2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

amin inş cnm gecse keske bian önce ebnim arkdsmda hamıleydı 3,5 aylıkken ogrendı bebgı ne bulntı ne kusma hıc anlmdı bıle cok ozenyrm ole hamılelık gecırenlere

Arkadaşlar bende Elevit, kansızlık içinde Santafer Fort ve B12 Plus kullanıyorum. Hamilelikte çatlaklar için önlem olarak hangi kremi kullanıyorsunuz? Önerileriniz varmı?Tecrübeleriniz?

Ben de Elevit kullanıyordum dün doktor Santafer Fort kan ilacı da verdi. Ama birini akşam birini sabah kullan dedi. Ben henüz çatlak kremi kullanmaya başlamadım ama Lierac kullanmayı düşünüyorum. Umarım iyi gelir zaten hamilelik öncesinde de bacaklarımda vardı çatlaklarım daha fazla çatlamam inşallah. Geçen gün arkadaşım doğum yaptı onu ziyarete gittim aman allahım o karnının halini görmeliydiniz . Asıl çatlaklar çocuk çıktıktan sonra ortaya çıkıyormuş. O badem yağı kullanmış ama hem kıllanma yapmış hem de çatlamış ne yazık ki.

ne de güzel anlatmıssın ben 2li testi yaptırdım ama sanırım 3lüden vazgecicem. yada devlet hastanelerinden birine girişim olsun diye öylesine yaptırıcam. bunları düsünerek kendimizi üzüyoruz sadece

Evet canım bana doktor çok güzel anlattı bir tahmin testitdir dedi bunlar üçlü tarama testi daha geniş dedi hem down sendormunu hem bi problem olup olmadığıı tahmin ediyor dedi bazı anneler ikili test yapmadan direk göbeklerin su aldırıyomuşlar eğer sakatlık olursa direk aldırırız diye kimileri hiç birini yaptırmıyormuş ne gelirse Allahtan diyerek.. Bende öyle dedim ama yinede üçlü testi yaparız dedi doktor annemlerin zamanında hiç biri yoktu hiç bir yermiz de eksik kalmadı çok şükür :)

Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin üzülmeyelim boş yere bebişler etkileniyorlar mutlu olalımki onlarda yeni nesil olarak mutlu doğsunlar hep mutlu yaşasınlar :)

Ayrıca süt ve yoğut yemiş isen 2 saat sonra kullanabilirsin o kan ilacını buna dikkat et. Doktorum pregnacare krem önerdi ben Lierac ı da araştırıyorum.Bir ürüne karar verip alıp kullanmaya başlayacağım, yağları sadece banyo sonrası kullanabiliyorum çünkü.

haklısın herseyin hayırlısı olsun insallah. hepimiz hayırlısıyla kucagımıza alalım bebklerimizi

arkadaslar bende lieracı çok duydum ama bir iki arkadasım acayip catladı kullansalarda sanırım vücut yapısıyla çok alakalı yani krem kullanalım çatlamayalım olmuyor. baska bir arkadasım sadece zeytin yagı kullanmıs ve hiç çatlagı yok. kakao havuc ve kayısı yagını öneren cok karısım yaparak kullanın diyorlar :) nette de chicco nun çatlak kremi var indirimde 16 tl bilmiyorum han gisi işe yarar ben daha bugun ilk kez bebe yagı kullandım ama zaten catlagım normalde de baya var sonum hayrolsun :) zayıf arkadaslar size cok özeniyorum keske bende zayıf olsamm

Kizlar benden tavsiye bulantisi olanlara cantanizda buyuk bot buzdolabi poseti ve ilas posetlerinden tasiyin nerde cikaracaginiz belli olmz kizimda oyle yerlerde cikardimki poset olmasa ortaligi dusunmek bile istemiyorum:)kizimda cok kotuydum ama bunda sukur hic cikarmadim arada hafif bulanti oluyor okadar.allah yardim etsin bulantisi olanlara 14 haftadan sonra pek birsey kalmiyor genelde.

benim normalde çatlaklarım yoktu ama karnım kasınıo özellıkle bacaklarım cok kasınıo cıldımde cok kurudu bende her kremı kullanmaya cekınıyorum doktruma sorcam bu sefer hangı kremı kullansam die

Kızlar bende önceki gün elevit içtim içmemle çıkarmam bir oldu. Siz elevit kullanıyorsanız saat kaçta alıyorsunuz bir de aç mı tok mu alıyorsunuz?

niye ki?? mide bulantısı mı yaptı??? Bende kullanıyorum Elevit ve kan ilacı.....ikisini de akşam alıyorum.....gerçi bende miğde bulantısı hiç olmadı sayılır....sende mide bulantısı şuan mevcut mu?

Canım kilolu olan zaten daha fazla çatlamaz, zayıf olanların cildi daha çok gerileceğinden daha çok çatlar bence. Cahsettiğiniz gibi saf zeytinyağı en iyisi olur sanırım.Ama yağları her zaman kullanamıyorsunki,sadece duştan sonra kullanılabilir.Krem her akşam kullanılabilir.

insallah öyle olur ve daha fazla catlamam yoksa yandım. arkadasım hamileliginde 16 kg aldı dizlerine kadar mor mor çatladı görünce hiç moral verememiştim arkadasıma insallah o sekilde olmayız

Evet vücut yapısıyla çok alakalı çatlamalar. Ama kesinlikle zayıflıkla ilgili değil ben zayıfım boyum 1.78 kilom 57 ama bacaklarımda çatlaklar var. O yüzden bence hiç özenme zayıf olunca da çatlaklar oluşuyor ne yazık ki cilt tipiyle ilgili.

zayıf olsam yine catlasam :) çok zor bu kilo problemi aileden genetik kilolu bir yapımız var. bir de reaktif hipoglisemi hastasıyım vücudum acayip kilo almaya meyilli. hipoglisemi nedeniyle şekerli yiyeceklere eğilimim çoktu. neyse ki hamilelikle birlikte tatlıya karşı isteğim yok denecek kadar azaldı olursa yerim olmazsa hiç aramıyorum .

Sonucun gayet güzel. Hiç bir sıkıntı yok maşallah. Ama doktorun suratsızı da çok sinir oluyo malesef

canım sonucunun güzel cıkmasına sevindim darısı başımıza.kocan içinde canını sıkma gecer gider bir süre sonra darılmış demekki biz kadınlar çocuk üzerinde kendimizi daha çok hak sahibi olarak görüyoruz bazen ama onlardada bir heves var işte napalım idare etcez artık tatlım

canım yaaaa bende hamile kalmadan önce kilosu olanlardanım mümkün oldugunca az kilo alamaya calışıyorum ama sürekli yattıgım için şimdiden 3 kilo aldım bile kadere razı olmaktan başka care yok yeterki bebeklerimiz saglıkla dogsun

filizyavuz canım ben daha önce sölemiştim ama eklenmemişim özel msj atamadığım için tekrar burdan yazıyorum 23 kasım sat ilk bebeğim istanbul yaşıyorum kızım olucak:)

aynen bende senin gibiyim 3 kiloyu ekledim üstüme dikkat etmeme ragmen hemde

merhaba, ben de siteye yeni üye oldum. özelden mesaj hakkım yok. gruba ekleyebilir misiniz?
sat:28 kasım 2011
mdt: 5 eylül 2012
il:kocaeli
ilk çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…