2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gözün aydın darısı bizim başımıza:)

ilahi:))

inşlh sen de güzel haberle dönersin

yatmaya fena alıştım. bu hafta raporum bitiyor.

günlerden sonra bu gün bi çıkem dedim. yakın magazalara bakındım, elbise arandım kendime. hamile elbisesi olamayan ama bol, bu aylarda giyebileceğim rahat bişiler. hamile kıyafetleri de saçma salak şeyler
ı ıh yok da yok. göbekten olanlar üstten falloş duruyor, üstten olanlar göbekten geçmiyor.

yaa maşallah hızınıza yetişemiyorum..bi gün bakmasam sayfalar alıp başını gidiyor...

canım çok geçmiş olsun..kolay değil bende öyle bir süreçten geçmiştim..inşallah en kısa zamanda toparlanırsın..eşinde sarsıldığı için belki o şekilde davranmıştır..inşallah herşey düzene girer..bozma moralini..kızlarının tadını çıkar Allah onlara sağlık versin..
benimde ilk zamanlarda daha çok göğsüm acıyodu ama şimdi arada bir acıyo...bulantılarımda dengesiz bigün bişi yok ertesi gün coşuyo...çoğu zaman bende endişeleniyorum...
canım bende de 2 hftdır sızı oluyo karnımın alt kısmında kasıklarımda...geriliyo gibi oluyo...diyorum heralde karnım genişliyo ondan..iyi düşünmeye çalışıyorum ama bi taraftanda korkuyorum..
maşallah oğluna..inşallah bizde hayırlısı ile sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi...çoğu kişinin ilk hamileliği olunca endişeleniyo..ama sizin gibi tecrübeli annelerden güzel şeyler duyunca rahatlıyoruz..en azından bana çok iyi geliyo..çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için...
bende mümkün olduğunca girmemeye çalışıyorum ama dayanamıyorum tabii..elimden geldiğince tutuyorum ama tutunca daha kötü oluyo...artık o anki durumuma bağlı oluyo ...
fufa hoşgeldin canım. Hamilelik zor geçiyor ya :) kızlar bebeğiniz için aldığınız birşey var mi hiç ya da eşiniz birşey aldı mi
bebeğin cinsiyetini öğrensem ilk işim don almak olucak sonrada gerisi gelir heralde..dayanamayıp alırım bişiler...
güzel haberlerle gelirsin inşallah...
oluyo bende..özellikle öksürmekten ve hapşurmaktan korkuyorum..yarım saatten fazla oturunca bide düz yatınca sızım daha çok oluyo..doktora gittiğimed sorucam..normal derse içim biraz daha rahatlayacak
gözün aydınbizde inşallah güzel haberler alırız...
canım bende hep var bulantı sabah kalkınca aç karna içiyorum yine hep bulanıyorum ama en azından kusma hissim cok olmuyo olunca da tutabiliyorum
bulantı gerçekten ne zaman geçecek bilmiyorum ama benide çok rahatsız ediyo...bigün iyiysem iki gün çok kötü oluyorum..tam azaldı geçiyo derken başa dönüyorum hep...

vallah allah bize sabir versin, hepimiz birşeylerin sonuçlarını bekliyoruz......:))) allah bu dönem anneye resmen sabır dersi veriyor :))) eh yani yoksa sonrasında bebeğin cıyaklamalarına nasıl
katlarınız değil mi .....:)

hehe tabe aynı zamanda kusup duruyoruz ki bebek kusunca empat olalım :)))

ben de geciyo sandım bi kac kere ama yok

evet şimdiden baslıyorlar bize sabrı ögretmeye bizim bebeler

peki içinizden geçen bişey var mı ben kız hissediyorum eşim de erkek diyo

ben erkek eşim kız hissediyor bakalım

tesekkürler.canım

rica ederim

kızlar sabır biraz daha inşallah 12. haftadan sonra azalıyo çok şükür bende son 1 haftadır kusma olmadı. bebelerimiz için dayanmak zorundayız yeterki sağlıklı olsunlar bu arada örgüye falan başlayan oldu mu ben şimdiden 2. yeleği bitirdim anne teyze 4 bir yandan yapıyoruz. çok farklı bi duygu insanın yavrusu için bişiler üretmesi. şiddetle tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…