canım ya illede süt içicez diye birşey yok çünkü vücut istemiyor ve istemediği birşeyi zorlamak yanlış.yoğurtta süttekinden daha fazla kalsiyum var.yoğurt ye muzdada kalsiyum çok muz ye.yada içinde süt olan seyler tüket.örneğin sütlaç yap ye puding yap ye.ben öyle idare ettim.şimdide sütü hafif ılıtıp muz ve balla karıştırıp öğün arasında tüketiyorum.günde bir bardak yere yoğurtta yemek şartıyla tabi.
hu hu ben geldim herkese günaydın kahvaltı mi yaptım olduğu gibi çıkardim geldim. Artık midem ağrıyor. Niye böyle oldu ya iştahgelmişti iyi oldum diyordum ne oldu bana böyle eskiden kötü oldum. Bir gr enerjim yok ya. Eşim evi supurdu geldi sarıldı bana bir gr etin yok dedi üzülüyorum sana dedi. Özledik seni dedi aldı mi beni bir ağlama ay ne sulu göz oldum. Para vereyim git alışveriş yap diyor dedim halim yokki bulantim varr kusarim dedim. Kendine gelirsin dedi hem bu hava da hiç gidemem. Kızım da da zorla çıkarırdı dışarda Kustum şimdi aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
hu hu ben geldim herkese günaydın kahvaltı mi yaptım olduğu gibi çıkardim geldim. Artık midem ağrıyor. Niye böyle oldu ya iştahgelmişti iyi oldum diyordum ne oldu bana böyle eskiden kötü oldum. Bir gr enerjim yok ya. Eşim evi supurdu geldi sarıldı bana bir gr etin yok dedi üzülüyorum sana dedi. Özledik seni dedi aldı mi beni bir ağlama ay ne sulu göz oldum. Para vereyim git alışveriş yap diyor dedim halim yokki bulantim varr kusarim dedim. Kendine gelirsin dedi hem bu hava da hiç gidemem. Kızım da da zorla çıkarırdı dışarda Kustum şimdi aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
iki gündür inanlımaz! sağlıklı besleniyorum kızlar :)
sabah yediklerimin hepsini baldı pekmezdi süttü peynirdi yumurtaydı güzzelce kustuktan sonra öğlende sebzeli tavuk döner yanında ayran ı hapur küpür götürüyorum. dışardan ya, pek bi lezzetli oluyor yemesi
az evvel bitirdim.:)) bi tane daha olsa gene yerim
iki gündür inanlımaz! sağlıklı besleniyorum kızlar :)
sabah yediklerimin hepsini baldı pekmezdi süttü peynirdi yumurtaydı güzzelce kustuktan sonra öğlende sebzeli tavuk döner yanında ayran ı hapur küpür götürüyorum. dışardan ya, pek bi lezzetli oluyor yemesi
az evvel bitirdim.:)) bi tane daha olsa gene yerim
Selam annişlerr ben karabatak gibi bir giriyorum bir çıkıyorum :)
Mide bulantılarım azalmaya başladı 14. haftama girdim heralde cinsiyeti belli olmuştur ama martın 15inde kontrolum var 3lü tarama testini yaptıracam. O zaman öğreniriz inşaALLAH... Bu arada hanımlar dokttorum sağolsun bana güzel güzel anlattı sen bilirsin ama gerek yok dedi 2li teste 3lü testi bile yaptırmak istemeyenler oluyormuş. benim yeğenimede doktor omuriliği eğri sakat doğar demişti nerdeyse göbeğinden su alacaklardı yengemin sonra başka doktorlar gerek yok dedi maşaALAh yeğenim okul birincisi :) Rabbim bize de sağlıklı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eylesin amin :)
Kızlar ya yeni anne adaylarına bu sözüm tecrübeli annelern korkusu yoktur heralde :) Bende baya bi korku oluyo ara sıra hayırlı anne olabilecekmyim hayırlı evlat yetiştirebeilcek miyim diye vesvese yapıyorum heralde arada sırada saçma saçma şeyler geliyo aklımabende böle yapıyorum :)) Allah korkularımızı azaltsın :) Zaman çabuk geçiyor yahu canım çok sıkılıyor evde Allahtan 10 gün sonra memleketten annem gelecek de göndermicem hiç :) Annelerin değeri daha iyi anlaşılıyor diyorumda annem diyor ki doğsunda o zaman görürüm seni :)
ohhhhhhh
Yarasın bebişine canımmmmm
maşallhafiyet olsun yarasın sanada bebişede bende öğlenn yemeğe cıkıcam şimdi ama hiç bişi istemio canım
HOŞGELDİNNNNN
Canım geçmiş olsunn
Çıkarsanda zorla yemeye çalışşş
midende az da dursalar vitaminini alıyrmuşşsun önemli olanda o zatennnn....
Canım aslında dışarda dolaşmak sana birazda olsa moral vericekse çıkmanı öneririm, ben bunalıma girdiğimde hep çıkar bi hava alır gelirdimm....
Aman kusarsanda dışarda kus ne olcakkk HAMİLESİNN
Biliymusun 15 tatilde ESK ye gittik ESPARK ta dolaşıyrz eşimle, benimde bulantılarımın yoğun olduğu ve kendimi bitkin hissettiğim dönemmm
bi şeyler atıştırdıkk ardından bi bulantı buladınm valla orayıııııı
İlk önce utandımda sonraaaaaaaa gayet rahattımmm
Kızlar bende önceki gün elevit içtim içmemle çıkarmam bir oldu. Siz elevit kullanıyorsanız saat kaçta alıyorsunuz bir de aç mı tok mu alıyorsunuz?
Canım ben kullanıyrm
tok karnına akşam yemeklerinden sonra günde 1 kezzz
Beni de eylül annesi olarak ekler misiniz?
Henüz özelden mesaj hakkım yok.
SAT:10.Aralık 2011
MDT:15.Eylül.2012
Boy:1.60
Kilo:73
Balıkesir
ilk Çocuğumuz olacak, Cinsiyeti henüz öğrenmedik.
Kızlar sizin bulantılarınız niye geçmiyor? Bende hiç olmadı bazen sabahları süt ve yumurtayı zorla yiyorum ama hiç çıkarmadım zaten önceden de sevemediğim yiyecekler. 12. haftada geçmesi gerekmiyor mu bu bulantıların? sizin halinizi okudukça üzülüyorum çok zor bir durum bir an önce kurtulursunuz umarım.
Selam annişlerr ben karabatak gibi bir giriyorum bir çıkıyorum :)
Mide bulantılarım azalmaya başladı 14. haftama girdim heralde cinsiyeti belli olmuştur ama martın 15inde kontrolum var 3lü tarama testini yaptıracam. O zaman öğreniriz inşaALLAH... Bu arada hanımlar dokttorum sağolsun bana güzel güzel anlattı sen bilirsin ama gerek yok dedi 2li teste 3lü testi bile yaptırmak istemeyenler oluyormuş. benim yeğenimede doktor omuriliği eğri sakat doğar demişti nerdeyse göbeğinden su alacaklardı yengemin sonra başka doktorlar gerek yok dedi maşaALAh yeğenim okul birincisi :) Rabbim bize de sağlıklı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eylesin amin :)
Kızlar ya yeni anne adaylarına bu sözüm tecrübeli annelern korkusu yoktur heralde :) Bende baya bi korku oluyo ara sıra hayırlı anne olabilecekmyim hayırlı evlat yetiştirebeilcek miyim diye vesvese yapıyorum heralde arada sırada saçma saçma şeyler geliyo aklımabende böle yapıyorum :)) Allah korkularımızı azaltsın :) Zaman çabuk geçiyor yahu canım çok sıkılıyor evde Allahtan 10 gün sonra memleketten annem gelecek de göndermicem hiç :) Annelerin değeri daha iyi anlaşılıyor diyorumda annem diyor ki doğsunda o zaman görürüm seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?