2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım yasadıkların normal ama göbek kasıntısı catlamaya meyilli diye okumustum nette fazla kasıma ama sen yinede doktoruna sor kasıntıyı yanlıs bir bilgi vermek istemem

cok sevindim canım darısı bizim basımıza

arkadaşlar mrb hala cok bulantısı olan var mı ne zaman geçecek yaaa mecburen hap içiyorum kaç gündr ona rağmen yine midem sürekli ağzımda bulantı hapı içen var mı varsa zofer kullanan var mı

ohhh maşallah maşallah :)bizde pazartesi gidicez inşallh darısı bize olsun herkes olsun..günler geçmiyoki pazartesi olsada bebişimi görsem yaaa

arkadaşlar mrb hala cok bulantısı olan var mı ne zaman geçecek yaaa mecburen hap içiyorum kaç gündr ona rağmen yine midem sürekli ağzımda bulantı hapı içen var mı varsa zofer kullanan var mı

benim arada bir oluyor bende aldım mide bulantısı için ama bıraktım artık 4. aya giriyorum diye ben yurtdısındayım baska bir ilaç aldım ama zofer kullanan bir arkadasım kullandı tam 9 ay boyunca doktorunla görüş baska bir ilaç versin sana arkadasımdan biliyorum o ilaç kanser hastaları için kullanılıyormus

şimdi doktoru aradım, sonuçlar için ariyacaktınız diye......aramışlar aramışlar ulaşamamışlar.......benim telefonda bozukluk vardı dün yaptırdım.....eşimin şirkette telefonu çekmiyordu....
bu sefer e mail atmışlar eşime.....oda işini değiştirdi dolayısıyla e mail adresini de :)))) akiliye bakar mısınız yaaaa.....bende meraktan çatlıyorum burda.....
şimdi sekreter bana atacak maili!!!!! Bekliyorum offfffff......keşke daha erken arasydım........

ben kullanıyorum zofer canım bazen cok bulantım oluo bugunde oleyım bulantım coktu ilaç aldım bıraz daha ıyıyım şükür sende etkı etmıyomu 13+0 hala devam bulantılar

canım aslında o bulantı ilaçlarının çoğu öyle hepsinin de prospektüsünde gebeler kullanmamalıdır diyo açıkçası doktoruma da güveniyorum peki senin kullanan arkadaşında olumsuz bi sonuç oldu mu

ben kullanıyorum zofer canım bazen cok bulantım oluo bugunde oleyım bulantım coktu ilaç aldım bıraz daha ıyıyım şükür sende etkı etmıyomu 13+0 hala devam bulantılar

canım bende hep var bulantı sabah kalkınca aç karna içiyorum yine hep bulanıyorum ama en azından kusma hissim cok olmuyo olunca da tutabiliyorum

ben cok korktum ilaçdan bebegede gidiyor ilaç diye ama o arkadasım beni cok rahatlattı olumsuz bir durum yasamamıs ve 3.600 gr bir kızı oldu ilaçlardan korkmamak gerek bende doktoruma güvendim ve aldım

BENİM BULANTILARIM SABAH OLMUO HİÇ ŞÜKÜRBU SAATLERDE BAŞLIO YADA ÖĞLEN OZMAN ALIYORUM AMA ILACI ICTIKTEN 2 3 GN SONRA BULANTIM ISTIFARIM OLMUO AMA BUGUN ILK KEZ SBH OLDU SASIRDIM BENDE YEDIGIM DOKUNDU GALIBA INS GECİCEK NEKADRLIK SENİN BEBİŞ

ben cok korktum ilaçdan bebegede gidiyor ilaç diye ama o arkadasım beni cok rahatlattı olumsuz bir durum yasamamıs ve 3.600 gr bir kızı oldu ilaçlardan korkmamak gerek bende doktoruma güvendim ve aldım

çok sağol canım yaaa beni de rahatlattın inan rahatladım makarna yiyorum şimdi iştahla yemek yemeyi çooooook özledim senin nasıl yemekle aran

her kadının belirtileri farklıdır lafta diil gerçekten de farklı. gebe kalmadan önce forumları okuyup okuyup habire kandimde belirti arardım, gebe kaldım , test sonucunu görene kadar bişi anlamadım.

mümkün oldugunca kıyas yapmamaya çalışıyorum ben.

benim 11 bitti 12 haftaya girdik inşallah yakında geçer hepimizin sıkıntıları

seninki ne kadarlık

çok sağol canım yaaa beni de rahatlattın inan rahatladım makarna yiyorum şimdi iştahla yemek yemeyi çooooook özledim senin nasıl yemekle aran

mecbur alıyoruz bu sefer kilo kaybı oluyor güçten düşüyorsun ve o arkadasım 8.haftadan 6.aya kadar hastenede yattı serumla beslendi erik ve peynir yemiş hatta serumu bile cıkartıyormus düşün biz halimize sükredelim benim yemekle aram bazen iyi bazen kötü makarna bende rahat yiyorum sebze ve bakliyat yiyemiyorum midem almıyor et ve tavuk seviyor benim sıpam

ne güzel sen yine et yiyebiliyosun maşallah neyse inşallah güzel günler gelecek sen nerdesin bu arada yurt dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…