim bi panik içindeyim rabbim sabrımızı versin

çok sevindim adına :) süt te yarasın bebeğine.
Bardağa koyup içemiyorum henüz ama en azından yulaf ezmesi muz incir kurusu doğrayıp müsli şeklinde yedim. bu d abir şey...
ah canım allah senden razı olsun inş içim nasıl rahatladı zaten bebeişimi göremedim bi panik içindeyim rabbim sabrımızı versin
Hiç panil olma. son aya kadar ayda bir kontrol, son ay haftada bir kontrol dedi benim Dr. umda. Zaten durup durup ultrasona girmek bebek için iyi değil. Ancak arada kanaman falan olursa bu aralık sıklaşır.
Merhaba arkadaşlar
Ben soğuk süt içerek midemi üşütmeyi başardım hem ishal hem mide kıvrandım iki gün.
İkili test sonucu için doktorumu aradım negatif dedi ama aralığını filan söylemedi..

oh ne güzel... iyi sonuçlar alan artıyor topiğimizde. İyi dediyse iyidir. Bir sonraki gidişinde ayrıntı sorarsın.

slm kızlar ben geldım dun kurtajımı oldum bu sureçte beni bayagı yıprattı saat 12de hastaneye girdim 6 da çıktım ne diyim çektim acılar sıkıntılar günahlarıma kefaret olsun artık hamıle degılım bı daha ne zaman olur onuda bılmıyorum ama sizi takip edicem belkı arda bı cevapda yazarım bu arada eşim bana karşık çok merhametsiz davrandı ondanda iyice sogudum evladımın acısında çok onun davranışı beni çok yıprattı bundan boyle hayatta kendım ve kızlarımdan başka kimse önemli degıl benım için kendınıze ıyı bakın unutmayın her hamilelık belırtınız çok kıymetlı bebegın kalbı durunca goguslerımın acısı yok oldu rabbım bebişlerinizi korusun

hem başın sağolsun hem geçmiş olsun.. iki tane kızın varmış allah onlara hayılı ömürler versin ..eşininde morali bozuktur o yüzden hatalı davranışlar yapmış olabilirler, erkekler kadınlar kadar hassas olmuyolar boş ver gitsin..

hangi şurup işe yaradı
Gaviscon...

Çok geçmiş olsun.Bir an önce atlatırsın bu dönemi umarım. Erkekler bazen duygularını saçma sapan şekillerde belirtirler. Eminim eşin de çok üzülmüştür ama biraz odunluk yapmıştır. Kızlarınla bol bol vakit geçirmek seni daha da rahatlatabilir.İyi bak kendine.

soffty çok geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede toparlarsın kendini,Allah kızlarına ömür versin..,sormamda sakınca yoksa acının üstüne,göğüslerimin acısı yok oldu demişsin kürtajdan sonra mı böyle birşey oldu yoksa bebeğini görmeye gittiğinde mi?zaman zaman burda hepimiz kendimizi dinliyoruz zaman zaman bulantımız geçiyor göğsümüzün acısı geçiyor şahsen benim artık eskisi kadar acımıyor hatta bazen çok rahat dokunabiliyorum,umarım yanlış anlamamışsındır bu soruyu sordum ama

Allah sana ve kızlarına saglık versin eşin de üzüntüden ne yapcagını sasırmıstır üzme sen canını

ben 15 gün sonra gitmiştim canım,bence sende dayanamazsan git nolcak dr kovcak deil ya senin daha gelmene çok var die:)

canlm niye yanlış anlıyım birbirimize anlatıcazkı bılınçlenelım benim her sabah kalktıgımda goguslerım cok acırdı sızlardı sonra gun içinde elle dokundugumdada acırdı pzartesi dr gıdıp kalbının durdugunu ogrendıgımde bırden goguslerımın hiç acımadıgını sızlamadıgını farkettım burda bırıde yazmıstı aklıma geldı yanı kurtajdan önce acısı kesıldı

irm83 o dediğin bazen bende de oluyor. Mesela geçen hafta bir gece göğüs acım bitti. Sıksam bile acımıyordu. Hatta eşime dedim kötü birsey olmuş olabilir diye. Ertesi gün tam gaz yine başladı. Bazen midem bulanıyor, bazen gayet iyi hissediyorum. Bazen çok şidddetli baş ağrısı çekiyorum. Bazen kasığımda tek bir nokta çok acıyor, sancıyor... Ama hiç birisi çok stabil belirti değil. Ama herhalde 2-3 gün bütün belirtiler silinirse dr. a danışmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…