2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

sağol soffty cevabın için,ben de geçen haftaki kontrolden önce göğüslerimin acısı geçmişti 2 -3 gün çok rahat dokunabiliyordum o kadar tedirgin dr a gittim ki anlatamam,ama bebeğimi sağlıklı görünce içim rahatladı ve göğüslerle ilgisi yok diye düşündüm,belki duruma göre değişiyordur tabi..

Son düzenleme:

benim uzun süredir gögüslerim agrımıyor ama pazartesi gördüm gayet keyfi yerindeydi bebeğimin baş agrısı kasık agrısı mide bulantısı oluyor bende de sanırım bünyede önemli

evet haklısın anchusa aynen dediğin gibi,doktoruma açık açık sordum valla,bulantılar da hafifleyecek artık dedi,yani tüm hamilelik boyunca göğüslerimiz acıyacak ve midemiz bulanacak diye bir kaide yok,tabi tetikte oluyoruz ister istemez,benim ilk hamileliğimde bulantım ve göğüs acım kürtajdan sonra geçmişti,yani Allah korusun bişey olsa bile bebişe birden bütün hormonlar geri çekilip aniden bütün belirtiler hemen yok olamaz diye düşünüyorum,ama yine de sormak istedim soffty e pimpirikliyiz işte napalım:)Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeklerimize,Allah soffty e de yine aynı güzel duyguyu yaşatsın..

kahvaltımi yaptım oh eşim evdeyken kahvaltı yapmak süper oluyor. :) ayrıca soffty arkadaşım çok geçmiş olsun eşine gönül koyma kimbilir o nelere erkekler ayıcık odun kafalıdir. Allah kızlarına uzun uzun ömür versin inşallah.onlarla acin hafifler inşallah. Allah gönlüne göre versin canım.

merhaba kızlar baya uzun zamandır giremiyordum. çok güsel bi mektup okudum. çok duygulandım. tabi bir arkadaşımızda bebeğini kaybetmiş. geçmiş olsun cnm. Rabbim sana ve diğer çocuklarına sağlık versin. gözleirm doldu inanki. benimde bir kürtajım var. kalbi durmuştu bebeğimin. şuan 12+4 hamileyim.
2 gündür kasıklarımda ağrı var. korku sardı. ama bazı arkadaşlardada oluyormuş. birazcık içim rahatladı. cumartesi günü kontrolüm var. günler geçmek bilmiyor. 2 li taramamı yaptıracağım. ilk bebeğimi kaybettiğimde de çok sancım oluyordu. o sebeple sancıdan çok korkuyrm. Sağlıcakla kalın...

Canim benimde sabahtan beri sol tarafımda Cok
Şiddetli ağrım var gözümden yas geldi artık kipirdayamiyordum
Hemen doktorumu aradım ama kanaman yoksa hic
Önemli değil dedi, yinede icim rahat değil umarım bebisimin birşeyi yoktur

merhaba arkadaşlar ilk zamanlardaki heyecanımı hatırlamak için bakayım dedim sizlere yazdıklarınızı gördüm nolur konunuza karışıyormuşum gibi algılamayın ama yazmadan edemedim biz de ocak anneleri olarak çok pimpirikliydik çünkü benim de ilk başlarda çok sancım vardı hatta aşırıydı bile diyebilirim dr bile ilk dış gebelikten şüphelenmişti ağrılar bukadar çok olunca ama şükr birşey yokmuş ve şuan çok yakışıklı bir oğlum var sizler de eğer kanamanız yoksa ağrılardan çok korkmayın ama yine de içinize bir şüphe düşerse dr.a mutlaka danışın doktorum benim için en önemlisi annenin ne hissettiğidir demişti umarım sağlıkla kucaklarınıza alırsınız meleklerinizi hepinize hayırlı hamilelik ve doğum diliyorum

merhaba kızlarr nasılsınız? ohh ne güzel cinsiyetler gün geçtikçe belli oluyor. bebeğini kaybeden arkadaşımız çok üzüldüm allah kızlarına uzun güzel ömürler versin inşallah.

kızlarr yaaa biz bebişlerimiz ne zaman hissedicezz ahh bi hissetsek iyi mi diye kıurmaktan vazgeçicez

evet canım benim de kızım da şiddetli kasik AĞRIm vardı ve gözlerinden yas gelirdi doktor bende de dış gebelik ten şüphelendi bu hamileligim de daha rahatım ya. Ara ara geliyorlar ama mantıklı düşünmeye çalışıyorum. Bir de şunu öğrendim ben bu hamilelik süpriz oldu salonu kızımın odasını dekore ettim tek başıma ne ağır işler yaptım. Ama bebeğim hala benimle. Herşey allahtan diyorum artık. Veren de o alacak olan da o. Allah bize bağışlasın diye dua ediyorum o kadar. Bebeğine de kocaman bir

teşekkür ederim canım Allah bizede senin gibi bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallahh

Soffty tekaradan geçmiş olsun canım,allah kızlarına ve sana uzun ömürler versin.

Ben şu anda okuldayım,çok sıkıştım ama okulda girmemeye çalışıyorum yaa
siz napıyosunuz dışarıda?
:26:

Mrb

aranıza yeni katıldım ıns rabbm nasip ederse eylülde anne olucam bende bebişimin cinsiyetini bende cok merka ediyorum

ben de girmemeye çalışıyorum. Bir de hepatit falan kaparım neme lazım....dışarda az su içiyorum bu yüzden...

SLm kızlar benimde kızım da çok göğüslerim ağrır dı nedeni ise göğüsün bebeğe süt hazırlamasıymış oğlum da o kadar ağrımadı belki ağrıdı ama hatırlamıyorum üzerinden 8 yıl geçti kızımda göğüsüm bi de belim çok ağrıdı sütümde kızım karnımda 18 hftlıktı akmaya başladı.

Mrb

aranıza yeni katıldım ıns rabbm nasip ederse eylülde anne olucam bende bebişimin cinsiyetini bende cok merka ediyorum
Hoşgeldiiinn
ben de girmemeye çalışıyorum. Bir de hepatit falan kaparım neme lazım....dışarda az su içiyorum bu yüzden...

aynen canım ama sabhtan beri çay,ıhlamur,su koymadım içtim şimdi kıvranıyorum
göbeğim iyice fortluyor gören herkes ooo baya çıkmış diyor

Mrb

hoş geldin canım ben 2004 eylül annesiyim ama arkadaşlar saolsun beni aralarına kabul ettiler seni de seve seve aramızda görmekten mutluluk duyacağız emin ol:13:

fufa hoşgeldin canım. Hamilelik zor geçiyor ya :) kızlar bebeğiniz için aldığınız birşey var mi hiç ya da eşiniz birşey aldı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…