kızlar ya bende alt karında kasıklarımda batma ağrı oluyo vede bel ağrısı oluyo normaldir heralde ama,bide uykum gelipte esneyince çok karnım gerilip ağrıyo esnemeye korkuyorum valla...sizlerdede böle şeyler varmı??bide bazen göbeğimde sızı kaşıntı tarzı şeylker göbek deliğimde oluyo acaba nedennnnnn
Kızlar ikili tarama testimizin sonuçlarını aldık bugun. Hersey yolunda cok sükür.Sonuçlarımız cok güzel çıktı. Kasılmalar bende de oluyor.Doktora sordugumda normal dedi. Yine kıpır kıpırdı bebişim.Yerim ben onu
Kızlar ikili tarama testimizin sonuçlarını aldık bugun. Hersey yolunda cok sükür.Sonuçlarımız cok güzel çıktı. Kasılmalar bende de oluyor.Doktora sordugumda normal dedi. Yine kıpır kıpırdı bebişim.Yerim ben onu
arkadaşlar mrb hala cok bulantısı olan var mı ne zaman geçecek yaaa mecburen hap içiyorum kaç gündr ona rağmen yine midem sürekli ağzımda bulantı hapı içen var mı varsa zofer kullanan var mı
arkadaşlar mrb hala cok bulantısı olan var mı ne zaman geçecek yaaa mecburen hap içiyorum kaç gündr ona rağmen yine midem sürekli ağzımda bulantı hapı içen var mı varsa zofer kullanan var mı
benim arada bir oluyor bende aldım mide bulantısı için ama bıraktım artık 4. aya giriyorum diye ben yurtdısındayım baska bir ilaç aldım ama zofer kullanan bir arkadasım kullandı tam 9 ay boyunca doktorunla görüş baska bir ilaç versin sana arkadasımdan biliyorum o ilaç kanser hastaları için kullanılıyormus
fufa hoşgeldin canım. Hamilelik zor geçiyor ya :) kızlar bebeğiniz için aldığınız birşey var mi hiç ya da eşiniz birşey aldı mi
ben kullanıyorum zofer canım bazen cok bulantım oluo bugunde oleyım bulantım coktu ilaç aldım bıraz daha ıyıyım şükür sende etkı etmıyomu 13+0 hala devam bulantılar
canım aslında o bulantı ilaçlarının çoğu öyle hepsinin de prospektüsünde gebeler kullanmamalıdır diyo açıkçası doktoruma da güveniyorum peki senin kullanan arkadaşında olumsuz bi sonuç oldu mu
don aldım
öleymiş adet, ilk eşyası don olurmuş ki donansınmış:)) kusur kalmasın bi donu dedim
don aldım
öleymiş adet, ilk eşyası don olurmuş ki donansınmış:)) kusur kalmasın bi donu dedim
ben cok korktum ilaçdan bebegede gidiyor ilaç diye ama o arkadasım beni cok rahatlattı olumsuz bir durum yasamamıs ve 3.600 gr bir kızı olduilaçlardan korkmamak gerek bende doktoruma güvendim ve aldım
softy arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum fakat ben artık bu siyete girmek istemiyorum.Böyle yok gögsümün ağrısı geçti yok şu oldu diye yazılarak bizim psikolojimizde bozuluyor.Yani benimki bozuldu.PROF.DOKTORLAR her gebelik birbirinden farklıdır diye bas bas bağırıp belirtilere takılmayan önemli olan bizim gebelik takimimiz derken böyle şeyler çok saçma ama yinede bei fazlasıyla etkiliyor.Bebeğimin sağlığı ve sorunsuz bir hamilelik için artık ben bu siteden çıkıyorum.Çünkü sürekli kıyaslamalar vs.ler beni etkiliyor.Hepinize iyi bir hamilelik süreci dilerim.Tabi kendimede.Umarım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.HOŞÇAKALIN
BENİM BULANTILARIM SABAH OLMUO HİÇ ŞÜKÜRBU SAATLERDE BAŞLIO YADA ÖĞLEN OZMAN ALIYORUM AMA ILACI ICTIKTEN 2 3 GN SONRA BULANTIM ISTIFARIM OLMUO AMA BUGUN ILK KEZ SBH OLDU SASIRDIM BENDE YEDIGIM DOKUNDU GALIBA INS GECİCEK NEKADRLIK SENİN BEBİŞ
BENİM BULANTILARIM SABAH OLMUO HİÇ ŞÜKÜRBU SAATLERDE BAŞLIO YADA ÖĞLEN OZMAN ALIYORUM AMA ILACI ICTIKTEN 2 3 GN SONRA BULANTIM ISTIFARIM OLMUO AMA BUGUN ILK KEZ SBH OLDU SASIRDIM BENDE YEDIGIM DOKUNDU GALIBA INS GECİCEK NEKADRLIK SENİN BEBİŞ
çok sağol canım yaaa beni de rahatlattın inan rahatladım makarna yiyorum şimdi iştahla yemek yemeyi çooooook özledim senin nasıl yemekle aran
benim 11 bitti 12 haftaya girdik inşallah yakında geçer hepimizin sıkıntıları
mecbur alıyoruz bu sefer kilo kaybı oluyor güçten düşüyorsun ve o arkadasım 8.haftadan 6.aya kadar hastenede yattı serumla beslendi erik ve peynir yemiş hatta serumu bile cıkartıyormus düşün biz halimize sükredelim benim yemekle aram bazen iyi bazen kötü makarna bende rahat yiyorum sebze ve bakliyat yiyemiyorum midem almıyor et ve tavuk seviyor benim sıpam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?