2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canımmmm mrb
bugün nasılsınn
miden nası?dün akşam baya kötü hissedyrdn kendini
nezle geçmedi demi eşinden ve kızındann
merak ettimmmmm

sağol canım ya teşekkür ederim ince davranışin için bugünde için disima çıktı Kustum durdum bugün gene kan tadı geldi ağzıma. Çok şükür hasta değilim kızım kötü ışte ateşi bir iniyor bir çıkıyor huysuz nazlı burnunu fizyolojik serum ile temizlerken beni mahvediyor.

Mrb

aranıza yeni katıldım ıns rabbm nasip ederse eylülde anne olucam bende bebişimin cinsiyetini bende cok merka ediyorum
Aramıza hoş geldinnnnnnnnnnn

Kızlar gözünüz aydınnnnn......
Allah mutluluğumuzu daim etsin inşallahhhhhhhhh

Ay ben senin o tatlı kızını yerimmmm annesiiii,hasta mı olmuşşş nazlıııııı şeyyyyyy,
Neyse mart 5 e az kaldı doktora gidince bahset bari kusmalarından yazık sana yaaa ben çok üzülüyrmmm
bulantı kötü şeyyyy çeken bilirrrrrr

ya doktora gitsem bulantı kusma yi söylesem birşey değişmiyor ki doktor serum verelim istersen diyor ama bebegin gelirini güzel olga gerek görmüyor. Kızım da da yaşadım ya 16.hafta ya kadar bekle diyor mutlaka geçer diyor ya kusma bulantı ciddi biR haksızlık te yapıyor ne olacak bilmiyorum. Kafam çok karışık çok fena bunalıma gireceğim. Iki gündür evde bir iş yapmıyorum diye eşim bana karşı çok sert ve oturduğum yerde ağlıyorum bir de ağlama diyor bu bebek psikopat doğacak bu gidişle.

ikili testi cıkan herkese hayırlı olsun diyorum darısı biz bekleyenlerin başına

Bugün yazılanları çok takip edemedim ama herkes iyi sanırım.

Güldürdün beni.Eşin bizim evin halini bir görse... Biri gelse tam rezillik yaşarız. Her yer her yerde. Sözde eşim süpürüyor ama onun yaptığı işten hayır gelmiyor ki....Yine arkasını ben topluyorum. Temizlikçim yeni doğum yaptı onu da alamıyorum. Oturuyorum valla bu şekilde ne yapayım. Eşim birşey demeye kalksa ben ona hırlıyorum.Ben yemek yapmayı çok ama çok severim canım yemek yapmak bile istemiyor. Geçen gün sabah kalktım ağlıyorum. Niye ağlıyorsun dedi eşim. Öğlene yemek yok diye ağlıyorum dedim. Sonra başladık ikimizde gülmeye. ee dışardan yemek istemiyorum, evde de pişiresim yok.. Oturdum ağladım işte...Annem yanımda olsaydı yapardı iki tencere yemek dedim.

Son düzenleme:
bana 12+2 de yapmıştı canım.......senin ne kadar oldu???

Selam maybebabe,seninle haftalarımız aynı,sen bir gün öndesin ama olsun.Bir şey soracam senin kasıklarında ağrı oluyor mu?Benim pek sık olamzdı ama dün gece çok ağrı oldu bugün öğleden soraya kadar devam etti, şimdi de var ama öyle şiddetli değil sızı şeklinde.Çok korktum valla inşallah normaldir.

slm kızlar eğer ağrınız varsa korkmayın bunlar geçici sancılar her ay kontrollerinize gidin emin olun bebişinize hiç bişeycik olmaz sakın korkmayın..

:) ya ama atladığın birşey var bir küçük fırlama var evde ve senin evin 2 3 kat dağınık halini durum. Işten geliyorum birde ev iş yapıyorum diyor söylene söylene yapıyor ağrıma gidiyor ben kendi kendime hamile kalmadım ki ya. Bebeği aldıralim demişti acaba o yüzden mi bana karşı bu kadar sert. Ya çok uzak olduk birbirimize zaten askere gidecek valla bunalma girdin

eşler maalesef bazen bizi anlamayabiliyorlar, benimki de atrık söylenmeye başladı normalde dağınıklığa hiç tahammülü yoktur, yine iyi dayandın diyorum ona

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…