Kızlar sonucu aldım sonunda.....allaha şükür 9000 küsürde 1 dedi doktor......iyi yani allaha şükür.....
çok rahatladım......allah bekleyen herekeze hayırlı haberler almayı nasip estin.....aminnnnnnnnnnnnn deyin kızlar.....:)))
canımmmm mrb
bugün nasılsınn
miden nası?dün akşam baya kötü hissedyrdn kendini
nezle geçmedi demi eşinden ve kızındann
merak ettimmmmm
ben geçen gün rüyamda oğlum olduğunu gördüm aynı gün arkadaşım aradı o gün o da rüyasında oğlum olduğunu görmüş ama ben de kız hissediyorum
gözün aydın canım ben yaptırmadım o testi burda okuyunca acaba yaptrsammı dıe dusunyrm
Aramıza hoş geldinnnnnnnnnnnMrb
aranıza yeni katıldım ıns rabbm nasip ederse eylülde anne olucam bende bebişimin cinsiyetini bende cok merka ediyorum
slm kızlar...bugun ıkılı taramaya gırdık dr her zamankı gıbı rutun kontrollerını yaptı.ense olcumu burun kemıgı olcumu...hersey normal allaha sukur...en onemlı nokta kan tahlılı onu da verdık bakalım sonucalrı beklıyoruz..ıns guzel hbrler alıcaz..butun anne adayı arkadaslarıma hayırlı hamılelıkler
Kızlar ikili tarama testimizin sonuçlarını aldık bugun. Hersey yolunda cok sükür.Sonuçlarımız cok güzel çıktı. Kasılmalar bende de oluyor.Doktora sordugumda normal dedi. Yine kıpır kıpırdı bebişim.Yerim ben onu
bu cumartesi gidicem doktora nezmana kadr yaptırılıyodu test acaba
Aramıza hoş geldinnnnnnnnnnn
hoşbulduk canım:)
sağol canım ya teşekkür ederim ince davranışin için bugünde için disima çıktı Kustum durdum bugün gene kan tadı geldi ağzıma. Çok şükür hasta değilim kızım kötü ışte ateşi bir iniyor bir çıkıyor huysuz nazlı burnunu fizyolojik serum ile temizlerken beni mahvediyor.
bu cumartesi gidicem doktora nezmana kadr yaptırılıyodu test acaba
Ay ben senin o tatlı kızını yerimmmm annesiiii,hasta mı olmuşşş nazlıııııı şeyyyyyy,
Neyse mart 5 e az kaldı doktora gidince bahset bari kusmalarından yazık sana yaaa ben çok üzülüyrmmm
bulantı kötü şeyyyy çeken bilirrrrrr
bana 12+2 de yapmıştı canım.......senin ne kadar oldu???
ya doktora gitsem bulantı kusma yi söylesem birşey değişmiyor ki doktor serum verelim istersen diyor ama bebegin gelirini güzel olga gerek görmüyor. Kızım da da yaşadım ya 16.hafta ya kadar bekle diyor mutlaka geçer diyor ya kusma bulantı ciddi biR haksızlık te yapıyor ne olacak bilmiyorum. Kafam çok karışık çok fena bunalıma gireceğim. Iki gündür evde bir iş yapmıyorum diye eşim bana karşı çok sert ve oturduğum yerde ağlıyorum bir de ağlama diyor bu bebek psikopat doğacak bu gidişle.
bana 12+2 de yapmıştı canım.......senin ne kadar oldu???
Canım senin bebiş ne kadarlık oldu????
Bugün yazılanları çok takip edemedim ama herkes iyi sanırım.
Yeni birşey öğrendim. Ananas ve kivi bebeğin tutunmasını arttırıyormuş rahime. Ben çok kivi yiyordum ama bugün ananasa da başladım. Hoi çoğunuz riskli dönemi atlattınız ama ben yine de söyliyeyim dedim.
Güldürdün beni.Eşin bizim evin halini bir görse... Biri gelse tam rezillik yaşarız. Her yer her yerde. Sözde eşim süpürüyor ama onun yaptığı işten hayır gelmiyor ki....Yine arkasını ben topluyorum. Temizlikçim yeni doğum yaptı onu da alamıyorum. Oturuyorum valla bu şekilde ne yapayım. Eşim birşey demeye kalksa ben ona hırlıyorum.Ben yemek yapmayı çok ama çok severim canım yemek yapmak bile istemiyor. Geçen gün sabah kalktım ağlıyorum. Niye ağlıyorsun dedi eşim. Öğlene yemek yok diye ağlıyorum dedim. Sonra başladık ikimizde gülmeye. ee dışardan yemek istemiyorum, evde de pişiresim yok.. Oturdum ağladım işte...Annem yanımda olsaydı yapardı iki tencere yemek dedim.
:) ya ama atladığın birşey var bir küçük fırlama var evde ve senin evin 2 3 kat dağınık halini durum. Işten geliyorum birde ev iş yapıyorum diyor söylene söylene yapıyor ağrıma gidiyor ben kendi kendime hamile kalmadım ki ya. Bebeği aldıralim demişti acaba o yüzden mi bana karşı bu kadar sert. Ya çok uzak olduk birbirimize zaten askere gidecek valla bunalma girdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?