2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok doğru diyorsun hepsinde haklısın. Ya benim çok kötü denk geldi. Herşey üst üste geliyor e hormonlar coştu tabiki. Bir de banyo yapamıyorum0o şampuan kokusu uzun süre ayakta kalmak başım dönüyor sonra kusma falan işkence gibi.haftada bir banyo yapıyorum. Bu da battı eşime koktun artık diyor. Diyorum senin ne alıp veremediğin var benle diyorum. Onu da anlıyorum. Hep yaptığı istens kalkıp öpüyorum teşekkür ediyorum ona bıle laf söylüyor. O asker günü geliyor ona bunaldı anlıyorum ama bende hamileyim.

canım onunda zor dönemi seninde zor dönemin senin hamilelk bulantılar falan onunda askerlik telaşı eminim sürekli kendisiyle ilgilenmeni istiyordur orda sensiz kalıcakya uzun süre senin onunla ilgilenememen onu üzüyordur ee sende hamilesin bulantıların var halsizlik var üstüne alınganlık bu tür anlaşmazlıkları ortaya çıkarıyo bi gün iyiyim 2 gün kötü diyosunya o bi gün iyi olduğunda eşine normalinden fazla ilgi göstersen ve kötü olduğunda yapamasan belki bu kadar tepki vermez benimde eşim biz nişanlıyken askere gitti ruhsal durumları da çok değişiyor çok iyi hatırlıyorum şımartılmaya çok ihtiyaçları oluyor

Eltim de senin gibi banyo yapamıyormuş. Başında eşi bekliyormuş yıkanırken, ayakta duramıyormuş...Elinde olan birşey değil ki. Yardımcı ol bana her gün yıkanayım de. Sağlığın ayakta durmaya el vermiyorsa ne yapacaksın?
Ben de küvete yatmıyorum korkuma, oturacak yer de yok, eşime dedim şu küvet koltuklarında mı alsak acaba? Hoş benim öylea yakta duramamak gibi bir derdim yok senin gibi.
İşte böyle zamanlarda hep anneme yakın olmak istiyorum ama farklı şehirlerdeyiz.

benimde yarın doktor randevum var 2 li test yapılacak çok heycanlıyım bebişimi görücem en son 8 haftalıktım gördüğümde şimdi anlatıyosunuzya oynuyolar zıplıyorlar diye heycan yaptım bende o hallerini görmek istiyorum sabah güzel bi kahvaltı yapıp üstüne çikolatamı yiyip gidicem doktora hareketli olsun sıpam

Bir de evlenirken biz iyi günde , kötü günde hastalıkta, sağlıkta diye söz vermedik mi birbirimize? Her gün bayram havasında geçmiyor maalesef.. Hastalığımız da olacak, kötü günümüzde. İlerki yaşlarda daha önemli şeyler, rahatsızlıklar da olacaktır. Önemli olan hep birbirimize destek olmak..

İyi haberlerle gelirsin inşallah ...

teşekkürle kızlar ya valla için ferahladi sayenizde. Eşim asker e gidecek diye iyi oldukca güzel güzel şeyler söylüyorum iyi oldukca üsuyo giyiyorum makyaj yapıyorum yemek yapıyorum. Kızı uyutup akşam onunla oturuyorum. Ama ertesi gün kötü olduysam lafa bak özüne dönmüşsun eğer cevap verirsen çok kötüyüm vs dersem ben sana aldıralim demiştim diyor. Banyo konusunda söyledin yaser ev dedim oldu bir de seni mi yıkayın diyor. Ağlıyorum ya iyi olsam böyle olmaz diyorum o zaman hemen ben sana aldıralim demiştin diyor o zaman daha kötü oluyorum konuşma benle diyorum. Ama arada da geliyor sarılıyor bana bu haline üzülüyorum yardım eden de yok diyor ve o sırada kokusu geliyor gene kızacak diye birşey söylemiyorum ve doğru kusmaya

hadi hayırlısı iyi haberleri bekliyoruz. Çikolata sende de ise yarar ise ben de pazartesi yiyip yiyeceğin benim canım hiç istemiyor da hiç yemedim

Yok eşinin daha anlayışlı olması lazım. Ama empatik ol. Stresli demekki o da askere gideceği için.Kavga dövüş geçecek bu günler. Sen yeterki 3. ayda toparlan...Anne ya da babanın yanına gitsen çocuğunu alıp, bakacak birileri var mı?Ankarada yalnız olmaktan iyidir.

evet uçak erken doğum yapabiliyor
manken özlem yıldız ın öyle olmuştu
ama ben de yazı özledim :) ev aldık diye bu yaz gidemedim zaten bu yaz da bebiş için mi gidemeiyeceğiz yoksa
neyse seneye bebişlerle gidilir

gözün aydın :) rahatlıyor insan benimki 6 martta çıkacak

fufa hoşgeldin canım. Hamilelik zor geçiyor ya :) kızlar bebeğiniz için aldığınız birşey var mi hiç ya da eşiniz birşey aldı mi
Ben aldıım benim dr daha erken ama sanki erkek gibi
deyinceee koştum hemen mavi,kadife bi tulum ve hırkasını aldım çoook tatlı
benim elim durmaz zaten alışveriş manyağı hallerim vardır.

iyi maşallah
avatarın çok garip,sanane dersin belki ama söylemeden duramadım...

Canım yaa eşin kaç yaşında askere hala gitmediyse baya erken evlenip,hayata erken başlamışsınız
e bebeklerde üst üste gelmiş onun yükü,stresi de var sanırım ikinizin de omzunda
ama erkekler zaten çocuk gibi oluyor,sen boş ver onu,hepimiz idare etmek için bir sürü rol yapıp,oyunlar oynuyoruz kolay değil
bak mesela benimki de evde sanki hamile kadın o,yatak döşek hasta triplerinde vallahi,ikide bir lav. koşup kusuyor
sinir oluyorum,üstelik 2 yıldır izinli evde yüksek lisans yapıyor,işe gitmiyor yani
yani ben karda kışta,sabahın köründe işe,çocuk kreşe o evde 2-80 yayılıyor buna rağmen hep o hasta,ilgiye muhtaç...
8 saat derse gir,akşam koş eve,yemek yap,ortalık topla çocukla ilgilen,yüzün düşünce de,soğuk,ilgisiz kadın oluyorum
amaaann yalnız değilsin yani

Benim de canım istemiyor çikolata hiç..Kek yaptım demin onu bile yiyesim yok...

valla kızım için 2 kere yaptım kek Mahvoldum. Eşim normalde de anlayışlı değildir sınırlı yapışi vardır neyse geçecek bu günler. Annem evli sayılır ve onun evine gitmem yasak eşim kızıyor. Babam da ankara da ama ona da yük olmak istenen ve kızımın düzeni bozulmasın. Benim tek istediğim annem ya çok özledim onu bana geleceği günü bekliyorum hala gelmedi ya. Yardım da değilim ya moral olur bana ben hamile olunca anneme fena düşkün oluyorum. Kızım da annem eskişehir de oturuyordu evli değildi. Sık sık gidiyordum eşim Sen bunaldın annene git rahatla derdi gider gelirdim. Doğumda da bende idi 1ay falan bende kaldı.

O zaman çağır anneni. Gelip kalsın sende biraz. Madem sen gidemiyorsun, o şartlarını zorlayabilirse gelsin yanına, sen bir teklif et.
Yalnız ben de anneme daha düşkün oldum hamilelikte.

Ben temmuza kadar kullanmak zorundayım uçağı.. İnşallah dediğiniz gibi erken doğumu tetiklemez.

evet ben 22 eşim 23 tu evlendiğimız de şimdi ben 25 o 26. Son sınıfta evlendik biz askerlik tecili aralıkta bitmiş biz bilmediğimiz için nisan a kaldı yoksa aralık ta gidecekti ve ben hamile olmayacaktım ayrıca evet erkekler biraz değişik ama benim ki bir de barak burcu.

Ben temmuza kadar kullanmak zorundayım uçağı.. İnşallah dediğiniz gibi erken doğumu tetiklemez.

Allah koruusn
kendini dinle doktoruna sor öyle git
temuuzda 8 aylık falan oluyor sanırım
ben de haziranda uşağa gitmek zorundayım arabayla giderim ama
ankara 2 saat buraya orada dinlenirim ailemde
oradan da 5 saat uşak

Temmuzda 7 aylık olacağım. eylül sonu benim doğumum..
Annem bana 8 aylık hamileyken arabayla van a gitmiş. Hatta doğu turu yapmışlar. Ne cesaret diye gülüp anlatır.

Yalnız gelecek bebiş te başak olacak, bir de erkek olursa evde iki tane başak erkeği yandın sen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…