Soffty tekaradan geçmiş olsun canım,allah kızlarına ve sana uzun ömürler versin.
Ben şu anda okuldayım,çok sıkıştım ama okulda girmemeye çalışıyorum yaa
siz napıyosunuz dışarıda?:26:
Merhaba arkadaşlar
Ben soğuk süt içerek midemi üşütmeyi başardım hem ishal hem mide kıvrandım iki gün.
İkili test sonucu için doktorumu aradım negatif dedi ama aralığını filan söylemedi..
softy arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum fakat ben artık bu siyete girmek istemiyorum.Böyle yok gögsümün ağrısı geçti yok şu oldu diye yazılarak bizim psikolojimizde bozuluyor.Yani benimki bozuldu.PROF.DOKTORLAR her gebelik birbirinden farklıdır diye bas bas bağırıp belirtilere takılmayan önemli olan bizim gebelik takimimiz derken böyle şeyler çok saçma ama yinede bei fazlasıyla etkiliyor.Bebeğimin sağlığı ve sorunsuz bir hamilelik için artık ben bu siteden çıkıyorum.Çünkü sürekli kıyaslamalar vs.ler beni etkiliyor.Hepinize iyi bir hamilelik süreci dilerim.Tabi kendimede.Umarım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.HOŞÇAKALIN
çok geçmiş olsun ne güsel süt içebiliyosun ebn ne süt ne yoğurt hiç bişi yiymiyorum iki test yaptrmdm ben 3 lü testi yaptrcamnegativ derken?? 2 li testen sonra da positiv negativ sonuç mu çıkıyor?? Bilmiyordum.......
Negativ iyi oluyor anladıgım kadarıyla?????
Helincim çok haklısın, bende bir ara düşünmedim değil burdan çıkmayı......ne kadar positiv şeyler öğrensek de bir o kadar düşükler kürtajlar duydukca daha bir endişeli hal alıyoruz.....belki bunun farkında bile değiliz ama bilinç altımıza kesin yerleşiyor........çok etkilenen ola biliyor bu yazılardan......o yüzden yazdığımız her cümle çok önemli arkadaşlar......
çok geçmiş olsun ne güsel süt içebiliyosun ebn ne süt ne yoğurt hiç bişi yiymiyorum iki test yaptrmdm ben 3 lü testi yaptrcam
negativ derken?? 2 li testen sonra da positiv negativ sonuç mu çıkıyor?? Bilmiyordum.......
Negativ iyi oluyor anladıgım kadarıyla?????
fufa hoşgeldin canım. Hamilelik zor geçiyor ya :) kızlar bebeğiniz için aldığınız birşey var mi hiç ya da eşiniz birşey aldı mi
evet canım temiz demek benmde anladığım kadarıyla...
ya bir de 3lü 4lü mü var bitmicekmi bu testler onlar nasıl olaacak peki?
ya kızlar eşim bana hediye almış :) bulantı dan dolayı yatıyorum ve o zaman telefon ILE size bakıyorum ama şimdi eşim bana kitap almış artık kötü olup yatinca bunu oku diyor 1 2 aydır okumuyordum özlemişsindir diyor. Güleyim mi aglayım mi ya. Buraya girmemi sevmediğini nasıl anlatabilir di ki başka .
slm kızlar...bugun ıkılı taramaya gırdık dr her zamankı gıbı rutun kontrollerını yaptı.ense olcumu burun kemıgı olcumu...hersey normal allaha sukur...en onemlı nokta kan tahlılı onu da verdık bakalım sonucalrı beklıyoruz..ıns guzel hbrler alıcaz..butun anne adayı arkadaslarıma hayırlı hamılelıkler
kızlar ya bende alt karında kasıklarımda batma ağrı oluyo vede bel ağrısı oluyo normaldir heralde ama,bide uykum gelipte esneyince çok karnım gerilip ağrıyo esnemeye korkuyorum valla...sizlerdede böle şeyler varmı??bide bazen göbeğimde sızı kaşıntı tarzı şeylker göbek deliğimde oluyo acaba nedennnnnn
inş canm hayırlı sonuçlr alırsın
bel ağrısı normal kalça kemiğimiz genişliyor, vucut kendini hamileliğe hazırlıyor.......kaşıntı bende de de oluyor arada canım......belirtilerin gayet normal hamilelik belirtileri....endişelenme sakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?