Kızlar sizin bulantılarınız niye geçmiyor? Bende hiç olmadı bazen sabahları süt ve yumurtayı zorla yiyorum ama hiç çıkarmadım zaten önceden de sevemediğim yiyecekler. 12. haftada geçmesi gerekmiyor mu bu bulantıların? sizin halinizi okudukça üzülüyorum çok zor bir durum bir an önce kurtulursunuz umarım.
Arkadaşlar bende Elevit, kansızlık içinde Santafer Fort ve B12 Plus kullanıyorum. Hamilelikte çatlaklar için önlem olarak hangi kremi kullanıyorsunuz? Önerileriniz varmı?Tecrübeleriniz?
ne de güzel anlatmıssın ben 2li testi yaptırdım ama sanırım 3lüden vazgecicem. yada devlet hastanelerinden birine girişim olsun diye öylesine yaptırıcam. bunları düsünerek kendimizi üzüyoruz sadece
Ben de Elevit kullanıyordum dün doktor Santafer Fort kan ilacı da verdi. Ama birini akşam birini sabah kullan dedi. Ben henüz çatlak kremi kullanmaya başlamadım ama Lierac kullanmayı düşünüyorum. Umarım iyi gelir zaten hamilelik öncesinde de bacaklarımda vardı çatlaklarım daha fazla çatlamam inşallah. Geçen gün arkadaşım doğum yaptı onu ziyarete gittim aman allahım o karnının halini görmeliydiniz . Asıl çatlaklar çocuk çıktıktan sonra ortaya çıkıyormuş. O badem yağı kullanmış ama hem kıllanma yapmış hem de çatlamış ne yazık ki.
Evet canım bana doktor çok güzel anlattı bir tahmin testitdir dedi bunlar üçlü tarama testi daha geniş dedi hem down sendormunu hem bi problem olup olmadığıı tahmin ediyor dedi bazı anneler ikili test yapmadan direk göbeklerin su aldırıyomuşlar eğer sakatlık olursa direk aldırırız diye kimileri hiç birini yaptırmıyormuş ne gelirse Allahtan diyerek.. Bende öyle dedim ama yinede üçlü testi yaparız dedi doktor annemlerin zamanında hiç biri yoktu hiç bir yermiz de eksik kalmadı çok şükür :)
Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin üzülmeyelim boş yere bebişler etkileniyorlar mutlu olalımki onlarda yeni nesil olarak mutlu doğsunlar hep mutlu yaşasınlar :)
arkadaslar bende lieracı çok duydum ama bir iki arkadasım acayip catladı kullansalarda sanırım vücut yapısıyla çok alakalı yani krem kullanalım çatlamayalım olmuyor. baska bir arkadasım sadece zeytin yagı kullanmıs ve hiç çatlagı yok. kakao havuc ve kayısı yagını öneren cok karısım yaparak kullanın diyorlar :) nette de chicco nun çatlak kremi var indirimde 16 tl bilmiyorum han gisi işe yarar ben daha bugun ilk kez bebe yagı kullandım ama zaten catlagım normalde de baya var sonum hayrolsun :) zayıf arkadaslar size cok özeniyorum keske bende zayıf olsamm
Kızlar bende önceki gün elevit içtim içmemle çıkarmam bir oldu. Siz elevit kullanıyorsanız saat kaçta alıyorsunuz bir de aç mı tok mu alıyorsunuz?
arkadaslar bende lieracı çok duydum ama bir iki arkadasım acayip catladı kullansalarda sanırım vücut yapısıyla çok alakalı yani krem kullanalım çatlamayalım olmuyor. baska bir arkadasım sadece zeytin yagı kullanmıs ve hiç çatlagı yok. kakao havuc ve kayısı yagını öneren cok karısım yaparak kullanın diyorlar :) nette de chicco nun çatlak kremi var indirimde 16 tl bilmiyorum han gisi işe yarar ben daha bugun ilk kez bebe yagı kullandım ama zaten catlagım normalde de baya var sonum hayrolsun :) zayıf arkadaslar size cok özeniyorum keske bende zayıf olsamm
Canım kilolu olan zaten daha fazla çatlamaz, zayıf olanların cildi daha çok gerileceğinden daha çok çatlar bence. Cahsettiğiniz gibi saf zeytinyağı en iyisi olur sanırım.Ama yağları her zaman kullanamıyorsunki,sadece duştan sonra kullanılabilir.Krem her akşam kullanılabilir.
Evet vücut yapısıyla çok alakalı çatlamalar. Ama kesinlikle zayıflıkla ilgili değil ben zayıfım boyum 1.78 kilom 57 ama bacaklarımda çatlaklar var. O yüzden bence hiç özenme zayıf olunca da çatlaklar oluşuyor ne yazık ki cilt tipiyle ilgili.
Sonucun gayet güzel. Hiç bir sıkıntı yok maşallah. Ama doktorun suratsızı da çok sinir oluyo malesef
zayıf olsam yine catlasam :) çok zor bu kilo problemi aileden genetik kilolu bir yapımız var. bir de reaktif hipoglisemi hastasıyım vücudum acayip kilo almaya meyilli. hipoglisemi nedeniyle şekerli yiyeceklere eğilimim çoktu. neyse ki hamilelikle birlikte tatlıya karşı isteğim yok denecek kadar azaldı olursa yerim olmazsa hiç aramıyorum .
Yeni gelen arkadaşlar sizi listeye ekledim. İnşallah bebekleriniz sağlıkla doğar.
Ayrıca iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Kocama canım sıkılırken sonucun iyi çıkması benim için moral oldu.
canım yaaaa bende hamile kalmadan önce kilosu olanlardanım mümkün oldugunca az kilo alamaya calışıyorum ama sürekli yattıgım için şimdiden 3 kilo aldım bile kadere razı olmaktan başka care yok yeterki bebeklerimiz saglıkla dogsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?