2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben de dün bebeği gördüm ense kalınlığını ölçtü doktor 1,1 mm çıktı ama görmekte bayağı bir zorlandı. Ensenin altında birşey daha varmış onunla karıştırılıp yüksek çıkabiliyor dedi. Bu tarama testi yaptırma durumu gerçekten çok değişik insan yaptırıp yaptırmamakta kararsız kalıyor. Ben kesinlikle hepsini yaptıracağım diye düşünüyordum ama doktorum birini yapacağını söyledi ve birşey anlattı. Bugüne kadar dedi 3 kadına ihtimal yüksek çıktığı için amniyo sentez yaparken bebekler düştü dedi ve hepsinin de bebekleri normaldi bu ihtimal testi dedi ve hepsini yaparak kafanı bulandırmayacağım dedi. Bu söylediklerinden etkilendim gerçekten dün ikili test için kan verdim ve diğerlerini ben de artık yaptırmayı düşünmüyorum. Hiç etrafınızda bu testlerde ihtimal yüksek çıkıpta bebeği anomali ile doğan var mı? Benim ablamda yüksek çıkmıştı ama amniyosentezde bir sorun olmadığı ortaya çıktı. Tabii düşük de olabilir o sırada diye çok korkmuşlardı.

ben sütü içince midem yanmaya başlıyo ve acı su yemek boruma çıkıyodu 3 haftadır ağzıma sürmedim hala aynı olur diye

yaaa kızlar bıktım her sabah bu endişe ile uyanmaktan.gece yatarken kocaman göbeğim vardı.sabah kalktım dümdüz ya.13.haftam yarın bitiyor.sizin karnınızda düzm sabahları

oluo cnm sabhları yanı aksam daha buyuk gıbı gelıo sabh kalkıorum kuçulmuş normal aksmama kadar yıne belırgınlesıo kımse 3 aylık oldguna ınanmıo benımdha buyuk duruo

Ay acnım yaa bende gözlerimi açamıyrmmm uyuy uyu şiştm vallla
Dün akşam 21.45e kadar dayanabildim sabah 11 de kalktımmmm....Çok uyuyrm bennnnn
normaldede uykuyu seven birisiydm zatennn şimdi iyice uykucu oldummm
Canım umarım bulantılarında en kısa zamnda geçer.........

günaydın canım bugün iyiyiz şükür ilk defa süt içebildim sevinçliyim:)inş devamıda gelir senve bebiş nasılsınız
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh annesiiii yarasın miniğimize o zamannnn
demekki artık düzeliysun bundan sonra devamı gelir eminimm bende öyle olmuştuuu

yaaa kızlar bıktım her sabah bu endişe ile uyanmaktan.gece yatarken kocaman göbeğim vardı.sabah kalktım dümdüz ya.13.haftam yarın bitiyor.sizin karnınızda düzm sabahları

Artık endişelenmeyide bırak annesi bebeğinin mutlu olmaasına izin verrr....
Canım bende de öyle hemen hemen
Akşamları acayip şişkinin midem göbeğimm
sabahları karnım var birazcıkkk

ben en yakın amcamın torununda gördüm bebeciğe sakat dediler kuzenm zor zamanlar geçirdi doktorlar almayı teklif etti ısrarla ama kabul etmedi çok sağlıklıda bebişleri oldu şimdi doktoru dinleselrdi....

canım o testı bende yaptırmadım cekındım bıraz etrafımdakılerden duyuyrm arkdsm ablası yaptrmıs sonra bebek düşmüş oyuzden bende bılmıyorum ıns rabbm saglıklı sıhhatlı verır inşşş

ben hiç içemedim bugun gittim kakaolu falan aldım cokta istıyerek ıcmıyorum ama içmek gerekıo

arkadaşım zorlama kendini ya süt içemiosan yoğurt yemeni tavsiye ederim hem doktordan duyduğuma göre süte göre yoğurtta daha fazla kalsiyum varmış

off ben bu ara çok ihmal ediyorum bebişimi ya,eskiden şu faydalı şu gerekli falan yemeye çalışırdım zor da olsa bu ara çok saldım,niye böyle oldu ki,kötü anne mi olcam ben acaba,kendimi çok yorgun hissediyorum

o ihmal konusu bende oluyor...
ceviz fındık badem yemem gerektiğini biliyrm ama.....
midem bulantı tiskindim bi kere bi dahada yemeği bile denemedimmmmm

ben sütü içince midem yanmaya başlıyo ve acı su yemek boruma çıkıyodu 3 haftadır ağzıma sürmedim hala aynı olur diye

sütü soğukta içme kaynarda içme bende senin gibiydim midem okadar kötü oluyorduki 12. haftama kadar sütü görmek bile istemedim.çok az ılıtıyorum soğuk olunca mideyi üşütüyor oda bulantı ve ekşime yapıyor.sana tavsiyem çok az ılıt sadece soğukluğu gitsin sıcak olursa muzuda ekşitiyor neyse süt ve muzu blenderda çek içine balda katabilirsin bebek içinde son derece faydalı oluyor.ama bu karışımı sabah kalktığında veya gece yatmadan değilde gün içinde öğün aralarında karnın tokken yap

arkadaşım zorlama kendini ya süt içemiosan yoğurt yemeni tavsiye ederim hem doktordan duyduğuma göre süte göre yoğurtta daha fazla kalsiyum varmış

canım yoğurtta yiyemiyorum sadece peynir yiyebiliyodum herkes süt iç daha iyi olur dıyıp duruo bende zorluyorum kendımı oyuzden:)

ıns cnm yarasın bebişlere bu arada uyayabılen arkdslr keyfnı cıkarın ben calısıyorum sbh 8 de kalkmak okdr zor gelıokı işyerıne geldıgımde uyukluya uyukluya iş yapıyorum[/QUOTE]

Canımmm bende çalışıyrm haftanın 3 günü sabahtan dersim oluyorrrr..... o kadar çok erken yatmama rağmen derste ağzım ayrılıyorrr inaannnnn
Eşime diyrm kiii :bebeğim diycek ki doğuncaa ben annemin karnında çok uyudummm artık uyumuycammmm ayyy naparım o zamnnnn

o ihmal konusu bende oluyor...
ceviz fındık badem yemem gerektiğini biliyrm ama.....
midem bulantı tiskindim bi kere bi dahada yemeği bile denemedimmmmm

bende öleydim buararlar akşam eşim şaşrttı beni hiç bişi yemiyosun die bissürü kuruyemiş ıncir falan almış çokta mutlu oldum bizimle ilgilenmesine:)

Canımmm bende çalışıyrm haftanın 3 günü sabahtan dersim oluyorrrr..... o kadar çok erken yatmama rağmen derste ağzım ayrılıyorrr inaannnnn
Eşime diyrm kiii :bebeğim diycek ki doğuncaa ben annemin karnında çok uyudummm artık uyumuycammmm ayyy naparım o zamnnnn[/QUOTE]

bende evde olduğum zaman çok uyuyrum eşimde bebk senin gibi uykucu olcak dio ayy inş:)

Kızlar önceden bende içemiyrdm süt
geceleri eşim ben uykuyuyken biraz ılıtıp içine nesquick koyup içirmeye başladı uykulu uykulu pek anlamadım kokusunu falaaaannn
şimdide 12. haftadan itibaren özüme döndümmm içebiliyrmmm darısı başınızaaa

ben hiç içemedim bugun gittim kakaolu falan aldım cokta istıyerek ıcmıyorum ama içmek gerekıo

canım ya illede süt içicez diye birşey yok çünkü vücut istemiyor ve istemediği birşeyi zorlamak yanlış.yoğurtta süttekinden daha fazla kalsiyum var.yoğurt ye muzdada kalsiyum çok muz ye.yada içinde süt olan seyler tüket.örneğin sütlaç yap ye puding yap ye.ben öyle idare ettim.şimdide sütü hafif ılıtıp muz ve balla karıştırıp öğün arasında tüketiyorum.günde bir bardak yere yoğurtta yemek şartıyla tabi.

bende evde olduğum zaman çok uyuyrum eşimde bebk senin gibi uykucu olcak dio ayy inş:)[/QUOTE]

Ay inşallah uykucu olurlarrr canımmmmmmm
tam tersi olmasındaaaaaaa,

hu hu ben geldim herkese günaydın kahvaltı mi yaptım olduğu gibi çıkardim geldim. Artık midem ağrıyor. Niye böyle oldu ya iştahgelmişti iyi oldum diyordum ne oldu bana böyle eskiden kötü oldum. Bir gr enerjim yok ya. Eşim evi supurdu geldi sarıldı bana bir gr etin yok dedi üzülüyorum sana dedi. Özledik seni dedi aldı mi beni bir ağlama ay ne sulu göz oldum. Para vereyim git alışveriş yap diyor dedim halim yokki bulantim varr kusarim dedim. Kendine gelirsin dedi hem bu hava da hiç gidemem. Kızım da da zorla çıkarırdı dışarda Kustum şimdi aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…