2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gözün aydın olsun :) (test sonucun için)

Beni de eylül annesi olarak ekler misiniz?
Henüz özelden mesaj hakkım yok.
SAT:10.Aralık 2011
MDT:15.Eylül.2012
Boy:1.60
Kilo:73
Balıkesir
ilk Çocuğumuz olacak, Cinsiyeti henüz öğrenmedik.

sıhhatler olsun canım bende kızımı uyuttum şimdi girerim banyo ya ay kız dua et düşüp kalmayim orada korkuyorum.

niye düşüp kalıcaksın ki canım, allah korusun yawww. Deme öyleeeeeee......

oh çok şükür canım, sevindim seninle......allah sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize cnm....

allh yardımcınız olsun zaten hamılelk zor sımdı daha zor olur sıze

BENİDE O LİSTEYE EKLERMİSİNİZ SAT 01/12/2011 BEKLENN DOĞUM TARHI 06/09/2012:) BENİM DOĞUM GÜNÜME DENK GELIO IKI MUTLULUĞU Bİ ARADA YAŞICAM

Yeni gelen arkadaşlar sizi listeye ekledim. İnşallah bebekleriniz sağlıkla doğar.

Ayrıca iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Kocama canım sıkılırken sonucun iyi çıkması benim için moral oldu.

arkadaşlar hamilelik döneminde eşinizle ters düşüp ağlayıp üzülüp durmayın lütfen çocuğunuz bundan çok etkilenir diye düşünüyorum onları idare edin baktınız sizi nazlamıyorlar boş verin çünkü ruh haliniz çocuğunuzun ilerdeki ruh hallerini belirliyor hayata ve herşeye iyimser ve sakince yaklaşın istediğiniz şeyler olmasada.. benim birinci hamileliğim eşimle çok kavgalı salya sümükle geçti kızım 6 yaşında çok duygusal hemen etkilenen ağlak bir kız.. bu durumunu hamileliğimdeki ruh hallerine bağlıyorum...birde hiç sinirlenmemeye çalışın bebeğinizde doğduğunda sinirli bir bebek olmasın.. bunlar benden tavsiye..
ben hamile kaldım eşim annesinin evinin üstüne ev yapmaya karar verdi tabi baya kavga ettik çok ağladım ilgili davranmadı diye ağladım bir laf söyledi bana battı ağladım ... zaten birçok ağlamamın sebebi hamilelikti...sonra çok pişman oldum.. şimdi sinirli ağlak çok duygusal bir

kızlar ya ben ikili test falan yaptırmadım doktora da söledim yaptırmıcamı sadece ense kalınlığı ölçüldü oda iyi çıktı çok şükür ama şimdi burda okudukça acaba diorum yaptırsam mı aranızda var mı yaptırmayan yaptırmayı düşünmeyen

filizyavuz arkadaşım ama benim adım silinmiş listede göremedim

Bende sana katiliyorum ruh halimiz bebegi cok etkiliyor.kizimda cok guzel sakin huzurlu bir hamileleik gecirdim esim sagolsun cok ilgiliydi kizimda sakin huzurlu bir bebekti.herkes bbebek degil melek derdi :)bu hamilelegimde de sakinim ins bu bebekte huzurlu sakin olur.

Bende yaptirmadim yaptirmayida dusunmuyorum 2 li testi.ense olcumu normalse bence gerek yoktur.

Bende yaptirmadim yaptirmayida dusunmuyorum 2 li testi.ense olcumu normalse bence gerek yoktur.

işte insan hamilelikte bebeği ile ilgili gerçekten panik oluo helede tek olunca benm amcamın torununa yüzde yüz sakat dediler kız nerdeyse aldıracaktı ama işte ana yüreği aldırmadı bebek sapasağlam doğdu sonuçta yanılma payı yüksek bende yaptırıp Allah muhafaza aksi durumda hamileliğimi ve kendimi harap etmek istemiorum hayırlısı artık rabbime emanet olsunlar inşallah

Selam annişlerr ben karabatak gibi bir giriyorum bir çıkıyorum :)

Mide bulantılarım azalmaya başladı 14. haftama girdim heralde cinsiyeti belli olmuştur ama martın 15inde kontrolum var 3lü tarama testini yaptıracam. O zaman öğreniriz inşaALLAH... Bu arada hanımlar dokttorum sağolsun bana güzel güzel anlattı sen bilirsin ama gerek yok dedi 2li teste 3lü testi bile yaptırmak istemeyenler oluyormuş. benim yeğenimede doktor omuriliği eğri sakat doğar demişti nerdeyse göbeğinden su alacaklardı yengemin sonra başka doktorlar gerek yok dedi maşaALAh yeğenim okul birincisi :) Rabbim bize de sağlıklı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eylesin amin :)

Kızlar ya yeni anne adaylarına bu sözüm tecrübeli annelern korkusu yoktur heralde :) Bende baya bi korku oluyo ara sıra hayırlı anne olabilecekmyim hayırlı evlat yetiştirebeilcek miyim diye vesvese yapıyorum heralde arada sırada saçma saçma şeyler geliyo aklıma bende böle yapıyorum :)) Allah korkularımızı azaltsın :) Zaman çabuk geçiyor yahu canım çok sıkılıyor evde Allahtan 10 gün sonra memleketten annem gelecek de göndermicem hiç :) Annelerin değeri daha iyi anlaşılıyor diyorumda annem diyor ki doğsunda o zaman görürüm seni :)

Kızlar Mrb
hepinize günaydınnnn
Bugün nasılsınızzz???
keyifler ,bebişler nası?????

Sanada günaydın canım bu aralar uyku tulumu gibi oldum uyanamıyorum hiç eskiden saat 6 dedimi uyanırdım bütün işleirmi 10 kadar bitirirdim şimdi ohoo evi ancak haftada 1 süpürebiliyorum İnşallah geçer bu halsizlik ve mide bulantıları bebiş gayet iyi bende iyim hamdolsun bulantı olmasa daha iyi olcam
Sen nasılsın bebişin nasıl :)

Son düzenleme:
yaaa kızlar bıktım her sabah bu endişe ile uyanmaktan.gece yatarken kocaman göbeğim vardı.sabah kalktım dümdüz ya.13.haftam yarın bitiyor.sizin karnınızda düzm sabahları

yaaa kızlar bıktım her sabah bu endişe ile uyanmaktan.gece yatarken kocaman göbeğim vardı.sabah kalktım dümdüz ya.13.haftam yarın bitiyor.sizin karnınızda düzm sabahları

Evet canım düz oluyor göbiş yokmuş gibi olyor ama kahvaltı yapınca hoopp çıkıyor kocaman göbişim :))

Bu arada süt içemeyen arkadaşlar sütlaç yapın hem faydalı hem daha rahat yiyebilirsiniz belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…