2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben temmuza kadar kullanmak zorundayım uçağı.. İnşallah dediğiniz gibi erken doğumu tetiklemez.

Ben de canım temmuzda adanaya gidicem annemin yanında doğum yapıcam
bi aksilik olmazsa tabi,allah izin verirse

Ben de canım temmuzda adanaya gidicem annemin yanında doğum yapıcam
bi aksilik olmazsa tabi,allah izin verirse

Aslında ben de eskişehire gidip annemin yanında doğum yapmak çok istedim ama annem de eşim de hangi dr. takip ettiyse doğumunu o yaptırsın diye vazgeçirdiler. Ben de doğumdan 1 hafta sonra bebekle gidicem anneme. İlk hafta da annem gelir napalım...

annen gelsin tabiki canım ya doktor değişmesi kötü oluyor tecrübe konuşuyor :) hep neyse eskişehir de nerde oturuyor annen ay ben eskişehiri çok severim benim anneannem teyzeler hep orada annem de orada idi ama evlenince ankara0ya geldi.

Ben de çok severim doğal olarak. 2 ayda bir gidiyorum.

Son düzenleme:
bende eskişehir de doğdum. Ama ankara da büyüdüm. Teyzem vişnelikte oturuyor anneannem de oraya yürüme mesafesinde ama adını unuttum :) annem orada iken ben de sık giderdim.şimdi yılda 1. Ben kızıma orada bir mağaza dan alışveriş yapmıştım çok orijinal şeyler hala saklıyorum kismetse öbürü de giyer.

iyi geceler tatlım. Iyi seyirler. Ben de banyo yapacağım bugün eşim vay desin he he

bizde de aynen temizlik olayı 1.5 aydır evimde degildim p.tesi döndüm heryer toz icinde. bugun ikna ettim eşimi basladık temizlige güya ben bisey yapmıycam. orayı yap burayı yap derken daha cok yoruldum. sadece salonu süpürüp temizleyince basladı ben artık yoruldum demeye en son kzıınca aldım elinden 1-2 yeri ben süpürdüm ardından bi de yemek yaptım. tabi kayınvaldem de bu arada bizde elini her zamanki gibi birsee sürmüyor. acayip belim agrıdı ardından sanki bacaklarım kopacaktı. hemen yattım uyudum ama korkuyorum bebegime bisey oldu mu diye. hala belimde sızlama var

bu arada filizcim beni de ekler misin sat 1 aralık beklenen dogum 6 eylül 170 boy 75 kilo yaş 27 ilk cocuk sehir ankara. daha çnce bilgilerimi vermiştim ama baska arkadas güncelledi o da olmadı

bu arada filizcim beni de ekler misin sat 1 aralık beklenen dogum 6 eylül 170 boy 75 kilo yaş 27 ilk cocuk sehir ankara. daha çnce bilgilerimi vermiştim ama baska arkadas güncelledi o da olmadı

merhaba canım hoşgeldin ankara mi ne güzel ankaralı birkaç arkadaş daha var bu arada neresi canım

merhaba canım hoşgeldin ankara mi ne güzel ankaralı birkaç arkadaş daha var bu arada neresi canım

ben aslında uzun zamandır burdayım :) elvankentte oturuyorum ben seninle uzagız. ama birgün toplanıp biryerlerde bulussak ne kadar güzel olur

Ay bu kocalara bi haller oluyo yaa. Benimki de 3 gündür yüzümw bakmıyo. O salonda ben yatak odasında oturuyoruz. Bebeğe isim koyma konusunda anlaşamadık küstü bana. Tamam dedim istediğin isim olsun ama yok hiç konuşmuyo. Ben de ısrar etmiyorum. Hadi sofra hazır yemeğe gel. Gömleğin hazır. Böyle kısa cümleler kuruyorum. Bugün ikili test sonucunu almaya gittim. Hiç sormadı bile nasıl çıktı diye. En çok ona üzüldüm. Bana küs tamam ama bebeğe de küsmüş. Hiç üstüne gitmek içimden gelmiyo o yüzden.
(Bu arada sonucumuz güzel çıktı çok şükür.)

sevindim ne kadar güzel sonucunun iyi olması eşler genelde degişti ama olsun benim eşim saolsun simdilik iyi davranıyor kıyamıyor bana :) ama bu sabrı ne kadar devam eder bilmiyorum. bugun hakikaten cok kotu oldum ama belim yüzünden hala korkuyorum bisey olmus mudur bebegime diye. isim konusunda ise biz de de sorun yaşanacak gibi geliyor bana. ben erkek olursa kerem kız olursa mina nasıl begendin mi dedim ikisi icinde tık etmedi begenmedi yani. sen ne düsünüyorsun dediğimde malesef cvp alamıyorum . sanırım kayınbabamın adı da aklından geciyor ama henüz birsey demedi

bu arada bebegimin ense kalınlıgı 2.2 cıktı. 23900:1 de 2li sonucum doktor normal dedi ama cok suratsız biz doktordu baska bisey soramadım ankaraya yeni geldiğim icin de daha kendi doktoruma gidemedim. insallah normaldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…