Senin sinirlerin bozulmuş.Kayınvalidenin gelmesi seni huzursuz edecekse hiç kabul etme... 3. aydan sonra inşallah hepimiz bomba gibi olacağız.
Eşinin dediklerini de çok ciddiye alma, hep bu geçici bir dönem diye düşün. Tatlı dille zaten hassas olduğunu ve böyle konuşunca çok üzüldüğünü söyle. Bırak ağlamak istiyorsan da ağla. Duygu sömürüsü derse desin. En azından sen deşarj olursun...Hiç öyle gizli saklı ağlamaya gerek yok.Gerekirse yemeği de temizliği de o yapacak bu dönemde. Birazcık keyifleri kaçsın napalım. Askerde bu günleri de arayacak... Biz çalışıyor olsak, hem dışarıda iş, hem eve gel yemek ayarla, evi topla, bulaşıkları yıka.. Bir de bunları hamilelik sıkıntıları sürerken yap... Erkeklerin canı çok kıymetli.
benim hiç uçak vs derdim yok eşim olmayacak oturacağım evde. Bu halde olursam yemin törenine bıle gidemem ay tek duam kızım gibi olmasın bu hamilelik ya. Eşim tutturmuş annem gelsin temizler diyor ama kadın gelince iş yapmıyor ki torunu ile oynuyor bana laf sokuyor. Valla bunaldım ben. Bugün de gitmiş kitap almış sanki ben iyiyim keyfi olarak internete giriyorum ya tüm gün tv de çizgi film açık ben yatıyorum tek başıma tv yok e ne yapacağım Sizi tavır ediyorum bu bıle battı ya. Bizim ile ilgilen diyor diyorum konuşunca bıle kusuyorum ya çünkü midem ağzımda hep ama anlamıyor. Karnım açıktı diyorum ne yapalım soyle diyor doyura lim seni diyor. Ya onun çocuğu niye bu kadar eziyor beni.ağlıyorum adı duygu sömürüsü oluyor. Hani sessiz bir insanın. Içeri de gidemiyorum yastık ile yüzümü saklayıp ağlıyorum.
çok doğru diyorsun hepsinde haklısın. Ya benim çok kötü denk geldi. Herşey üst üste geliyor e hormonlar coştu tabiki. Bir de banyo yapamıyorum0o şampuan kokusu uzun süre ayakta kalmak başım dönüyor sonra kusma falan işkence gibi.haftada bir banyo yapıyorum. Bu da battı eşime koktun artık diyor. Diyorum senin ne alıp veremediğin var benle diyorum. Onu da anlıyorum. Hep yaptığı istens kalkıp öpüyorum teşekkür ediyorum ona bıle laf söylüyor. O asker günü geliyor ona bunaldı anlıyorum ama bende hamileyim.
benimde yarın doktor randevum var 2 li test yapılacak çok heycanlıyım bebişimi görücem en son 8 haftalıktım gördüğümde şimdi anlatıyosunuzya oynuyolar zıplıyorlar diye heycan yaptım bende o hallerini görmek istiyorum sabah güzel bi kahvaltı yapıp üstüne çikolatamı yiyip gidicem doktora hareketli olsun sıpam
benimde yarın doktor randevum var 2 li test yapılacak çok heycanlıyım bebişimi görücem en son 8 haftalıktım gördüğümde şimdi anlatıyosunuzya oynuyolar zıplıyorlar diye heycan yaptım bende o hallerini görmek istiyorum sabah güzel bi kahvaltı yapıp üstüne çikolatamı yiyip gidicem doktora hareketli olsun sıpam
teşekkürle kızlar ya valla için ferahladi sayenizde. Eşim asker e gidecek diye iyi oldukca güzel güzel şeyler söylüyorum iyi oldukca üsuyo giyiyorum makyaj yapıyorum yemek yapıyorum. Kızı uyutup akşam onunla oturuyorum. Ama ertesi gün kötü olduysam lafa bak özüne dönmüşsun eğer cevap verirsen çok kötüyüm vs dersem ben sana aldıralim demiştim diyor. Banyo konusunda söyledin yaser ev dedim oldu bir de seni mi yıkayın diyor. Ağlıyorum ya iyi olsam böyle olmaz diyorum o zaman hemen ben sana aldıralim demiştin diyor o zaman daha kötü oluyorum konuşma benle diyorum. Ama arada da geliyor sarılıyor bana bu haline üzülüyorum yardım eden de yok diyor ve o sırada kokusu geliyor gene kızacak diye birşey söylemiyorum ve doğru kusmaya
FUFA senle aynıyız..3 hafta sonra öğrencez çatlıcammm
Kızlar ya biz bu yaz otobüs veya uçakla tatile gidebilecekmiyiz yoksa seyahat yasağı mı olacak?Uçakta basınç farkından erken doğum olabilir filan dio yaaa
Kızlar sonucu aldım sonunda.....allaha şükür 9000 küsürde 1 dedi doktor......iyi yani allaha şükür.....
çok rahatladım......allah bekleyen herekeze hayırlı haberler almayı nasip estin.....aminnnnnnnnnnnnn deyin kızlar.....:)))
Ben aldıım benim dr daha erken ama sanki erkek gibifufa hoşgeldin canım. Hamilelik zor geçiyor ya :) kızlar bebeğiniz için aldığınız birşey var mi hiç ya da eşiniz birşey aldı mi
iyi maşallahKızlar ikili tarama testimizin sonuçlarını aldık bugun. Hersey yolunda cok sükür.Sonuçlarımız cok güzel çıktı. Kasılmalar bende de oluyor.Doktora sordugumda normal dedi. Yine kıpır kıpırdı bebişim.Yerim ben onu
avatarın çok garip,sanane dersin belki ama söylemeden duramadım...Selam maybebabe,seninle haftalarımız aynı,sen bir gün öndesin ama olsun.Bir şey soracam senin kasıklarında ağrı oluyor mu?Benim pek sık olamzdı ama dün gece çok ağrı oldu bugün öğleden soraya kadar devam etti, şimdi de var ama öyle şiddetli değil sızı şeklinde.Çok korktum valla inşallah normaldir.
çok doğru diyorsun hepsinde haklısın. Ya benim çok kötü denk geldi. Herşey üst üste geliyor e hormonlar coştu tabiki. Bir de banyo yapamıyorum0o şampuan kokusu uzun süre ayakta kalmak başım dönüyor sonra kusma falan işkence gibi.haftada bir banyo yapıyorum. Bu da battı eşime koktun artık diyor. Diyorum senin ne alıp veremediğin var benle diyorum. Onu da anlıyorum. Hep yaptığı istens kalkıp öpüyorum teşekkür ediyorum ona bıle laf söylüyor. O asker günü geliyor ona bunaldı anlıyorum ama bende hamileyim.
Canım yaa eşin kaç yaşında askere hala gitmediyse baya erken evlenip,hayata erken başlamışsınızteşekkürle kızlar ya valla için ferahladi sayenizde. Eşim asker e gidecek diye iyi oldukca güzel güzel şeyler söylüyorum iyi oldukca üsuyo giyiyorum makyaj yapıyorum yemek yapıyorum. Kızı uyutup akşam onunla oturuyorum. Ama ertesi gün kötü olduysam lafa bak özüne dönmüşsun eğer cevap verirsen çok kötüyüm vs dersem ben sana aldıralim demiştim diyor. Banyo konusunda söyledin yaser ev dedim oldu bir de seni mi yıkayın diyor. Ağlıyorum ya iyi olsam böyle olmaz diyorum o zaman hemen ben sana aldıralim demiştin diyor o zaman daha kötü oluyorum konuşma benle diyorum. Ama arada da geliyor sarılıyor bana bu haline üzülüyorum yardım eden de yok diyor ve o sırada kokusu geliyor gene kızacak diye birşey söylemiyorum ve doğru kusmaya
Benim de canım istemiyor çikolata hiç..Kek yaptım demin onu bile yiyesim yok...
valla kızım için 2 kere yaptım kek Mahvoldum. Eşim normalde de anlayışlı değildir sınırlı yapışi vardır neyse geçecek bu günler. Annem evli sayılır ve onun evine gitmem yasak eşim kızıyor. Babam da ankara da ama ona da yük olmak istenen ve kızımın düzeni bozulmasın. Benim tek istediğim annem ya çok özledim onu bana geleceği günü bekliyorum hala gelmedi ya. Yardım da değilim ya moral olur bana ben hamile olunca anneme fena düşkün oluyorum. Kızım da annem eskişehir de oturuyordu evli değildi. Sık sık gidiyordum eşim Sen bunaldın annene git rahatla derdi gider gelirdim. Doğumda da bende idi 1ay falan bende kaldı.
evet uçak erken doğum yapabiliyor
manken özlem yıldız ın öyle olmuştu
ama ben de yazı özledim :) ev aldık diye bu yaz gidemedim zaten bu yaz da bebiş için mi gidemeiyeceğiz yoksa
neyse seneye bebişlerle gidilir
gözün aydın :) rahatlıyor insan benimki 6 martta çıkacak
Ben aldıım benim dr daha erken ama sanki erkek gibi
deyinceee koştum hemen mavi,kadife bi tulum ve hırkasını aldım çoook tatlı
benim elim durmaz zaten alışveriş manyağı hallerim vardır.
iyi maşallah
avatarın çok garip,sanane dersin belki ama söylemeden duramadım...
Canım yaa eşin kaç yaşında askere hala gitmediyse baya erken evlenip,hayata erken başlamışsınız
e bebeklerde üst üste gelmiş onun yükü,stresi de var sanırım ikinizin de omzunda
ama erkekler zaten çocuk gibi oluyor,sen boş ver onu,hepimiz idare etmek için bir sürü rol yapıp,oyunlar oynuyoruz kolay değil
bak mesela benimki de evde sanki hamile kadın o,yatak döşek hasta triplerinde vallahi,ikide bir lav. koşup kusuyor
sinir oluyorum,üstelik 2 yıldır izinli evde yüksek lisans yapıyor,işe gitmiyor yani
yani ben karda kışta,sabahın köründe işe,çocuk kreşe o evde 2-80 yayılıyor buna rağmen hep o hasta,ilgiye muhtaç...
8 saat derse gir,akşam koş eve,yemek yap,ortalık topla çocukla ilgilen,yüzün düşünce de,soğuk,ilgisiz kadın oluyorum
amaaann yalnız değilsin yani
Ben temmuza kadar kullanmak zorundayım uçağı.. İnşallah dediğiniz gibi erken doğumu tetiklemez.
Allah koruusn
kendini dinle doktoruna sor öyle git
temuuzda 8 aylık falan oluyor sanırım
ben de haziranda uşağa gitmek zorundayım arabayla giderim ama
ankara 2 saat buraya orada dinlenirim ailemde
oradan da 5 saat uşak
evet ben 22 eşim 23 tu evlendiğimız de şimdi ben 25 o 26. Son sınıfta evlendik biz askerlik tecili aralıkta bitmiş biz bilmediğimiz için nisan a kaldı yoksa aralık ta gidecekti ve ben hamile olmayacaktım ayrıca evet erkekler biraz değişik ama benim ki bir de barak burcu.
Ben temmuza kadar kullanmak zorundayım uçağı.. İnşallah dediğiniz gibi erken doğumu tetiklemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?