yaaa kızlar bıktım her sabah bu endişe ile uyanmaktan.gece yatarken kocaman göbeğim vardı.sabah kalktım dümdüz ya.13.haftam yarın bitiyor.sizin karnınızda düzm sabahları
ben sütü içince midem yanmaya başlıyo ve acı su yemek boruma çıkıyodu 3 haftadır ağzıma sürmedim hala aynı olur diye
Ay acnım yaa bende gözlerimi açamıyrmmm uyuy uyu şiştm valllaSanada günaydın canım bu aralar uyku tulumu gibi oldum uyanamıyorum hiçeskiden saat 6 dedimi uyanırdım bütün işleirmi 10 kadar bitirirdim şimdi ohoo evi ancak haftada 1 süpürebiliyorum İnşallah geçer bu halsizlik ve mide bulantıları bebiş gayet iyi bende iyim hamdolsun bulantı olmasa daha iyi olcam
Sen nasılsın bebişin nasıl :)
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh annesiiii yarasın miniğimize o zamannnngünaydın canım bugün iyiyiz şükür ilk defa süt içebildim sevinçliyim:)inş devamıda gelir senve bebiş nasılsınız
yaaa kızlar bıktım her sabah bu endişe ile uyanmaktan.gece yatarken kocaman göbeğim vardı.sabah kalktım dümdüz ya.13.haftam yarın bitiyor.sizin karnınızda düzm sabahları
Ben de dün bebeği gördüm ense kalınlığını ölçtü doktor 1,1 mm çıktı ama görmekte bayağı bir zorlandı. Ensenin altında birşey daha varmış onunla karıştırılıp yüksek çıkabiliyor dedi. Bu tarama testi yaptırma durumu gerçekten çok değişik insan yaptırıp yaptırmamakta kararsız kalıyor. Ben kesinlikle hepsini yaptıracağım diye düşünüyordum ama doktorum birini yapacağını söyledi ve birşey anlattı. Bugüne kadar dedi 3 kadına ihtimal yüksek çıktığı için amniyo sentez yaparken bebekler düştü dedi ve hepsinin de bebekleri normaldi bu ihtimal testi dedi ve hepsini yaparak kafanı bulandırmayacağım dedi. Bu söylediklerinden etkilendim gerçekten dün ikili test için kan verdim ve diğerlerini ben de artık yaptırmayı düşünmüyorum. Hiç etrafınızda bu testlerde ihtimal yüksek çıkıpta bebeği anomali ile doğan var mı? Benim ablamda yüksek çıkmıştı ama amniyosentezde bir sorun olmadığı ortaya çıktı. Tabii düşük de olabilir o sırada diye çok korkmuşlardı.
Ben de dün bebeği gördüm ense kalınlığını ölçtü doktor 1,1 mm çıktı ama görmekte bayağı bir zorlandı. Ensenin altında birşey daha varmış onunla karıştırılıp yüksek çıkabiliyor dedi. Bu tarama testi yaptırma durumu gerçekten çok değişik insan yaptırıp yaptırmamakta kararsız kalıyor. Ben kesinlikle hepsini yaptıracağım diye düşünüyordum ama doktorum birini yapacağını söyledi ve birşey anlattı. Bugüne kadar dedi 3 kadına ihtimal yüksek çıktığı için amniyo sentez yaparken bebekler düştü dedi ve hepsinin de bebekleri normaldi bu ihtimal testi dedi ve hepsini yaparak kafanı bulandırmayacağım dedi. Bu söylediklerinden etkilendim gerçekten dün ikili test için kan verdim ve diğerlerini ben de artık yaptırmayı düşünmüyorum. Hiç etrafınızda bu testlerde ihtimal yüksek çıkıpta bebeği anomali ile doğan var mı? Benim ablamda yüksek çıkmıştı ama amniyosentezde bir sorun olmadığı ortaya çıktı. Tabii düşük de olabilir o sırada diye çok korkmuşlardı.
ben hiç içemedim bugun gittim kakaolu falan aldım cokta istıyerek ıcmıyorum ama içmek gerekıo
off ben bu ara çok ihmal ediyorum bebişimi ya,eskiden şu faydalı şu gerekli falan yemeye çalışırdım zor da olsa bu ara çok saldım,niye böyle oldu ki,kötü anne mi olcam ben acaba,kendimi çok yorgun hissediyorum
Ay acnım yaa bende gözlerimi açamıyrmmm uyuy uyu şiştm vallla
Dün akşam 21.45e kadar dayanabildim sabah 11 de kalktımmmm....Çok uyuyrm bennnnn
normaldede uykuyu seven birisiydm zatennn şimdi iyice uykucu oldummm
Canım umarım bulantılarında en kısa zamnda geçer.........
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh annesiiii yarasın miniğimize o zamannnn
demekki artık düzeliysun bundan sonra devamı gelir eminimm bende öyle olmuştuuu
ıns cnm yarasın bebişlere bu arada uyayabılen arkdslr keyfnı cıkarın ben calısıyorum sbh 8 de kalkmak okdr zor gelıokı işyerıne geldıgımde uyukluya uyukluya iş yapıyorum
ben sütü içince midem yanmaya başlıyo ve acı su yemek boruma çıkıyodu 3 haftadır ağzıma sürmedim hala aynı olur diye
arkadaşım zorlama kendini ya süt içemiosan yoğurt yemeni tavsiye ederim hem doktordan duyduğuma göre süte göre yoğurtta daha fazla kalsiyum varmış
o ihmal konusu bende oluyor...
ceviz fındık badem yemem gerektiğini biliyrm ama.....
midem bulantı tiskindim bi kere bi dahada yemeği bile denemedimmmmm
ben hiç içemedim bugun gittim kakaolu falan aldım cokta istıyerek ıcmıyorum ama içmek gerekıo
Canımmm bende çalışıyrm haftanın 3 günü sabahtan dersim oluyorrrr..... o kadar çok erken yatmama rağmen derste ağzım ayrılıyorrr inaannnnn
Eşime diyrm kiii :bebeğim diycek ki doğuncaa ben annemin karnında çok uyudummm artık uyumuycammmm ayyy naparım o zamnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?