Evet bana ters mis. Ya nick tanıdık ama yeni geldim ekleyin deyince hoşgeldin dedim. Bu arada bir gün inşallah kısmet olur tanışmak anında düşerim yollara. He he.ben aslında uzun zamandır burdayım :) elvankentte oturuyorum ben seninle uzagız. ama birgün toplanıp biryerlerde bulussak ne kadar güzel olur
Ay bu kocalara bi haller oluyo yaa. Benimki de 3 gündür yüzümw bakmıyo. O salonda ben yatak odasında oturuyoruz. Bebeğe isim koyma konusunda anlaşamadık küstü bana. Tamam dedim istediğin isim olsun ama yok hiç konuşmuyo. Ben de ısrar etmiyorum. Hadi sofra hazır yemeğe gel. Gömleğin hazır. Böyle kısa cümleler kuruyorum. Bugün ikili test sonucunu almaya gittim. Hiç sormadı bile nasıl çıktı diye. En çok ona üzüldüm. Bana küs tamam ama bebeğe de küsmüş. Hiç üstüne gitmek içimden gelmiyo o yüzden.
(Bu arada sonucumuz güzel çıktı çok şükür.)
bu arada bebegimin ense kalınlıgı 2.2 cıktı. 23900:1 de 2li sonucum doktor normal dedi ama cok suratsız biz doktordu baska bisey soramadım ankaraya yeni geldiğim icin de daha kendi doktoruma gidemedim. insallah normaldir.
Evet bana ters mis. Ya nick tanıdık ama yeni geldim ekleyin deyince hoşgeldin dedim. Bu arada bir gün inşallah kısmet olur tanışmak anında düşerim yollara. He he.
hadi geçmiş olsun hayırlı olsun filizcim. Ve kocana da yuh diyorum boşver gitme üstüne o gelsin ben hiç gitmiyorum valla eşim gelip sokulur ben çok katıyim hamile olunca böyle oluyorum.
hadi geçmiş olsun hayırlı olsun filizcim. Ve kocana da yuh diyorum boşver gitme üstüne o gelsin ben hiç gitmiyorum valla eşim gelip sokulur ben çok katıyim hamile olunca böyle oluyorum.
Evet bana ters mis. Ya nick tanıdık ama yeni geldim ekleyin deyince hoşgeldin dedim. Bu arada bir gün inşallah kısmet olur tanışmak anında düşerim yollara. He he.
Sonucun gayet güzel. Hiç bir sıkıntı yok maşallah. Ama doktorun suratsızı da çok sinir oluyo malesef
sonucun gayet güzel canım. Doktoru da takma ya.
bi ara baska bi arkadas listeyi devralmıstı ya o ara yazılmıstı sonra da tekrar el degişti sanırım kendimi göremedim bir anda :) uzun zamandır takip ettim ama bir türlü yazamadım. artık evimdeyim bol bol yazabilirim. ama kayınvaldemde bende o yüzden nette fazla kalınca bakışlara maruz kalıyorum
aman bu kayinvalideler:) neyse o zaman hoşgeldin gerçekten. Kayinvaliden neden sende ne kadar süre kalacak
kayınbabamı haziranda böbrek kanseri yüzünden kaybettik. eşim 4 kardeş ,2 erkek ,2 kız fakat malesef kayınvaldem acayip dar görüşlü kızlarının evinde kendini el evinde hissettiği icin enişteler yüzünden kalmıyor. hiç bi zaman onları ogulları gibi görmüyor. eltimde çok sıkıntı kayınvaldeme asla bakmaz kışı biraz hafifletinceye kadar burda. gerci önümüzdeki hafta eltime gitmeyi düsünüyormus. onlar istemesede zorla gider zaten. bu konuda ben acayip bunalımdayım neresinden baslarım bilemem
zor valla allah kolaylık versin bizde kayınpederi kaybettik benden önce vefat etmiş. Eşim ablası evli kız kardeşi de eşim askerden dönünce evlenecek eşim de öyle söylüyor bizde gelip kalacakmis kaynanam ama ben sıcak bakmıyorum. Kendi evi var fatura vs derdi yok eşim bakıyor onlara. Bir sağlık problemi falan olur da onun dışında ne işi var. Benim annem kalp hastası bana leke sığındı sülaleçek kadını barındırmadilar annem evlendi gitti.
sizin yazdiklarinizi gorunce halime sukrediyorum. hic kaynana derdim olmadi. 3 ay icinde evlendim. sinirli sayida gorsebildik. hic kaynana sikintim olmadi.
dils senin yazdiklarini okudukca cok canim sikiliyor. hersey annenle babanin bosanmasi ile baslams sanirim. ins bundan sonra hersey yolunda gider. tabi ilk once su bulantilarinin kesilmesi lazim. yanlis anlama beni senin icin cok uzuluyorum.
teşekkür ederim ya beni anlamışsin değer vermişsin şu kısacık hayatımda öyle çok kişiden değer görmedim ben ne yazıkki. Ağlattın beni ya. Annemle babama boşandıklari zaman beni ortada bıraktiklari için çok kızdım ama ikisi de canımdi atamadım. Eşim ile erkenden evlenmek zorunda kaldım kaynana ile yaşadım çünkü öğrenci idik ikimiz de. Vs vs. Şimdi sürünüyorum ve annem hala gelmedi bunu eşimden duydum çok fena oldum annen niye gelmiyor dedi. Gerçi annem beni arar sorar çok duygusaldir ama şimdi o da evli belki adam göndermiyor bilmiyorum. Ay neyse şimdi eşim gelecek salya sümük görmesin beni
aglama sen cok guclu bir kadinsin. kendin gibi guclu bir kadin yetistir. elinin altinda ve karninda cok kiymetli hazinen var. bosver herkesi herseyi. bu gunlerin gececek.
sağol canım. Astım zaten o günleri. Hayırlısı böyleymiş dedim. Kızım doğacakmis dedim böyle teselli buldum. Sonuçta herşey allahtan. Ben kendi yolumu çizdim rabbim güzel bir evlat nasip etti ikincisi yolda. Geçmişten ders alıp geleceğe emin adımlar atarak yetiştirmek istiyorum çocuklarımı. Burda nedense anlattım yoksa kimse bilmez içimdekini asla ağlamam birinin yanında ama hamilelik beni böyle yapıyor. Zayıf kırılgan.
Ay bu kocalara bi haller oluyo yaa. Benimki de 3 gündür yüzümw bakmıyo. O salonda ben yatak odasında oturuyoruz. Bebeğe isim koyma konusunda anlaşamadık küstü bana. Tamam dedim istediğin isim olsun ama yok hiç konuşmuyo. Ben de ısrar etmiyorum. Hadi sofra hazır yemeğe gel. Gömleğin hazır. Böyle kısa cümleler kuruyorum. Bugün ikili test sonucunu almaya gittim. Hiç sormadı bile nasıl çıktı diye. En çok ona üzüldüm. Bana küs tamam ama bebeğe de küsmüş. Hiç üstüne gitmek içimden gelmiyo o yüzden.
(Bu arada sonucumuz güzel çıktı çok şükür.)
teşekkür ederim ya beni anlamışsin değer vermişsin şu kısacık hayatımda öyle çok kişiden değer görmedim ben ne yazıkki. Ağlattın beni ya. Annemle babama boşandıklari zaman beni ortada bıraktiklari için çok kızdım ama ikisi de canımdi atamadım. Eşim ile erkenden evlenmek zorunda kaldım kaynana ile yaşadım çünkü öğrenci idik ikimiz de. Vs vs. Şimdi sürünüyorum ve annem hala gelmedi bunu eşimden duydum çok fena oldum annen niye gelmiyor dedi. Gerçi annem beni arar sorar çok duygusaldir ama şimdi o da evli belki adam göndermiyor bilmiyorum. Ay neyse şimdi eşim gelecek salya sümük görmesin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?