Yalnız gelecek bebiş te başak olacak, bir de erkek olursa evde iki tane başak erkeği yandın sen..
Ben temmuza kadar kullanmak zorundayım uçağı.. İnşallah dediğiniz gibi erken doğumu tetiklemez.
Ben de canım temmuzda adanaya gidicem annemin yanında doğum yapıcam
bi aksilik olmazsa tabi,allah izin verirse
Ben de canım temmuzda adanaya gidicem annemin yanında doğum yapıcam
bi aksilik olmazsa tabi,allah izin verirse
Aslında ben de eskişehire gidip annemin yanında doğum yapmak çok istedim ama annem de eşim de hangi dr. takip ettiyse doğumunu o yaptırsın diye vazgeçirdiler. Ben de doğumdan 1 hafta sonra bebekle gidicem anneme. İlk hafta da annem gelir napalım...
annen gelsin tabiki canım ya doktor değişmesi kötü oluyor tecrübe konuşuyor :) hep neyse eskişehir de nerde oturuyor annen ay ben eskişehiri çok severim benim anneannem teyzeler hep orada annem de orada idi ama evlenince ankara0ya geldi.
bende duş alsam iyi olacak.....üşeniyorum resmennnnn(
ben aldım duşumu :) oh rahatladım......şimdi kuzey güney zamanı :))))
Bugün yazılanları çok takip edemedim ama herkes iyi sanırım.
Güldürdün beni.Eşin bizim evin halini bir görse... Biri gelse tam rezillik yaşarız. Her yer her yerde. Sözde eşim süpürüyor ama onun yaptığı işten hayır gelmiyor ki....Yine arkasını ben topluyorum. Temizlikçim yeni doğum yaptı onu da alamıyorum. Oturuyorum valla bu şekilde ne yapayım. Eşim birşey demeye kalksa ben ona hırlıyorum.Ben yemek yapmayı çok ama çok severim canım yemek yapmak bile istemiyor. Geçen gün sabah kalktım ağlıyorum. Niye ağlıyorsun dedi eşim. Öğlene yemek yok diye ağlıyorum dedim. Sonra başladık ikimizde gülmeye. ee dışardan yemek istemiyorum, evde de pişiresim yok.. Oturdum ağladım işte...Annem yanımda olsaydı yapardı iki tencere yemek dedim.
bu arada filizcim beni de ekler misin sat 1 aralık beklenen dogum 6 eylül 170 boy 75 kilo yaş 27 ilk cocuk sehir ankara. daha çnce bilgilerimi vermiştim ama baska arkadas güncelledi o da olmadı
merhaba canım hoşgeldin ankara mi ne güzel ankaralı birkaç arkadaş daha var bu arada neresi canım
Ay bu kocalara bi haller oluyo yaa. Benimki de 3 gündür yüzümw bakmıyo. O salonda ben yatak odasında oturuyoruz. Bebeğe isim koyma konusunda anlaşamadık küstü bana. Tamam dedim istediğin isim olsun ama yok hiç konuşmuyo. Ben de ısrar etmiyorum. Hadi sofra hazır yemeğe gel. Gömleğin hazır. Böyle kısa cümleler kuruyorum. Bugün ikili test sonucunu almaya gittim. Hiç sormadı bile nasıl çıktı diye. En çok ona üzüldüm. Bana küs tamam ama bebeğe de küsmüş. Hiç üstüne gitmek içimden gelmiyo o yüzden.
(Bu arada sonucumuz güzel çıktı çok şükür.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?