2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

FUFA senle aynıyız..3 hafta sonra öğrencez çatlıcammm

Kızlar ya biz bu yaz otobüs veya uçakla tatile gidebilecekmiyiz yoksa seyahat yasağı mı olacak?Uçakta basınç farkından erken doğum olabilir filan dio yaaa

itiraf edeyim ben bilerek yemek etmiyorum bazen sıkıldım yemek etmekden bu sefer de eşimde kızıyor oda evi topluyor ama söylene söylene onlarada hak vermek gerek aksama kadar calıs gel evde calıs bide eşimde bana söyle demeye basladı artık büyük bebeğinlede ilgilen

eşler maalesef bazen bizi anlamayabiliyorlar, benimki de atrık söylenmeye başladı normalde dağınıklığa hiç tahammülü yoktur, yine iyi dayandın diyorum ona

aynen benim eşimde öle dağınıklığa gelemio ıkı aydır evde yemekte pişmio ben genelde annemdeyım bazen arıo nolur şu evi topla die:))çalışıyorum bide anca haftasonu zar zor yapıyorum iş

ben 21 nisan 18 mayıs arası almanya türkiye yolculugu yapıcam inş bir sorun cıkmaz ve doktorumda izin verdi suan için hersey yoolunda oldugu için belli bir haftadan sonra izin vermiyorlar

bende aynen heyecanla beklıyorum ama çok çabuk geçio zaman ben bebgımı ılk öğrendgnde 7 haftalıktı simdi 13 hafta ne kdr cabuk geçio zamn

Yaa bırak söylensin. Yapacak tabi bu dönemde. Birazcık yoruluversin beyefendiler, tv karşısında 1 saat az vakit geçirsinler. Sonuçta geçici bir dönem. Eşim de bir kere surat asmaya kalktı (dağınıklığa değil başka birşeye) böyle yapacaksan aldıralım dedim (aldıracağımdan değil de, maksat göz dağı vermek) Ben tek başıma yapmadım ki, birazcık yoruluver, kaldıramıyorsan da daha başındayken sonlandıralım. Sonra hiç asmadı suratını bana...
Eşine karşı empatik ol. Askere gidecek bak. Aklı hep sende kalacak. Onun da stresi vardır üzerinde, kendini suçlu hissediyor bile olabilir sana destek olamayacağı için. Surat assa da anlamamazlıktan gel ve Naz yapmıyorum ki, gerçekten halim yok de tatlı dille.

Canım ya ne bunalımı biraz rahat ol boş verrrr ev pisse pis eşinede kulak asmamaya çalışşşşşş,
Benim evim var yaaaa bi görse eşinnn
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri ben ev işi hiç yapmıyrm ,elektrik süpürgesinide eşim açıyor tuvaletide o yıkıyoooooo
O da bazen söylenio ama biraz geniş olmak lazımmm ben öle yapıyrmmmm
bebeğim ve ben önemliym sonuçtaaa
senin bide bulantın var miniğinde var ilgi bekleyennnn kızınla ilgilenn tatlım kendini fazla kasmaa

13+0 canım senın ne kadrlık
canım biz bugün tam 14+0 ız
Benim sticker biraz önde gidiyoooo amaaa

ben 21 nisan 18 mayıs arası almanya türkiye yolculugu yapıcam inş bir sorun cıkmaz ve doktorumda izin verdi suan için hersey yoolunda oldugu için belli bir haftadan sonra izin vermiyorlar

Şimdi yapılır da son iki ay yasak var die okudum ama eminim bi sürü tatile giden vardır son ayında zaten yaz gelmedi bi türlü özledimmmmmmmm

Canım ya ne bunalımı biraz rahat ol boş verrrr ev pisse pis eşinede kulak asmamaya çalışşşşşş,
Benim evim var yaaaa bi görse eşinnn
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri ben ev işi hiç yapmıyrm ,elektrik süpürgesinide eşim açıyor tuvaletide o yıkıyoooooo
O da bazen söylenio ama biraz geniş olmak lazımmm ben öle yapıyrmmmm
bebeğim ve ben önemliym sonuçtaaa
senin bide bulantın var miniğinde var ilgi bekleyennnn kızınla ilgilenn tatlım kendini fazla kasmaa

13+0 canım senın ne kadrlık
canım biz bugün tam 14+0 ız
Benim sticker biraz önde gidiyoooo amaaa

Şimdi yapılır da son iki ay yasak var die okudum ama eminim bi sürü tatile giden vardır son ayında zaten yaz gelmedi bi türlü özledimmmmmmmm

Ben planlıyorum valla tatil. Erken rezervasyon yaptırmadık duruma göre ama ben zaten önümüzdeki 3 ay içinde bineceğim uçağa 3 kere. son aya kadar binebiliyorsun uçağa. Ama dr. dan rapor gerekebilir seyahate uygundur diye.

bende yok canım, ama çok normal bu gibi belirtiler........internette bu haftalar belirtisine girersen de görürsün, ola biliyor. Herkesin farklı tabi, birbirimizle kıyaslama yapmamız yanlış olur....
mesela benim hiç bulantım olmadı.....herkezde değişiyor, kafana takma sen.....randavuna gidincede rahatlarsın zaten......

bide benim burnuma habire tuhaf tuhaf kokular gelip duruyo buz gibi havada camları açıyorum üşüsemde.. yoksa dayanamıyorum
mesela gecenin bi yarısı pırasa kokuyo diye eşimi uyandırmıştım parfüm falan sıktık odaya ama pırasanın "p"si yoktu evde

Son düzenleme:

hadi ya ii oldu bunu öğrendiğim havalanından dönmeyelim bir de :S

ucak sitelerinde baktım 27.haftadan sonra kabul etmiyorlar ancak doktor rapor vermesi gerekli diyor yaz geldiğinde bizim dogumlarda yaklasmıs olacak

bizde kahvaltı ediyorduk bugun burnuma bozulmus balık kokusu geldi bizde de balık yoktu

benim hiç uçak vs derdim yok eşim olmayacak oturacağım evde. Bu halde olursam yemin törenine bıle gidemem ay tek duam kızım gibi olmasın bu hamilelik ya. Eşim tutturmuş annem gelsin temizler diyor ama kadın gelince iş yapmıyor ki torunu ile oynuyor bana laf sokuyor. Valla bunaldım ben. Bugün de gitmiş kitap almış sanki ben iyiyim keyfi olarak internete giriyorum ya tüm gün tv de çizgi film açık ben yatıyorum tek başıma tv yok e ne yapacağım Sizi tavır ediyorum bu bıle battı ya. Bizim ile ilgilen diyor diyorum konuşunca bıle kusuyorum ya çünkü midem ağzımda hep ama anlamıyor. Karnım açıktı diyorum ne yapalım soyle diyor doyura lim seni diyor. Ya onun çocuğu niye bu kadar eziyor beni.ağlıyorum adı duygu sömürüsü oluyor. Hani sessiz bir insanın. Içeri de gidemiyorum yastık ile yüzümü saklayıp ağlıyorum.

Senin sinirlerin bozulmuş.Kayınvalidenin gelmesi seni huzursuz edecekse hiç kabul etme... 3. aydan sonra inşallah hepimiz bomba gibi olacağız.
Eşinin dediklerini de çok ciddiye alma, hep bu geçici bir dönem diye düşün. Tatlı dille zaten hassas olduğunu ve böyle konuşunca çok üzüldüğünü söyle. Bırak ağlamak istiyorsan da ağla. Duygu sömürüsü derse desin. En azından sen deşarj olursun...Hiç öyle gizli saklı ağlamaya gerek yok.Gerekirse yemeği de temizliği de o yapacak bu dönemde. Birazcık keyifleri kaçsın napalım. Askerde bu günleri de arayacak... Biz çalışıyor olsak, hem dışarıda iş, hem eve gel yemek ayarla, evi topla, bulaşıkları yıka.. Bir de bunları hamilelik sıkıntıları sürerken yap... Erkeklerin canı çok kıymetli.

bizde kahvaltı ediyorduk bugun burnuma bozulmus balık kokusu geldi bizde de balık yoktu

kokuya hassasiyet bende de arttı. Eşim bana çiçek almıştı, tabi 1 haftada soldular, ama nasıl kötü kokuyorlar. ben atamadım, midem kaldırmadı eşimi bekledim. akşam gelince atar mısın çok kokuyor dedim, ama eşim duymadı çürümüş çiçek kokusunu. Çok enteresan. Ben o gün o çiçeklerin olduğu odada oturamamıştım kokudan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…