Ay bu kocalara bi haller oluyo yaa. Benimki de 3 gündür yüzümw bakmıyo. O salonda ben yatak odasında oturuyoruz. Bebeğe isim koyma konusunda anlaşamadık küstü bana. Tamam dedim istediğin isim olsun ama yok hiç konuşmuyo. Ben de ısrar etmiyorum. Hadi sofra hazır yemeğe gel. Gömleğin hazır. Böyle kısa cümleler kuruyorum. Bugün ikili test sonucunu almaya gittim. Hiç sormadı bile nasıl çıktı diye. En çok ona üzüldüm. Bana küs tamam ama bebeğe de küsmüş. Hiç üstüne gitmek içimden gelmiyo o yüzden.
(Bu arada sonucumuz güzel çıktı çok şükür.)
sıhhatler olsun canım bende kızımı uyuttum şimdi girerim banyo ya ay kız dua et düşüp kalmayim orada korkuyorum.
Ay bu kocalara bi haller oluyo yaa. Benimki de 3 gündür yüzümw bakmıyo. O salonda ben yatak odasında oturuyoruz. Bebeğe isim koyma konusunda anlaşamadık küstü bana. Tamam dedim istediğin isim olsun ama yok hiç konuşmuyo. Ben de ısrar etmiyorum. Hadi sofra hazır yemeğe gel. Gömleğin hazır. Böyle kısa cümleler kuruyorum. Bugün ikili test sonucunu almaya gittim. Hiç sormadı bile nasıl çıktı diye. En çok ona üzüldüm. Bana küs tamam ama bebeğe de küsmüş. Hiç üstüne gitmek içimden gelmiyo o yüzden.
(Bu arada sonucumuz güzel çıktı çok şükür.)
kayınbabamı haziranda böbrek kanseri yüzünden kaybettik. Eşim 4 kardeş ,2 erkek ,2 kız fakat malesef kayınvaldem acayip dar görüşlü kızlarının evinde kendini el evinde hissettiği icin enişteler yüzünden kalmıyor. Hiç bi zaman onları ogulları gibi görmüyor. Eltimde çok sıkıntı kayınvaldeme asla bakmaz kışı biraz hafifletinceye kadar burda. Gerci önümüzdeki hafta eltime gitmeyi düsünüyormus. Onlar istemesede zorla gider zaten. Bu konuda ben acayip bunalımdayım neresinden baslarım bilemem
filizyavuz arkadaşım ama benim adım silinmiş listede göremedimYeni gelen arkadaşlar sizi listeye ekledim. İnşallah bebekleriniz sağlıkla doğar.
Ayrıca iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Kocama canım sıkılırken sonucun iyi çıkması benim için moral oldu.
arkadaşlar hamilelik döneminde eşinizle ters düşüp ağlayıp üzülüp durmayın lütfen çocuğunuz bundan çok etkilenir diye düşünüyorum onları idare edin baktınız sizi nazlamıyorlar boş verin çünkü ruh haliniz çocuğunuzun ilerdeki ruh hallerini belirliyor hayata ve herşeye iyimser ve sakince yaklaşın istediğiniz şeyler olmasada.. benim birinci hamileliğim eşimle çok kavgalı salya sümükle geçti kızım 6 yaşında çok duygusal hemen etkilenen ağlak bir kız.. bu durumunu hamileliğimdeki ruh hallerine bağlıyorum...birde hiç sinirlenmemeye çalışın bebeğinizde doğduğunda sinirli bir bebek olmasın.. bunlar benden tavsiye..
ben hamile kaldım eşim annesinin evinin üstüne ev yapmaya karar verdi tabi baya kavga ettik çok ağladım ilgili davranmadı diye ağladım bir laf söyledi bana battı ağladım ... zaten birçok ağlamamın sebebi hamilelikti...sonra çok pişman oldum.. şimdi sinirli ağlak çok duygusal bir
kızlar ya ben ikili test falan yaptırmadım doktora da söledim yaptırmıcamı sadece ense kalınlığı ölçüldü oda iyi çıktı çok şükür ama şimdi burda okudukça acaba diorum yaptırsam mı aranızda var mı yaptırmayan yaptırmayı düşünmeyen
Bende yaptirmadim yaptirmayida dusunmuyorum 2 li testi.ense olcumu normalse bence gerek yoktur.
bende yaptirmadim yaptirmayida dusunmuyorum 2 li testi.ense olcumu normalse bence gerek yoktur.
filizyavuz arkadaşım ama benim adım silinmiş listede göremedim
Kızlar Mrb
hepinize günaydınnnn
Bugün nasılsınızzz???
keyifler ,bebişler nası?????
Kızlar Mrb
hepinize günaydınnnn
Bugün nasılsınızzz???
keyifler ,bebişler nası?????
yaaa kızlar bıktım her sabah bu endişe ile uyanmaktan.gece yatarken kocaman göbeğim vardı.sabah kalktım dümdüz ya.13.haftam yarın bitiyor.sizin karnınızda düzm sabahları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?