Kızlar ikili tarama testimizin sonuçlarını aldık bugun. Hersey yolunda cok sükür.Sonuçlarımız cok güzel çıktı. Kasılmalar bende de oluyor.Doktora sordugumda normal dedi. Yine kıpır kıpırdı bebişim.Yerim ben onu
şimdi doktoru aradım, sonuçlar için ariyacaktınız diye......aramışlar aramışlar ulaşamamışlar.......benim telefonda bozukluk vardı dün yaptırdım.....eşimin şirkette telefonu çekmiyordu....
bu sefer e mail atmışlar eşime.....oda işini değiştirdi dolayısıyla e mail adresini de :)))) akiliye bakar mısınız yaaaa.....bende meraktan çatlıyorum burda.....
şimdi sekreter bana atacak maili!!!!! Bekliyorum offfffff......keşke daha erken arasydım........
Kızlar şu allttaki resimleri nasıl yapıyorsunuz?
ne güzel sen yine et yiyebiliyosun maşallah neyse inşallah güzel günler gelecek sen nerdesin bu arada yurt dışında
Benim 13+0 çok merak edıyorum cınsıyetını
Benim 13+0 çok merak edıyorum cınsıyetını
ikili test yaptırdın mı yakında belli olur cinsiyeti
ben pazartesi 12+4 de idim doktorum 16. Haftada söyleriz dedi cinsiyetini bende ögrenemedim hala
Kızlar şu allttaki resimleri nasıl yapıyorsunuz?
canım çok geçmiş olsun..kolay değil bende öyle bir süreçten geçmiştim..inşallah en kısa zamanda toparlanırsın..eşinde sarsıldığı için belki o şekilde davranmıştır..inşallah herşey düzene girer..bozma moralini..kızlarının tadını çıkar Allah onlara sağlık versin..slm kızlar ben geldım dun kurtajımı oldum bu sureçte beni bayagı yıprattı saat 12de hastaneye girdim 6 da çıktım ne diyim çektim acılar sıkıntılar günahlarıma kefaret olsun artık hamıle degılım bı daha ne zaman olur onuda bılmıyorum ama sizi takip edicem belkı arda bı cevapda yazarım bu arada eşim bana karşık çok merhametsiz davrandı ondanda iyice sogudum evladımın acısında çok onun davranışı beni çok yıprattı bundan boyle hayatta kendım ve kızlarımdan başka kimse önemli degıl benım için kendınıze ıyı bakın unutmayın her hamilelık belırtınız çok kıymetlı bebegın kalbı durunca goguslerımın acısı yok oldu rabbım bebişlerinizi korusun
soffty çok geçmiş olsun,inşallah en kısa sürede toparlarsın kendini,Allah kızlarına ömür versin..,sormamda sakınca yoksa acının üstüne,göğüslerimin acısı yok oldu demişsin kürtajdan sonra mı böyle birşey oldu yoksa bebeğini görmeye gittiğinde mi?zaman zaman burda hepimiz kendimizi dinliyoruz zaman zaman bulantımız geçiyor göğsümüzün acısı geçiyor şahsen benim artık eskisi kadar acımıyor hatta bazen çok rahat dokunabiliyorum,umarım yanlış anlamamışsındır bu soruyu sordum ama
benimde ilk zamanlarda daha çok göğsüm acıyodu ama şimdi arada bir acıyo...bulantılarımda dengesiz bigün bişi yok ertesi gün coşuyo...çoğu zaman bende endişeleniyorum...irm83 o dediğin bazen bende de oluyor. Mesela geçen hafta bir gece göğüs acım bitti. Sıksam bile acımıyordu. Hatta eşime dedim kötü birsey olmuş olabilir diye. Ertesi gün tam gaz yine başladı. Bazen midem bulanıyor, bazen gayet iyi hissediyorum. Bazen çok şidddetli baş ağrısı çekiyorum. Bazen kasığımda tek bir nokta çok acıyor, sancıyor... Ama hiç birisi çok stabil belirti değil. Ama herhalde 2-3 gün bütün belirtiler silinirse dr. a danışmak lazım.
canım bende de 2 hftdır sızı oluyo karnımın alt kısmında kasıklarımda...geriliyo gibi oluyo...diyorum heralde karnım genişliyo ondan..iyi düşünmeye çalışıyorum ama bi taraftanda korkuyorum..Canim benimde sabahtan beri sol tarafımda Cok
Şiddetli ağrım var gözümden yas geldi artık kipirdayamiyordum
Hemen doktorumu aradım ama kanaman yoksa hic
Önemli değil dedi, yinede icim rahat değil umarım bebisimin birşeyi yoktur
maşallah oğluna..inşallah bizde hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi...çoğu kişinin ilk hamileliği olunca endişeleniyo..ama sizin gibi tecrübeli annelerden güzel şeyler duyunca rahatlıyoruz..en azından bana çok iyi geliyo..çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için...merhaba arkadaşlar ilk zamanlardaki heyecanımı hatırlamak için bakayım dedim sizlere yazdıklarınızı gördüm nolur konunuza karışıyormuşum gibi algılamayın ama yazmadan edemedim biz de ocak anneleri olarak çok pimpirikliydik çünkübenim de ilk başlarda çok sancım vardı hatta aşırıydı bile diyebilirim dr bile ilk dış gebelikten şüphelenmişti ağrılar bukadar çok olunca ama şükr birşey yokmuş ve şuan çok yakışıklı bir oğlum var sizler de eğer kanamanız yoksa ağrılardan çok korkmayın ama yine de içinize bir şüphe düşerse dr.a mutlaka danışın doktorum benim için en önemlisi annenin ne hissettiğidir demişti umarım sağlıkla kucaklarınıza alırsınız meleklerinizi hepinize hayırlı hamilelik ve doğum diliyorum
bende mümkün olduğunca girmemeye çalışıyorum ama dayanamıyorum tabii..elimden geldiğince tutuyorum ama tutunca daha kötü oluyo...artık o anki durumuma bağlı oluyo ...Soffty tekaradan geçmiş olsun canım,allah kızlarına ve sana uzun ömürler versin.
Ben şu anda okuldayım,çok sıkıştım ama okulda girmemeye çalışıyorum yaa
siz napıyosunuz dışarıda?:26:
bebeğin cinsiyetini öğrensem ilk işim don almak olucakfufa hoşgeldin canım. Hamilelik zor geçiyor ya :) kızlar bebeğiniz için aldığınız birşey var mi hiç ya da eşiniz birşey aldı mi
güzel haberlerle gelirsin inşallah...slm kızlar...bugun ıkılı taramaya gırdık dr her zamankı gıbı rutun kontrollerını yaptı.ense olcumu burun kemıgı olcumu...hersey normal allaha sukur...en onemlı nokta kan tahlılı onu da verdık bakalım sonucalrı beklıyoruz..ıns guzel hbrler alıcaz..butun anne adayı arkadaslarıma hayırlı hamılelıkler
oluyo bende..özellikle öksürmekten ve hapşurmaktan korkuyorum..yarım saatten fazla oturunca bide düz yatınca sızım daha çok oluyo..doktora gittiğimed sorucam..normal derse içim biraz daha rahatlayacakkızlar ya bende alt karında kasıklarımda batma ağrı oluyo vede bel ağrısı oluyo normaldir heralde ama,bide uykum gelipte esneyince çok karnım gerilip ağrıyo esnemeye korkuyorum valla...sizlerdede böle şeyler varmı??bide bazen göbeğimde sızı kaşıntı tarzı şeylker göbek deliğimde oluyo acaba nedennnnnn
gözün aydınKızlar ikili tarama testimizin sonuçlarını aldık bugun. Hersey yolunda cok sükür.Sonuçlarımız cok güzel çıktı. Kasılmalar bende de oluyor.Doktora sordugumda normal dedi. Yine kıpır kıpırdı bebişim.Yerim ben onu
bulantı gerçekten ne zaman geçecek bilmiyorum ama benide çok rahatsız ediyo...bigün iyiysem iki gün çok kötü oluyorum..tam azaldı geçiyo derken başa dönüyorum hep...canım bende hep var bulantı sabah kalkınca aç karna içiyorum yine hep bulanıyorum ama en azından kusma hissim cok olmuyo olunca da tutabiliyorum
yazık bize
lilypie - pregnancy, baby and parenting tickers. bu siteden yapabilirsin canım
vallah allah bize sabir versin, hepimiz birşeylerin sonuçlarını bekliyoruz......:))) allah bu dönem anneye resmen sabır dersi veriyor :))) eh yani yoksa sonrasında bebeğin cıyaklamalarına nasıl
katlarınız değil mi .....:)
yaa maşallah hızınıza yetişemiyorum..bi gün bakmasam sayfalar alıp başını gidiyor...
canım çok geçmiş olsun..kolay değil bende öyle bir süreçten geçmiştim..inşallah en kısa zamanda toparlanırsın..eşinde sarsıldığı için belki o şekilde davranmıştır..inşallah herşey düzene girer..bozma moralini..kızlarının tadını çıkar Allah onlara sağlık versin..
benimde ilk zamanlarda daha çok göğsüm acıyodu ama şimdi arada bir acıyo...bulantılarımda dengesiz bigün bişi yok ertesi gün coşuyo...çoğu zaman bende endişeleniyorum...
canım bende de 2 hftdır sızı oluyo karnımın alt kısmında kasıklarımda...geriliyo gibi oluyo...diyorum heralde karnım genişliyo ondan..iyi düşünmeye çalışıyorum ama bi taraftanda korkuyorum..
maşallah oğluna..inşallah bizde hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi...çoğu kişinin ilk hamileliği olunca endişeleniyo..ama sizin gibi tecrübeli annelerden güzel şeyler duyunca rahatlıyoruz..en azından bana çok iyi geliyo..çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için...
bende mümkün olduğunca girmemeye çalışıyorum ama dayanamıyorum tabii..elimden geldiğince tutuyorum ama tutunca daha kötü oluyo...artık o anki durumuma bağlı oluyo ...
bebeğin cinsiyetini öğrensem ilk işim don almak olucaksonrada gerisi gelir heralde..dayanamayıp alırım bişiler...
güzel haberlerle gelirsin inşallah...
oluyo bende..özellikle öksürmekten ve hapşurmaktan korkuyorum..yarım saatten fazla oturunca bide düz yatınca sızım daha çok oluyo..doktora gittiğimed sorucam..normal derse içim biraz daha rahatlayacak
gözün aydınbizde inşallah güzel haberler alırız...
bulantı gerçekten ne zaman geçecek bilmiyorum ama benide çok rahatsız ediyo...bigün iyiysem iki gün çok kötü oluyorum..tam azaldı geçiyo derken başa dönüyorum hep...
vallah allah bize sabir versin, hepimiz birşeylerin sonuçlarını bekliyoruz......:))) allah bu dönem anneye resmen sabır dersi veriyor :))) eh yani yoksa sonrasında bebeğin cıyaklamalarına nasıl
katlarınız değil mi .....:)
peki içinizden geçen bişey var mı ben kız hissediyorum eşim de erkek diyo
tesekkürler.canım
peki içinizden geçen bişey var mı ben kız hissediyorum eşim de erkek diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?