2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

fazla tutmak iyi değil diyorlar canım tuvalet nasıl bilmiyorum eger oturaklı ise ayakda yap ben öle yapıyorum yoksa cok agrılı oluyor yaparken

hoşbulduk kızlar saolun ıns:)ben hiç bişi almadım cinsiyeti belli değil die ama cinsiyetini öğrensemde başlasam diyorummm

softy arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum fakat ben artık bu siyete girmek istemiyorum.Böyle yok gögsümün ağrısı geçti yok şu oldu diye yazılarak bizim psikolojimizde bozuluyor.Yani benimki bozuldu.PROF.DOKTORLAR her gebelik birbirinden farklıdır diye bas bas bağırıp belirtilere takılmayan önemli olan bizim gebelik takimimiz derken böyle şeyler çok saçma ama yinede bei fazlasıyla etkiliyor.Bebeğimin sağlığı ve sorunsuz bir hamilelik için artık ben bu siteden çıkıyorum.Çünkü sürekli kıyaslamalar vs.ler beni etkiliyor.Hepinize iyi bir hamilelik süreci dilerim.Tabi kendimede.Umarım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.HOŞÇAKALIN

Merhaba arkadaşlar
Ben soğuk süt içerek midemi üşütmeyi başardım hem ishal hem mide kıvrandım iki gün.
İkili test sonucu için doktorumu aradım negatif dedi ama aralığını filan söylemedi..

negativ derken?? 2 li testen sonra da positiv negativ sonuç mu çıkıyor?? Bilmiyordum.......
Negativ iyi oluyor anladıgım kadarıyla?????

Helincim çok haklısın, bende bir ara düşünmedim değil burdan çıkmayı......ne kadar positiv şeyler öğrensek de bir o kadar düşükler kürtajlar duydukca daha bir endişeli hal alıyoruz.....belki bunun farkında bile değiliz ama bilinç altımıza kesin yerleşiyor........çok etkilenen ola biliyor bu yazılardan......o yüzden yazdığımız her cümle çok önemli arkadaşlar......

negativ derken?? 2 li testen sonra da positiv negativ sonuç mu çıkıyor?? Bilmiyordum.......
çok geçmiş olsun ne güsel süt içebiliyosun ebn ne süt ne yoğurt hiç bişi yiymiyorum iki test yaptrmdm ben 3 lü testi yaptrcam

aynen arkadaşım katılıyorum,ben de çok etkileniyorum ve hemen kendimi dinlemeye başlıyorum,belirtiler kişiden kişiye değişir diyerek pozitif düşünmeye çalışalım..

çok geçmiş olsun ne güsel süt içebiliyosun ebn ne süt ne yoğurt hiç bişi yiymiyorum iki test yaptrmdm ben 3 lü testi yaptrcam

evet canım temiz demek benmde anladığım kadarıyla...

ya bir de 3lü 4lü mü var bitmicekmi bu testler onlar nasıl olaacak peki?

ya kızlar eşim bana hediye almış :) bulantı dan dolayı yatıyorum ve o zaman telefon ILE size bakıyorum ama şimdi eşim bana kitap almış artık kötü olup yatinca bunu oku diyor 1 2 aydır okumuyordum özlemişsindir diyor. Güleyim mi aglayım mi ya. Buraya girmemi sevmediğini nasıl anlatabilir di ki başka .

slm kızlar...bugun ıkılı taramaya gırdık dr her zamankı gıbı rutun kontrollerını yaptı.ense olcumu burun kemıgı olcumu...hersey normal allaha sukur...en onemlı nokta kan tahlılı onu da verdık bakalım sonucalrı beklıyoruz..ıns guzel hbrler alıcaz..butun anne adayı arkadaslarıma hayırlı hamılelıkler

fufa hoşgeldin canım. Hamilelik zor geçiyor ya :) kızlar bebeğiniz için aldığınız birşey var mi hiç ya da eşiniz birşey aldı mi

ben daha hiçbir şey almadım :)
kaynanamın ördüğü bir sürü şey benim ördüğğüm battaniye ve kazak işte bunlar birde elektro lükste
mavi kurabiye canavarı gibi bir oyuncak vardı özenip onu aldım :) 10 ytl ydi ama tüy döküyor bebk için olmaz sonra anladım şimdilik ben oynnuyorum

Son düzenleme:
evet canım temiz demek benmde anladığım kadarıyla...

ya bir de 3lü 4lü mü var bitmicekmi bu testler onlar nasıl olaacak peki?

bende tam bilmiyorum ama ıkılı testte bı rsık varsa dha kesın sonuç verıyomuş öle bılıyorum ama ben 3 lü testi yaptrcm dıe yaptrmdm ıns benmde sonuçlarım güsel cıkar

bana çok iyi geldi burdaki arkadaşların yazdıklarını okumak hayatın içinde herşey var iyi-kötü olayların hepsi insan için sen kendini iyi hissediyorsan devam et bence bazen herşeyi eşimizle konuşamıyoruz konuşsakta bizi anlamayabiliyorlar.

inş canm hayırlı sonuçlr alırsın

kızlar ya bende alt karında kasıklarımda batma ağrı oluyo vede bel ağrısı oluyo normaldir heralde ama,bide uykum gelipte esneyince çok karnım gerilip ağrıyo esnemeye korkuyorum valla...sizlerdede böle şeyler varmı??bide bazen göbeğimde sızı kaşıntı tarzı şeylker göbek deliğimde oluyo acaba nedennnnnn

Son düzenleme:

bel ağrısı normal kalça kemiğimiz genişliyor, vucut kendini hamileliğe hazırlıyor.......kaşıntı bende de de oluyor arada canım......belirtilerin gayet normal hamilelik belirtileri....endişelenme sakın...

bel ağrısı normal kalça kemiğimiz genişliyor, vucut kendini hamileliğe hazırlıyor.......kaşıntı bende de de oluyor arada canım......belirtilerin gayet normal hamilelik belirtileri....endişelenme sakın...

anladım canım ohh rahatladm biraz:) hem başımdan kötü olay geçtiği için hemde burda bazen kötü şeyler okuduğum için hep endişeliyim kendimi çok dinliyorum normal olsunda her türlü acıya razıyım valla

Kızlar ikili tarama testimizin sonuçlarını aldık bugun. Hersey yolunda cok sükür.Sonuçlarımız cok güzel çıktı. Kasılmalar bende de oluyor.Doktora sordugumda normal dedi. Yine kıpır kıpırdı bebişim.Yerim ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…