ben erkek hissediyorum eşimde ılk zamanlr kız ıstıyodu şimdi erkek istıyo playstation öğreticekmiş hayal kuruo şimdiden:)
kızlar sabır biraz daha inşallah 12. haftadan sonra azalıyo çok şükür bende son 1 haftadır kusma olmadı. bebelerimiz için dayanmak zorundayız yeterki sağlıklı olsunlar bu arada örgüye falan başlayan oldu mu ben şimdiden 2. yeleği bitirdim anne teyze 4 bir yandan yapıyoruz. çok farklı bi duygu insanın yavrusu için bişiler üretmesi. şiddetle tavsiye ediyorum
kızlar sabır biraz daha inşallah 12. haftadan sonra azalıyo çok şükür bende son 1 haftadır kusma olmadı. bebelerimiz için dayanmak zorundayız yeterki sağlıklı olsunlar bu arada örgüye falan başlayan oldu mu ben şimdiden 2. yeleği bitirdim anne teyze 4 bir yandan yapıyoruz. çok farklı bi duygu insanın yavrusu için bişiler üretmesi. şiddetle tavsiye ediyorum
ben erkek hissediyorum eşimde ılk zamanlr kız ıstıyodu şimdi erkek istıyo playstation öğreticekmiş hayal kuruo şimdiden:)
Kızlar sonucu aldım sonunda.....allaha şükür 9000 küsürde 1 dedi doktor......iyi yani allaha şükür.....
çok rahatladım......allah bekleyen herekeze hayırlı haberler almayı nasip estin.....aminnnnnnnnnnnnn deyin kızlar.....:)))
Kızlar sonucu aldım sonunda.....allaha şükür 9000 küsürde 1 dedi doktor......iyi yani allaha şükür.....
çok rahatladım......allah bekleyen herekeze hayırlı haberler almayı nasip estin.....aminnnnnnnnnnnnn deyin kızlar.....:)))
biz gecen gs bjk macında iddaya girdik bebek erkek olursa gs kazanırsa gsli baba eger bjk kazanrsa bjkli ben ama gs kazandı ama cinsiyeti bilmiyoruz bizde
kızlar sonucu aldım sonunda.....allaha şükür 9000 küsürde 1 dedi doktor......iyi yani allaha şükür.....
bizde kapışma cok olucak ben gslı eşim fb lı :))
hadi bakalım cinsiyetlerini öğrendikten sonra söyleyelim biz annelerin hisleri mi yoksa babaların hisleri mi doğru çıkacak
bende kendi ellerimle bişiler örmek istiyorum..bi de kışa geliyo bebişler sıcacık giyerler..
bende çok merak ediyorum gerçi bana rüyamda kızım olucgnı solemıslerdı ozmn hamıleymısın ama hamıle oldugumu bılmıyodum
bakmıştım gerçektende çok güzel şeyler var..ama ben basit bişiler yapabilirim ancak örgü konusunda çok usta değilim...:26:ama bişile ryapıcam mutlaka kısmetse...internette çok güzel modeller varya ben günlerdir net kurdu oldum oralarada bi bak istersen
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Gözün aydın tatlımmmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?