2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ınş yapıcam hepsını mıdem yavaş yavaş duzelıo ozman herhalde hıç boş durmucak boğazım çok ozledım yemek yemeyi

inş en kısa zamanda geçer hepsi ben korkumdan bıyere gıdemıyrum hafta sonu yolda cıkarırım die

iki gündür inanlımaz! sağlıklı besleniyorum kızlar :)
sabah yediklerimin hepsini baldı pekmezdi süttü peynirdi yumurtaydı güzzelce kustuktan sonra öğlende sebzeli tavuk döner yanında ayran ı hapur küpür götürüyorum. dışardan ya, pek bi lezzetli oluyor yemesi
az evvel bitirdim.:)) bi tane daha olsa gene yerim

HOŞGELDİNNNNN

Canım geçmiş olsunn
Çıkarsanda zorla yemeye çalışşş
midende az da dursalar vitaminini alıyrmuşşsun önemli olanda o zatennnn....
Canım aslında dışarda dolaşmak sana birazda olsa moral vericekse çıkmanı öneririm, ben bunalıma girdiğimde hep çıkar bi hava alır gelirdimm....
Aman kusarsanda dışarda kus ne olcakkk HAMİLESİNN
Biliymusun 15 tatilde ESK ye gittik ESPARK ta dolaşıyrz eşimle, benimde bulantılarımın yoğun olduğu ve kendimi bitkin hissettiğim dönemmm
bi şeyler atıştırdıkk ardından bi bulantı buladınm valla orayıııııı
İlk önce utandımda sonraaaaaaaa gayet rahattımmm

ohhhhhhh
Yarasın bebişine canımmmmm

maşallhafiyet olsun yarasın sanada bebişede bende öğlenn yemeğe cıkıcam şimdi ama hiç bişi istemio canım

aynı kaygılar hepimizde var. okudagum kitapta her anne baba adayının bu kaygılar yaşadıgını, ancak bebeklerin en önemli ihtiyacının bizim sıcacık sevgimiz oldugu, gerisininse zaten iç güdüsel olarak kendiliğinden geleceği yazıyordu.
bu beni rahatlatan bir cümle oldu.:)

ya böyle kusunca da iştah kalmıyor ki yediğim şeyleri kusunca bir daha yemek istemiyorum. Makarna ile yoğurt yiyorum hep dün makarna yaptım ay olduğu gibi geri çıktı. Ne yiyeceğimi şaşırdım. Elma yedim o bıle çıktı ya. Dışarı bu halde çıkamam ben kendim de o gücü görmüyorum.

Kızlar bende önceki gün elevit içtim içmemle çıkarmam bir oldu. Siz elevit kullanıyorsanız saat kaçta alıyorsunuz bir de aç mı tok mu alıyorsunuz?

dils üzülme yalnız değilsin biçoğumuz senin gibiyiz.bende az önce kahvaltıda yediklerimi çıkardım.bikaçgündür başladı bu.üç haftadır çok rahattım.hatta ikigün önce okadar şiddetli ve birden geldiki bulantım lavaboya bile yetişemedim oturma odası koridor hep battı.o halsizlikle ve bulantıyla bide ağlaya ağlaya onları temizledim

Tentatıon ah canım afiyet olsun maşallah sana yarasın bebeğe et gobus olsun inşallah amin. Darısı başıma.

Canım ben kullanıyrm
tok karnına akşam yemeklerinden sonra günde 1 kezzz

Sağolasın canım ebnde öyle alırım doktora ben ilaç sevmiyorum dedim ama kansızsın dedi iki günde bir al bari dedi dedim tamam öğle arasında yemek yapıyordum yemek kokusundan kendimi tok sanıp aldım ilacı meğersem tok değilmişim hemen hoop çıktı ilaç Bende akşamları yerim sağolasın tekrardan :)

Arkadaşlar bende Elevit, kansızlık içinde Santafer Fort ve B12 Plus kullanıyorum. Hamilelikte çatlaklar için önlem olarak hangi kremi kullanıyorsunuz? Önerileriniz varmı?Tecrübeleriniz?

Beni de eylül annesi olarak ekler misiniz?
Henüz özelden mesaj hakkım yok.
SAT:10.Aralık 2011
MDT:15.Eylül.2012
Boy:1.60
Kilo:73
Balıkesir
ilk Çocuğumuz olacak, Cinsiyeti henüz öğrenmedik.

aa balıkesirin neresindensin bende balıkesirliyim fakat ankarada yasıyorum

Kızlar sizin bulantılarınız niye geçmiyor? Bende hiç olmadı bazen sabahları süt ve yumurtayı zorla yiyorum ama hiç çıkarmadım zaten önceden de sevemediğim yiyecekler. 12. haftada geçmesi gerekmiyor mu bu bulantıların? sizin halinizi okudukça üzülüyorum çok zor bir durum bir an önce kurtulursunuz umarım.

Canım kimi anneler 9 ay boyunca çekiyo ama en sancılı dönem bulantının 8 ile 14 hafta arası 15 haftda azalıyımul benim yavaş yavaş azalıyır ama günüm günüme tutmuyor malesef hele sabahları tuzlu çubuk yemekten gına geldi ama napim o bastırıyo midemi :) Allah kolaylık versin hepimizie...

ne de güzel anlatmıssın ben 2li testi yaptırdım ama sanırım 3lüden vazgecicem. yada devlet hastanelerinden birine girişim olsun diye öylesine yaptırıcam. bunları düsünerek kendimizi üzüyoruz sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…