2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben erkek hissediyorum ama kız istiyorum sanki kızımın kız kardeşi olsun diye. O yüzden düşünmek istemiyorum doktor söylesin rahatlayacağın

ben de yelek örüyorum ama 1 aydır bitiremedim bulantıdan arta kalan zamanlarda yaptığım için ilerlemiyo cinsiyeti belli olmadığı için sarılı bi ip aldım kıza da erkeğe de gider diye

bende kendi ellerimle bişiler örmek istiyorum..bi de kışa geliyo bebişler sıcacık giyerler..

ben erkek hissediyorum eşimde ılk zamanlr kız ıstıyodu şimdi erkek istıyo playstation öğreticekmiş hayal kuruo şimdiden:)

biz gecen gs bjk macında iddaya girdik bebek erkek olursa gs kazanırsa gsli baba eger bjk kazanrsa bjkli ben ama gs kazandı ama cinsiyeti bilmiyoruz bizde

Kızlar sonucu aldım sonunda.....allaha şükür 9000 küsürde 1 dedi doktor......iyi yani allaha şükür.....
çok rahatladım......allah bekleyen herekeze hayırlı haberler almayı nasip estin.....aminnnnnnnnnnnnn deyin kızlar.....:)))

gözün aydın canım ben yaptırmadım o testi burda okuyunca acaba yaptrsammı dıe dusunyrm

cok sevindim canım hadi hayırlısı

bizde kapışma cok olucak ben gslı eşim fb lı :))

sizinki tam bi kapısma olacak

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Gözün aydın tatlımmmm.....

hadi bakalım cinsiyetlerini öğrendikten sonra söyleyelim biz annelerin hisleri mi yoksa babaların hisleri mi doğru çıkacak

bende çok merak ediyorum gerçi bana rüyamda kızım olucgnı solemıslerdı ozmn hamıleymısın ama hamıle oldugumu bılmıyodum

maşallah gözün aydın canım darışı barışımızaaaaa

bende çok merak ediyorum gerçi bana rüyamda kızım olucgnı solemıslerdı ozmn hamıleymısın ama hamıle oldugumu bılmıyodum

ben geçen gün rüyamda oğlum olduğunu gördüm aynı gün arkadaşım aradı o gün o da rüyasında oğlum olduğunu görmüş ama ben de kız hissediyorum

canımmmm mrb
bugün nasılsınn
miden nası?dün akşam baya kötü hissedyrdn kendini
nezle geçmedi demi eşinden ve kızındann
merak ettimmmmm

internette çok güzel modeller varya ben günlerdir net kurdu oldum oralarada bi bak istersen
bakmıştım gerçektende çok güzel şeyler var..ama ben basit bişiler yapabilirim ancak örgü konusunda çok usta değilim...:26:ama bişile ryapıcam mutlaka kısmetse...
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Gözün aydın tatlımmmm.....

ben amin demeyi unuttum...amin inşallah bizde güzel haberler alırız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…